Beauty

Fresh & fruity summer look

10 augustus 2017

summer look
Het weer wil deze week niet heel erg meewerken, maar het is toch echt zomer. Tijd voor een frisse en fruitige summer look met wat nieuwe make-upproducten. Ik vertel je welke basisproducten ik op dit moment gebruik en met welke items uit de Collistar Giardini Italiani zomercollectie ik dit aanvulde. Dit merk zou sowieso meer aandacht mogen hebben en zeker de blush uit deze collectie is een musthave


summer look
Basis make-up

Voor mijn basismake-up gebruik ik niet heel erg wisselende producten, wat dat betreft ben ik redelijk trouw als iets gewoonweg goed werkt en de juiste kleur is voor mij. Wel kocht ik afgelopen week de MAC Studio Fix Fluid foundation om eens uitgebreid te gaan testen na al die jaren te hebben getwijfeld. De review hiervan komt zeker nog online binnenkort!

Paula’s Choice smoothig primer serum
– MAC Studio Fix Fluid foundation (NC10)
– Catrice Liquid Camouflage waterproof high coverage concealer (010 Porcellain)
– MAC Studio Fix powder (NW15)
– MAC Harmony blush als contourpoeder
MUA Undress Your Skin highlighter (Peach Diamond)
– een matte bruine oogschaduw van Colourpop voor mijn wenkbrauwen

summer look
Collistar Giardini Italiani
Ik vulde de basislook deze keer aan met enkele items uit de nieuwe zomercollectie van Collistar. Lekkere frisse en fruitige kleurtjes die perfect zijn voor een summer look als deze. Ik zou zelf niet snel kiezen voor een oranjere koraalroze lipstick, maar vond ze bij dit thema erg goed passen en was verrast hoe het uitpakte.

– Silk Effect Maxi Blusher (21 Rosa Dorata)
– Double Effect wet & dry eye shadow (33 Salvia)
– Smudge-Proof Lip Contour Pencil (transparent)
– Vibrazioni di Colore lipstick (39 Begonia)
– Plumping Lipgloss
– Mascara Infinito Waterproof

Vooral de blush vind ik echt een enorme aanrader. Hij komt in een grote verpakking met spiegel en kwastje, is stevig gedrukt waardoor hij niet poederig werkt en de kleur is er eentje die bijna iedereen mooi zal staan. Het is een frisse koraalroze kleur met een gouden gloed die je huid een mooie glow geeft.

summer look
Normaal kies ik qua kleur op mijn lippen voor wat neutralere tinten of de duidelijk roze kleurtjes met een mattere finish tot satijnglans. Maar voor het thema van deze summer look is de glanzende en frisse koraalkleur juist wel leuk en het geeft het geheel een frisse touch. Wel merk ik dat deze nieuwe foundation die ik aan het testen ben m’n huid wat poederig laat ogen zo op de foto, dus daar moet ik nog even mee ‘spelen’ om dat effect minder te krijgen :)

Ik merk door te werken met een thema en daardoor uitgedaagd te worden eens wat anders te proberen ik m’n kriebels voor make-uplooks weer een beetje terugkrijg. Mocht je mij uit willen dagen voor een bepaalde look of een ‘how to’ artikel laat je reactie dan zeker achter onder dit artikel!

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 19 augustus 2017 at 19:14

  Mooie naturelle look! ( schrijf je dat zo? haha) Die blush en lipgloss wil ik nu ook hebben ;-)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 11 augustus 2017 at 20:00

  Wat een mooie, frisse look zeg, staat je goed!

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 10 augustus 2017 at 14:21

  Wat een lekkere frisse look, ziet er super goed uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 augustus 2017 at 13:22

  gorgeous :D prachtige look!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 10 augustus 2017 at 12:33

  Ik vind dit ook heel erg mooi bij elkaar. Toch een hele zachte look :)

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 10 augustus 2017 at 11:38

  Wauw, staat je prachtig hoor! Die lipgloss is inderdaad erg zomers! Ik heb onlangs Nars Orgasm aangeschaft en denk niet dat ik ooit naar een andere blush overstap, zo blij ben ik er mee!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 10 augustus 2017 at 08:43

  Mooie look! Ik ben benieuwd wat je van die foundation zult vinden.. Ik vond ‘m te dekkend en kreeg er puistjes van :(.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 augustus 2017 at 22:06

   Dekkend is hij zeker, maar als je hem met de vingers aanbrengt dan lijkt het toch net even iets natuurlijker gelukkig. Nog geen puistjes hier *afkloppennnnn*

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 10 augustus 2017 at 08:09

  Die lipgloss vind ik echt prachtig en hij staat je ook erg goed! Ik heb volgens mij nog nooit een echte donkere smokey eye bij je gezien. Zo eentje voor bijvoorbeeld een avondfeest. Zou dat wel leuk vinden om een keer te zien :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 augustus 2017 at 08:40

   Het is inderdaad wel even geleden dat ik een smokey eye online had staan. Ga ik mee aan de slag!

 • Avatar van Pr
  Reply Pr 10 augustus 2017 at 07:48

  Prachtige looks vooral de 2 met mijn favoriete make-up merk ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 10 augustus 2017 at 07:16

  Wauw,… bij jou zijn de looks gewoon zo mooi, subtiel! De lipstick kleur staat je weer prachtig!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 10 augustus 2017 at 06:51

  Wat een mooie look. De blush en de lipgloss vind ik je erg mooi staan.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.