Beauty

Budget Beauty Tip | Yves Rocher I ♥ My Planet douchegel

2 juni 2017

yves rocher i ♥ my planet douchegel
Ik kan er altijd helemaal enthousiast van worden als er weer eens echt wat vernieuwends in beautyland voorbijkomt. Zo kwam deze nieuwe Yves Rocher I ♥ My Planet douchegel binnen en zo op het eerste gezicht lijken ze niks bijzonders, maar het zijn geconcentreerde douchegels waardoor zo’n flesje superlang mee gaat en dit dus een heel stuk beter is voor het milieu.

De Yves Rocher I ♥ My Planet douchegel komt in een flesje met een inhoud van 100ml en belooft net zolang mee te gaan als de gemiddelde fles douchegel met een inhoud van 400ml. Door de handige sluiting met druppelstop weet je zeker dat je niet te veel product gebruikt en werkt hij ècht heel zuinig. Daarnaast is zo’n compact flesje ook nog eens heel fijn mee te nemen op reis.

yves rocher i ♥ my planet douchegel

Deze douchegels zitten dus in een kleinere verpakking waardoor er minder plastic voor nodig is èn zijn recyclebaar wat beter is voor het milieu. En ook over de formule zelf is nagedacht; deze is gemakkelijk biologisch afbreekbaar, bevat voor meer dan 97% uit natuurlijke bestanddelen en er zijn geen conserveringsmiddelen en parabenen aan toegevoegd. De douchegels zelf zijn heel fijn in gebruik, schuimen goed en ruiken heerlijk. Mango Koriander is door de fruitige en kruidige zomergeur mijn favoriet op dit moment, maar ook Bourbon Vanille (lekker rustgevend, warm en zoetig) en Olijf Petitgrain (opwekkend, groenig en fris) zijn heel erg lekker qua geurcombinaties.

Deze nieuwe geconcentreerde Yves Rocher I ♥ My Planet douchegel is verkrijgbaar voor €3,90 per flesje in de Yves Rocher winkels of via hun Nederlandse webwinkel. Ook mooi: voor elke verkochte geconcentreerde douchegel plant Yves Rocher een boom en belonen en ondersteunen ze vrouwen die zich met hart en ziel inzetten voor een beter milieu.

* Dit artikel bevat producten die ik van een merk of bedrijf heb ontvangen en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 3 juni 2017 at 17:39

  Lijkt mij handig om mee te nemen op reis.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 juni 2017 at 11:05

  Klinkt goed! Ik had hier nog niet eerder van gehoord.

 • Avatar van Bianca Ronday
  Reply Bianca Ronday 2 juni 2017 at 11:50

  Waarom weet ik niet, maar eigenlijk gebruik ik helemaal geen producten meer van Yves Roche, terwijl ik dat vroeger in mijn tiener- en studententijd wel veel gebruikte. Misschien toch maar weer eens een kans geven.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 2 juni 2017 at 09:18

  Ik weet niet waarom maar ik word altijd vrolijk van de producten van Yves Rocher.
  Ze zijn prettig in gebruik , ruiken lekker, zien er leuk uit maar dat Franse sfeertje wat toch altijd duidelijk naar voren komt bij dit merk geeft doet ’t hem. Het geeft altijd een beetje vakantie gevoel. Ben vast de enige die dit zo voelt haha maar toch..

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 2 juni 2017 at 09:17

  Zien er heel leuk uit!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 2 juni 2017 at 08:31

  Ik heb ze gisteren ook net ontvangen en was ook al zo benieuwd! Ik ga kijken of ze echt zo lang mee gaan als dat belooft wordt, want het idee is natuurlijk wel heel goed, maar ik wil wel weten of ze echt zo lang mee gaan. Ik ben zelf ook zo gek op die geur met mango :).

 • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
  Reply Jonna@burgertrutjesNL 2 juni 2017 at 07:33

  Ben zelf groot fan van de douchegels van Yves Rocher, vooral die met kokos. Maar deze variant met coriander en mango moet ik eens proberen. Spannende combinatie van geuren

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 2 juni 2017 at 07:19

  Ooh Mango Koriander lijkt mij heerlijk.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 juni 2017 at 06:50

  Dat ziet er schattig uit.
  Ik denk dat ik die wel ga kopen omdat er conserveringsmiddelen etc. in zitten.
  Leuke winkel met prachtige producten die voor iedereen betaalbaar zijn.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.