Beauty

Quick Beauty Tip | Dove DermaSpa Oxygen Touch

5 juli 2017

dove dermaspa oxygen touch
Alweer een aantal weken geleden kwam er een pakketje binnen met producten van Dove die perfect zouden zijn voor de zomer. En ja hoor, daar hadden ze helemaal gelijk in! Zo zat er onder andere de Dove DermaSpa Oxygen Touch body crème en body sorbet in: verfrissende producten voor op die warme zomerdagen om je huid te hydrateren en heerlijk te laten ruiken.

dove dermaspa oxygen touch dove dermaspa oxygen touch
In de producten zit onder andere voedende en beschermende shea boter, hydraterende glycerine en voedend kokosextract. Beide producten zijn gericht op de normale tot droge huid, maar ik denk dat ze eigenlijk voor ieder huidtype een fijn hydraterend product zijn. Heel vettige huidjes kunnen wat zuiniger smeren en heel droge huidjes halen er een fijne basisverzorging uit die je op kan bouwen als je trouw elke dag gaat smeren.

Heb je een gevoelige huid of houd je rekening met bepaalde ingrediënten dan moet ik wel zeggen dat er alcohol, parfum en siliconen in zitten. En alhoewel ik daar normaal veel strenger over ben, durf ik eerlijk toe te geven dat het fijne huidgevoel, de heerlijke geur èn betaalbare prijs mij overhaalden deze producten toch te tippen.

dove dermaspa oxygen touch dove dermaspa oxygen touch
Ze smeren namelijk heel fijn uit, trekken redelijk vlot in, laten geen plakkerig of vettig laagje achter, maken de huid zacht en soepel en laten dus echt een heel aangename geur achter die het beste te omschrijven is als opwekkend, witte bloemen, licht poederig en zomerochtendfris. De Body Sorbet uit de tube voelt iets dikker aan op de huid dan de Body Cloud Cream uit de pot, maar verder merk ik niet echt heel veel verschil als ze eenmaal uitgesmeerd zijn. Mijn voorkeur zou dus uitgaan naar de tube omdat dit gewoonweg hygiënischer werkt en ingrediënten zo niet onder invloed van bacteriën op de vingers en zuurstof kunnen verminderen in werking.

De Dove DermaSpa Oxygen Touch body sorbet (tube) is verkrijgbaar voor €6,99/200ml en de Dove DermaSpa Oxygen Touch body crème (pot) is verkrijgbaar voor €8,99/300ml. Tip: deze week is er op Dove producten een 2 + 2 gratis actie bij Kruidvat en een 1 + 1 gratis actie bij Etos en Trekpleister. Zo wordt het helemaal leuk om eens een ander product te proberen ^^

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 juli 2017 at 23:09

  Dat klint erg goed, ik ga op zoek naar de tube :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 juli 2017 at 18:57

  gotta love dove :D

 • Avatar van Jonna@burgertrutjes
  Reply Jonna@burgertrutjes 5 juli 2017 at 16:28

  Dove blijft een fijn merk <3

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 5 juli 2017 at 15:36

  Oei wat klinkt dit fijn! De tube ga ik denk ik eens proberen!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 5 juli 2017 at 07:30

  Deze klinken lekker! Ik gebruik op het moment nog een body cream van Rituals, maar ik ga deze lijn zeker onthouden.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 juli 2017 at 06:39

  Leuke en fijne tip ;-)
  Ik ga meteen kijken….

  Xoxo

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 5 juli 2017 at 06:33

  Thanx voor de tip!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.