Beauty

Love it! | Paula’s Choice Smoothing Primer Serum SPF30

17 juli 2017

paula's choice smoothing primer serum
Ik heb in mijn leven al heel wat primers door mijn handen laten gaan, maar wil vandaag misschien wel de beste primer voor mensen met een drogere huid delen. De Paula’s Choice Smoothing Primer Serum SPF30 is een skincareproduct en make-upprimer in één – wat hem natuurlijk al redelijk uniek maakt – maar doet gewoonweg echt wat hij belooft; verzorgen, een zonbescherming bieden en make-up makkelijker aanbrengen èn langer laten zitten. Lees verder voor de uitgebreide review.

paula's choice smoothing primer serum
Paula’s Choice Smoothing Primer Serum SPF30

Deze primer zorgt ervoor dat je huid zachter, gladder en egaler wordt en poriën en fijne lijntjes minder opvallen waardoor je minder make-up als foundation en concealer hoeft te gebruiken, deze makkelijker aanbrengt en ook nog eens langer blijft zitten. Daarnaast zitten er ingrediënten in die de huid kalmeren, verzachten en verzorgen, huidveroudering tegen gaan en zonschade verminderen.

De primer komt in een handige en hygiënische tube met een smal tuutje als opening waardoor je heel goed kan doseren en niet snel teveel product pakt. Een klein erwtje is namelijk voldoende voor je gehele gezicht. Let wel op: als je het echt als zonbescherming wil gebruiken heb je natuurlijk meer product nodig om die SPF30 te kunnen garanderen. Ik zie het dan ook meer als een aanvulling op je andere dagverzorging met SPF die je eronder draagt :)

Het product voelt tijdens het aanbrengen duidelijk aan als een serum maar na een half minuutje merk je dat de huid ietwat gematteerd wordt en heerlijk zacht aanvoelt, poriën zeker minder opvallen en wat rustiger en egaler oogt. Ook fijn dus voor die dagen dat je geen make-up draagt maar toch nèt even een boost kan gebruiken.

paula's choice smoothing primer serum
Ik heb deze primer met verschillende BB Creams en foundations getest en vindt hem vooral heel erg fijn in combinatie met een foundation. Ik denk dat dat komt omdat een BB Cream vaak al meer verzorgende ingrediënten en een hogere SPF bevat dan foundations en het anders wat gaat ‘glijden’ omdat het ‘dubbelop’ aanvoelt. Met een gewone foundation zoals de Clinique Superbalanced Silk Makeup werkt hij heel prettig. De foundation laat zich heel fijn uitsmeren, hecht goed zonder in fijne lijntjes op te hopen en blijft de hele dag mooi op z’n plek. Hij voegt ook duidelijk wat toe qua huidverzorging, want waar soms enkel foundation + poeder de huid gedurende de dag wat droog en trekkerig kan laten aanvoelen heb ik daar nu geen enkele last meer van.

Wel denk ik dat deze serum en primer in één meer geschikt is voor de normale tot droge huidtypes, omdat er voedende ingrediënten in zitten en het wat olie-achtig aanvoelt op de huid. Ik kan me voorstellen dat dit niet heel fijn combineert met een vetter huidtype.

paula's choice smoothing primer serum
Een redelijk hoge SPF (een goede zonbescherming is zó belangrijk!), fijne werkzame bestanddelen die ook echt wat doen voor je huid èn een goede primer in één. Ja, ik ben duidelijk fan!

De Paula’s Choice Smoothing Primer Serum SPF30 is te koop via de Paula’s Choice webwinkel voor €13,00/10ml en €35,00/30ml. Vanwege mijn enthousiasme mag ik een exclusieve kortingscode delen. Voeg de code PRIMER10 toe bij je winkelmandje en je krijgt 10% korting op je aankoop :) Deze kortingscode is geldig tot en met 24 juli 2017.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 18 juli 2017 at 14:38

  Klinkt héél goed, en wat een mooi effect, mooi te zien ook op de foto!

 • Avatar van Natascha
  Reply Natascha 17 juli 2017 at 20:06

  Ik heb deze primer ook gehad en vond hem inderdaad ook super fijn. Precies goed voor mijn huidtype :)

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 17 juli 2017 at 16:31

  Een multifunctionele primer. Mooi. Lijkt me ook zuinig in gebruik en de prijs, vind ik dan voor wat het doet, verzorging, bescherming en een goed resultaat wel meevallen. Zeker als je regelmatig foundation draagt en een normale/droge huid hebt. Ik krijg deze week de primer van The Ordinary. Hier heb ik voor gekozen na het lezen van reviews, ik niet vaak foundation draag en omdat de prijs zo leuk was.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 juli 2017 at 11:50

  met mijn combi huid denk ik niet dat het iets voor mij is ^^

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 17 juli 2017 at 11:49

  Fijn dat hij SPF bevat. Ik laat deze aan me voorbijgaan, want mijn vette T-zone zou er zo te lezen niet bijster blij van worden.

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 17 juli 2017 at 11:10

  Klinkt fijn! Vind het er mooi uit zien. En ook goed van de SPF inderdaad! Mijn huid is aan de droge kant, dus misschien dat ik deze wel eens wil proberen.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 17 juli 2017 at 10:24

  Hij klinkt fijn! Zeker omdat ik zelf een droge huid heb en een spf erg belangrijk vind in mijn dagverzorging. Bedankt voor de tip!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 17 juli 2017 at 10:16

  Klinkt heel erg fijn! Ik heb hem al een tijdje in huis maar moet hem nog steeds reviewen. Daar heb ik na het lezen van jouw review in ieder geval heel veel zin in gekregen. Top ook, die SPF30 in de zomer!

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 17 juli 2017 at 10:06

  Klinkt goed. En handig om te weten dat het beter werkt met foundation dan met bbcream.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 17 juli 2017 at 08:50

  Ik vind dit ook een fijne primer.. toch heb ik primers die ik een stuk fijner vind maar deze doet het zeker goed!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 juli 2017 at 08:06

  Dit klinkt zo goed dat je mij nu ik dit artikel gelezen heb nieuwsgierig ben ;-)

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 juli 2017 at 08:54

   Zeker als je een droge(re) huid hebt eens proberen hoor, hij is zo fijn!

 • Avatar van Jonna@Burgertrutjes
  Reply Jonna@Burgertrutjes 17 juli 2017 at 07:33

  Klinkt als een veelbelovend product. En niet overdreven duur. Goede tip weer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.