Beauty

Budget Beauty Tip | Kruidvat Nail Care

21 juli 2017

kruidvat nail care
Sinds kort is het Kruidvat Nail Care assortiment vernieuwd en uitgebreid en met nagels die wel even een boost en wat extra verzorging konden gebruiken voelde ik me dè aangewezen kandidaat om enkele van deze producten te gaan testen. Vanwege het afvallen merk ik gewoon dat mijn haar en nagels een opdonder hebben gekregen en vooral aan mijn nagels is het goed te merken omdat ze minder sterk zijn, splijten en minder goed groeien. Tijd om wat nieuwe producten te gaan testen!

kruidvat nail care
Zeker de Grow Keratin is een aanrader als je vanwege ziekte of langere stressperiode slappere nagels hebt, doordat je langdurig kunstnagels hebt gebruikt of wanneer je gewoon van jezelf niet zulke sterke en gezonde nagels hebt. Er is namelijk keratine (een lichaamseigen eiwit) aan toegevoegd wat helpt om de nagels te verstevigen, daarnaast stimuleert het de nagelgroei, hydrateert het de nagels en laat het de nagels mooi glanzen. Je kan dit product als basecoat gebruiken of op zichzelf als transparante glanslak.

Mocht je naast sterkere nagels nog meer wensen hebben voor een nagelproduct dan is de Complete Care 8 in 1 wellicht iets voor jou. Deze werkt op de volgende manieren; als basecoat, topcoat, stimuleert groei, versterkt en hydrateert de nagels, vult ribbeltjes op, laat ze weer mooi glanzen en geeft een UV bescherming. Wow! Naast keratine zit er in deze lak ook sojaproteïne en amandelolie en deze geeft net een heel subtiel roze glansje aan je nagels. Ook deze treatment-lak kan je als basecoat gebruiken of op zichzelf.

Als je nagels naast vocht en verzorging echt even een vitamineboost kunnen gebruiken, wat doffer of licht verkleurd zijn dan is de Anti-Age Conditioner aan te raden. Aan deze nagellak is namelijk vitamine A, vitamine C, arganolie, magnesium, zonnebloemolie en vitamine E toegevoegd die de nagels verzorgen, beschermen en hydrateren. Ook hierin zit een UV bescherming en ook deze lak kan je als topcoat onder andere nagellak gebruiken of op zichzelf voor een verzorgende subtiele French manicure look.

kruidvat nail care
En als laatste kan ik ook het Hand & Nail Serum aanraden om eens te proberen. Het is een licht en fris product wat snel intrekt en geen plakkerige handjes geeft, maar de handen en nagelriemen duidelijk wel lekker zacht en soepel maakt. Perfect dus om meerdere keren per dag te kunnen smeren en snel weer door te gaan met je werkzaamheden. Oh, en het serum ruikt ook nog eens heerlijk zacht, fris en vrouwelijk.

kruidvat nail care kruidvat nail care
Al sinds ik als jonge tienermeid bij Kruidvat gewerkt heb ben ik fan van hun eigen merk. Er zijn veel basis beautyproducten die ik steeds weer in huis blijf halen omdat het gewoonweg goede producten voor heel fijne prijsjes zijn. Dit is voor het eerst dat ik de nagelproducten uit hun eigen merk probeer – op de nagelremover na waarvan er tig per jaar leeg gaan hier in huis – en ik ben heel erg positief verrast. Ik merk dat ze fijn werken en mijn nagels langzaamaan weer wat sterker aan het worden zijn en er beter uit gaan zien. Lekker trouw doorlakken en smeren dus :)

De uitgebreide en vernieuwde Kruidvat Nail Care collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en via de Kruidvat webwinkel. Bovenstaande producten kosten slechts €2,99 per stuk. Tip: volg je de Kruidvat Instagrampagina al? Zo blijf je op de hoogte van nieuwtjes en acties :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Meike Hendriks
  Reply Meike Hendriks 29 juli 2021 at 10:58

  ik wil een routine maar welke producten zal ik wanneer gebruiken?

 • Avatar van Beautilina.nl
  Reply Beautilina.nl 10 maart 2020 at 01:15

  Leuk dat er ook zoveel opties voor consumenten zijn. Mocht je een nagelmiddeltje met knoflook tegenkomen, dan is dat ook zeker een aanrader. Het maakt je nagels lekker sterk.

 • Avatar van Evelyn Brouwers
  Reply Evelyn Brouwers 28 december 2019 at 16:38

  Hoi Desiree, dankje voor je post. Ik gebruik zelf bijna nooit nagellak; ik ben muziekdocent en door het strummen over (ukelele en gitaar) snaren, brokkelen mijn nagels steeds vaker af. Nagellak lukt dus niet, omdat nagellak aan de snaren gaat plakken als ik gespeeld heb (is niet mooi en niet goed voor mijn snaren).

  Wil nu Kruidvat nail care 8 in 1 gaan gebruiken. Is dit nu ook een soort doorzichtige nagellak die ik wekelijks ofzo eraf moet halen met remover, of is het juist voeding voor de nagels die ik moet laten zitten? En hoe vaak kun je een nieuwe laag erbij smeren?

  Groetjes Evelyn

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2019 at 10:07

   Hi Evelyn, ik zou in jouw situatie zeker aanraden een versterkend product te gebruiken. Ik ben bang dat dit specifieke product niet meer bestaat, maar veel versterkende producten breng je inderdaad een x aantal dagen achter elkaar aan, dan een paar dagen niks, lak verwijderen en dan opnieuw beginnen. De verpakking heeft als het goed is een duidelijke handleiding :)

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 21 juli 2017 at 15:24

  Wat leuk zeg dat Kruidvat dit nu heeft! Goede tip, het ziet er echt goed uit!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 21 juli 2017 at 15:04

  Ik vind deze ook echt top! Hele fijne nailcare lijn!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 juli 2017 at 10:40

  Wat goed dat De Kruidvat dit nu allemaal heeft, mijn nagels zijn op zich heel sterk, maar het hand en nail serum lijkt me een heel fijn product dus dat zet ik zeker op mijn lijstje. Fijn dat het ook zo betaalbaar is, vaak zijn dit soort producten best duur.

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 21 juli 2017 at 10:08

  Ik ben benieuwd. Vooral ook naar de prijzen. Maar die zijn waarschijnlijk niet heel hoog bij Kruidvat ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juli 2017 at 10:55

   Hi Yvonne, de prijzen van de producten staan gewoon in het artikel vermeld :)

   • Avatar van yvonne
    Reply yvonne 21 juli 2017 at 11:00

    Sorry! daar heb ik overheen gelezen! Inderdaad een fijn prijsje!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 21 juli 2017 at 10:00

  Deze items zijn zo goedkoop, het is zeker eens het proberen waard!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 21 juli 2017 at 07:37

  De vernieuwde producten klinken goed. Vooral de Hand & Nail Serum heeft mijn interesse.

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 21 juli 2017 at 07:34

  Wat een fijne verzorgingsproducten! Ben vooral benieuwd naar de grow keratin en de producten zijn lekker budgetproof

 • Avatar van thebeautyblognl
  Reply thebeautyblognl 21 juli 2017 at 07:26

  Ziet er erg mooi uit en ga ik echt proberen! Mijn nagels kunnen wel wat verzorging gebruiken, hihi :). x

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 juli 2017 at 06:34

  Dat ziet er goed uit en zeer betaalbaar ;-)
  Hier ben ik nu ik je artikel gelezen heb zo benieuwd naar…..

  Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.