Beauty

Parfumnieuws | AURA Mugler

21 augustus 2017

aura mugler review 4 - Parfumnieuws | AURA Mugler

Het is mooi om in een achtergrondverhaal van een nieuw parfum te duiken en zeker het verhaal achter AURA Mugler is er eentje die mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Het afgelopen jaar is voor mij een bijzonder jaar geweest vol veranderingen, ups & downs en persoonlijke ontwikkeling waarin ik steeds meer besef wie ik ben en wat ik wil (gaan) doen. “Luister naar je instinct” zoals je in de visuals op de foto’s ziet sluit hier heel mooi bij aan en ook zeker het parfum zelf wist mij heel erg te raken..

aura mugler review 1 - Parfumnieuws | AURA Mugler
Als je de andere geuren van Thierry Mugler kent dan weet je dat het ‘hate it or love it’ geuren zijn omdat ze gewoonweg niet zo standaard zijn. Er zitten altijd mooie geurnoten in en ergens hebben ze ook een ‘animalic’ touch wat ze misschien juist zo bijzonder maakt. Ook AURA Mugler heeft duidelijk zo’n dierlijk en krachtig randje erin verwerkt zitten. Het maakt een geur – voor mij – heel verleidelijk en ik draag dit nieuwe parfum dan ook bijna non-stop sinds ik hem in huis heb.

De geur is opgebouwd uit rabarberblad, tijgerliaan (een compleet nieuw ontwikkelde geurnoot), oranjebloesem, bourbon vanille en verschillende houtnoten. Het is lastig om deze geur te omschrijven omdat het wederom een unieke geur is, zoals we van Mugler gewend zijn, maar tegelijkertijd wel eentje die meer vrouwen aan zal spreken. Hij opent heerlijk fris, ‘groen’, en zacht met een zeperige touch waarna je al snel een lichtzoete bloemengeur ontdekt. Niet overdreven zoet maar juist een zoetheid die me doet denken aan een lichtgekleurd lenteboeket. Na een paar uur dragen merk je duidelijk dat de warmte van de vanille en de houtnoten erdoorheen komen met een heel subtiel rokerig randje eraan. En zoals je van Mugler kon verwachten: de geur blijft echt gigantisch lang op de huid te ruiken ♥

Het parfum is bijna te omschrijven als een geurreis en ik blijf tijdens het dragen maar aan mijzelf snuffelen. Ook krijg ik er enorm veel complimentjes over van anderen en krijg ik verraste gezichten als ik zeg dat het de nieuwe geur van Thierry Mugler is. Bestond er maar een geurcomputer, dan zou je het direct begrijpen! Ik kan je dus ook zeker aanraden om naar een parfumerie te gaan en de tester te gebruiken in je hals en op je polsen zodat je de geur en de ontwikkeling ervan gedurende de dag kan ervaren.

aura mugler review 2 - Parfumnieuws | AURA Mugler
De kracht van vrouwelijke intuïtie is iets waar we niet vaak aan toe durven te geven maar achteraf wel vaak naar terug verwijzen met ‘zie je wel!’, ‘ik ben blij dat ik naar m’n intuïtie geluisterd heb’ of juist een ‘had ik maar naar mijn gevoel geluisterd’ en het is dus zeker iets wat leeft en waar we eigenlijk meer bij stil zouden moeten staan. Ik vind het dan ook heel erg mooi dat Mugler voor dit parfum hiermee aan het werk is gegaan om met de lancering van dit parfum vrouwen te helpen meer naar hun eigen kracht te luisteren.

Ook de flacon is krachtig te noemen. Niet alleen vanwege de opvallende kleur groen in combinatie met de zilveren kleur, maar ook vanwege de vorm. De zilveren kleur geeft de M van Mugler weer en het groene facetgeslepen glas in de vorm van een hart verwijst weer naar die mooie boodschap om te luisteren naar ons hart en onze intuïtie.

AURA Mugler is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en warenhuizen vanaf €71,00 (30ml). Alle formaten zijn navulbaar en er is ook een bijpassende bodylijn beschikbaar.

aura mugler review 3 - Parfumnieuws | AURA Mugler
Maak kans op één van de 3 AURA Mugler parfums!
Ik mag in samenwerking met Mugler drie van jullie kennis laten maken met dit mooie en unieke parfum. Omdat het verhaal achter de geur zo om intuïtie en het volgen van je hart gaat wilde ik hier graag wat mee doen. Laat in een reactie onder dit artikel het antwoord op onderstaande vraag achter en je maakt automatisch kans. Mooi als empowerment om elkaars antwoorden te lezen, maar ook omdat ik er sterk in geloof dat het uitspreken en/of uitschrijven van jouw droom de eerste stap is om dingen in beweging te zetten..

Wat is jouw ultieme droom, doel of wens als je luistert naar jouw hart en intuïtie?

Meedoen met deze winactie kan tot en met maandag 28 augustus 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Jouw inzending kan gequote worden in communicatie-uitingen van Mugler.

Liefs,
Desirée

balkje nieuwe layout - Parfumnieuws | AURA Mugler

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 21 augustus 2017 at 09:27

  Wat mijn ultieme droom, doel of wens is als ik naar me hart en intuïtie luister?
  vooral op me gevoel af gaan en niet naar iedereen luisteren anderen weten het soms zo veel beter maar ik moet me er prettig bij voelen wat mijn ultieme droom is om nog beter te kunnen tekenen en dat mijn gezinnetje gelukkig is en blijft en dat hun dromen waar worden het beste is naar je zelf te luisteren dan naar anderen omdat jij weet wat je wilt en of dat haalbaar is mij lijkt het een heerlijk geurtje het flesje alleen al is super mooi

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 21 augustus 2017 at 09:27

  Mijn ultieme droom is gewoon dat we kunnen leven in een wereld zonder haat en oorlogen. Waar moet dat heen met onze kinderen? ??? Ik hoop dat we gezond blijven . Wij zijn blij dat wij het goed hebben. Ik hoop dat dat nog lang zo mag blijven.

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 21 augustus 2017 at 09:27

  Mijn ultieme droom is gewoon dat we kunnen leven in een wereld zonder haat en oorlogen. Waar moet dat heen met onze kinderen? ??? Ik hoop dat we gezond blijven . Wij zijn blij dat wij het goed hebben. Ik hoop dat dat nog lang zo mag blijven.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 21 augustus 2017 at 09:24

  Wat leuk :) mijn antwoord is simpel als ik zou doen wat mijn hart zegt zou ik ingangsexamen doen bij het conservatorium actrice worden is mijn droom :)

 • Avatar van Joke Pronk
  Reply Joke Pronk 21 augustus 2017 at 09:23

  Wij\ zijn dol op reizen en persoonlijk zou ik heel graag nar Japan willen…omdat de cultuur daar zo anders is dan hier. Manlief is meer van de burchten, kastelen en kerken . Die heb ik dan ook al genoeg gezien ondertussen. Dus volgend jaar eindelijk naar Japan…thee drinken in een MangaCafé, winkelen in supergrote winkelcentra en wandelen onder de kersenbloesem…dit is mijn droom die ik (bij leven en welzijn) dus echt ga waarmaken

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 augustus 2017 at 09:16

  Leuk en ik doe heel graag mee ;-)
  Mijn droom is om samen met mijn BFF een prachtige reis te kunnen maken naar Suriname omdat dit het land van mijn afkomst is en ik er nooit geweest ben en mijn vriendin heerlijke Surinaamse gerechten kan koken….
  Natuurlijk zouden we ook veel spullen meenemen voor kinderen die naar school gaan zoals schriften, kleurpotloden, gummen en nog heel veel meer….

  Xoxo

 • Avatar van Nynke B
  Reply Nynke B 21 augustus 2017 at 08:52

  Ik zou heel graag een keer een paar maanden op wereldreis gaan, maar ik zit dan toch teveel vast aan alles wat ‘moet’. Terwijl die obstakels best te overwinnen zijn. Meer durven dus!

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 21 augustus 2017 at 08:48

  Wat mijn gevoel zegt doe ik zonder mitsen en maren, daarom doe ik ook mee!

 • Avatar van Nina Simplynspecial
  Reply Nina Simplynspecial 21 augustus 2017 at 08:46

  Heel veel hartjes voor Mugler! Heb hier nog een parfum van staan, Alien. Zo uniek, maar zo lekker. Ben heel benieuwd hoe deze zal zijn en waag graag een kansje hiervoor. Wat mijn ultieme droom/wens/doel is? Eigenlijk iets heel ‘simpels’. Althans, voor mij is het niet simpel.. Maar ik zou mezelf weleens wat stabieler willen voelen qua emoties en dergelijke. Ik ben nogal onzeker over mezelf, pieker vaak en schiet snel in de stress. Dit belemmert me al heel lang, maar blijft voor mij heel lastig om te veranderen. Wat ik dus eigenlijk wil? Meer van mezelf houden en genieten van het leven. Zonder onnodig gepieker en stress.

 • Avatar van José
  Reply José 21 augustus 2017 at 08:45

  Ik ben er deze zomer achtergekomen dat ik met de levenswijze die ik had mijn gezondheid totaal heb verwaarloosd… mijn vele ‘vage’ klachten bleken toch iets heftiger uit te pakken dan verwacht. Dit keer niet op te lossen met een simpel pilletje. Op dit moment ben ik mijn manier van leven heel drastisch aan het veranderen. Door middel van (gezonde) voeding, ontspanning en ook een stuk investeren in persoonlijke ontwikkeling ga ik dit overwinnen! Ik heb een doel, een missie en daar zou deze parfum, zoals ik in jou beschrijving lees, heel goed bijpassen.

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 21 augustus 2017 at 08:41

  Ik zag de geur in Monaco en hij is erg spannend. Rabarber in combi met oranjebloesem is wel erg geslaagd! Niet gekocht uiteraard want; een mama koopt nu eenmaal liever mooie schoolspullen voor de kids ?. Kom ik bij Mn wens terecht en deze keer ga ik mezelf eraan houden; ik ga ook aan mezelf denken. Ik wil mezelf nuttig voelen en na een behoorlijke tijd: wie ben ik? Wat wil ik? Hoe begin ik? Sta ik vandaag aan het begin van iets nieuws. Na de vakantie heb ik 2 kids op de middelbare en mag mama weer gaan opbloeien. Ik kan niet wachten ?

 • Avatar van Anita de Groot
  Reply Anita de Groot 21 augustus 2017 at 08:34

  Mijn droom is dat baby’s/kinderen gezond ter wereld komen en niet ziek worden helaas heb ik aan den lijve ondervonden dat dat niet altijd waar is en omdat ik hoop dat het ooit eens zal lukkenen daarom loop ik veel met de collectebus zodat ooit mijn droom gerealiseerd kan worden. Na 10 jaar lopen weet ik wel beter dat het niet gaat lukken maar alle beetjes helpen dus ik blijf stug doorgaan en dromen…

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 21 augustus 2017 at 08:17

  Zo’n mooie flacon, had hem al gespot in Aux en Provence afgelopen vakantie. Toen stond ik al te kwijlen en mijn arm steeds te besnuffelen, hij is heerlijk ❤️ Mijn doel is op nr 1 mentaal sterker en beter worden, teveel achter de kiezen gehad en het is nu me time! Nr 2 is om erna werken weer op te pakken, totaal iets anders wil ik gaan doen en vooral iets waar IK blij van word. ?

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 21 augustus 2017 at 08:11

  Ik krijg volgend jaar een maagverkleining en de weg daarna zal geen pretje zijn. Nooit draag ik jurken, maar mijn ultieme droom is dat mijn kinderen me eens zullen zien trouwen in een prachtige groene jurk, in Disneyland. Mijn andere droom is dat ik lang genoeg zal leven om hen te zien trouwen. Graag maak ik kans op dit parfum omdat ik hou van “anders”. Ik ben door mijn stoornis ook “anders”. Het zou een ereplek krijgen op mijn behoorlijk lege parfum dienblad.

 • Avatar van Miranda van de Moosdijk
  Reply Miranda van de Moosdijk 21 augustus 2017 at 08:05

  Mijn ultieme droom is om me ooit samen met mijn vriend te gaan vestigen in Spanje. Daar zijn we hard voor aan het werk om dat te kunnen bereiken!

 • Avatar van CJM de Kok
  Reply CJM de Kok 21 augustus 2017 at 07:57

  Mijn ultieme droom is om straks als mijn kinderen groter zijn en voor zichzelf kunnen zorgen om dan een mooie wereldreis te maken en mijn geest daarmee te verruimen!

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 21 augustus 2017 at 07:45

  Ben al fan van thiery mugler angel en heel benieuwd naar deze nieuwe variant
  mijn droom is dat mijn kleinkinderen nog een mooie en zorgeloze toekomst tegemoet mogen gaan,
  zonder aanslagen en angst om nog op reis te mogen gaan
  dat er geen obstakels en aanslagen op hun pad zullen staan

 • Avatar van Julie
  Reply Julie 21 augustus 2017 at 07:45

  Wat een pràchtige flacon! Ik hou zoveel van parfums en flacons dat ik natuurlijk wel mee moet doen met deze winactie! Mijn grootste wens is om gewoon simpelweg gelukkig te zijn. Ik ben dan wel getrouwd afgelopen mei maar vorig jaar eind november is mijn moeder héél plots overleden en sindsdien vind ik het moeilijk om nog écht gelukkig te zijn. Ik hoop op een dag een manier te vinden waarop ik wel weer kan genieten van alles. Momenteel geniet ik wel van leuke dingen, maar kleine dingen maken me niet meer écht gelukkig. Ik wil echt nog maar enkel dingen doen waar ik 100% achter sta en ik heb de keuze gemaakt om in de toekomst meer voor mezelf te kiezen in plaats van altijd alles voor anderen te willen doen. Tijd om mezelf op de eerste plaats te zetten want het leven kan heel kort zijn… :-)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 21 augustus 2017 at 07:13

  Wauw wat een mooi parfumflesje. En zoals je de geur omschrijft… klinkt heerlijk. Ik ben wel in voor zo’n ontdekkingstocht.
  Ik ben al volledig naar mijn hart aan het luisteren… Had een mooie kantoorbaan. Werkte hard. Maar toen ik zwanger was vd 1e begon er wat te knagen… Daarna zwanger van de 2e en het gevoel begon wat te schreeuwen in mij…. Is dit het? Wil ik op kantoor werken? Maar iedereen verwacht dat wel… Toch op mijn 31e de stap alsnog gemaakt en omgeschoold. Vanaf dat moment werkte ik vanuit huis. Met mijn eigen en andermans kinderen als gastouder. Inmiddels heb ik zelf 3 kinderen. Wat heerlijk dat ik er altijd voor ze kan zijn. Nu zitten ze alle 3 op school. Ook de jongste en is het langzaam aan opnieuw tijd om naar mijn hart te luisteren… waar ligt nu mijn passie? Wat wil ik nu heel graag qua werkkeuze? Mijn eigen toekomstpad is nog niet helemaal duidelijk. Maar het is fijn om naar mijn hart te kunnen luisteren terwijl ik onderweg ben.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 21 augustus 2017 at 06:48

  Goedemorgen, ik doe graag mee aan deze winactie! Ik geloof in liefde op t eerste gezicht en wat n fantastische kleur fles ? Sinds ik samen met een vriendin de aanslag in Nice heb overleefd, ben ik meer naar mn hart gaan luisteren. Meer de natuur in en minder hangen aan alle materie. Raar dat zoiets zo’n impact heeft op je?. Ik ga deze koers vasthouden en laad me meer leiden nu, minder controle; gow withe the flow zegmaar. Succes met deze magische actie!?

1 2 3 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
mango violeta pre fall 2017
Plussize Fashion | Liefde voor de nieuwe MANGO Violeta collectie

Afgelopen weekend deelde ik een grote kledingfrustratie op Twitter. Nu ik namelijk zo’n inbetween kledingmaat heb tussen plus sizes en...

Sluiten