Beauty

Parfumnieuws | AURA Mugler

21 augustus 2017

aura mugler

Het is mooi om in een achtergrondverhaal van een nieuw parfum te duiken en zeker het verhaal achter AURA Mugler is er eentje die mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Het afgelopen jaar is voor mij een bijzonder jaar geweest vol veranderingen, ups & downs en persoonlijke ontwikkeling waarin ik steeds meer besef wie ik ben en wat ik wil (gaan) doen. “Luister naar je instinct” zoals je in de visuals op de foto’s ziet sluit hier heel mooi bij aan en ook zeker het parfum zelf wist mij heel erg te raken..

aura mugler
Als je de andere geuren van Thierry Mugler kent dan weet je dat het ‘hate it or love it’ geuren zijn omdat ze gewoonweg niet zo standaard zijn. Er zitten altijd mooie geurnoten in en ergens hebben ze ook een ‘animalic’ touch wat ze misschien juist zo bijzonder maakt. Ook AURA Mugler heeft duidelijk zo’n dierlijk en krachtig randje erin verwerkt zitten. Het maakt een geur – voor mij – heel verleidelijk en ik draag dit nieuwe parfum dan ook bijna non-stop sinds ik hem in huis heb.

De geur is opgebouwd uit rabarberblad, tijgerliaan (een compleet nieuw ontwikkelde geurnoot), oranjebloesem, bourbon vanille en verschillende houtnoten. Het is lastig om deze geur te omschrijven omdat het wederom een unieke geur is, zoals we van Mugler gewend zijn, maar tegelijkertijd wel eentje die meer vrouwen aan zal spreken. Hij opent heerlijk fris, ‘groen’, en zacht met een zeperige touch waarna je al snel een lichtzoete bloemengeur ontdekt. Niet overdreven zoet maar juist een zoetheid die me doet denken aan een lichtgekleurd lenteboeket. Na een paar uur dragen merk je duidelijk dat de warmte van de vanille en de houtnoten erdoorheen komen met een heel subtiel rokerig randje eraan. En zoals je van Mugler kon verwachten: de geur blijft echt gigantisch lang op de huid te ruiken ♥

Het parfum is bijna te omschrijven als een geurreis en ik blijf tijdens het dragen maar aan mijzelf snuffelen. Ook krijg ik er enorm veel complimentjes over van anderen en krijg ik verraste gezichten als ik zeg dat het de nieuwe geur van Thierry Mugler is. Bestond er maar een geurcomputer, dan zou je het direct begrijpen! Ik kan je dus ook zeker aanraden om naar een parfumerie te gaan en de tester te gebruiken in je hals en op je polsen zodat je de geur en de ontwikkeling ervan gedurende de dag kan ervaren.

aura mugler
De kracht van vrouwelijke intuïtie is iets waar we niet vaak aan toe durven te geven maar achteraf wel vaak naar terug verwijzen met ‘zie je wel!’, ‘ik ben blij dat ik naar m’n intuïtie geluisterd heb’ of juist een ‘had ik maar naar mijn gevoel geluisterd’ en het is dus zeker iets wat leeft en waar we eigenlijk meer bij stil zouden moeten staan. Ik vind het dan ook heel erg mooi dat Mugler voor dit parfum hiermee aan het werk is gegaan om met de lancering van dit parfum vrouwen te helpen meer naar hun eigen kracht te luisteren.

Ook de flacon is krachtig te noemen. Niet alleen vanwege de opvallende kleur groen in combinatie met de zilveren kleur, maar ook vanwege de vorm. De zilveren kleur geeft de M van Mugler weer en het groene facetgeslepen glas in de vorm van een hart verwijst weer naar die mooie boodschap om te luisteren naar ons hart en onze intuïtie.

AURA Mugler is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en warenhuizen vanaf €71,00 (30ml). Alle formaten zijn navulbaar en er is ook een bijpassende bodylijn beschikbaar.

aura mugler
Maak kans op één van de 3 AURA Mugler parfums!
Ik mag in samenwerking met Mugler drie van jullie kennis laten maken met dit mooie en unieke parfum. Omdat het verhaal achter de geur zo om intuïtie en het volgen van je hart gaat wilde ik hier graag wat mee doen. Laat in een reactie onder dit artikel het antwoord op onderstaande vraag achter en je maakt automatisch kans. Mooi als empowerment om elkaars antwoorden te lezen, maar ook omdat ik er sterk in geloof dat het uitspreken en/of uitschrijven van jouw droom de eerste stap is om dingen in beweging te zetten..

Wat is jouw ultieme droom, doel of wens als je luistert naar jouw hart en intuïtie?

Meedoen met deze winactie kan tot en met maandag 28 augustus 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Jouw inzending kan gequote worden in communicatie-uitingen van Mugler.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Reply Breek de week #2 (Natalee Holloway & Action stationary) | doormariska.nl 18 maart 2020 at 21:11

  […] Thierry Mugler Aura review + winactie – curvacious.nl […]

 • Avatar van Shan
  Reply Shan 18 januari 2020 at 19:43

  Wauw wat ben ik blij dat je van deze geur houdt! Mugler is voor mij het merk waardoor ik bij de parfum kwam. En geloof het of niet, Angel en AURA waren de eerste geuren van Mugler die ik zelf kocht! Aura is uniek, en zoals jij ook aangeeft, je moet de geuren van Mugler begrijpen net als de mode!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 25 juni 2018 at 18:43

  Ik zou heel graag willen dat een ieder wat meer naar zijn hart gaat luisteren en wat meer liefde en aandacht aan elkaar geeft. In tijd met veel social media zou dit een mooi gebaar zijn. Gewoon even een luisterend oor zijn of iemand een mooi compliment geven. Een kleine moeite maar een groot gebaar.

 • Avatar van carola
  Reply carola 29 augustus 2017 at 10:38

  Ben nu net 30 en vind het tijd voor de liefde van mn leven
  Misschien helpt het vinden hiervan met deze geur
  Ziet er prachtig uit!

 • Avatar van Marieke ter haar
  Reply Marieke ter haar 28 augustus 2017 at 22:33

  Mijn droom is…
  Om mijn twee kleine schatjes van 7 en 2…
  Groot en gelukkig te zien worden!!
  Om dat ik weet dat dat niet altijd kan of lukt!!
  Daarom wens ik iedereen dat toe !!
  GENIET VANDAAG EN DROOM MORGEN!!
  ??

 • Avatar van Sabrina Cowen
  Reply Sabrina Cowen 28 augustus 2017 at 21:32

  Goedenavond, veel dromen en wensen van mij zijn al wel uitgekomen. Ik heb een lieve man waar ik al 21 jaar (vanaf mijn 15e) mee samen ben. We hebben twee prachtige stoere knullen van 9 en 11. Een leuk huis, fijne vrienden en familie. Wat wil een mens nog meer? Nou op dit moment wil ik voor mezelf nog maar 1 ding en dat is zolang mogelijk op mijn eigen beentjes staan. Ik heb namelijk 7 weken geleden een flinke aanval van de MS gehad waarbij ik bijna niet meer kon lopen. Nu 7 weken later loop ik weer en ben redelijk herstelt gelukkig. Maar de schrik heeft er even goed ingezeten bij mij, mn man en de kinderen. Je wordt toch even met je neus op de feiten gedrukt. Maar opgeven en me erbij neerleggen staat niet in mijn woordenboek. Een hele grote wens van ons is toch wel een mooie verre reis maken met zn viertjes. En ooit gaan we dat ook doen. En verder gaan we gewoon zo door als we nu doen. Met liefde en plezier… xx Sab

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 28 augustus 2017 at 20:26

  Het heeft even geduurd voordat ik een reactie achter wilde laten op je artikel want ik wilde dit parfum eerst even ruiken in de winkel voordat ik mee zou doen. Je hebt gelijk, dit parfum is heel bijzonder en ik kan hem met geen enkele geur vergelijken.

  Mijn droom op dit moment is gezond worden (en blijven) en het plezier en geluk in het leven weer terugvinden (en vasthouden). Dat klinkt extreem dramatisch maar dat valt mee hoor. Ik ben (na tijd van ziekte en burn-out) weer op de goede weg. Ik ben alweer 90% mn oude (of nieuwe) ik en hoop dat ik dit in de toekomst kan voortzetten. Hoewel ik een nare, sombere en negatieve tijd achter de rug heb merk ik ook dat er ontzettend veel deuren voor me zijn open gegaan en dat zo’n nare periode ook heel veel mooie dingen brengt en een hoop levenservaring geeft. Daar probeer ik nu van te genieten.

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 28 augustus 2017 at 19:39

  Ik ben heel tevreden met mijn leven en kan genieten van de kleine dingen. Maar toch heb ik nog 1 wens en dat is dat ik ooit moeder mag worden. Of dat gaat lukken weet ik niet maar ik blijf positief :-)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 28 augustus 2017 at 19:32

  Mijn droom is om ooit nog eens samen met mijn man een eigen huisje te mogen hebben in Tirol. Ook al is het maar klein, of voor een paar weken per jaar, ik zou er heel gelukkig van worden. In Oostenrijk voel ik me namelijk altijd goed, gelukkig en vooral gezond!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 28 augustus 2017 at 19:30

  Wauw wat een mooie fles!
  Mijn doel is door gezond te eten afvallen en me daardoor beter te voelen en meer aan te kunnen en weer de vrouw en moeder te zijn die meer aan kan, en niet vaak erg vermoeid zijn en niets kunnen.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 28 augustus 2017 at 19:30

  Mijn doel voor nu en de toekomst is mijn eigen leven te hebben en me niet altijd meer te laten leiden door wat anderen vinden en zeggen. Mijn eigen idealen na te streven en me niets aantrekken van mensen die daar toch altijd een mening over hebben. Gewoon doen wat voor mij goed voelt en mezelf daarbij goed voelen!

 • Avatar van Corine Joosten
  Reply Corine Joosten 28 augustus 2017 at 19:27

  Ik zou heel graag een huisje met een enorm stuk land met vijver willen kopen. Hier zou ik dan afgedankte huisdieren willen opvangen en verzorgen zoals het hoort. Geen gehannes meer met die beestjes , maar een liefdevol thuis waar ze rustig oud mogen worden *zucht*

 • Avatar van Betty
  Reply Betty 28 augustus 2017 at 19:21

  Over de wereld reizen met man en kinderen en dan het liefst een jaar
  Lijkt mij heerlijk,geen werk geen school,en zoveel te ontdekken en te zien Het lijkt mij fantastisch

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 28 augustus 2017 at 19:21

  Mijn droom is dat al de de dromen in deze reacties werkelijkheid worden! Hoe mooi zou dat wel niet zijn…

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 28 augustus 2017 at 19:08

  Op het nippertje doe ik nog mee. Mijn droom is om eens professioneel mensen te kunnen helpen met schulden. Ik weet uit ervaring hoe het is om weinig geld te besteden te hebben. Maar ook dat ja niet minder gelukkig hoeft te zijn. Ik zou heel graag mijn ervaring en kennis willen inzetten om mensne te helpen hun financiën op orde te maken. Meer rust te creeren doordat het te over zien is.

 • Avatar van Marlon van der Leest-Reynecke
  Reply Marlon van der Leest-Reynecke 28 augustus 2017 at 18:25

  Reizen! Only travelling makes you richer!
  Ik wil dolgraag nog zo veel van de wereld zien, om weer veilig thuis te komen en te beseffen dat je het toch wel erg goed hebt… Ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling en om mijn horizon te kunnen verbreden! This makes me happy en het is goed om meer dingen te doen die je gelukkig maken! Liefs, Marlon

 • Avatar van Nellie
  Reply Nellie 27 augustus 2017 at 14:06

  Vrijheid, samenzijn en liefde, de combinatie van die drie is mijn droom. Samen met mijn lief oud worden in een huis in de wildernis van Noord Amerika. Ergens in de bergen, waar rivieren samenkomen in een groene omgeving en beren, elanden en roofvogels in onze achtertuin spelen… Ik sluit nu mijn ogen om verder te dromen ?

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 27 augustus 2017 at 12:42

  Mijn ultieme droom is om innerlijke rust en geluk te bereiken

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 27 augustus 2017 at 10:55

  Mijn ultieme droom is mijn twee dochters zo op te voeden waardoor ze dichtbij hun eigen gevoel en verlangens blijven waardoor ze later gaan doen waar hun hart ligt!

 • Avatar van Sylvia Groenbroek
  Reply Sylvia Groenbroek 26 augustus 2017 at 22:32

  Het klinkt als een uitgesproken “ik” geur. Wil ik iets, dan doe ik het! Momenteel erg enthousiast met fotoshoots bezig, er blijkt toch vraag te zijn naar plussize models. Nu nog proberen van mijn hobby door te breken en wat professionele shoots te doen (helaas in het noorden wat lastiger)

 • Avatar van Lin van de Werf
  Reply Lin van de Werf 26 augustus 2017 at 21:53

  De laatste jaren heb ik mijn leven laten bepalen door angsten en daardoor was ik het contact met mezelf, mijn passie(s), wensen en dromen verloren. Er is zoveel wat ik had willen doen, maar gelukkig is het nog niet te laat. Beetje bij beetje laat ik mijn angsten los en durf ik daar weer naar te kijken. Mijn voornaamste wens is weer voluit te gaan leven. Het glas (half)vol zien in plaats van halfleeg. En als het voor mij is weggelegd hoop ik in de toekomst op een lieve partner en een kindje. Dat is mijn ultieme droom!

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 26 augustus 2017 at 21:27

  Ondanks mijn beperkingen, die ik vanwege mijn ziekte ervaar, voel ik me erg gelukkig. Positief door het leven gaan en kijken naar de dingen die ik wel kan, dragen hier, net als de liefdevolle mensen om mij heen, aan bij. Daarbij volg ik graag mijn hart waardoor mijn leven mooie momenten kent.

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 26 augustus 2017 at 21:25

  Er achter komen wat nou écht mijn passie is, en dit een belangrijk deel in mijn leven geven. Ontdekken wat mij nou écht gelukkig maakt!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 26 augustus 2017 at 21:25

  Mijn droom is…. Om tot mijzelf te komen.
  Andere niet meer mijn gevoelens laten beheersen of mijn hersenen.
  Ik wil doen wat ik zelf wil en niet wat anderen willen.
  Ik wil rust in mijn hoofd en van mijn lichaam houden en het niet langer als een lastig pakket zien.
  Dat is mijn droom en ik denk dat aura daar goed en perfect voor is.

 • Avatar van Linda K.
  Reply Linda K. 26 augustus 2017 at 17:10

  Mijn Aura is zeer geschikt voor deze parfum!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 augustus 2017 at 11:00

  Mijn wens is om meer met mijn creativiteit te gaan doen, zelf taarten maken en die binnen een kleine klantenkring verkopen! <3

 • Avatar van susan
  Reply susan 26 augustus 2017 at 10:03

  Mijn droom is emigreren naar Maleisië en daar meer in balans te gaan leven. Het leven in Nederland bestaat uit zoveel moetjes dat ik soms vergeet om ook van dingen te genieten.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 26 augustus 2017 at 09:46

  Wanneer je open staat om te luisteren naar je hart, gevoel en intuitie… Je hier ook echt iets mee doet!!!

 • Avatar van Sibby
  Reply Sibby 26 augustus 2017 at 04:33

  Mijn ultieme wens is om nog lang gelukkig en gezond te blijven. Heel simpel, maar wel de essentie waar het voor mij om draait. Ik vier het leven elke dag, en het lekkere parfum kan daaraan bijdragen. Ik hoop van harte dat ik ervan mag gaan genieten!

 • Avatar van Silvia Swart
  Reply Silvia Swart 26 augustus 2017 at 01:18

  Wat een prachtige verpakking. Ik zag het en er kwam een gevoel van verliefdheid bij me op, heel gek! Een echte must have waar ik ontzettend nieuwschierig naar ben hoe het werkelijk ruikt WOW

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 25 augustus 2017 at 23:34

  Ik zag Aura wel eens voorbij komen op social media, maar hij lijkt me echt lekker! Mijn ultieme droom is dat ik een punt bereik in het leven waar je alles voor elkaar hebt waarvoor je zo hard hebt gewerkt. Dat je echt alle ups en downs hebt moeten doorstaan en uiteindelijk terug kan blikken: I did it! Zelf ben ik echt een persoon die luistert naar mijn intuitie, dat is echt typisch ik. Mijn hart volgen doe ik aan de ene kant ook wel maar met een zware afweging van mijn intuitie. Ik denk door die combinatie dat ik zeker weten dat punt in mijn leven ga bereiken <3

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 25 augustus 2017 at 22:52

  Mijn ultieme droom is afvallen, slank en knap worden en dan eindelijk liefde kunnen vinden. Want liefde is het belangrijkste wat een mens nodig heeft.

 • Avatar van Sarina
  Reply Sarina 25 augustus 2017 at 18:33

  Mijn droom is dat ik meer op mijn intuïtie ga vertrouwen en nee durf te zeggen. Eindelijk een
  Balans vinden in mijn leven ❤

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 25 augustus 2017 at 17:49

  Mijn grootste doel is mezelf verder te ontwikkelen als mens zodat ik me weer echt mezelf ga voelen. Na heel wat moeizame jaren gaat het nu langzaamaan bergopwaarts. Ik heb een gezinscoach en iksta onder bewind maar ik leef weer ipv overleven. En een droomwens van mij is om ooit een boerderijtje te kunnen kopen met een mooie grote woonkeuken, een mooi stukje grond voor wat dieren en een moestuintje..heerlijk lijkt me dat.

 • Avatar van Viola Schmit
  Reply Viola Schmit 25 augustus 2017 at 16:45

  Mijn ultieme droom is: Gelukkig durven zijn. Genieten van elk moment met mijn familie, vrienden en dierbaren. Niets voor lief nemen, dankbaar zijn en tevreden zijn. Dat is geluk. En dus minder hechten aan materie of altijd op zoek zijn naar beter of meer!

 • Avatar van Linda van den Ouden
  Reply Linda van den Ouden 25 augustus 2017 at 14:34

  Ik waag graag een kans op deze geweldig mooie fles, ben zo ontzettend benieuwd hoe hij ruikt! Mijn doel/droom/streven is om meer voor mezelf te kiezen, me niet gek te laten maken en de rust in mezelf te bewaren. Na een hartinfarct vorig jaar en een depressie na de geboorte van mijn zoontje in april dit jaar, moet ik gewoon een tik terug en minder veeleisend zijn voor mezelf.

 • Avatar van maureen
  Reply maureen 25 augustus 2017 at 13:22

  Het verleden loslaten en omarmen dat het is geweest en dat het er mag zijn. Opzoek naar de ware ik en geluk en liefde in mezelf.

 • Avatar van Diana Beekhuizen
  Reply Diana Beekhuizen 25 augustus 2017 at 11:12

  Meer tijd voor mezelf en dochtertje, meer rust in mezelf, ander werk? Een hele andere richting.
  Me weer helemaal mezelf, sterk, vrouwelijk, gezond voelen en vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. En wat ik voel, wie ik ben niet meer laten afhangen van anderen, relaties, omstandigheden. Gewoon weer IK zijn in alle facetten

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 25 augustus 2017 at 10:19

  Als ik naar mij hart luister dan moet ik meer leren leven in het hier en nu. Het is misschien heel cliché maar wel de waarheid als je echt elke dag wil genieten. Daar past dus ook elke dag een andere geur bij. Deze nieuwe geur heb ik al geroken en ben een echte Mugler fan. Moet dus aan deze nieuwe geur wennen maar hij is heel fris en soms heb ik dagen dat ik de andere geuren van Mugler te zwaar en te veel vind. Daarom zou ik deze nieuwe geur heel graag willen hebben!

 • Avatar van Wil
  Reply Wil 25 augustus 2017 at 07:45

  Dont let limitations of others limit you!
  ?? Mijn lijfspreuk die ook op mijn jas geborduurd staat sinds kort

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 25 augustus 2017 at 07:09

  Kort maar krachtig:
  Dont let limitations of others, limit you.
  Deze krachtige alles betekende zin heb ik ook op mijn jas laten borduren!

  Laat je NOOIT ondersneeuwen em doe waar je voor staat. ???

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 25 augustus 2017 at 07:08

  Kort maar krachtig:
  Dont let limitations of others, limit you.
  Deze krachtige alles betekende zin heb ik ook op mijn jas laten borduren!

  Laat je NOOIT ondersneeuwen em doe waar je voor staat. ???

 • Avatar van lisanne bons
  Reply lisanne bons 24 augustus 2017 at 20:07

  Ik wilde de wereld rond reizen. En ik begon in Afrika. Toen ik daar kwam werd ik gevraagd om te gaan werken op een school. De leerkrachten (zwarte scholen) hadden allemaal een computerlokaal maar er waren geen leerkrachten die wisten hoe ze de computer moesten of konden inzetten in hun onderwijs. Ik ben dus nooit veel verder gereisd. Ik werd verliefd op de mensen en de kinderen. Ik heb daar gewerkt totdat mijn geld op was. Mijn wens is nu om mijn dochter mijn dorpje en Genadedal en mijn schooltje in Greyton te laten zien.

 • Avatar van barbara
  Reply barbara 24 augustus 2017 at 19:31

  mijn voltijdse job waar ik voor gestudeerd heb stoppen en een job doen die mij echt gelukkig maakt

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 24 augustus 2017 at 18:17

  Zodra mijn kids groot genoeg zijn vind ik het tijd om me volledig op makeup te storten en aan de slag te gaan als makeup artist. Heb een paar jaar geleden de sprong gewaagd en eigen bedrijfje als visagist opgezet maar dat was helaas niet de goede timing. Zou tof zijn als ik het over een paar jaar wellicht nog eens kan proberen, en dan bedoel ik echt het creatieve aspect , niet bruidjes en dergelijke. Voor mooie merken mogen shooten en mijn werk in bladen terug te vinden. Wellicht ooit denken aan een eigen lijn waarin ik mijn creatieve uitspattingen in kwijd kan. Genoeg dromen op werk gebied nog zoals je ziet ;)

  Prachtig flesje en de kleur is wauw ( je weet wellicht dat ik daar erg gevoelig voor ben ;) ) dus kan me voorstellen dat de geur apart en uniek is en daar houd ik van. Daarom doe ik eens met aan deze actie. ❤

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 24 augustus 2017 at 17:50

  De wereld ontdekken!

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 24 augustus 2017 at 17:29

  Mijn droomwens is ooit eens met een dolfijn te zwemmen.

 • Avatar van Sheila
  Reply Sheila 24 augustus 2017 at 17:12

  Na heel lang moeizaam tegen, mijn zelf opgelegde beperkingen te hebben aangelopen mezelf geaccepteerd als anders, strenge als buitengewoon.. herkenbaar en uitgedragen door het parfum Alien dat ik veel draag.. herkenbaar voor andere “aliens”?
  Nu al even bezig mijn inner circle op te schonen waarbij ik als wens, als doel heb nog meer authentiek leven.. mijn ❤aura❤ mag schoon worden

 • Avatar van L. Kroon
  Reply L. Kroon 24 augustus 2017 at 15:42

  Leven vanuit mijn kern, in verbinding met het universum.
  Vol vertrouwen in wat het leven brengt, vol beweging, passie, groei, uitdaging . Waar ieder moment weer nieuw is, vol met nieuwe belevingen van geuren en kleuren.

 • Avatar van Joy Gajadhar
  Reply Joy Gajadhar 24 augustus 2017 at 13:34

  Gelukkig en vooral gezond zijn met mijn mooie gezin! ♥ Meer heb ik niet nodig!

 • Avatar van Sieneke van Biessum
  Reply Sieneke van Biessum 24 augustus 2017 at 13:33

  Meer aan mezelf denken in plaats van aan anderen. Je krijgt er vaak weinig voor terug.
  LEVEN! Viva la Vida ♥

 • Avatar van Kelly Groen
  Reply Kelly Groen 24 augustus 2017 at 13:29

  Zo benieuwd naar deze geur! Zag gister de reclame op tv voorbij komen, wat een mooi spotje vind ik het haha! Na een zware periode een aantal jaar geleden, was de quote ‘ happiness starts with a dream ‘ voor
  mij een ongelofelijke houvast! Het klinkt cliché maar mijn grootste doel is oprecht dat ik 24 uur per dag met me zelf door een deur kan haha, maar goed om even cliché te blijven – waar een wil is, is een weg – Mijn grootste wens is om een verschil te kunnen maken, ik zou graag vrijwilligers werk willen doen dieren die wel wat extra liefde verdienen, in het buitenland! Een hele fijne dag nog! Liefs

 • Avatar van Josien Hillebrands
  Reply Josien Hillebrands 24 augustus 2017 at 13:25

  In Peru leven! Het land waar ik geboren had moeten zijn! ♥

 • Avatar van Diny Gijsberts
  Reply Diny Gijsberts 24 augustus 2017 at 08:33

  Had ik maar wat vaker naar mijn GEVOEL dan verstand geluisterd dan was ik nóóit zo vaak teleurgesteld in familie,vrienden ? en kennissen ! Altijd positief gebleven en het goede in de mens gezien met als resultaat dat ik gebruikt en misbruikt ben. Desondans vertrouw ik erop dat ooit de ware zielsverwant mijn pad kruist en tij zal keren. Ook al ben ik inmiddels 52 jaar ,ik geef niet op ,no way ! want dan winnen de mensen die me pijn hebben gedaan! Bovendien ,ik heb een zoon van 20 die,ondanks zijn autisme vorm,mij beter steunt-begrijpt én troost dan iemand ooit heeft kunnen doen ,ik ben reuze trots op hem ! Ik ga volle goede moed verder

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 24 augustus 2017 at 07:31

  Ik ben een vrouw die als geen ander weet, hoe je innerlijke stem je waarschuwt /fingen verteld,er niet naar te luisteren.. door een heel zwaar leven,ben ik wel de vrouw geworden die ik nu ben. Zou mijn leven voor géén goud over doen. Mijn droom is als ik volledig in mijn kracht sta en alles weer op de rit heb,een eigen bedrijf,om mensen te helpen met lichamelijke klachten d.m.v. mijn helende handen.

 • Avatar van L.elie
  Reply L.elie 23 augustus 2017 at 23:27

  Ik ben heel gelukkig met mijn huisje boompje beestje leven.
  Na een jarenlange stressvolle baan ben ik nu weer helemaal tot rust en geaard.
  Intuïtief voel ik dat het tijd is voor een nieuwe stap , maar de invulling is er nog niet…
  Misschien kan deze geur mij nog dichter bij mijn gevoel brengen zodat dit meer vorm gaat krijgen.

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 23 augustus 2017 at 22:07

  Mijn ultieme droom is om samen met mijn vriend voor goed naar amerika te vertrekken, daar een huis bouwen/kopen en er een kattenopvang aan laten maken voor oude/gedumpte katten <3

 • Avatar van Agneta
  Reply Agneta 23 augustus 2017 at 21:40

  Ik heb er lang over gedaan om te beseffen wat mijn echte wens is, maar steeds meer voel ik hem aan mij trekken en dat is een huisje kopen op Vlieland als ik die mogelijkheid zou krijgen. Alleen daar vind ik altijd mijzelf weer terug en besef ik weer dat ik mag zijn wie ik ben en voel ik mij in mijn element. De hectiek van de maatschappij is iets wat ik niet altijd aan kan en besef mij steeds meer dat ik het beste tot mijn kracht kom in een rustige en vrij omgeving en te doen wat ik altijd het liefste die en dat is schrijven en zelf iets opstarten en mijn eigen baas zijn. Steeds vaker komt de droom voorbij om op Vlieland iets te creëren die mogelijkheden biedt voor online mensen die net als mij ongelofelijk worden geïnspireerd in een omgeving zo puur en krachtig nog.

  Voor nu nog hard werken voor de baas en werken aan deze wens…

 • Avatar van Rosa
  Reply Rosa 23 augustus 2017 at 20:37

  Mijn droom is om goed te zijn voor alles om me heen

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 23 augustus 2017 at 20:04

  Mijn droom is: Mijn eigen ontwerp bureau voor logo’s en huisstijlen beginnen!

 • Avatar van sabine ganga
  Reply sabine ganga 23 augustus 2017 at 16:44

  Mijn droom is het om ooit nog een keer te weten wat het is en hoe het voelt om geen pijn te hebben.na 23 jaar ernstige bekkeninstabiliteit en 8 jaar bed.ondanks mijn situatie gebruik ik elke dag een van mijn parfums en doe ik dus graag mee.

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 23 augustus 2017 at 15:09

  Hoi Desirée,

  Een dagje te laat, maar evengoed nog gefeliciteerd met jouw verjaardag!

  Mijn ultieme droom is samen oud worden met mijn man!
  We zijn afgelopen 11 augustus getrouwd en leven uiteraard nog op die mooie roze wolk, ook al zijn we vandaag weer begonnen met werken ;-)
  Het was een ongelooflijke dag en we hebben er ontzettend van genoten.
  Mijn wens is dat we samen oud worden, zodat we lang van elkaar mogen genieten!
  Een kindje erbij zou leuk zijn, maar inmiddels zijn we erachter dat Moeder Natuur hierin niet altijd mee werkt, but who knows…

  Groetjes Danique

 • Avatar van trody
  Reply trody 23 augustus 2017 at 13:29

  Genieten van het leven, elke dag weer! Van mijn gezin, maar vooral ook van kleine dingen zoals van een bloem, of een mooie vlinder.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 23 augustus 2017 at 13:18

  Mijn ultieme droom is om mij eindelijk eens goed te voelen in mijn lichaam. Ik ben al jaren erg onzeker over mijn gewicht en ik laat mij hierdoor best wel behoorlijk tegenhouden om bepaalde dingen te doen, zoals lekker eens gaan zwemmen of toch maar met blote benen in dat ene jurkje wat misschien toch net iets te krap zit. Ik ben nu op de goede weg met afvallen en ik merk dat mijn onzekerheid hierdoor al een klein beetje minder is. Ik zou mij zo graag VRIJ willen voelen van dat nare omhulsel en weer de dingen doen die ik leuk vind.

 • Avatar van Danielle Roosendaal
  Reply Danielle Roosendaal 23 augustus 2017 at 11:55

  Mijn ultieme droom is :
  Samen met mijn geweldige vriend een klein huisje met veel ruimte eromheen waar onze Galgoos (windhonden- rescue”s uit Spanje) heerlijk kunnen struinen. Een moestuin, en een knutsel schuur voor mijn lieve vriend.
  Ultra Happiness!

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 23 augustus 2017 at 11:11

  Oef, wat een mooie, maar ook moeilijke en intieme vraag ;-) Lastig om daar zo ineens antwoord op te geven. Mijn doel is wat meer stil te staan bij de kleine dingen, en tevens de tijd nemen voor die kleine dingen. Dus genieten als mijn kinderen met mij een spelletje willen doen of iets vertellen, als iemand wil afspreken ook afspreken. Je weet immers nooit of het te laat is, dat hebben we wel geleerd helaas de afgelopen tijd.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 23 augustus 2017 at 10:59

  Wauw, wat een prachtige flacon en een parfum met een mooie gedachte. Ik denk dat mijn ultieme droom is om mij zo vrij te voelen als mogelijk. Dat klinkt misschien gek maar ik merk dat ik mij enorm gelukkig voel op het moment dat ik mij niet belemmerd voel. Heerlijk reizen en lekker doen waar we zin in hebben samen met mijn vriend, dat vind ik ultieme vrijheid en dat is dan ook mijn ultieme droom in het leven! Waar we dan stranden? Dat zien we dan wel weer X

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 23 augustus 2017 at 08:56

  De bijzonderste intuitieve ingave was dat ik wist dat mijn dochter gezond was zonder een vlokkentest te hebben gedaan. Een heel izar en bijzonder moment. Ik heb namelijk een vriendin die zo’n test deed en daarmee haar gezonde vruchtje verloor. Omdat het even duurde voor ik zwanger werd wilde ik datzelfde risico niet nemen. Ik heb dus nietzo’n test gedaan maar dat brengt een ander risico met zich mee.. tot de uitgebreide 20 weken echo waarop ook meer te zien is.
  Bizar genoeg zat ik op een gegeven moment naast mijn man in de auto en wist ik ineens zeker “dit kind is gezond”! Zo zei ik het ook tegen mijn man. Vanaf dat moment maakte ik mij niet meer druk om een vlokkentest noch de gezondheid van mijn babietje in mijn buik en was er rust.
  Bizar he!? Ik vind van wel
  Je begrijpt, dit was mijn mooiste ervaring met mijn intuitie en geen andere doelstelling kan hierboven uit!
  Ik ben gezien de betekenis van de geur EN mijn voorliefde voor Mugler geuren erg benieuwd naar deze nieuwe geur.
  Daarnaast hoop ik met mijn verhaal andere lezers te inspireren om je intuitie met ernst te nemen, te volgen.

 • Avatar van maya
  Reply maya 23 augustus 2017 at 08:47

  Ik zat heel lang in een lege trein.. zo’n trein niet meer bij elk perron stopte..eerder een sneltrein.. en het ging maar door en door
  Het was standje overleven.. maar ook deze trein moest ééns stoppen..en dat deed die.. ik trok aan de rem en bedacht me waarmee ik de wagons zou vullen.. en nu..3weken na mn bevalling heb ik een route uitgestippeld puur op gevoel.. mijn dromen najagen en een nieuw reisschema maken.. niet meer die druk van het moeten.. ik moest afvallen ik moest de leukste mama zijn ik moest het goed doen op mn werk ik moest al mn sociale contacten bijhouden ik moest de leukste spullen voor ons nieuwe huis.. en na heftige zwangerschap kwam de rust..ons mannetje is de rust zelve..ik kon weer nadenken.. nam de rust over die hij met zich meegenomen heeft..en mama moet niks mama wilt nu graag.. ik ga eindelijk MIJN hart volgen..en pak een nieuwe studie op ik wil mijn creativiteit kwijt.. zal de kilo’s afvallen omdat ik dat wil..mn sociale leven waneer ik dat wil…de trein zal ik af en toe even stil zetten zodat ik even naar mn reisplan kan kijken..en wie weet wijzig ik hem zo nu en dan..zodat niks moet maar alles kan..
  ik wil wil wil en ik wil het met heel mijn hart!!! dit word mijn jaar!

 • Avatar van Silja wiebrands
  Reply Silja wiebrands 23 augustus 2017 at 08:44

  Mijn doel en droom is om toch het nieuwe pand: nieuwe locatie te nemen voor uitbreiding van mijn salon. Ondanks dat ik 6 maand geleden net verhuist ben. De de plek waar ik nu zit is niet mijn plekje en de mensen die er werkzaam zijn in het gebouw sluiten helaas totaal niet aan bij wat ik doe.

  Dit maakt me sinds jaren weer onzeker! En dat wil/moet ik veranderen

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 23 augustus 2017 at 08:20

  Afstuderen als Klinisch Psycholoog en mijn droombaan vinden in de Forensische Psychologie!

 • Avatar van Martin Tol
  Reply Martin Tol 23 augustus 2017 at 04:11

  ik wil die AURA Mugler wil winnen

 • Avatar van Michael noo
  Reply Michael noo 23 augustus 2017 at 01:12

  Mijn droom is heel simpel.. Al mijn problematiek uit het verleden leren los te laten om zo minder stress te ervaren! Kom heel graag meedoen om met dit geurtje mijn vriendin te verrassen!

 • Avatar van Sascha_W
  Reply Sascha_W 23 augustus 2017 at 00:39

  Misschien ben ik wel gewoon een suffe muts, maar mijn ultieme wens is eigenlijk dat ik mijn mooie, dyslectische, maar o zo ambitieuze dochter voldoende kan steunen en motiveren om haar droom te verwezenlijken om een diploma te bemachtigen van een opleiding waarvoor ze Engels, Nederlands, Duits én Spaans moet kunnen lezen, schrijven en spreken!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 22 augustus 2017 at 23:43

  Ik droom er al jaren van om mama te worden en dat gaat dit jaar eindelijk werkelijkheid worden! Eind november wordt ons meisje geboren en ik kijk er enorm naar uit.
  Ik bleef me helemaal smijten op mijn werk, maar mijn collega’s reageerden niet positief en zochten excuses om me af te breken. Uiteindelijk heb ik mijn gevoel gevolgd en ben ik naar de huisarts gegaan. Omdat de spanning zo hoog was, was dat natuurlijk ook niet goed voor mijn kleintje. Met een groot schuldgevoel heb ik me ziek gemeld, maar ik weet gewoon dat dit het beste is voor mij en de baby.
  Dit wordt dus ook voor mijn man en mij een heel bijzonder jaar!

 • Avatar van Julvana Juliaans
  Reply Julvana Juliaans 22 augustus 2017 at 23:28

  Ik doe ook heel graag mee met deze win actie.

  Wat is jouw ultieme droom, doel of wens als je luistert naar jouw hart en intuïtie?

  Mijn ultieme droom als ik luister naar mijn hart en intuïtie is dat elke nieuwe dag voor mij een gegeven is: Elke nieuwe dag is opnieuw een reis in het onbekende. We weten wat we vandaag hebben gedaan, maar weten niet wat morgen brengen zal. Ik koester het leven, Ik koester me dromen en jaag ze na.

  Mijn ultieme doel: Om mensten te blijven stimuleren. Ook al willen ze of hebben ze de hoop al opgegeven. Ik ik wil ook hun helpen om met enige overtuiging hun doel of doelen te bereiken.

  En mijn is ultieme wens is om mijn 2 kinderen op te voeden tot sterke evenwichtige burgers in de maatschappij waarin we nu leven.

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 22 augustus 2017 at 21:30

  Mijn ultieme droom/doel is om mijn kinderen, ook mijn zoon met autisme, op te “voeden” tot leuke zelfstandige mensen die hun weg vinden in het leven!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 22 augustus 2017 at 21:14

  Genieten van elke seconde dat je gezond mag zijn, op deze aarde met zo veel mooie dierbaren om je heen. Elke andere droom buiten gezondheid kun je waarmaken. Carpe Diem waar een wil is een weg!!

 • Avatar van Albertina diepen
  Reply Albertina diepen 22 augustus 2017 at 20:49

  Goed doen voor andere en voor de dieren

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 22 augustus 2017 at 20:39

  Verder groeien in mijn werk als beeldend kunstenaar (ik maar beelden van keramiek), maar vooral mijn dochter helpen opgroeien tot een zelfbewuste vrouw die haar plekje in de wereld kan vinden.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 22 augustus 2017 at 20:28

  Ik ben 24 augustus 10 jaar samen met mijn vriend. Het is nooit saai, en de afgelopen 10 jaar zijn niet zonder slag of stoot gegaan. Ik hou van uitdagingen, en zeker om ze samen met mijn vriend aan te gaan. Mijn hart en instinct zeggen mij dat ik vooral zo door moet gaan. Op naar de volgende uitdagende en avontuurlijke 10 jaar! ?

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 22 augustus 2017 at 20:27

  Mijn ultieme droom is nog een keer terug naar Australië en daar de outback en een krokodillenfarm bezoeken. Dat heb ik de afgelopen keer niet gedaan en stiekem nu spijt van. Een fantastisch land wat ik absoluut nog een keer wens te bezoeken.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 22 augustus 2017 at 20:15

  Gelukkig zijn met mijn familie en vrienden en dat we allemaal gezond blijven.

  Wat een prachtige parfum, ik hou heel erg van parfum :)

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Rabiye kocak
  Reply Rabiye kocak 22 augustus 2017 at 19:24

  Gelukkig en een goed leven ..

  Ik duim voor dit parfum en wil m heel graag proberen hihi

 • Avatar van Nynke Postma
  Reply Nynke Postma 22 augustus 2017 at 19:08

  Mijn ultieme droom, doel of wens als je luistert naar jouw hart en intuïtie?

  Gelukkig zijn…

  Boven alles

 • Avatar van Tamara de jonge
  Reply Tamara de jonge 22 augustus 2017 at 17:23

  Heel lang heb ik geleefd in rationaliteit en atheisme. Maar 2 jaar terug na een baarmoederoperatie raakte ik in een zware depressie en burnout. Hierdoor heb ik veel los moeten laten. Mn perfectionisme en leren vertrouwen op mijn gevoel. Gevolg is dat mijn intuitie en spiritualiteit veel meer ontwikkeld is en ik fijner in t leven sta. Soms als bep dingen gebeuren val ik terug in oud gedrag en rationaliseer ik zaken weg. Ipv te luisteren naar wat mijn gevoel zegt. Laatst had ik dit met een vriendin. Waarbij ik niet heb geluisterd naar mijn gevoel. Dit was een pijnlijke maar wijze les. Dus leven op mijn intuitie en gevoel wil ik als leidraad, durven in dit geval!

 • Avatar van Grietje
  Reply Grietje 22 augustus 2017 at 17:19

  Mijn ultieme droom is dat ik de kracht ga vinden om iets te gaan betekenen voor de medemens de oudere onder ons.Zal nooit het onrecht uit de wereld kunnen halen maar misschien iets van vreugde aan mensen die het nodig hebben.

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 22 augustus 2017 at 16:59

  mijn droom is een winkel in interieurdecoratie waar ook de mogelijkheid is om workshops te geven

 • Avatar van tamara
  Reply tamara 22 augustus 2017 at 16:53

  Mijn ultieme droom is om een wereldreis te maken. Weg van de dagelijkse sleur en genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. De natuur, in al zijn pracht, kleur en geur. De mensen en hun cultuur en tijd voor mezelf om tot rust te komen.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 22 augustus 2017 at 16:48

  Mijn ultieme droom is om voor een onbepaalde tijd naar het buitenland te gaan om te reizen. Dit roep ik al zo’n vier jaar, en nu ik eindelijk mijn Bachelor in de pocket heb, ga ik mijn droom realiseren. Ik heb een enkeltje geboekt naar Sydney en in december a.s. stap ik in het vliegtuig met mijn beste vriendin. Na vier jaar hard knokken voor dat hbo papiertje, is het nu tijd om te gaan genieten. Ik heb ongetwijfeld nog een plaatsje vrij in mijn backpack, en dat plaatsje wil ik graag geven aan dit prachtige flacon van Thierry Mugler.

 • Avatar van An
  Reply An 22 augustus 2017 at 14:38

  Mijn ultieme droom is een vakantie huisje in de plaats waar ik ben opgegroeid en al 30 jaar weg ben
  zo gezellig om waar ik nu woon en daar te wonen.
  Gezellig mijn kinderen laten logeren en het stukje waar ik ben opgegroeid en dus ook van mij is aan hen te laten zien

 • Avatar van El de Jong
  Reply El de Jong 22 augustus 2017 at 14:03

  Mijn ultieme wens / droom is dat mijn man en ik nu beide onze (ernstige) ziekte niet meer terug krijgen zodat wij eindelijk een “normaal” leven kunnen hebben.
  Met dit mooie en unieke parfum AURA Mugler zou ik heel erg graag willen winnen, zeker omdat het een dierlijk en krachtig randje heeft, dus hopelijk geeft het mij ook een beetje kracht.

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 22 augustus 2017 at 13:27

  Begin dit jaar heb ik een maagverkleining gehad. Toen begon mijn droom weer een beetje te leven namelijk de wereld rondreizen zodat ik andere culturen kan leren kennen en nieuwe mensen kan ontmoeten. De operatie heeft mij mijn keuzevrijheid terug gegeven. Ik kan nu weer met mijn hart keuzes maken, mijn gewicht is bij deze keuze steeds minder een factor om rekening mee te houden.

  Dit bovenstaande heeft natuurlijk niet zo veel met de parfum te maken, maar goede berichten moeten gedeeld worden toch!

  Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel van mijn droom kan waar maken!

 • Avatar van Ingrid lemmens
  Reply Ingrid lemmens 22 augustus 2017 at 13:23

  Wat een leuke actie, ik ben helemaal weg vd alien variant dus ben heeel benieuwd naar deze. De enige wens die ik heb is weer gezond worden. Toen ik gezond was had ik heel veel wensen maar nu ik ziek ben heb ik er nog maar 1. Ik heb een heel sterk “onderbuikgevoel” en dat heeft me tijdens mn ziekte geholpen. Als iets niet kloptte ging ik door op zoek naar antwoorden. Ook al ben ik al langer erg ziek ik kan heel erg genieten van mooie dingen zoals een mooie ketting of een lekkere geur. Ik hasl het nu uit de kleine dingen en zal deze niet vergeten als hopelijk de grote dingen ook weer kunnen.

 • Avatar van Anita van der Tuuk
  Reply Anita van der Tuuk 22 augustus 2017 at 12:45

  Het is mijn droom om nieuwe hobbies te ontdekken, want doordat ik de ziekte van Crohn heb vallen veel van mijn hobbies af.
  Hiermee hoop ik anderen te laten zien dat de wereld niet stopt met draaien als je chronisch ziek bent Ik ben nu aan het leren haken en ik ben zo trots als ik zie wat ik al kan maken en hoeveel mensen/kinderen ik al heb verrast met een zelfgemaakt kadootje Ik probeer te tekenen/droedelen en ga proberen of ik het onder de knie kan krijgen om te handletteren Ik heb er gewoon weer lol in en dat wil ik anderen graag meegeven Kijk een om je heen, er is zoveel leuks te beleven

 • Avatar van Marlene
  Reply Marlene 22 augustus 2017 at 12:41

  Ik heb mijn intuïtie gevolgd door mijn vriend uit te vragen en hem ook te vragen om bij mij in te trekken. Net zoals het geurtje ben ik sterk en daadkrachtig geweest door zelf de stappen te nemen en niet op hem te wachten. Na een heftige breuk een aantal jaren terug met mijn ex zei mijn hart dat ik nooit meer mijn ware liefde zou vinden. Deze heb ik toch weten te vinden, en mijn hart is toch weer helemaal heel geworden erdoor. Samen met mijn partner maak ik toch mijn dromen waar, we zijn een paar maanden terug door Japan wezen reizen (stond op mijn bucket-list) en ik ga door middel van zijn steun terug naar het HBO om mij om te laten scholen.
  Dus, dromen: verwezenlijkt!
  Intuitie: gevolgd!
  Hart: compleet!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 22 augustus 2017 at 12:31

  Aaaaaaah… had ik dit geweten! Gisteren deze geur besteld! Tja als echte Mugler fan ben je er als de kippen bij!
  Maar een tweede zou ik helemaal niet erg vinden! ;)
  Ik mag 8 september as mijzelf ‘geheeld’ verklaren. Ik heb het gedaan, mijn trauma niet meer voorop te zetten, maar te kijken in het hier en nu. Vanaf dan moet ik met mijn nieuwe fundering mijn leven lijden. Het zal nooit overgaan, maar ik heb nu wel weer bodem. Ik ben trots op wat ik bereikt heb. Mijn droom… het beroep kiezen dat nu bij mij past en niet de keuze van mijn ouders.

 • Avatar van Vera Pluym
  Reply Vera Pluym 22 augustus 2017 at 12:05

  Mijn droom, na 56 jaar volwassenonderwijs volgen en een diploma halen, iets wat in mijn jeugd niet mogelijk was. Na meer dan een jaar ziek zijn voor mezelf kiezen. Daar hoort toch een krachtig parfum bij, zowel van geur als van fles.

 • Avatar van Jamie
  Reply Jamie 22 augustus 2017 at 11:46

  Mijn ultieme doel is om mijn zelfvertrouwen een flinke boost te geven. Door de jaren en gebeurtenissen heen, is deze steeds minder geworden. Gelukkig zit ik inmiddels weer op een steigende lijn. :) Ik denk dat een parfum als deze, daar ook wel eens goed bij kunnen helpen! Wie weet wakkert het mijn intuïtie aan waardoor ik ook makkelijker keuzes kan maken.

  Mijn ultieme droom is reizen over de wereld, ruiken en proeven aan verschillende culturen en genieten.
  Voordat dat echt mogelijk is, heb ik wel zelfvertrouwen nodig om bepaalde stappen te gaan ondernemen waardoor ik een goede basis kan gaan leggen voor mijzelf voor later. Maar dan zijn daar weer de twijfels… Kan ik dat wel? Is dat wel verstandig/handig? Meer intuïtie zou dan ook erg handig zijn.

  Nu ben ik eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar wat jouw ultieme droom, doel of wens is… :)

 • Avatar van Janny van Dorst
  Reply Janny van Dorst 22 augustus 2017 at 11:18

  Ultieme droom doel of wens? Daar vraag je wel wat. Ik heb nooit grote dromen gehad, ik ben al blij met een dak boven mn hoofd en als we n keer de tuin kunnen opknappen. Door gezondheidsproblemen van mn man ben ik allang blij als we af en toe leuke dingen kunnen doen en oa door goede vrienden lukt dat ook.
  Qua doel of wens, ik help graag mensen. Toen ik in n winkel werkte, haalde ik daar veel voldoening uit, maar daar zijn nu weinig banen voor mensen boven de 18. Ik vind mn baan nu ook leuk, maar daar heb je toch minder contact met andere mensen. Maar je kunt mensen op allerlei manieren helpen. Van de deur voor iemand openhouden, tot doneren aan gofundme’s. Van pakketjes sturen tot fysiek ergens mee helpen. Ik vind het allemaal leuk en doe t graag. Mn grootste wens zou toch wel zijn dat de gezondheid van n hoop mensen die ik ken zou verbeteren, zodat het hun leven wat makkelijker zou maken.
  Wat een prachtig flesje trouwens, groen zie je niet vaak.

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 22 augustus 2017 at 10:12

  dit ziet er fraai uit en ook de andere geuren van dit merk zijn erg intens., ik doe mee voor mijn vriendin Lia Griffioen…, en ons droom of wens is om samen straks een knap huisje gelijk vloers te hebben met een klein tuintje er bij en onze kinderen & kleinkinderen gelukkig zien en misschien als het financieel mogelijk is weer eens op vakantie kunne ngaan….niet omdat het moet maar omdat het kan.
  suc6 allen en groeten uit Almere-Haven

 • Avatar van jessi
  Reply jessi 22 augustus 2017 at 09:58

  waauw het flesje aleen al daarvoor wil je hem al uitproberen!
  lijkt me een heerlijk geurtje

 • Avatar van LH
  Reply LH 22 augustus 2017 at 09:45

  Mijn ultieme droom is zoveel mogelijk reizen en uiteindelijk emigreren.

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 22 augustus 2017 at 08:14

  Wat grappig, ik ben de laatste tijd heel erg bezig met mindfulness en denk veel na over deze vraag. Elke keer kom ik weer uit op een doel als ‘mensen beter leren communiceren’ en ze zich bewust maken dat ze ook met zichzelf kunnen communiceren, non-verbaal communiceren en dat alleen al hun gedachten sterke invloed hebben. Sinds vorig jaar ben ik daarom mijn eigen bedrijf(je) begonnen, waar ik dit jaar nóg harder aan wil gaan werken. Over een paar jaar hoop ik dan een team aan te sturen, terwijl ik zelf aan het reizen ben door verschillende landen, en zo nu en dan de stilte opzoek. Ik ben een echt buitenmens, maar ook iemand die houdt van mensen (ondanks dat ik jarenlang dacht dat dit niet zo was). Terwijl ik aan mijn bedrijf werk wil ik me hard maken voor natuur en wildlife, omdat zij geen eigen stem hebben <3.

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 22 augustus 2017 at 07:46

  mijn droom is zo veel mogelijk reizen

 • Avatar van Renee
  Reply Renee 22 augustus 2017 at 02:43

  Mijn verstand zegt nee, mijn hart zegt ja, volg je droom en trouw met deze man die je op handen draagt. Maar hij liegt vaak zegt het stemmetje. Wat is wijsheid? Ik ben verliefd. Wil graag samenwonen en trouwen.
  Ik wist niet van dit nieuwe parfum van Mugler en dat terwijl ik alle geuren heb! Natuurlijk wil ik deze ook….

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 21 augustus 2017 at 23:02

  Wat een prachtig flesje! Vanuit mijn hart: ik hoop toch ooit nog “de liefde van mijn leven” tegen te komen.

 • Avatar van Els
  Reply Els 21 augustus 2017 at 21:49

  Mijn ultieme droom is om een bed and breakfast te beginnen in het geboorteland van mijn man, namelijk Engeland.

 • Avatar van Chantalle
  Reply Chantalle 21 augustus 2017 at 21:31

  Wauw! Wat lijkt deze parfum me heerlijk. Mijn aller grootste droom is om een opvang te beginnen voor dieren die worden gedumpt door hun baasjes. Ik hou erg veel van dieren en vind dat het dumpen van dieren veel te vaak voorkomt.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 21 augustus 2017 at 21:14

  Ik vind het zo mooi van jou om er zo’n persoonlijke touch aan te geven en anderen happy vibes te willen geven. Ik doe graag mee. Als ik luister naar mijn hart dan zou ik niets liever willen wensen dat ik mijn oude gezondheid terug zou hebben en dat het weer ooit stil zou zijn in mijn hoofd. En dat mijn tinnitus weg zou zijn. Maar dat is een wens die niet realistisch is :(. Als ik kijk naar een doel dan is die wel haalbaar. Mijn zelfbeeld als moeder ombuigen van negatief naar positief. Leren om minder hard te oordelen over mijzelf en dat je niet meteen een slechte moeder bent wanneer je ze niet de aandacht kàn geven die je zou willen geven.

 • Avatar van Gwyneth Boom
  Reply Gwyneth Boom 21 augustus 2017 at 19:16

  Hallo ik ben Gwyneth (17 jaar) en Mijn ultieme droom, doel en wens is om gelukkig te zijn en verder te komen met mijn grote passie kunst. Ik ben al heel lang erg depressief en heb op school erg veel moeite met het in contact komen met mensen, maar mijn creativiteit en passie voor tekenen helpen me door mijn eenzaamheid heen. Ik post ook tekeningen op mijn instagram: @gbdrawings. Omdat ik zo veel van creativitieit houd spreekt deze parfum me heel erg aan, ik vind de fles erg creatief en unique en de reclames op tv zijn werkelijk magisch?✨

  Echt heel leuk dat je dit doet ??

  Liefs Gwyneth

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 21 augustus 2017 at 19:03

  Yeah. Ik doe mee.
  Ik zou graag een dierenasiel beginnen in Hoogeveen. Ik ben dol op katten en honden. En ook voor konijnen zou er dan plek zijn.

 • Avatar van Alieke
  Reply Alieke 21 augustus 2017 at 19:01

  Mijn ultieme droom, doel of wens als je luistert naar jouw hart en intuïtie is denk ik gelukkig zijn. Dat klinkt heel klein en simpel maar dat is het natuurlijk niet! Ik wil gelukkig zijn met mezelf (zelf acceptatie) en gelukkig zijn met de keuzes die ik maak, de plek waar ik leef, het werk wat ik doe, de plek in de wereld waar ik sta. Daar probeer ik elke dag aan te werken!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 21 augustus 2017 at 18:52

  Trouwen met mijn liefdevolle partner in geuren en kleuren.

 • Avatar van N
  Reply N 21 augustus 2017 at 18:04

  Geuren met oranjebloesem zijn echt geweldig!

  Ultieme droom.. tja, mama worden! Helaas is dat niet bij iedereen vanzelfsprekend en zal een nieuw geurtje daar weinig concreet bij hel

  • Avatar van N
   Reply N 21 augustus 2017 at 18:04

   Helpen* sorry!

 • Avatar van Shiry
  Reply Shiry 21 augustus 2017 at 18:04

  Ik ben een fan van alle Mugler geuren en Auora zou mooi in mijn verzameling passen.
  Ik ben iemand die altijd door mijn hart en intuïtie laat leiden. Soms maak ik van die beslissingen, die heel onlogisch en raar klinken bij anderen. Dat is puur omdat ik in mijn intuïtie geloof.
  Mijn droom is dat ik met de liefde van mijn leven zou trouwen, mijn omgeving en verstand is er fel op tegen. Alleen mijn hart zegt “jawel, doe het”, maar ik durf het nog niet.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 21 augustus 2017 at 17:35

  Mijn droom is om mijn blog verder te laten groeien, ik hoef niet enorm groot te worden want dan kan ik het denk ik niet meer combineren met mijn baan maar ik denk dat er nog wel groei te behalen valt. Ik loot graag mee voor het parfum ben heel benieuwd naar deze geur.

 • Avatar van Will
  Reply Will 21 augustus 2017 at 17:34

  O, oma wat ruik je lekker!
  Is er een mooier complimentje , dat je kunt krijgen.
  Daarom doe ik graag mee voor deze heerlijke parfum en ik volg op Bloglovin.

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 21 augustus 2017 at 17:20

  Een waardige opvolger van mijn favoriet Angel als ik het zo lees.Jammer dat we geen “geurinternet” hebben.
  Mijn droom is om me nog meer in te kunnen zetten voor kwetsbare kinderen dat geeft zo ongelofelijk veel voldoening.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 21 augustus 2017 at 16:43

  Wat een bijzonder parfum is dit zeg, hij is zo mooi!
  Ik doe ook graag mee met de winactie natuurlijk. Mijn ultieme droom of wens als ik naar mijn hart en intuitie kijk is een fijne toekomst krijgen en hopelijk veel bereiken binnen mijn toekomstig beroep.

 • Avatar van Laura
  Reply Laura 21 augustus 2017 at 16:27

  Lijkt mij een heerlijke geur! Mijn droom is om happy met mezelf te zijn. Lastige tijd achter de rug maar stukje bij beetje krabbel ik weer op (met de nodige hulp). Inmiddels ook aan het afvallen, ik heb flink overgewicht, en ik ben al vijf kilo kwijt. Ik had nooit gedacht ik dat zou kunnen. Langzaamaan komt mijn zelfvertrouwen terug en kan ik mijzelf steeds meer accepteren. Op naar een happy toekomst met hopelijk een huwelijk en kindjes in het verschiet. ?

 • Avatar van Annelies
  Reply Annelies 21 augustus 2017 at 16:23

  Mijn doel is om mijzelf te zijn, omarmen en leuk te vinden! Naar jaren vele verkeerde therapieën gevolgd te hebben en verkeerde diagnoses nu eindelijk de juiste psychiater gevonden die mij echt ziet & begrijpt. Traumabehandeling is zwaar maar wel erg verhelderend, mag mezelf opnieuw gaan ontplooien en hoe lekker als je daar n nieuwe geur bij opdoet, de perfecte stimulans ?

 • Avatar van Sabine ypenga
  Reply Sabine ypenga 21 augustus 2017 at 16:18

  Mijn droom is het krijgen van een nieuw hart. Ik sta op de wachtlijst voor harttransplantatie. Vanwege een erfelijke genetische afwijking heb ik op jonge leeftijd ernstig hartfalen gekregen. 4 maanden geleden heb ik een steunhart gekregen en kan ik gelukkig de wachttijd naar transplantatie overbruggen.
  Mijn droom is samen met mijn vriend en kinderen weer in de zee te kunnen zwemmen( met mijn steunhart mag ik niet in het water)

 • Avatar van Charlotte buijs
  Reply Charlotte buijs 21 augustus 2017 at 15:53

  Eigenlijk is mijn droom al uitgekomen afgelopen 7 januari en dat is dat ik moeder ben geworden van een prachtige dochter ?

 • Avatar van Jacqueline de Waal
  Reply Jacqueline de Waal 21 augustus 2017 at 15:46

  Wat Links me dar een heerlijke parfum

 • Avatar van Qm
  Reply Qm 21 augustus 2017 at 15:44

  Mijn droom, is dat we volgende week vier gezonde jonge mogen verwelkomen. De afgelopen weken waren helse weken voor ons. In het eerste nestje overlijd de vader een week voor de geboorte.
  In het tweede nest overlijd de moeder een dag voordat de jonge geboren werden. En wat blijkt drie misvormde jongen, die we afgelopen vrijdag hebben laten inslapen. Ik moet het nog een plekje geven. Augustus is de maand van de vallende sterren toch. Hopelijk komt mijn droom uit?

 • Avatar van Marijke Horjus
  Reply Marijke Horjus 21 augustus 2017 at 15:35

  Wauwieee! Wat een toffe win actie, deze Thierry Mugler fan doet graaag mee :) Mijn droom is een nieuwe opleiding doen en dan in de gehandicapte zorg te werken .. lijkt mij fantastisch!vroeger de verkeerde keuze gemaakt kwa opleiding,en nu met 1 dochtertje en bijna zoontje opkomst ♡ is een opleiding erg moeilijk.. maar over een paarjaar ga ik deze droom waarmaken !
  ♡Marijke Horjus♡

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 21 augustus 2017 at 15:33

  Mijn droom….. stoppen met werken voor het bedrijf waar ik nu werk, en fulltime vrijwilligerswerk gaan doen in een dierenasiel. Of zelf een opvang beginnen. Maar ja, voor niets gaat de zon op…..

  Daarnaast zou ik mijn oude dag in Noorwegen willen slijten. Wat een prachtig land is dat!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 21 augustus 2017 at 14:59

  Mijn droom? Een luxe wereldreis maken!! Maar voorlopig zou ik heel blij zijn met dit luchtje!!

 • Avatar van Esther Bakker
  Reply Esther Bakker 21 augustus 2017 at 14:44

  Mijn doel is om elke dag een lange wandeling in de natuur te maken om even helemaal gedachteloos te zijn.

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 21 augustus 2017 at 14:36

  Jaa deze is heerlijk! Dit parfum heeft me echt verrast. Gezien ik geen blog meer heb, heb ik er vandaag een Instaatje aan gewijd ;-)

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 21 augustus 2017 at 14:28

  Mijn droom: dat ik ooit nog eens de “ware” tegenkom………….!

 • Avatar van Varenka Willemse
  Reply Varenka Willemse 21 augustus 2017 at 14:25

  Wat een enorm leuke winactie, Theirry Mugler heeft me nog nooit teleur gesteld.
  Mijn droom wens is dat mijn man en ik onze kinderen een goede basis hebben mee gegeven, nu er twee zijn uitgevlogen (ze loopt net de deur uit, voor het eerst alleen in de grote stad op naar haar volgend studie, m’n zoon net een jaarcontract getekend en nog verder van huis in een nog grotere stad) en een opstandige puber thuis zal het blijken of het ons is gelukt. Tot nu toe kneiter trots op wat ze al bereikt hebben, maar god wat een gemis aan humor en gekwebbel hier in huis.
  Deze geur zou voor mij dus voor een nieuw begin staan, voor trots en mezelf weer een beetje opnieuw uitvinden.
  Mijn intuïtie zegt dat het wel goed gaat komen, maar voor nu zijn het nog dikke snikken van gemis.

 • Avatar van Hilde VE
  Reply Hilde VE 21 augustus 2017 at 14:08

  Heel simpel: ik wil gewoon mezelf kunnen zijn en dat blijven ook!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 21 augustus 2017 at 12:51

  Oeh, ik ben zo benieuwd! Aliën heb ik al heel vaak gehad en Aliën Absolue is bijna op! :( ben zo benieuwd dus natuurlijk doe ik ook mee. Antwoord op de vraag Wat is jouw ultieme droom, doel of wens als je luistert naar jouw hart en intuïtie?

  Ik heb wel eens gehoord dat als je opschrijft wat je wilt bereiken, het ook daadwerkelijk meer kans van slagen heeft dan dat je dit niet doet. Eigenlijk schrijf ik nu voor het eerste op (digitaal weliswaar) dat ik binnen nu en een jaar alleen van mijn blog (en randzaken eromheen) zou willen kunnen rondkomen. Het is heel erg spannend, maar ik raak steeds meer gemotiveerd, er gaan steeds nieuwe deuren open en ik begin ook steeds zakelijker te worden. Dus het zou echt heel mooi zijn als mij dit ook gaat lukken! Het gaat goed met mijn blog, maar ik kan er nog net niet van rondkomen en dat vind ik enorm jammer.

 • Avatar van Lena
  Reply Lena 21 augustus 2017 at 12:14

  Ik doe graag mee! Ik ben gek op parfums van Thierry Mugler. Het nieuwe AURA Mugler al lang staat op mijn verlanglijstje.
  Ik droom over verre reizen en bijzondere bestemmingen. Mijn ultieme droom is maken van een wereldreis!

 • Avatar van Brigitte Mulder
  Reply Brigitte Mulder 21 augustus 2017 at 11:52

  Ik ben ook meer naar mezelf aan het luisteren en ga dezelfde weg als jij doen een GBP. Heel spannend maar wel nodig dus het komende jaar en verder is naar mezelf luisteren heel erg belangrijk. IK kan wel wat ondersteuning gebruiken in een geurtje die me daaraan herinnert,..lief zijn voor mezelf en mezelf verwennen :-)
  Hoop dat ik win

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 21 augustus 2017 at 11:45

  Mijn ultieme droom, doel of wens als ik luister naar mijn hart en intuïtie;
  Blijven onthouden hoeveel geluk ik heb, de kleine dingen waarderen, weten dat geluk van binnen zit en dat wat mij blij maakt met hart en ziel blijven doen.
  Je kan altijd wat te wensen blijven hebben, -wat niet erg is- maar je beseffen dat wat je hebt is veel belangrijker! Ik ben hartstikke gelukkig, maar door deze hebben hebben maatschappij vergeet ik soms wat ik al had! En dan niet perse in materialistische zin.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 augustus 2017 at 11:36

  wat een geweldig mooie flacon :D als ik echt mijn hart zou volgen zou ik heel erg graag een kindje willen met mijn man. op dit moment voelt mijn leven nog niet compleet, ondanks dat we al ruim 12,5 jaar samen zijn…

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 21 augustus 2017 at 11:13

  Ohhh wat ben ik hier benieuwd naar! Ik ben al jaren groot fan van Alien, dus ook super nieuwsgierig naar deze. Mijn ultieme droom, doel of wens is denk ik om niet meer bang te zijn en altijd mijn hart te volgen. Het klinkt een beetje zweverig, maar ik merk dat ik soms tegen gehouden word door ‘wat als..’ en bang ben dat er iets mis gaat. Dus ik hoop dat het moment er ooit komt waarop ik zorgeloos alles kan doen wat ik wil!

 • Avatar van Daisy Barents
  Reply Daisy Barents 21 augustus 2017 at 11:02

  Dat is toevallig. Ik draag sinds gisteren weer mijn fluoriet stenen ketting. Deze reinigt de aura, helpt je zorgen op te lossen en houdt je concentratie op pijl. Ik geloof wel in de werking van edelstenen. En nu zie ik deze prachtige groene fles met die zo herkenbare naam, dat het me erg nieuwigheid maakt naar de geur! ?

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 21 augustus 2017 at 11:02

  Mijn ultieme droom of doel?!
  Na een heftig jaar, waarin ik een relatie kreeg, thuis kwam te zitten met een burn-out, mijn vriend niet wegrende vanwege die burn-out, ging samenwonen, hele diepe dalen kende, veel problemen had tijdens de reïntegratie, maar ook leerde om naar mezelf te luisteren, te kiezen voor mezelf en voor dingen die ík wil doen, is dát wat ik wil. Nog beter kiezen voor mezelf, voor wat ik wil. Ik werk als verpleegkundige en zorg graag voor anderen. Nog altijd voelt het egoïstisch als ik voor mezelf kies. Dat wil ik niet meer. En dus pak ik de therapie met Mn psych weer op en wil ik dit dit gaan bereiken. Hard werken, keuzes moeten maken die niet makkelijk zijn, maar das niet erg. Het loont, ooit…

  Oh en ik ben al een Mugler fan. Ik heb Alien en Angel als favoriete geuren ??

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 21 augustus 2017 at 10:28

  Natuurlijk heb ik grote wensen en dromen zoals geen oorlogen en ziektes meer. Maar ook heb ik wat kleinere dromen die voor mij heel groot zijn. Vanaf nu wil ik een andere weg inslaan, mijn weg! Mijn eigen intuïtie volgen en keuzes maken en op mezelf vertrouwen. Daarnaast wil ik graag afvallen. Dit zijn voor nu mijn dromen en doelen en ik ben vast van plan om ze waar te maken. Het flesje is echt heel mooi, erg nieuwsgierig naar de geur.

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 21 augustus 2017 at 10:05

  Oh wow!!! IK doe supergraag mee, ik hou van Thierry Mugler <3
  Mijn droom? Leven van schrijven. Hoe maakt me niet uit, freelance, misschien een boek? Wie weet? Als ik maar kan schrijven over onderwerpen die mij aan het hart liggen. Mocht ik ooit kunnen bereiken dat ik vanuit elke plek op de wereld kan werken zou ik een huisje kopen op Kreta en vanuit daar lekker aan het werk gaan, met mijn voeten in het zand <3

 • Avatar van Pat
  Reply Pat 21 augustus 2017 at 09:55

  Tevredenheid. Gelukkig zijn met wat je hebt en hoe het gaat. Loop mezelf nog wel eens voorbij en verwacht teveel! Waarom zou je altijd maar meer willen. Ik heb het prima en mag daar echt tevreden mee zijn. Maar dat is nog wel eens lastig in een samenleving waarin veel alleen maar meer, groter, duurder willen. Ik wil de rust en tevredenheid <3

 • Avatar van Stephanie Werlotte
  Reply Stephanie Werlotte 21 augustus 2017 at 09:54

  Mijn ultieme droom is dat ik ondanks mijn chronische ziekte toch nog iets voor anderen kan gaan betekenen. Ik ben verpleegkundige maar kan dat helaas niet meer uitvoeren in mijn toestand. Het was mijn lust en leven. Ik droom nu van pleegopvang thuis. Dat is iets wat ik haalbaar wil gaan maken. Om de kinderen die het moeilijk hebben een veilige en warme plek te bieden. In het verleden al een lange cursus gedaan en geslaagd. Nu eerst aan mezelf gaan werken zodat ik dit kan gaan verwezenlijken?

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 21 augustus 2017 at 09:50

  Mijn ultieme wens is dat de wereld zich met liefde zal vullen en de haat zal verdwijnen. Dat iedereen de ander respecteert zoals hij is. Zoveel onrecht wat mensen word aangedaan. Het charismatische Aura Mugler parfum in de vorm van een prachtig groen hart zal symbool staan voor de liefde die ik iedereen toewens!

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 21 augustus 2017 at 09:27

  Wat mijn ultieme droom, doel of wens is als ik naar me hart en intuïtie luister?
  vooral op me gevoel af gaan en niet naar iedereen luisteren anderen weten het soms zo veel beter maar ik moet me er prettig bij voelen wat mijn ultieme droom is om nog beter te kunnen tekenen en dat mijn gezinnetje gelukkig is en blijft en dat hun dromen waar worden het beste is naar je zelf te luisteren dan naar anderen omdat jij weet wat je wilt en of dat haalbaar is mij lijkt het een heerlijk geurtje het flesje alleen al is super mooi

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 21 augustus 2017 at 09:27

  Mijn ultieme droom is gewoon dat we kunnen leven in een wereld zonder haat en oorlogen. Waar moet dat heen met onze kinderen? ??? Ik hoop dat we gezond blijven . Wij zijn blij dat wij het goed hebben. Ik hoop dat dat nog lang zo mag blijven.

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 21 augustus 2017 at 09:27

  Mijn ultieme droom is gewoon dat we kunnen leven in een wereld zonder haat en oorlogen. Waar moet dat heen met onze kinderen? ??? Ik hoop dat we gezond blijven . Wij zijn blij dat wij het goed hebben. Ik hoop dat dat nog lang zo mag blijven.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 21 augustus 2017 at 09:24

  Wat leuk :) mijn antwoord is simpel als ik zou doen wat mijn hart zegt zou ik ingangsexamen doen bij het conservatorium actrice worden is mijn droom :)

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 21 augustus 2017 at 09:23

  Wij\ zijn dol op reizen en persoonlijk zou ik heel graag nar Japan willen…omdat de cultuur daar zo anders is dan hier. Manlief is meer van de burchten, kastelen en kerken . Die heb ik dan ook al genoeg gezien ondertussen. Dus volgend jaar eindelijk naar Japan…thee drinken in een MangaCafé, winkelen in supergrote winkelcentra en wandelen onder de kersenbloesem…dit is mijn droom die ik (bij leven en welzijn) dus echt ga waarmaken

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 augustus 2017 at 09:16

  Leuk en ik doe heel graag mee ;-)
  Mijn droom is om samen met mijn BFF een prachtige reis te kunnen maken naar Suriname omdat dit het land van mijn afkomst is en ik er nooit geweest ben en mijn vriendin heerlijke Surinaamse gerechten kan koken….
  Natuurlijk zouden we ook veel spullen meenemen voor kinderen die naar school gaan zoals schriften, kleurpotloden, gummen en nog heel veel meer….

  Xoxo

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 21 augustus 2017 at 08:52

  Ik zou heel graag een keer een paar maanden op wereldreis gaan, maar ik zit dan toch teveel vast aan alles wat ‘moet’. Terwijl die obstakels best te overwinnen zijn. Meer durven dus!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 21 augustus 2017 at 08:48

  Wat mijn gevoel zegt doe ik zonder mitsen en maren, daarom doe ik ook mee!

 • Avatar van Nina Simplynspecial
  Reply Nina Simplynspecial 21 augustus 2017 at 08:46

  Heel veel hartjes voor Mugler! Heb hier nog een parfum van staan, Alien. Zo uniek, maar zo lekker. Ben heel benieuwd hoe deze zal zijn en waag graag een kansje hiervoor. Wat mijn ultieme droom/wens/doel is? Eigenlijk iets heel ‘simpels’. Althans, voor mij is het niet simpel.. Maar ik zou mezelf weleens wat stabieler willen voelen qua emoties en dergelijke. Ik ben nogal onzeker over mezelf, pieker vaak en schiet snel in de stress. Dit belemmert me al heel lang, maar blijft voor mij heel lastig om te veranderen. Wat ik dus eigenlijk wil? Meer van mezelf houden en genieten van het leven. Zonder onnodig gepieker en stress.

 • Avatar van José
  Reply José 21 augustus 2017 at 08:45

  Ik ben er deze zomer achtergekomen dat ik met de levenswijze die ik had mijn gezondheid totaal heb verwaarloosd… mijn vele ‘vage’ klachten bleken toch iets heftiger uit te pakken dan verwacht. Dit keer niet op te lossen met een simpel pilletje. Op dit moment ben ik mijn manier van leven heel drastisch aan het veranderen. Door middel van (gezonde) voeding, ontspanning en ook een stuk investeren in persoonlijke ontwikkeling ga ik dit overwinnen! Ik heb een doel, een missie en daar zou deze parfum, zoals ik in jou beschrijving lees, heel goed bijpassen.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 21 augustus 2017 at 08:41

  Ik zag de geur in Monaco en hij is erg spannend. Rabarber in combi met oranjebloesem is wel erg geslaagd! Niet gekocht uiteraard want; een mama koopt nu eenmaal liever mooie schoolspullen voor de kids ?. Kom ik bij Mn wens terecht en deze keer ga ik mezelf eraan houden; ik ga ook aan mezelf denken. Ik wil mezelf nuttig voelen en na een behoorlijke tijd: wie ben ik? Wat wil ik? Hoe begin ik? Sta ik vandaag aan het begin van iets nieuws. Na de vakantie heb ik 2 kids op de middelbare en mag mama weer gaan opbloeien. Ik kan niet wachten ?

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 21 augustus 2017 at 08:34

  Mijn droom is dat baby’s/kinderen gezond ter wereld komen en niet ziek worden helaas heb ik aan den lijve ondervonden dat dat niet altijd waar is en omdat ik hoop dat het ooit eens zal lukkenen daarom loop ik veel met de collectebus zodat ooit mijn droom gerealiseerd kan worden. Na 10 jaar lopen weet ik wel beter dat het niet gaat lukken maar alle beetjes helpen dus ik blijf stug doorgaan en dromen…

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 21 augustus 2017 at 08:17

  Zo’n mooie flacon, had hem al gespot in Aux en Provence afgelopen vakantie. Toen stond ik al te kwijlen en mijn arm steeds te besnuffelen, hij is heerlijk ❤️ Mijn doel is op nr 1 mentaal sterker en beter worden, teveel achter de kiezen gehad en het is nu me time! Nr 2 is om erna werken weer op te pakken, totaal iets anders wil ik gaan doen en vooral iets waar IK blij van word. ?

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 21 augustus 2017 at 08:11

  Ik krijg volgend jaar een maagverkleining en de weg daarna zal geen pretje zijn. Nooit draag ik jurken, maar mijn ultieme droom is dat mijn kinderen me eens zullen zien trouwen in een prachtige groene jurk, in Disneyland. Mijn andere droom is dat ik lang genoeg zal leven om hen te zien trouwen. Graag maak ik kans op dit parfum omdat ik hou van “anders”. Ik ben door mijn stoornis ook “anders”. Het zou een ereplek krijgen op mijn behoorlijk lege parfum dienblad.

 • Avatar van Miranda van de Moosdijk
  Reply Miranda van de Moosdijk 21 augustus 2017 at 08:05

  Mijn ultieme droom is om me ooit samen met mijn vriend te gaan vestigen in Spanje. Daar zijn we hard voor aan het werk om dat te kunnen bereiken!

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 21 augustus 2017 at 07:57

  Mijn ultieme droom is om straks als mijn kinderen groter zijn en voor zichzelf kunnen zorgen om dan een mooie wereldreis te maken en mijn geest daarmee te verruimen!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 21 augustus 2017 at 07:45

  Ben al fan van thiery mugler angel en heel benieuwd naar deze nieuwe variant
  mijn droom is dat mijn kleinkinderen nog een mooie en zorgeloze toekomst tegemoet mogen gaan,
  zonder aanslagen en angst om nog op reis te mogen gaan
  dat er geen obstakels en aanslagen op hun pad zullen staan

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 21 augustus 2017 at 07:45

  Wat een pràchtige flacon! Ik hou zoveel van parfums en flacons dat ik natuurlijk wel mee moet doen met deze winactie! Mijn grootste wens is om gewoon simpelweg gelukkig te zijn. Ik ben dan wel getrouwd afgelopen mei maar vorig jaar eind november is mijn moeder héél plots overleden en sindsdien vind ik het moeilijk om nog écht gelukkig te zijn. Ik hoop op een dag een manier te vinden waarop ik wel weer kan genieten van alles. Momenteel geniet ik wel van leuke dingen, maar kleine dingen maken me niet meer écht gelukkig. Ik wil echt nog maar enkel dingen doen waar ik 100% achter sta en ik heb de keuze gemaakt om in de toekomst meer voor mezelf te kiezen in plaats van altijd alles voor anderen te willen doen. Tijd om mezelf op de eerste plaats te zetten want het leven kan heel kort zijn… :-)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 21 augustus 2017 at 07:13

  Wauw wat een mooi parfumflesje. En zoals je de geur omschrijft… klinkt heerlijk. Ik ben wel in voor zo’n ontdekkingstocht.
  Ik ben al volledig naar mijn hart aan het luisteren… Had een mooie kantoorbaan. Werkte hard. Maar toen ik zwanger was vd 1e begon er wat te knagen… Daarna zwanger van de 2e en het gevoel begon wat te schreeuwen in mij…. Is dit het? Wil ik op kantoor werken? Maar iedereen verwacht dat wel… Toch op mijn 31e de stap alsnog gemaakt en omgeschoold. Vanaf dat moment werkte ik vanuit huis. Met mijn eigen en andermans kinderen als gastouder. Inmiddels heb ik zelf 3 kinderen. Wat heerlijk dat ik er altijd voor ze kan zijn. Nu zitten ze alle 3 op school. Ook de jongste en is het langzaam aan opnieuw tijd om naar mijn hart te luisteren… waar ligt nu mijn passie? Wat wil ik nu heel graag qua werkkeuze? Mijn eigen toekomstpad is nog niet helemaal duidelijk. Maar het is fijn om naar mijn hart te kunnen luisteren terwijl ik onderweg ben.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 21 augustus 2017 at 06:48

  Goedemorgen, ik doe graag mee aan deze winactie! Ik geloof in liefde op t eerste gezicht en wat n fantastische kleur fles ? Sinds ik samen met een vriendin de aanslag in Nice heb overleefd, ben ik meer naar mn hart gaan luisteren. Meer de natuur in en minder hangen aan alle materie. Raar dat zoiets zo’n impact heeft op je?. Ik ga deze koers vasthouden en laad me meer leiden nu, minder controle; gow withe the flow zegmaar. Succes met deze magische actie!?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.