Carrière & Geld Media

Milly Pie (planner, notitieboek & agenda in één)

6 juli 2017

milly pie planner
Ben je een moeder, student, carrièrevrouw of alle drie tegelijk, met een goede planning houd je de touwtjes in handen. Iets wat mij heel erg goed helpt met mijn doelen en planning is het bijhouden van een ‘doelenboek’ en waar ik daar eerder een notitieboek voor gebruikte met eigen indeling heb ik sinds kort een Milly Pie en ik ben helemaal om. Het is een combinatie van een planner, notitieboek en agenda waardoor je met één product alles bij de hand hebt wat je nodig hebt. Geniaal!

 

Ik ben vast niet de enige waarvan de hele agenda vol staat met allemaal aantekeningen, to do lijstjes, doelen, reflecties, afspraken en krabbels waardoor een normale agenda allang niet meer voldoet aan alle wensen. Daarom was ik begonnen met een eigen planner in een notitieboek maar dit werkte ook niet helemaal lekker.

Als gestructureerd en perfectionistisch persoon werd ik dus lichtelijk gek van onrust dat het me niet lukte om alles op papier bij te kunnen houden zoals ik graag zou hebben. Toen de Milly Pie planner binnen kwam werd ik dan ook als een kind zo blij. Als jij ook enigszins van structuur houdt, graag alles overzichtelijk bij elkaar wil hebben en liefhebber bent van plannen, focus houden en doelen stellen dan wordt je vast heel erg blij van de voordelen van deze journal:

– een zelf in te delen agenda met zelf in te vullen weeknummers/data
– een notitieboek
– inspirerende quotes in
– er zitten invullijstjes in (onder andere shop-, wens-, verlang-, trots op-, bucketlist en briljante ideeën lijstjes)
– ruimte voor visitekaartjes
– een bladwijzer
– doelen- en reflectiepagina’s per maand
– achterin een ruim vak voor bonnetjes, foto’s, briefjes etc.
– een mooi en stevig design (in meerdere printjes verkrijgbaar).

milly pie planner
Het geheel werkt dus echt als een geheugensteuntje, lifeplanner, kladblok, agenda en motivator in één en is voor veel in te zetten, of je hem nu als dagelijkse agenda gebruikt of als planner naar een groter doel (een eigen bedrijf? Een boek schrijven? Werk en privé beter verdelen?). En als hij eenmaal vol is maakt het ook nog eens een interessant en handig naslagwerk.

De Milly Pie planner is verkrijgbaar voor €49,95 inclusief verzendkosten via de Nederlandse webwinkel.

Ben jij ook graag bezig met plannen en doelen stellen? Houd jij een journal bij?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf of merk is toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 7 juli 2017 at 21:46

  Het ziet er mooi uit en het klinkt ook heel handig :)

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 7 juli 2017 at 11:54

  Klinkt handig! Ik bewaar alle dingen die ik niet mag vergeten in een notitie op m’n smartphone of in Google Agenda.

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 7 juli 2017 at 06:47

  Deze agenda wil ik heel graag hebben! Eindelijk meer ruimte en mogelijkheden om te plannen en te organiseren. En er zijn super leuke printjes beschikbaar:-)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 juli 2017 at 06:20

  Klinkt als een hele fijne agenda/ planner. Ik hou ook van overzicht dus zo’n agenda/ planner zou ook zeker iets voor mij zijn.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 6 juli 2017 at 20:10

  Agenda? Planner? Tot nu toe kon het nog allemaal in mijn hoofd. Echter,… ik ben wat ouder nu en merkte dat vergeetachtigheid daar ook bij hoort. Dus nu gebruik ik mijn mobieltje.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 6 juli 2017 at 16:44

  I love it. Alleen die ringband ben ik niet zo fan van.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 juli 2017 at 13:56

  Zo mooi en erg handig.
  Zoveel moois in de webshop waar die van jou vandaan komt.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.