Lifestyle Media

The Happylist | Søstrene Grene kantoor en school collectie 2017

22 juni 2017

Søstrene Grene kantoor en school collectie
Alle stationary fans verzamelen! Het heeft een paar maanden geduurd maar ik mag vandaag dan eindelijk de nieuwe Søstrene Grene kantoor en school collectie 2017 met je delen. En wat een heerlijke collectie is het! Als je net als ik helemaal gek bent op mooie papierwaren zoals schriften, pennen, notitieboekjes, opbergproducten en dergelijke dan kan je je voorbereiden op het maken van een flinke wishlist. En zoals je van Søstrene Grene kan verwachten: alles is verkrijgbaar tegen heel vriendelijke prijsjes. Kijk mee voor het prachtige beeldmateriaal van de collectie.

Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie Søstrene Grene kantoor en school collectie
Zoals je ziet is het een collectie voor zowel kinderen, schoolgangers als volwassenen. De collectie is versierd met handgetekende motieven van speelse dieren en gouden ontwerpen en straalt een soort rust en elegantie uit. Ik ben fan en kan niet wachten om de collectie in de winkel te gaan bekijken. Nog heel eventjes wachten, maar vanaf 29 juni zullen de producten verkrijgbaar zijn in de winkels in Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Zwolle, Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen.

Ik heb in ieder geval een heleboel mooie producten gezien die ik graag voor m’n kantoor wil aanschaffen zoals het Hay-look schaartje, mooie notitieboekjes, draadmandjes, mapjes, het goudkleurige etuitje, een pennenbakje (misschien passen m’n kwasten er ook wel in..) en wat notitieboekjes ♥

Spreekt deze nieuwe Søstrene Grene kantoor en school collectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 27 juni 2017 at 19:25

  Dat zijn wel hele leuke spulletjes zeg! :)

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 23 juni 2017 at 22:10

  Ik vind het zoooo jammer dat hier geen Sostrene Grene winkel in de buurt is…wordt toch weer een keertje tijd voor een weekendje in Nederland! :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 22 juni 2017 at 20:03

  Wat een ontzettend leuke collectie, wat zou ik daar graag even tussen willen snuffelen, ik weet wel zeker dat ik niet met lege handen naar huis zal gaan ;-)

 • Avatar van Annika - Mrs. Marvelous
  Reply Annika - Mrs. Marvelous 22 juni 2017 at 16:05

  Mooie collectie. Tijd om er binnenkort weer even binnen te lopen.

 • Avatar van Malou | Blonde Blossom
  Reply Malou | Blonde Blossom 22 juni 2017 at 15:51

  Ohhh ik zie zulke mooie producten! Gelukkig ga ik bijna op kamers, dan kan ik de hele Sostrene Grene leeg kopen. Ze hebben altijd zulke leuke producten! Malou x

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 22 juni 2017 at 14:06

  Wat een fijne kleurtjes en mooie printjes <3

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 22 juni 2017 at 13:02

  Wauw, een hele toffe collectie!

 • Avatar van Tania
  Reply Tania 22 juni 2017 at 12:29

  Heb onlangs deze winkel in Eindhoven ontdekt. Gevaarlijk voor de portemonnee hahaha

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 22 juni 2017 at 08:51

  Dit is echt een van mijn favoriete winkels <3. Wat een super leuke spulletjes allemaal

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 juni 2017 at 07:38

  Zeer mooie collectie ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 22 juni 2017 at 07:10

  Wat een leuke winkel is Sostrene Grene toch. Ik moet er echt snel weer eens langs gaan. De nieuwe collectie ziet er prachtig uit.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 22 juni 2017 at 06:49

  Jaaaa, deze collectie spreekt mij zeker aan. Nu moet ik ook zeggen dat ik dit sowieso een hele toffe, fijne winkel vind :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.