Beauty

Parfumnieuws | AURA Mugler

21 augustus 2017

aura mugler review 4 - Parfumnieuws | AURA Mugler

Het is mooi om in een achtergrondverhaal van een nieuw parfum te duiken en zeker het verhaal achter AURA Mugler is er eentje die mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Het afgelopen jaar is voor mij een bijzonder jaar geweest vol veranderingen, ups & downs en persoonlijke ontwikkeling waarin ik steeds meer besef wie ik ben en wat ik wil (gaan) doen. “Luister naar je instinct” zoals je in de visuals op de foto’s ziet sluit hier heel mooi bij aan en ook zeker het parfum zelf wist mij heel erg te raken..

aura mugler review 1 - Parfumnieuws | AURA Mugler
Als je de andere geuren van Thierry Mugler kent dan weet je dat het ‘hate it or love it’ geuren zijn omdat ze gewoonweg niet zo standaard zijn. Er zitten altijd mooie geurnoten in en ergens hebben ze ook een ‘animalic’ touch wat ze misschien juist zo bijzonder maakt. Ook AURA Mugler heeft duidelijk zo’n dierlijk en krachtig randje erin verwerkt zitten. Het maakt een geur – voor mij – heel verleidelijk en ik draag dit nieuwe parfum dan ook bijna non-stop sinds ik hem in huis heb.

De geur is opgebouwd uit rabarberblad, tijgerliaan (een compleet nieuw ontwikkelde geurnoot), oranjebloesem, bourbon vanille en verschillende houtnoten. Het is lastig om deze geur te omschrijven omdat het wederom een unieke geur is, zoals we van Mugler gewend zijn, maar tegelijkertijd wel eentje die meer vrouwen aan zal spreken. Hij opent heerlijk fris, ‘groen’, en zacht met een zeperige touch waarna je al snel een lichtzoete bloemengeur ontdekt. Niet overdreven zoet maar juist een zoetheid die me doet denken aan een lichtgekleurd lenteboeket. Na een paar uur dragen merk je duidelijk dat de warmte van de vanille en de houtnoten erdoorheen komen met een heel subtiel rokerig randje eraan. En zoals je van Mugler kon verwachten: de geur blijft echt gigantisch lang op de huid te ruiken ♥

Het parfum is bijna te omschrijven als een geurreis en ik blijf tijdens het dragen maar aan mijzelf snuffelen. Ook krijg ik er enorm veel complimentjes over van anderen en krijg ik verraste gezichten als ik zeg dat het de nieuwe geur van Thierry Mugler is. Bestond er maar een geurcomputer, dan zou je het direct begrijpen! Ik kan je dus ook zeker aanraden om naar een parfumerie te gaan en de tester te gebruiken in je hals en op je polsen zodat je de geur en de ontwikkeling ervan gedurende de dag kan ervaren.

aura mugler review 2 - Parfumnieuws | AURA Mugler
De kracht van vrouwelijke intuïtie is iets waar we niet vaak aan toe durven te geven maar achteraf wel vaak naar terug verwijzen met ‘zie je wel!’, ‘ik ben blij dat ik naar m’n intuïtie geluisterd heb’ of juist een ‘had ik maar naar mijn gevoel geluisterd’ en het is dus zeker iets wat leeft en waar we eigenlijk meer bij stil zouden moeten staan. Ik vind het dan ook heel erg mooi dat Mugler voor dit parfum hiermee aan het werk is gegaan om met de lancering van dit parfum vrouwen te helpen meer naar hun eigen kracht te luisteren.

Ook de flacon is krachtig te noemen. Niet alleen vanwege de opvallende kleur groen in combinatie met de zilveren kleur, maar ook vanwege de vorm. De zilveren kleur geeft de M van Mugler weer en het groene facetgeslepen glas in de vorm van een hart verwijst weer naar die mooie boodschap om te luisteren naar ons hart en onze intuïtie.

AURA Mugler is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en warenhuizen vanaf €71,00 (30ml). Alle formaten zijn navulbaar en er is ook een bijpassende bodylijn beschikbaar.

aura mugler review 3 - Parfumnieuws | AURA Mugler
Maak kans op één van de 3 AURA Mugler parfums!
Ik mag in samenwerking met Mugler drie van jullie kennis laten maken met dit mooie en unieke parfum. Omdat het verhaal achter de geur zo om intuïtie en het volgen van je hart gaat wilde ik hier graag wat mee doen. Laat in een reactie onder dit artikel het antwoord op onderstaande vraag achter en je maakt automatisch kans. Mooi als empowerment om elkaars antwoorden te lezen, maar ook omdat ik er sterk in geloof dat het uitspreken en/of uitschrijven van jouw droom de eerste stap is om dingen in beweging te zetten..

Wat is jouw ultieme droom, doel of wens als je luistert naar jouw hart en intuïtie?

Meedoen met deze winactie kan tot en met maandag 28 augustus 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Jouw inzending kan gequote worden in communicatie-uitingen van Mugler.

Liefs,
Desirée

balkje nieuwe layout - Parfumnieuws | AURA Mugler

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 28 augustus 2017 at 19:39

  Ik ben heel tevreden met mijn leven en kan genieten van de kleine dingen. Maar toch heb ik nog 1 wens en dat is dat ik ooit moeder mag worden. Of dat gaat lukken weet ik niet maar ik blijf positief :-)

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 28 augustus 2017 at 19:32

  Mijn droom is om ooit nog eens samen met mijn man een eigen huisje te mogen hebben in Tirol. Ook al is het maar klein, of voor een paar weken per jaar, ik zou er heel gelukkig van worden. In Oostenrijk voel ik me namelijk altijd goed, gelukkig en vooral gezond!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 28 augustus 2017 at 19:30

  Wauw wat een mooie fles!
  Mijn doel is door gezond te eten afvallen en me daardoor beter te voelen en meer aan te kunnen en weer de vrouw en moeder te zijn die meer aan kan, en niet vaak erg vermoeid zijn en niets kunnen.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 28 augustus 2017 at 19:30

  Mijn doel voor nu en de toekomst is mijn eigen leven te hebben en me niet altijd meer te laten leiden door wat anderen vinden en zeggen. Mijn eigen idealen na te streven en me niets aantrekken van mensen die daar toch altijd een mening over hebben. Gewoon doen wat voor mij goed voelt en mezelf daarbij goed voelen!

 • Avatar van Corine Joosten
  Reply Corine Joosten 28 augustus 2017 at 19:27

  Ik zou heel graag een huisje met een enorm stuk land met vijver willen kopen. Hier zou ik dan afgedankte huisdieren willen opvangen en verzorgen zoals het hoort. Geen gehannes meer met die beestjes , maar een liefdevol thuis waar ze rustig oud mogen worden *zucht*

 • Avatar van Betty
  Reply Betty 28 augustus 2017 at 19:21

  Over de wereld reizen met man en kinderen en dan het liefst een jaar
  Lijkt mij heerlijk,geen werk geen school,en zoveel te ontdekken en te zien Het lijkt mij fantastisch

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 28 augustus 2017 at 19:21

  Mijn droom is dat al de de dromen in deze reacties werkelijkheid worden! Hoe mooi zou dat wel niet zijn…

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 28 augustus 2017 at 19:08

  Op het nippertje doe ik nog mee. Mijn droom is om eens professioneel mensen te kunnen helpen met schulden. Ik weet uit ervaring hoe het is om weinig geld te besteden te hebben. Maar ook dat ja niet minder gelukkig hoeft te zijn. Ik zou heel graag mijn ervaring en kennis willen inzetten om mensne te helpen hun financiën op orde te maken. Meer rust te creeren doordat het te over zien is.

 • Avatar van Marlon van der Leest-Reynecke
  Reply Marlon van der Leest-Reynecke 28 augustus 2017 at 18:25

  Reizen! Only travelling makes you richer!
  Ik wil dolgraag nog zo veel van de wereld zien, om weer veilig thuis te komen en te beseffen dat je het toch wel erg goed hebt… Ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling en om mijn horizon te kunnen verbreden! This makes me happy en het is goed om meer dingen te doen die je gelukkig maken! Liefs, Marlon

 • Avatar van Nellie
  Reply Nellie 27 augustus 2017 at 14:06

  Vrijheid, samenzijn en liefde, de combinatie van die drie is mijn droom. Samen met mijn lief oud worden in een huis in de wildernis van Noord Amerika. Ergens in de bergen, waar rivieren samenkomen in een groene omgeving en beren, elanden en roofvogels in onze achtertuin spelen… Ik sluit nu mijn ogen om verder te dromen ?

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 27 augustus 2017 at 12:42

  Mijn ultieme droom is om innerlijke rust en geluk te bereiken

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 27 augustus 2017 at 10:55

  Mijn ultieme droom is mijn twee dochters zo op te voeden waardoor ze dichtbij hun eigen gevoel en verlangens blijven waardoor ze later gaan doen waar hun hart ligt!

 • Avatar van Sylvia Groenbroek
  Reply Sylvia Groenbroek 26 augustus 2017 at 22:32

  Het klinkt als een uitgesproken “ik” geur. Wil ik iets, dan doe ik het! Momenteel erg enthousiast met fotoshoots bezig, er blijkt toch vraag te zijn naar plussize models. Nu nog proberen van mijn hobby door te breken en wat professionele shoots te doen (helaas in het noorden wat lastiger)

 • Avatar van Lin van de Werf
  Reply Lin van de Werf 26 augustus 2017 at 21:53

  De laatste jaren heb ik mijn leven laten bepalen door angsten en daardoor was ik het contact met mezelf, mijn passie(s), wensen en dromen verloren. Er is zoveel wat ik had willen doen, maar gelukkig is het nog niet te laat. Beetje bij beetje laat ik mijn angsten los en durf ik daar weer naar te kijken. Mijn voornaamste wens is weer voluit te gaan leven. Het glas (half)vol zien in plaats van halfleeg. En als het voor mij is weggelegd hoop ik in de toekomst op een lieve partner en een kindje. Dat is mijn ultieme droom!

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 26 augustus 2017 at 21:27

  Ondanks mijn beperkingen, die ik vanwege mijn ziekte ervaar, voel ik me erg gelukkig. Positief door het leven gaan en kijken naar de dingen die ik wel kan, dragen hier, net als de liefdevolle mensen om mij heen, aan bij. Daarbij volg ik graag mijn hart waardoor mijn leven mooie momenten kent.

 • Avatar van Naomi
  Reply Naomi 26 augustus 2017 at 21:25

  Er achter komen wat nou écht mijn passie is, en dit een belangrijk deel in mijn leven geven. Ontdekken wat mij nou écht gelukkig maakt!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 26 augustus 2017 at 21:25

  Mijn droom is…. Om tot mijzelf te komen.
  Andere niet meer mijn gevoelens laten beheersen of mijn hersenen.
  Ik wil doen wat ik zelf wil en niet wat anderen willen.
  Ik wil rust in mijn hoofd en van mijn lichaam houden en het niet langer als een lastig pakket zien.
  Dat is mijn droom en ik denk dat aura daar goed en perfect voor is.

 • Avatar van Linda K.
  Reply Linda K. 26 augustus 2017 at 17:10

  Mijn Aura is zeer geschikt voor deze parfum!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 augustus 2017 at 11:00

  Mijn wens is om meer met mijn creativiteit te gaan doen, zelf taarten maken en die binnen een kleine klantenkring verkopen! <3

 • Avatar van susan
  Reply susan 26 augustus 2017 at 10:03

  Mijn droom is emigreren naar Maleisië en daar meer in balans te gaan leven. Het leven in Nederland bestaat uit zoveel moetjes dat ik soms vergeet om ook van dingen te genieten.

1 6 7 8 9

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
mango violeta pre fall 2017
Plussize Fashion | Liefde voor de nieuwe MANGO Violeta collectie

Afgelopen weekend deelde ik een grote kledingfrustratie op Twitter. Nu ik namelijk zo’n inbetween kledingmaat heb tussen plus sizes en...

Sluiten