Beauty

Parfumnieuws | AURA Mugler

21 augustus 2017

aura mugler review 4 - Parfumnieuws | AURA Mugler

Het is mooi om in een achtergrondverhaal van een nieuw parfum te duiken en zeker het verhaal achter AURA Mugler is er eentje die mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Het afgelopen jaar is voor mij een bijzonder jaar geweest vol veranderingen, ups & downs en persoonlijke ontwikkeling waarin ik steeds meer besef wie ik ben en wat ik wil (gaan) doen. “Luister naar je instinct” zoals je in de visuals op de foto’s ziet sluit hier heel mooi bij aan en ook zeker het parfum zelf wist mij heel erg te raken..

aura mugler review 1 - Parfumnieuws | AURA Mugler
Als je de andere geuren van Thierry Mugler kent dan weet je dat het ‘hate it or love it’ geuren zijn omdat ze gewoonweg niet zo standaard zijn. Er zitten altijd mooie geurnoten in en ergens hebben ze ook een ‘animalic’ touch wat ze misschien juist zo bijzonder maakt. Ook AURA Mugler heeft duidelijk zo’n dierlijk en krachtig randje erin verwerkt zitten. Het maakt een geur – voor mij – heel verleidelijk en ik draag dit nieuwe parfum dan ook bijna non-stop sinds ik hem in huis heb.

De geur is opgebouwd uit rabarberblad, tijgerliaan (een compleet nieuw ontwikkelde geurnoot), oranjebloesem, bourbon vanille en verschillende houtnoten. Het is lastig om deze geur te omschrijven omdat het wederom een unieke geur is, zoals we van Mugler gewend zijn, maar tegelijkertijd wel eentje die meer vrouwen aan zal spreken. Hij opent heerlijk fris, ‘groen’, en zacht met een zeperige touch waarna je al snel een lichtzoete bloemengeur ontdekt. Niet overdreven zoet maar juist een zoetheid die me doet denken aan een lichtgekleurd lenteboeket. Na een paar uur dragen merk je duidelijk dat de warmte van de vanille en de houtnoten erdoorheen komen met een heel subtiel rokerig randje eraan. En zoals je van Mugler kon verwachten: de geur blijft echt gigantisch lang op de huid te ruiken ♥

Het parfum is bijna te omschrijven als een geurreis en ik blijf tijdens het dragen maar aan mijzelf snuffelen. Ook krijg ik er enorm veel complimentjes over van anderen en krijg ik verraste gezichten als ik zeg dat het de nieuwe geur van Thierry Mugler is. Bestond er maar een geurcomputer, dan zou je het direct begrijpen! Ik kan je dus ook zeker aanraden om naar een parfumerie te gaan en de tester te gebruiken in je hals en op je polsen zodat je de geur en de ontwikkeling ervan gedurende de dag kan ervaren.

aura mugler review 2 - Parfumnieuws | AURA Mugler
De kracht van vrouwelijke intuïtie is iets waar we niet vaak aan toe durven te geven maar achteraf wel vaak naar terug verwijzen met ‘zie je wel!’, ‘ik ben blij dat ik naar m’n intuïtie geluisterd heb’ of juist een ‘had ik maar naar mijn gevoel geluisterd’ en het is dus zeker iets wat leeft en waar we eigenlijk meer bij stil zouden moeten staan. Ik vind het dan ook heel erg mooi dat Mugler voor dit parfum hiermee aan het werk is gegaan om met de lancering van dit parfum vrouwen te helpen meer naar hun eigen kracht te luisteren.

Ook de flacon is krachtig te noemen. Niet alleen vanwege de opvallende kleur groen in combinatie met de zilveren kleur, maar ook vanwege de vorm. De zilveren kleur geeft de M van Mugler weer en het groene facetgeslepen glas in de vorm van een hart verwijst weer naar die mooie boodschap om te luisteren naar ons hart en onze intuïtie.

AURA Mugler is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en warenhuizen vanaf €71,00 (30ml). Alle formaten zijn navulbaar en er is ook een bijpassende bodylijn beschikbaar.

aura mugler review 3 - Parfumnieuws | AURA Mugler
Maak kans op één van de 3 AURA Mugler parfums!
Ik mag in samenwerking met Mugler drie van jullie kennis laten maken met dit mooie en unieke parfum. Omdat het verhaal achter de geur zo om intuïtie en het volgen van je hart gaat wilde ik hier graag wat mee doen. Laat in een reactie onder dit artikel het antwoord op onderstaande vraag achter en je maakt automatisch kans. Mooi als empowerment om elkaars antwoorden te lezen, maar ook omdat ik er sterk in geloof dat het uitspreken en/of uitschrijven van jouw droom de eerste stap is om dingen in beweging te zetten..

Wat is jouw ultieme droom, doel of wens als je luistert naar jouw hart en intuïtie?

Meedoen met deze winactie kan tot en met maandag 28 augustus 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Jouw inzending kan gequote worden in communicatie-uitingen van Mugler.

Liefs,
Desirée

balkje nieuwe layout - Parfumnieuws | AURA Mugler

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 26 augustus 2017 at 09:46

  Wanneer je open staat om te luisteren naar je hart, gevoel en intuitie… Je hier ook echt iets mee doet!!!

 • Avatar van Sibby
  Reply Sibby 26 augustus 2017 at 04:33

  Mijn ultieme wens is om nog lang gelukkig en gezond te blijven. Heel simpel, maar wel de essentie waar het voor mij om draait. Ik vier het leven elke dag, en het lekkere parfum kan daaraan bijdragen. Ik hoop van harte dat ik ervan mag gaan genieten!

 • Avatar van Silvia Swart
  Reply Silvia Swart 26 augustus 2017 at 01:18

  Wat een prachtige verpakking. Ik zag het en er kwam een gevoel van verliefdheid bij me op, heel gek! Een echte must have waar ik ontzettend nieuwschierig naar ben hoe het werkelijk ruikt WOW

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 25 augustus 2017 at 23:34

  Ik zag Aura wel eens voorbij komen op social media, maar hij lijkt me echt lekker! Mijn ultieme droom is dat ik een punt bereik in het leven waar je alles voor elkaar hebt waarvoor je zo hard hebt gewerkt. Dat je echt alle ups en downs hebt moeten doorstaan en uiteindelijk terug kan blikken: I did it! Zelf ben ik echt een persoon die luistert naar mijn intuitie, dat is echt typisch ik. Mijn hart volgen doe ik aan de ene kant ook wel maar met een zware afweging van mijn intuitie. Ik denk door die combinatie dat ik zeker weten dat punt in mijn leven ga bereiken <3

 • Avatar van Sabrina
  Reply Sabrina 25 augustus 2017 at 22:52

  Mijn ultieme droom is afvallen, slank en knap worden en dan eindelijk liefde kunnen vinden. Want liefde is het belangrijkste wat een mens nodig heeft.

 • Avatar van Sarina
  Reply Sarina 25 augustus 2017 at 18:33

  Mijn droom is dat ik meer op mijn intuïtie ga vertrouwen en nee durf te zeggen. Eindelijk een
  Balans vinden in mijn leven ❤

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 25 augustus 2017 at 17:49

  Mijn grootste doel is mezelf verder te ontwikkelen als mens zodat ik me weer echt mezelf ga voelen. Na heel wat moeizame jaren gaat het nu langzaamaan bergopwaarts. Ik heb een gezinscoach en iksta onder bewind maar ik leef weer ipv overleven. En een droomwens van mij is om ooit een boerderijtje te kunnen kopen met een mooie grote woonkeuken, een mooi stukje grond voor wat dieren en een moestuintje..heerlijk lijkt me dat.

 • Avatar van Viola Schmit
  Reply Viola Schmit 25 augustus 2017 at 16:45

  Mijn ultieme droom is: Gelukkig durven zijn. Genieten van elk moment met mijn familie, vrienden en dierbaren. Niets voor lief nemen, dankbaar zijn en tevreden zijn. Dat is geluk. En dus minder hechten aan materie of altijd op zoek zijn naar beter of meer!

 • Avatar van Linda van den Ouden
  Reply Linda van den Ouden 25 augustus 2017 at 14:34

  Ik waag graag een kans op deze geweldig mooie fles, ben zo ontzettend benieuwd hoe hij ruikt! Mijn doel/droom/streven is om meer voor mezelf te kiezen, me niet gek te laten maken en de rust in mezelf te bewaren. Na een hartinfarct vorig jaar en een depressie na de geboorte van mijn zoontje in april dit jaar, moet ik gewoon een tik terug en minder veeleisend zijn voor mezelf.

 • Avatar van maureen
  Reply maureen 25 augustus 2017 at 13:22

  Het verleden loslaten en omarmen dat het is geweest en dat het er mag zijn. Opzoek naar de ware ik en geluk en liefde in mezelf.

 • Avatar van Diana Beekhuizen
  Reply Diana Beekhuizen 25 augustus 2017 at 11:12

  Meer tijd voor mezelf en dochtertje, meer rust in mezelf, ander werk? Een hele andere richting.
  Me weer helemaal mezelf, sterk, vrouwelijk, gezond voelen en vertrouwen op mezelf en mijn intuïtie. En wat ik voel, wie ik ben niet meer laten afhangen van anderen, relaties, omstandigheden. Gewoon weer IK zijn in alle facetten

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 25 augustus 2017 at 10:19

  Als ik naar mij hart luister dan moet ik meer leren leven in het hier en nu. Het is misschien heel cliché maar wel de waarheid als je echt elke dag wil genieten. Daar past dus ook elke dag een andere geur bij. Deze nieuwe geur heb ik al geroken en ben een echte Mugler fan. Moet dus aan deze nieuwe geur wennen maar hij is heel fris en soms heb ik dagen dat ik de andere geuren van Mugler te zwaar en te veel vind. Daarom zou ik deze nieuwe geur heel graag willen hebben!

 • Avatar van Wil
  Reply Wil 25 augustus 2017 at 07:45

  Dont let limitations of others limit you!
  ?? Mijn lijfspreuk die ook op mijn jas geborduurd staat sinds kort

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 25 augustus 2017 at 07:09

  Kort maar krachtig:
  Dont let limitations of others, limit you.
  Deze krachtige alles betekende zin heb ik ook op mijn jas laten borduren!

  Laat je NOOIT ondersneeuwen em doe waar je voor staat. ???

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 25 augustus 2017 at 07:08

  Kort maar krachtig:
  Dont let limitations of others, limit you.
  Deze krachtige alles betekende zin heb ik ook op mijn jas laten borduren!

  Laat je NOOIT ondersneeuwen em doe waar je voor staat. ???

 • Avatar van lisanne bons
  Reply lisanne bons 24 augustus 2017 at 20:07

  Ik wilde de wereld rond reizen. En ik begon in Afrika. Toen ik daar kwam werd ik gevraagd om te gaan werken op een school. De leerkrachten (zwarte scholen) hadden allemaal een computerlokaal maar er waren geen leerkrachten die wisten hoe ze de computer moesten of konden inzetten in hun onderwijs. Ik ben dus nooit veel verder gereisd. Ik werd verliefd op de mensen en de kinderen. Ik heb daar gewerkt totdat mijn geld op was. Mijn wens is nu om mijn dochter mijn dorpje en Genadedal en mijn schooltje in Greyton te laten zien.

 • Avatar van barbara
  Reply barbara 24 augustus 2017 at 19:31

  mijn voltijdse job waar ik voor gestudeerd heb stoppen en een job doen die mij echt gelukkig maakt

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 24 augustus 2017 at 18:17

  Zodra mijn kids groot genoeg zijn vind ik het tijd om me volledig op makeup te storten en aan de slag te gaan als makeup artist. Heb een paar jaar geleden de sprong gewaagd en eigen bedrijfje als visagist opgezet maar dat was helaas niet de goede timing. Zou tof zijn als ik het over een paar jaar wellicht nog eens kan proberen, en dan bedoel ik echt het creatieve aspect , niet bruidjes en dergelijke. Voor mooie merken mogen shooten en mijn werk in bladen terug te vinden. Wellicht ooit denken aan een eigen lijn waarin ik mijn creatieve uitspattingen in kwijd kan. Genoeg dromen op werk gebied nog zoals je ziet ;)

  Prachtig flesje en de kleur is wauw ( je weet wellicht dat ik daar erg gevoelig voor ben ;) ) dus kan me voorstellen dat de geur apart en uniek is en daar houd ik van. Daarom doe ik eens met aan deze actie. ❤

 • Avatar van lottie
  Reply lottie 24 augustus 2017 at 17:50

  De wereld ontdekken!

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 24 augustus 2017 at 17:29

  Mijn droomwens is ooit eens met een dolfijn te zwemmen.

1 5 6 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
mango violeta pre fall 2017
Plussize Fashion | Liefde voor de nieuwe MANGO Violeta collectie

Afgelopen weekend deelde ik een grote kledingfrustratie op Twitter. Nu ik namelijk zo’n inbetween kledingmaat heb tussen plus sizes en...

Sluiten