Eten & drinken

Tip | Rosti Mepal to go producten

6 juni 2017

rosti mepal to go 1 - Tip | Rosti Mepal to go producten
Of je nu gezonder wil leven, minder verpakkingsmateriaal wil verbruiken of toe bent aan wat nieuws.. met deze Rosti Mepal to go producten heb je in ieder geval een paar handige producten bij elkaar voor onderweg. Ik mag drie mooie setjes weggeven met de Rosti Mepal lunchpot, bestekset en waterfles in de nieuwe frisse Nordic kleuren t.w.v. 34,97 per set.

Rosti Mepal bestek Ellipse (€9,99) bestaat uit een handige houder en daarin een compleet setje van een mes, vork en lepel in roestvrijstaal. Doordat het in een houder komt heb je na het eten geen restjes in je tas en als je eenmaal thuis bent stop je alles zo in de vaatwasser.

Rosti Mepal drinkfles JustWater (€9,99) is een stoere, duurzame en BPA-vrije navulbare drinkfles met een inhoud van 500ml. Je kan hem keer op keer navullen, hij is goed schoon te houden doordat er geen gekke uitsparingen of smalle gedeeltes in zitten, is compleet lekvrij en je hoeft de deksel maar een kwartslag te draaien om te kunnen drinken. Voeg ook eens wat fruit en/of kruiden aan het water toe voor een lekker smaakje :)

De Rosti Mepal lunchpot Ellipse (€14,95) is één van de nieuwste producten in het assortiment, maar ik was gelijk fan. Je kan hem echt voor heel veel doeleinden gebruiken. Handig! De bowl mag in de magnetron en het geheel in de vriezer en vaatwasser, beide bakjes zijn lekvrij en kunnen flink wat product in zich houden. Het bovenste deel houdt zo’n 75 gram of 200ml product en de onderste bowl heeft een inhoud van 500ml. Je kan deze lunchpot voor veel gebruiken, zoals:

– soep onderin en croutons bovenin
– een salade onderin en dressing bovenin
– stukjes groente onderin en een yoghurt-kruiden-dip bovenin
– fruit onderin en nootjes bovenin voor twee snackmomenten
– chips onderin en blokjes kaas bovenin voor een picknick
– yoghurt onderin en muesli bovenin zodat deze lekker knapperig blijft.

rosti mepal to go 2 - Tip | Rosti Mepal to go producten

Winactie
Wil jij één van de drie Rosti Mepal to go setjes winnen? Laat een reactie achter onder dit artikel, volg Curvacious op Facebook en door het bijbehorende berichtje op de Facebookpagina te liken en te delen maak je een extra kans. Meedoen met deze winactie kan tot en met maandag 12 juni 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Good luck!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 13 juni 2017 at 21:49

  Benieuwd of de prijswinnaars al bekend zijn ? groetjes, Charlotte (Instagram: @charlot1404)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 juni 2017 at 09:17

   Deze krijgen binnen een paar minuten bericht in de mailbox en worden bij de reminder op de Facebookpagina vermeld :)

 • Avatar van Naomy
  Reply Naomy 13 juni 2017 at 14:42

  Oeh stylish en handig! Daar zou ik heel blij mee zijn voor op kantoor. Kan ik s avonds alvast mijn lunch klaarzetten in de koelkast. Met twee kleine kindjes erg handig op de werkdagen!

 • Avatar van Amal
  Reply Amal 12 juni 2017 at 23:11

  Ik doe mee ook op Facebook de stappen gevolgd! a-mechbal@outlook.com Umm Ibrahim

 • Avatar van Sharon - Choose to Shine
  Reply Sharon - Choose to Shine 12 juni 2017 at 23:08

  Wauw, dit ziet er ideaal uit! Ik doe graag mee.

 • Avatar van Tessa Laurense
  Reply Tessa Laurense 12 juni 2017 at 23:03

  Wat een super handig setje! Die zal hier zeker goed gebruikt worden! Echt cute!

 • Avatar van Lynne
  Reply Lynne 12 juni 2017 at 22:43

  Zie nu pas deze geweldige actie, maar doe graag mee! Een keer een praktisch wincadeau ;) Iets wat ook zeker veel gebruikt gaat worden als wij het winnen. Fijn voor mij, maar ook heel handig voor onderweg met de kleine meid!

 • Avatar van Noortje
  Reply Noortje 12 juni 2017 at 22:10

  Ik volg je al een tijd maar had deze actie helemaal over het hoofd gezien! Heb veel bewondering voor je hoe je met de operatie omgaat. Heb zelf onlangs een pittige darmoperatie ondergaan waarmee de knop voor gezond eten weer om is. Dit setje lijkt me ideaal om alles vers mee naar kantoor te nemen. *duimen

 • Avatar van Christa lindhout
  Reply Christa lindhout 12 juni 2017 at 21:52

  Deed nog niet mee maar doe heel graag mee. Lijkt mij ideaal!

 • Avatar van Jacqueline Van de Manakker
  Reply Jacqueline Van de Manakker 12 juni 2017 at 21:35

  Wow dat zou heel handig zijn, met die lange werkdagen van mij, ben gek op salades, maar neem ze nooit mee, omdat ik het niet lekker vindt als de dressing er al zolang door is, dus waag ik heel graag een kansje

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 12 juni 2017 at 20:43

  Zou ik heel graag aan mijn dochter cadeau willen geven die lange dagen van huis is ivm haar werk.

1 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Eten & drinken
upside down cake
Upside Down Cake met chocolade en peer

Als je in een paar dagen achter elkaar een tof nieuw keukenhulpje èn een lading verse peren mag ontvangen, dan...

Close