Mama & Kind

Kids Talk | Stokke Flexi Bath (review)

3 juli 2017

stokke flexi bath 3 - Kids Talk | Stokke Flexi Bath (review)
Alweer even geleden schreef ik over het leed dat douchen heet want onze dochter Shae vindt dat helemaal niks. Onder dat artikel zijn er een heleboel tips achtergelaten waar we mee aan de slag zijn gegaan. Ik denk dat het een combinatie van verschillende factoren is, maar het douchen is al een heel stuk minder problematisch geworden. Eén van de veranderingen die zeker geholpen heeft is de komst van het Stokke Flexi Bath kinderbadje. Ik deel mijn enthousiasme graag met je èn mag er ook een aantal weg gaan geven aan andere ouders (to be)! 

stokke flexi bath 1 - Kids Talk | Stokke Flexi Bath (review)stokke flexi bath 2 - Kids Talk | Stokke Flexi Bath (review)
Toen ik nog zwanger was van Shae kochten we een babybadje met onderstel en op poten. Ja, het werkte maar man wat een onding was dat! Het geheel neemt namelijk altijd flink wat ruimte in beslag. Ook daarom is het Stokke Flexi Bath een ideale uitkomst. Je kan hem op de grond in de douche zetten en er zelf op een krukje naast gaan zitten maar je kan hem ook in je eigen bad zetten als soort van verkleiner. Dat werkt ook nog eens waterbesparend want je hoeft er zo niet je hele badkuip voor vol te laten lopen om je kleintje in bad te doen. En als je klaar bent trek je het stopje eruit, laat je het badje leeglopen, droog je hem af en vouw je hem weer in elkaar waardoor je hem weg kan zetten voor de volgende keer zonder dat het veel ruimte in beslag neemt in de tussentijd.

Het hele haren wassen vindt ons meisje duidelijk nog steeds niet heel erg leuk, maar omdat ze nu lekker in haar eigen badje zit vindt ze het wel minder erg. Even de haren wassen en uitspoelen en daarna weer lekker doorspelen met een washandje, badspeeltjes, sop etc. Echt een hele verademing dat deze routine er nu zoveel meer ontspannen door geworden is ♥

De Stokke Flexi Bath is een opvouwbaar baby- en kinderbadje die geschikt is vanaf de geboorte tot wanneer kinderen ongeveer 4 jaar zijn of er echt niet meer in passen. Shae is nu 3,5 jaar en past er zittend nog wel even in en ook daarna is hij zeker nog leuk te gebruiken voor in de tuin als waterelement met gietertjes etc. zodat je niet gelijk een heel zwembad op hoeft te zetten. Door de anti-slip bodem glijdt je kindje niet uit als het in bad zit of staat en er zit een handige stop in waardoor je na het badderen het water eenvoudig weg kan laten lopen.

Via de webwinkel van Stokke kan je nog meer informatie over dit badje lezen. De Stokke Flexi Bath is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en kost €41,00.

stokke flexi bath 4 - Kids Talk | Stokke Flexi Bath (review)
Winactie
In samenwerking met Stokke mag ik 3 Stokke Flexi Bath in een kleur naar keuze weggeven. Wil jij een kansje wagen? Laat dan jouw korte motivatie èn de kleur naar keuze achter in een reactie onder dit artikel. Voor een extra winkans volg je Curvacious op Facebook en deel en like je daar het bijpassende berichtje :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 9 juli 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 10 juli 2017 at 16:01

  Gefeliciteerd voor de winnaars!! Veel plezier ervan!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 10 juli 2017 at 00:24

  Jammer, net te laat. Mijn schoonzusje is vandaag (9 juli) uitgerekend en helaas nog niet bevallen. Daarom zou ik haar graag een plezier willen doen met dit fijne badje, waar haar zoontje straks heerlijk in zou kunnen. De witte variant zou denk ik haar voorkeur hebben.

 • Avatar van kelly
  Reply kelly 9 juli 2017 at 22:41

  Ik zou graag voor de witte gaan.
  Een hele goede vriendin van mij is zwanger en ik zou heel graag dit badje willen winnen, om aan haar te schenken als cadeau.

 • Avatar van Annemarije
  Reply Annemarije 9 juli 2017 at 22:35

  Aaah, wat een gave actie! Ik doe mee. Vandaag precies 40 weken zwanger en helaaas, de kleine is er nog niet :(. Ik heb nu een tub voor de eerste tijd, maar zo’n badje zou geweldig zijn voor als de kleine ietsje groter is. Mijn huis is niet heel ruim, dus ook echt geweldig dat het badje opvouwbaar is! Had ik nog niet eerder gezien! Qua kleur, mijn voorkeur gaat uit naar de witte!

 • Avatar van Linda Raaijmakers
  Reply Linda Raaijmakers 9 juli 2017 at 21:22

  ik doe nog gauw mee voor een witte voor ons nichtje Tess. Aangezien ze nogal regelmatig hier is als mijn zus en zwager werken is het wel handig om zo’n badje te hebben als er een ongelukje gebeurt. Ons eigen babybadje staat namelijk daar omdat onze tweeling van 3,5 deze toch echt niet meer nodig heeft ;)

1 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Mama & Kind
family talk
Family Talk | Lieve Paul..

Ik weet dat je er niet van houdt om in the picture te staan, maar het is vandaag Vaderdag en...

Close