Beauty

OPI Iceland collectie (herfst/winter 2017)

22 augustus 2017

opi iceland collectie
Toen ik een hele tijd geleden hoorde dat er voor later dit jaar een nagellakcollectie aan zat te komen die geïnspireerd bleek te zijn op IJsland werd ik direct enthousiast. Mijn tripje naar IJsland was er eentje om nooit meer te vergeten en zo’n collectie is dan natuurlijk helemaal prachtig om weer even terug te denken hieraan. Ook was ik natuurlijk hartstikke benieuwd of de kleuren wel echt bij het land zouden passen en naar de originele benamingen die OPI de lakken altijd geeft. Lees verder voor meer informatie, foto’s en swatches van de OPI Iceland collectie.

“IJsland is snel aan het stijgen op het lijstje van topbestemmingen en dat is te danken aan het ongeëvenaarde landschap, de diverse keuken en unieke mode.” Het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lavavelden en gletsjers was dus de inspiratie voor de OPI Iceland collectie. Er zitten veel verschillende kleuren in die de schoonheid van IJsland moeten weerspiegelen.

opi iceland collectie
Icelanded a bottle of OPI is een neutrale lichte nudebruine tint met een creamy finish die in 2 laagjes dekt. That’s what friends are Thor is een neutrale midden- tot donkerbruine kleur met een creamy finish die in 2 laagjes dekt. Krona-logical Order is een donkerbruine kleur met paarse touch en een creamy finish die in 2 laagjes dekt.

opi iceland collectie
Suzi & The Arctic Fox is een heel donkerpaarse kleur met een creamy finish die in 2 laagjes dekt. Turn on the Northern Lights! is een diepe blauwpaarse kleur met groenige/rozepaarse duochrome gloed die in 2 laagjes dekt en het mooist tot haar recht komt met een glanzende topcoat erover. This isn’t Greenland is een bleek mosgroen in een creamy finish die in 3 laagjes dekt.

opi iceland collectie
Less is Norse is een vergrijsd denimblauwe kleur in een creamy finish die in 2 dunne laagjes dekt. Check out the old geysirs is een hemelsblauwe kleur met een helderblauwe gloed die in 2 laagjes dekt. I’ll have a Gin & Tectonic is een bleek retro oranjeroze tintje in een creamy finish die in 2 laagjes dekt.

opi iceland collectie
One Heckla of a Color! Is een heidepaars in een creamy finish die in 2 laagjes dekt. Reykjavik has all the hot spots is een paarse tint met een bruinige touch met een metallic-achtige finish die in 3 laagjes dekt. Aurora berry-alis is een oudroze kleur met frisse bessentint erdoor in een creamy finish die 2 in laagjes dekt.

opi iceland collectie opi iceland collectie
Mijn persoonlijke favorieten? Zeker Less is Norse, Turn on the Northern Lights!, I’ll Have a Gin & Tectonic en Aurora Berry-Alis. Deze vier zal ik komende herfst en winter heel veel dragen denk ik zo ♥

De OPI Iceland collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar als Infinite Shine gellak, normale nagellak en in salons als GelColor. De OPI Infinite Shine kleuren kosten €18,95 per stuk, de normale nagellak €14,95 en er is een mini pack verkrijgbaar met 4 x een minilakje voor €19,95.

Spreekt deze nieuwste OPI Iceland collectie jou aan? Welke kleur is jouw favoriet?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 augustus 2017 at 22:19

  Wauw…
  Prachtig ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 augustus 2017 at 21:24

  Ik vind het een hele mooie herfstachtige collectie. Mooie ‘donkere’ kleuren :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 augustus 2017 at 20:08

  Wat een mooie collectie, er zitten meerdere kleuren in die ik erg moi vind, een favoriete kleur heb ik nog niet, maar wie weet komt dat nog :-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 augustus 2017 at 19:40

  oh nee he… na deze swatches moet ik de collectie wel scoren :’)

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 23 augustus 2017 at 10:22

  Wauw! Wat een prachtige collectie!!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 22 augustus 2017 at 12:37

  Ooooooooooh… jij hebt ze allemaal ? Wat een beauties! Less is Nors en The northern lights… hebbe! Prachtige lakken! Een collectie waar stuk voor stuk weer eens top kleuren inzitten!

 • Avatar van Sima
  Reply Sima 22 augustus 2017 at 11:27

  Mooi en waar te koop? Kan ik niet vinden in tekst

 • Avatar van nikki
  Reply nikki 22 augustus 2017 at 11:23

  Gaaf! ik heb te weinig nagels voor al deze kleuren :D

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 22 augustus 2017 at 10:47

  Deze collectie is zo prachtig, echt helemaal mijn ding. Vind dit soort kleuren zo mooi! Ik kan ook echt geen favoriet kiezen, haha.

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 22 augustus 2017 at 08:22

  Oh ik kan helemaal verrukt worden van die prachtige kleuren! Heerlijk die nieuwe herfst tinten! Ik gebruik wel gellak maar niet van dit merk. Deze is volgens mij wel het beste!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 22 augustus 2017 at 07:14

  Wauw, wat is dit een mooie collectie zeg. Ik zou ze allemaal wel willen hebben, maar vooral Less is Norse , Check out the old geysir, I’ll have a Gin & Tectonic en Aurora berry-alis vind ik ontzettend mooi.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.