Beauty

Skincare | Alpha-H Vitamin Profiling Collection

18 juli 2017

alpha h vitamin profiling
Zoals je weet ben ik een enorme skincarejunkie en ben ik fan van een goede basisverzorging met daaraan toegevoegd serums, boosters en peelings zoals jouw huid ze in een bepaalde periode nodig heeft. Persoonlijk haal ik hier echt de beste resultaten mee en ik was dan ook direct benieuwd toen ik de nieuwe Alpha-H Vitamin Profiling Collection mocht ontvangen. Een set van 4 vitamineserums voor je huid die je kan gebruiken waar je huid het nodig heeft voor een huidverzorging op maat. Lees verder voor meer informatie, foto’s en een uitgebreide review.
alpha h vitamin profiling
Vitamine A 0,5% is een anti-ageing serum wat goed ingezet kan worden bij acne, rimpels, verlies van elasticiteit, een ruwe huid, littekentjes, een vale huid en pigmentvlekjes. Let op: Vitamine A wordt aangeraden enkel in de avond te gebruiken en afgeraden te gebruiken als je zwanger bent en borstvoeding geeft.

Vitamine B is een serum dat de huidbarrière en het vochtreservoir in de huid een boost geeft en kan ingezet worden bij een vochtarme, droge, gestresste, geïrriteerde of verslapte huid en een huid die ineens gevoelig(er) lijkt te reageren op externe factoren en bij pigmentvlekjes.

Vitamine C is een serum gericht op de aanmaak van collageen en maakt de huid frisser en egaler. Het is echt een oppepper bij zonschade, een vermoeide en doffe huid en een huid die niet zo egaal is als je zou willen.

Vitamine E is een ‘eerste hulp bij huidproblemen’ serum en wordt aangeraden bij een droge, ruwe en/of schilferige huid, bij littekens, een rijpere huid, roodheid en irritatie.

alpha h vitamin profiling alpha h vitamin profiling
Zoals je op de ingrediëntenlijsten kan zien bestaat elk serum uit een combinatie van hoogwaardige werkzame bestanddelen zonder toevoeging van parabenen, alcohol of parfum. Daarnaast worden de producten niet op dieren getest.

alpha h vitamin profiling alpha h vitamin profiling
De kit wordt geleverd in een stevige verpakking waarin je de verschillende serums mooi uit kan stallen in de badkamer en er zit een handige draaischijf bij waarmee je snel en eenvoudig kan beoordelen welk serum je het beste kan gebruiken. Voorbeeld: ik heb op dit moment wat last van een oneffen huid, pigmentatievlekjes en mijn huid kan wel een oppepper gebruiken. Zo te zien aan de draaischijf kan ik dan het beste Vitamine C in de ochtend gebruiken en Vitamine B in de avond.

Je gebruikt deze serums na het reinigen van je huid en nadat je een lotion of toner hebt gebruikt maar vóór je dagcrème of nachtcrème. Je gebruikt zo’n 3/4 druppels per keer die je zachtjes inmasseert over je gezicht, hals en decolleté. Na slechts twee weken gebruik van het advies volgens de draaischijf en in het weekend ’s avonds de Vitamine B verruilen voor de Vitamine A merk ik al duidelijk verbetering in mijn huid zonder dat ik verder iets heb veranderd aan mijn routine. Mijn huid is minder dof, zachter, lijkt net even wat minder rood en oogt iets egaler.

De Alpha-H Vitamine Profiling Collection is verkrijgbaar in de Nederlandse webwinkel en via TheMakeUpSpot voor €69,95 en bestaat uit 4 serums van 25ml per stuk.

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van BoTh Cosmetics
  Reply BoTh Cosmetics 24 oktober 2020 at 10:40

  Wij hebben speciale voordeelpakketjes gemaakt met daarin telkens 2 Alpha-H serums die telkens een welbepaald huidprobleem aanpakken!
  Profiteer van deze exclusieve aanbiedingen op http://www.bothcos.com!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 18 juli 2017 at 20:51

  Wat krijg je toch altijd weer sjieke producten onder je neus! Dit ziet er dan ook echt zeer, zeer professioneel uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 juli 2017 at 16:00

  Erg mooi en handig!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 18 juli 2017 at 10:19

  Een mooie set! Vooral vitamine E kan ik hier wel gebruiken.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 18 juli 2017 at 10:09

  Fijn dat de serums goed voor jou werken. Die draaischijf is handig!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 18 juli 2017 at 09:55

  Oeh klinkt top!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 18 juli 2017 at 07:57

  Aanrader van Alpha-H is de Liquid Gold exfoliant!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 juli 2017 at 07:58

   Klopt helemaal, die maakt je huid zoooo zacht en mooi en geeft echt snel resultaat hé <3

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 18 juli 2017 at 07:26

  Klinkt goed. Vind het wel prijzig maar als je er echt maar 3-4 druppels van nodig hebt doe je er denk ik wel lang mee.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.