Beauty

Mijn favoriete beautyproducten van juli

1 augustus 2017

beautyproducten
Hoppa, weer een maand voorbij! Het is alweer de eerste dag van augustus; de maand waarin ik 33 kaarsjes uit mag blazen, 15 jaar ondernemerschap zal vieren, er een mooie mediareis op de planning staat èn we een weekendje weggaan met de familie ♥ De afgelopen maand sprongen er voor mij duidelijk enkele beautyproducten uit en ik deel deze 5 favorieten graag met je.

beautyproducten beautyproducten
Filorga Oil-Absolute

Onlangs schreef ik een artikel over mijn liefde voor huidolie (klik hier om het te lezen) en daarin deelde ik ook drie nieuwe productlanceringen op dit gebied. Ik ben ze alle drie afwisselend in gebruik gaan nemen, maar de Filorga Oil Absolute springt er voor mij op dit moment het meeste uit. Hij is zóó fijn en maakt mijn huid zóó zacht! Ja, zeker een flinke hap uit je budget maar wel heel zuinig in gebruik en er zitten echt mooie en goede werkzame ingrediënten in.

beautyproducten
Kruidvat Nail Care Anti-Age Conditioner
Als mooie tegenhanger voor het high end product hierboven, is deze enorm budgetvriendelijke topper ook eentje die ik graag met je wil delen. Niet alleen zorgt deze lak er met twee laagjes voor dat mijn nagels eruit zien alsof ze net een subtiele French Manicure behandeling hebben gehad, ook merk ik dat mijn nagels er sterker van worden. Win-win! Klik hier om het artikel met meer informatie te lezen.

beautyproducten beautyproducten
Paula’s Choice Smoothing Primer Serum
Een serum, een make-up primer en een SPF30 zonbescherming in één. Enorm slim bedacht en een product dat voor mij zeker waard maakt wat het belooft. Je kan op de full face foto duidelijk zien dat mijn make-up er mooi op zit zonder dat mijn droge plekjes doorschemeren. Jep, ik ben fan! Mocht je er meer over willen lezen: hier is de link naar de uitgebreide review.

beautyproducten beautyproducten
MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter (Peach Diamond)
Zoals je ziet wissel ik duurdere producten ook echt wel af met budgettoppers, want deze highlighter kost slechts €5,99 en is één van de mooiste voor een lichte huid die ik ken. Niet tè opvallend maar zeker aanwezig op de huid en in nog veel meer kleurtjes te verkrijgen. Klik hier voor de uitgebreide review en om nog 4 andere kleuren te zien.

beautyproducten
Clinique Superbalanced Silk Makeup
Een foundation die vettere plekjes matteert, droge plekjes hydrateert, redelijk longlasting is en een medium dekking geeft. Klinkt bijna perfect toch? Het is jammer dat hij in een verpakking zonder pompje komt, maar verder ben ik er echt heel erg blij mee. En vooral een dikke YAY dat hij ook in een kleur verkrijgbaar is die licht genoeg is voor mijn huid. Klik hier voor de uitgebreide review inclusief voor- en nafoto’s.

Welk beautyproduct gebruik jij bijna dagelijks en ben je echt gek op?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 2 augustus 2017 at 09:25

  Het pompje van Mac past op de Clinique Foundation! :)

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 1 augustus 2017 at 21:33

  Ik ben gek op favorietenlijstjes. Hier mijn favorieten:
  Voor het gezicht: Bioderma Hydrabio creme, gel-creme & serum, Bourjois City radiance foundation (is/gaat uit het assortiment), Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye concealer (moeilijk te verkrijgen maar zeker de zoektocht waard), Rimmel Stay matte poeder, Kiko Eyebrow sculpt automatic pencil, Kruidvat Superlash wimperserum (werkt echt fantastisch), Maybelline Collosal mascara en Nuxe reve de miel lippenbalsem (al jaren de beste lippenbalsem die ik ooit heb gebruikt).
  Voor het lichaam: Neutrogena Deep Moisture Norwegian Formula (de enige bodylotion die de echt extreem droge huid goed hydrateert)

 • Avatar van Brigitte Mulder
  Reply Brigitte Mulder 1 augustus 2017 at 21:11

  Ik kreeg de tip dat op de foundation een los pompje van MAC past,..die kan je gewoon los kopen en op de foundation van Clinque draaien,..heb het niet geprobeerd maar zou moeten passen

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 augustus 2017 at 20:14

  De highlighters heb ik voorbij zien komen en die zien er zo mooi uit! Vind ook vooral de blauwe heel erg bijzonder om te zien.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 1 augustus 2017 at 14:46

  Erg mooie favorieten hoor! Ik ben nog steeds onder de indruk van die Clinique foundation. De highlighters van MUA zien er ook heel tof uit!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 augustus 2017 at 13:47

  Wat een mooie favorieten! Ik ben erg benieuwd naar de foundation van Clinique

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 augustus 2017 at 13:42

  Die highlighters! ♡

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 augustus 2017 at 11:45

  Prachtige favorieten vooral de highlighters.

  Xoxo

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 1 augustus 2017 at 11:20

  Het Smoothing Primer Serum klinkt erg goed. En hoe mooi zijn die highlighters?! ♥

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 1 augustus 2017 at 10:39

  Wauw, wat heb je toch een mooie favorieten! De Clinique foundation vind ik ook geweldig, mijn review komt binnenkort online. Hij is zo ontzettend mooi. En de Filorga olie klinkt ook heel goed. Ik ga hem gauw proberen!

 • Avatar van Lisette
  Reply Lisette 1 augustus 2017 at 10:21

  Oh die highlighter lijkt mij echt super fijn!

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 1 augustus 2017 at 09:50

  Die highlighter. Zo’n fijn product! Jammer alleen dat hij afgeeft op mijn telefoon haha.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 1 augustus 2017 at 09:18

  Mooie favorieten! Ik ben vooral erg benieuwd naar de foundation van Clinique, die staat nog op mijn wishlist x

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.