Beauty

Collistar bodylotion mousse

29 juli 2017

bodylotion mousse
Met mijn droge huid zou ik eigenlijk het hele jaar door trouw mijn lijf in moeten smeren, maar toch doe ik dit in de zomer echt niet even regelmatig. Veel verzorgingsproducten zijn dan te vol, zorgen voor een plakkerig laagje, gaan ‘zweten’ gedurende de dag als het warmer wordt of bij beweging. Ik maakte onlangs kennis met de nieuwe Collistar bodylotion mousse. Niet alleen een unieke ervaring vanwege de textuur (en ergens twijfelde ik even of ik toch echt niet shower foam over mijn lijf aan het smeren was) maar vooral ook een product wat je dus wèl in de zomer kan gebruiken.

bodylotion mousse
De Collistar Mousse di Benessere komt in vijf varianten, waarvan ik je de vier soorten die gewoon in de parfumerie verkrijgbaar zijn laat zien. De vijfde is enkel via de webwinkel van Collistar verkrijgbaar. De bodylotion mousse komt in een verpakking die me doet denken aan die van de bekende shower foams van veel verschillende merken, maar het is dus echt een verzorgend product wat je ná het douchen of badderen gebruikt. Elke kleur heeft zo zijn eigen geur en verzorgende eigenschappen:

– Mousse Dell’Armonia (paars) bevat amandelextract en abrikozenpitolie en heeft een warmzoete geur met onder andere amandel en vanille
– Mousse della Felicità (oranje) bevat onder andere Mediterrane extracten en perzikolie en abrikozenpitolie en ruikt zomers bloemig
– Mousse Dell’Amore (roze) bevat onder andere rijstolie, rozenblaadjes en orchidee-extract en heeft een vrouwelijke en bloemige geur
– Mousse dei Sogni (blauw) bevat onder andere citroenmelisse- en linde-extract en heeft een kalmerende bloemengeur.

Naast de specifieke ingrediënten per geur zit er in elke ‘mousselotion’ onder andere hydraterende glycerine, voedende en beschermende shea boter, verzorgende vitamine E en verzachtend kokosextract.

bodylotion mousse bodylotion mousse
Je moet de bus eerst even goed schudden en vervolgens kan je de bodylotion mousse aanbrengen op je huid en uitsmeren. Eerlijk is eerlijk: het zorgt zeker voor een verrassende en vernieuwde smeer-ervaring. Leuk! Maar het valt me vooral op dat de mousse zo lekker luchtig is, heel fijn uitsmeert en zuinig in gebruik is. En na een paar minuutjes is de bodylotion ingetrokken en kan je zonder plakhuidje door met aankleden. Dit product kan je dus wèl in de zomer gebruiken zonder de nadelen die ik in de eerste alinea opsomde ^^

De Collistar Mousse di Benessere (bodylotion mousse) is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën voor €23,25 per bus met een inhoud van 200ml.

Door welk beautyproduct werd jij onlangs verrast omdat het echt even anders dan andere producten is? Ik ben benieuwd, wellicht haal ik leuk reviewmateriaal uit je tips :)

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke | mieksmind
  Reply Mieke | mieksmind 29 juli 2017 at 23:07

  wat grappig en vernieuwend dit! ziet er goed uit en klinkt fijn. qua geur spreekt paars me erg aan. Ik zou die wel eens willen proberen

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 29 juli 2017 at 21:46

  Heerlijk een foam… ik kocht vandaag bij de DM van Balea handschuim… ook een verzorging! Die laat ik asap zien.

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 29 juli 2017 at 15:39

  Dit lijkt me fijn op erg warme dagen en wanneer het smeren/drogen even snel moet. De roze en oranje mousse spreken mij qua geur het meest aan. Ik heb zelf geen verrassend beauty product kunnen ontdekken. Maar daar help jij mij dan weer mee.

 • Avatar van Varenka W
  Reply Varenka W 29 juli 2017 at 12:08

  Nou de roze en de paarse variant zou ik wel eens willen proberen.
  Al vind ik het wel prijzig voor een dagelijke body lotion…

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 29 juli 2017 at 10:46

  Het lijkt me een fijn product, met heerlijke geuren, maar ik vind het wel prijzig. Ik gebruik de bodylotion mousse van Kneipp regelmatig die is ook heel fijn.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 juli 2017 at 09:16

  Ik vind dit product prijzig, maar ik vind het wel leuk bedacht zo’n mousse. Ik ben erg benieuwd naar de verschillende geuren

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 29 juli 2017 at 07:48

  klinkt super nice :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 juli 2017 at 07:48

  Het ziet er heel goed uit!
  Dit ken ik niet en zal er zeker naar kijken….

  Xoxo

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 29 juli 2017 at 07:34

  De Vaseline spray en go heb ik pas sinds kort ontdekt. Wat een fijn spul is dat! Zeker in de zomer. Dit nieuwe product lijkt mij wel wat!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.