Beauty

Favoriete beautyproducten juni 2017

1 juli 2017


De afgelopen maand stond qua beauty voor mij persoonlijk eigenlijk vooral in het teken van ‘terug naar de basis’. Natuurlijk test ik een heleboel voor de website en blijf ik dit enorm leuk vinden om te doen, maar ik merkte aan mijn huid dat het wel wat extra verzorging kon gebruiken. Tijd om aan de slag te gaan om droge plekjes en de littekens van de operatie aan te pakken!


Laat ik beginnen met de twee make-upproducten die ik deze maand zo’n beetje dagelijks heb gebruiken. De Guerlain Lingerie de Peau kwam vorige maand ook al voorbij als favoriet en valt daar deze maand weer onder. Een rib uit mijn lijf want ruim €50,00 voor een foundation neerleggen is eigenlijk insane, maar het geld dus gelukkig meer dan waard. Hij werkt prettig met mijn drogere huid, geeft een mooie dekking maar toch een natuurlijk resultaat, de kleur matcht mooi en de SPF30 is erg welkom voor de zomer.

Nog zo’n zomers make-upproduct is deze ColourPop Blotted Lip. Een lipstick met een mattere finish die je in intensiteit kan opbouwen en heel licht draagt. Je hebt hiermee dus geen last van het bekende afbrokkelen wat veel matte lipsticks doen en hij droogt je lippen ook niet uit. Vooral de paarsere Ice Cube draag ik graag ^^


Onlangs schreef ik nog over een REN make-up remover die best prima was maar toch nèt niet helemaal kon tippen aan mijn vaste oliereiniger. Toen die oliereiniger leeg raakte kwam er net een pakketje binnen met nieuwe producten van Yves Rocher. En ja hoor, hier zat een nieuwe oliereiniger in. Gelijk in gebruik genomen en wat is ‘ie fijn! De Yves Rocher Pure Calmille micellaire olie masseer je in op de droge huid over je make-up heen – ook je ogen – en daarna veeg je zo àlles van je gezicht. Ook een zwaardere ooglook is geen enkel probleem. Love it!


Ik heb van de operatie vijf kleine littekens op mijn buik die door de witheid van mijn huid daar (ja, dat ziet nooooooit zon natuurlijk haha) nogal opvallen en niet heel erg mooi zijn. Tijd om wat aan te gaan doen! Sinds ik trouw ben gaan smeren met deze Dr. Organic Vitamin E littekencrème, verkrijgbaar bij Holland & Barrett, merk ik dat de plekjes zachter worden, minder jeuken en trekken en ook minder fel van kleur aan het worden zijn.


En als laatste heb ik nog deze Urtekram Body Balm in de shea butter musk rose variant die ik wil tippen. Hij doet het ge-wel-dig goed op droge plekjes zoals tenen, hielen, ellebogen en nagelriemen en het is een 100% puur en vegan en 99% organic product waar maar een paar ingrediënten in zitten. Het product ruikt heerlijk en is superzuinig in gebruik dus met deze pot kan ik vast eeuwen vooruit. Of. In ieder geval heel erg lang ;)

Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat ontvangen producten en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 4 juli 2017 at 14:39

    Oh die micellaire olie van Yves Rocher ga ik ook eens proberen. Nu gebruik ik de micellare arganolie van Garnier (enorme fan!). En die littekencrème lijkt me wel interessant om eens te proberen. Nu gebruik ik daarvoor VSM Calendulan.

    • Avatar van Fleur
      Reply Fleur 22 juli 2017 at 10:55

      Ik heb bij Yves Rocher gezocht naar die olie reiniger maar helaas niet kunnen vinden. Personeel daar kende het product niet. Online heb ik ook gezocht maar niet gevonden. Weet je misschien wanneer dit product verkrijgbaar is? Zou het erg graag willen kopen :)

      • Avatar van Desirée
        Reply Desirée 24 juli 2017 at 09:33

        Hi Fleur, leuk dat je zo enthousiast bent. Ik was in de veronderstelling dat het product er al zou zijn, maar ga het nog eens navragen :)

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 2 juli 2017 at 22:55

    Wat een leuke producten. Je hebt me erg nieuwgierig gemaakt naar de bodybalm van Urtekram. Wat fijn dat de vitamine E creme van Dr Organic zo goed werkt. Ik heb er sinds kort ook weer een behoorlijk litteken bij waar ik nogal last van heb, dus deze ga ik zeker halen, bedankt voor de tip.

  • Avatar van Alex
    Reply Alex 2 juli 2017 at 20:19

    Ooooh, die Colour Pop ziet er heel mooi uit! Moet een keertje kijken of ik die hier in Duitsland ergens kan vinden :)

  • Avatar van Loes
    Reply Loes 2 juli 2017 at 10:28

    Allemaal producten die heel fijn klinken! Vooral de lipkleur van Colourpop ziet er erg mooi uit. En de BB-cream van Guerlain heb ik al heel veel goede dingen over gehoord!

  • Avatar van Annika - Mrs. Marvelous
    Reply Annika - Mrs. Marvelous 1 juli 2017 at 22:29

    Ik ben de laatste paar dagen ook een Blotted Lip aan het testen en ik vind hem ook erg fijn. Daarnaast vind ik The Buffet van The Ordinary erg fijn.

  • Avatar van Annette
    Reply Annette 1 juli 2017 at 18:44

    De vitamine C crème van The Ordinary is op dit moment mijn meest favoriet.

  • Avatar van ndemi
    Reply ndemi 1 juli 2017 at 15:36

    Dr.organic products are good.

  • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
    Reply Jonna@Burgertrutjes 1 juli 2017 at 15:08

    Ben vooral benieuwd naar het product van Yves Rocher. Het merk heeft mij al vaker verrast de laatste tijd :-)

  • Avatar van Donna
    Reply Donna 1 juli 2017 at 13:54

    De bbcream wil ik ook graag proberen. Nog steeds is die van pupa mijn favoriet maar is voor nu te vol. Ook ben ik gek op olie reinigers. Ik kan de calmille micellair olie van Yves nog niet vinden op de site. Fijne favorieten heb je laten zien.

  • Avatar van yvonne
    Reply yvonne 1 juli 2017 at 09:30

    O fijne producten. Vooral die Vitamine E creme wil ik gaan proberen.

  • Avatar van Varenka W
    Reply Varenka W 1 juli 2017 at 09:15

    De geur beschrijving op de verpakking van Urtekram maakte mij al enorm nieuwsgierig en jouw tip hierover maakt het helemaal dat ik deze balm heel erg graag wil proberen.
    Leuke tip.
    De reinigings olie van Yves Rocher is zalig he?
    Ik ben er ook heel tevreden over.
    Leuke favorieten weer, ik mis alleen een parfum haha
    Aangezien we en beetje van dezelfdegeuren houden was ik daar wel heel benieuwd naar.

  • Avatar van Lisette
    Reply Lisette 1 juli 2017 at 08:12

    De bb crème zou ik best wel eens iets voor mij kunnen zijn. Maar de prijs….ik heb er nu een zonder zonbescherming, dus ben op zoek.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 1 juli 2017 at 07:17

    Prachtige producten!
    Leuk om te zien wat jouw favorieten zijn.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.