Persoonlijk

Personal | In de blubber!

24 juli 2017

mud masters
Tijdens de groepssessies in het traject voorafgaand de operatie die ik bijna vier maanden geleden onderging werd er aan ons gevraagd een doel op te schrijven en in een envelop te stoppen. Iets wat we één jaar naar de operatie wilden doen of bereiken. Ik schreef op: aan een modder/obstacle run mee doen. Nooit gedacht dat ik dat al veel eerder zal gaan doen, want ik heb me ingeschreven voor Mud Masters eind september. Whaaa!

Onlangs schreef ik een artikel over angsten en naar aanleiding hiervan kreeg ik een berichtje van iemand die ik al langere tijd online volg omdat ze zo’n inspiratie voor mij is. Deze inspirerende vrouw is namelijk zo’n 83 kilo afgevallen en doet nu mee aan hardloopwedstrijden en obstacle runs. Toen ik dus van deze dame een berichtje ontving of ik met haar groepje mee wilde lopen eind september kon ik eigenlijk geen nee meer zeggen. Na even aarzelen – toch die angst weer he – heb ik het maar gewoon gedaan. Ik ging naar de website van Mud Masters en kocht mijzelf met trillende handjes een startbewijs.

In de blubber dus en nog twee maanden de tijd om hiervoor te trainen. Dat wordt met meer regelmaat lopen, hardlopen opbouwen en nog wat meer krachttraining doen. Natuurlijk vind ik het allemaal enorm spannend en heb ik de kriebels in mijn lijf als ik eraan denk. Maar als ik kijk waar ik vandaan kom en wat dit ‘nieuwe’ lijf nu al allemaal zoveel makkelijker aan kan en hoeveel meer energie ik heb.. Ik kan in ieder geval niet wachten om er meer en meer mee te gaan werken ♥ Hardlopen, door de blubber heen, vieze handjes krijgen, krachtoefeningen tussendoor en vooral elkaar als groep naar die finish helpen. Can’t wait!

Mocht je het leuk vinden als ik je wat mee ga nemen in mijn voorbereiding op deze race via de website en/of social media dan hoor ik het graag. Heb je trouwens goede tips qua training voor een run als deze? Alle tips en tricks zijn welkom :)

Deze race gaat zo’n enorme persoonlijke overwinning zijn en ik merk dan ook dat ik nu al redelijk emotioneel ben, dat wordt nog wat als we eenmaal die finish over komen..

Wish me luck!

Liefs,
Desirée

* Foto via Shutterstock.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 26 juli 2017 at 11:22

  Zo ontzettend stoer! Alvast heel erg veel succes met trainen!

 • Avatar van Mye Denekamp
  Reply Mye Denekamp 24 juli 2017 at 23:44

  ❤️

  We gaan er een waanzinnige ervaring van maken!!! Gaat je helemaal lukken… Maar pas op, het gaat vast naar meer smaken ?

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 24 juli 2017 at 21:53

  Wauw, dat vind ik echt super stoer.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 juli 2017 at 20:22

  Wat super dapper en wat super gaaf! Heel veel succes met je voorbereidingen, het zal vast heftig worden op alle fronten, maar je gaat het echt redden, ik vind het heel knap dat je dit gaat doen.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 24 juli 2017 at 20:10

  Zo stoer dat je dit gaat doen en ja, ik ben heel benieuwd en zou het super leuk vinden als je ons meeneemt! :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 juli 2017 at 19:50

  Wat gaaaaaaaaf! Ik zou zo mee willen doen! Lijkt me voor mijzelf ook een goede ervaring! Heel veel succes meid! Trots op je, nu al!

 • Avatar van Donna
  Reply Donna 24 juli 2017 at 19:03

  Ik had hier nog nooit van gehoord. Best intensief, knap hoor. Ik zou het leuk vinden om je voorbereidingen te lezen. Succes!

 • Avatar van JessieYlmif@yahoo.com
  Reply JessieYlmif@yahoo.com 24 juli 2017 at 17:32

  Stoer!
  Ben reuze benieuwd hoe je je voorbereid, lichamelijk en geestelijk op zo’n zware race

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 24 juli 2017 at 16:06

  Zo zeg wat een dappere beslissing van je en stoer ook!! Lijkt me heel leuk om over je weg daar naar toe te lezen en ik cheer voor je aan de zijlijn ?!

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 24 juli 2017 at 15:23

  Gaaf dat je dat gaat doen! Heel veel succes met de voorbereidingen!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 24 juli 2017 at 12:47

  Ahhh wat goed zeg! Heel veel succes en geniet er van. You can do it!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 juli 2017 at 14:53

   Dankjewel! Ik vind het retespannend maar ga ervoor ^^

 • Avatar van Sacha
  Reply Sacha 24 juli 2017 at 11:29

  Goed hoor! Succes topper!!☺️

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 24 juli 2017 at 11:22

  Wat goed van je dat je jezelf hebt opgegeven voor deze run! Ik ben een paar maanden geleden weer gestart met hardlopen en heb in juni de KiKarun gedaan (5k). Twee maanden van te voren begon ik met trainen en ik gebruikte hiervoor de 5k app. Die is echt heel erg goed en fijn. In oktober ga ik mijn tweede run lopen van 5k dus ik moet weer trainen na een maand rust. Het is zo lekker om regelmatig te sporten. Het helpt ook zo goed om af te vallen. Ik ben bijna 3kg afgevallen door te trainen in 2 maanden tijd. En ik moet nog iets meer dan 10kg dus ik ga nu doorpakken. Heel veel succes met trainen en schrijf er af en toe maar een blog over, lijkt me leuk om te lezen om zo mee te leven! Zet hem op!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 juli 2017 at 14:56

   Ik heb de C25K app gedownload, die is ook fijn. Of bedoel je die? En wat goed van je dat je zo lekker bezig bent :)

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 24 juli 2017 at 11:20

  Waaauw, ik kan me echt voorstellen dat dit een enorme overwinning is! Superveel succes met de voorbereidingen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 juli 2017 at 14:57

   Dankjewel voor de succeswensen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 juli 2017 at 10:27

  Wauw, zo goed van jou dat jij eraan mee zult gaan doen.
  Het zou zeker leuk zijn om hierover op je blog te kunnen lezen wat er vooraf gaat aan voorbereidingen….

  Veel succes met trainen…..

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 juli 2017 at 14:57

   Leuk dat je updates erover graag zou willen lezen. Dankjewel voor de succeswensen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.