Mama & Kind

Kids Talk | Bouw je eigen PLAYMOBIL winkelgalerij

11 augustus 2017

PLAYMOBIL Winkelgalerij
Dit is er eentje voor het jeugdsentiment en voor alle ouders die poppenkindjes in huis hebben ♥ De kleine meid hier werd echt helemaal gek van enthousiasme toen de nieuwe PLAYMOBIL Winkelgalerij plus een toffe uitbreidingsset binnen kwamen en ik wil dit enthousiasme graag met je delen. Lees verder voor meer informatie en natuurlijk lekker veel (detail)foto’s van de producten.

PLAYMOBIL Winkelgalerij PLAYMOBIL Winkelgalerij PLAYMOBIL Winkelgalerij PLAYMOBIL Winkelgalerij
Onze kleine poppenmoeder vindt het niet alleen enorm leuk om met poppen (hoe groot of klein dan ook) te spelen, ze vindt het ook nog eens geweldig om samen te gaan winkelen. Oké, met een korte aandachtsboog niet zolang als nodig is voor mama om alle boodschappen te kúnnen doen en daarom vind ik deze nieuwe Playmobil Winkelgalerij helemaal te gek. Zo kan ze zolang ze maar wil spelen en winkelen tegelijkertijd, al eindigt het vaak in samen spelen want mama vindt dit stiekem toch ook wel heel erg leuk..

PLAYMOBIL Winkelgalerij PLAYMOBIL Winkelgalerij PLAYMOBIL Winkelgalerij
De PLAYMOBIL Winkelgalerij basisset bestaat uit een kleding- en accessoireswinkel, een dierenwinkel en een sportwinkel. Daarnaast zijn er uitbreidingssets verkrijgbaar van een babywinkel en een taartenwinkel tot aan een bloemenwinkel. Zoals je op de foto’s ziet hebben wij de babywinkel erbij als uitbreiding. Wat me vooral opvalt zijn de details. Niet alleen komt elke set met een compleet winkeltje met schappen tot aan beveiligingscamera’s en producten binnen het thema, ook zitten er voldoende figuren, te wisselen kledingsetjes en accessoires bij. Veel onderdelen zijn misschien wel wat klein en zou je eventueel apart op kunnen bergen tot je kindje er oud genoeg voor is, maar aangezien Shae heel netjes kan spelen en niks in haar mondje stopt vinden wij het veilig genoeg om haar lekker aan de slag te laten gaan.

PLAYMOBIL Winkelgalerij PLAYMOBIL Winkelgalerij PLAYMOBIL Winkelgalerij
Het is zo enorm leuk om Shae lekker te zien spelen met deze set! Ze kan zich er zonder te overdrijven uren mee vermaken; de figuren hele gesprekken met elkaar laten hebben, de winkels opnieuw indelen, de baby in de kinderwagen of in de maxicosi stoppen, de figuren van kleding laten wisselen, schattig doen met de konijntjes en cavia’s uit de dierenwinkel, de figuren met een bal uit de sportwinkel laten spelen.. en bij alles hele verhalen erbij.

De PLAYMOBIL Winkelgalerij die bestaat uit de kledingwinkel, sportwinkel en dierenwinkel is verkrijgbaar voor €69,99, de bloemenwinkel is los verkrijgbaar voor €19,99 en de taartenwinkel en babywinkel kosten €34,99 per stuk.

Speelde jij vroeger ook zo graag met PLAYMOBIL of poppetjes in het algemeen? En is jouw kind een poppenmama of poppenpapa?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 15 augustus 2017 at 20:03

  Ik heb uren met Playmobil gespeeld… Mijn dochter heeft ook al aardig wat. En ze verwerkt er gebeurtenissen mee die hier was de school erg nuttig. Zij speelt en ik hoor wat er speelt. Handig! Maar mocht je nog tijd hebben… In het Limburgs museum in Venlo is nog tot 27 augustus een toffe Playmobil tentoonstelling.

 • Avatar van Alex
  Reply Alex 13 augustus 2017 at 13:13

  Ik had vroeger alleen een tandarts praktijk van playmobil (mijn ouders zijn tandartsen, haha). Verder heb ik er nooit wat van gekregen terwijl ik het eigenlijk super leuk vond. Als ik ooit kinderen heb krijgen ze dit soort dingen dus zeker…vooral omdat ik het dan leuk vind :D

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 12 augustus 2017 at 14:57

  Whaaaah hier gaat mijn eigen hart ook harder van kloppen! :) Wat een gave details? Dat loopfietsje, die uilenboom. En poppetjes met lange haren <3 Super mooi spul. Ik speelde vroeger ook uren en uren met Playmobil.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 augustus 2017 at 08:52

   Die details zijn ook echt ge-wel-dig, ik blijf er zelf ook maar mee bezig haha XD

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 11 augustus 2017 at 20:35

  Jouw dochter is een mazzelaar met deze set! Ik vind het prachtig, maar ik heb 2 Legojongens, we hebben wel wat Playmobil, maar daar wordt niet mee gespeeld, ze willen echt bouwen.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 11 augustus 2017 at 11:26

  Heel leuk! Als logopedist vind ik dit nog leuker haha. Handig voor het behandelen van kinderen met taalproblemen ??

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 augustus 2017 at 14:51

   Wat leuk! Kan ik me helemaal voorstellen want er is zoveel te benoemen en over te praten :)

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 11 augustus 2017 at 09:23

  Ik heb geen kids, maar ik kan hier nog steeds heel blij van worden! Leuk ook om te zien dat dit speelgoed tijdloos is!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 augustus 2017 at 09:50

   Maar echt he? Tig jaar geleden speelde onze generatie en die daarvoor er al mee en nu is het nog steeds helemaal ‘hot and happening’. Zo leuk!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 11 augustus 2017 at 09:04

  Oh wat een leuke set! Hier wil ik zelf ook wel mee spelen. haha. Ik had zelf nooit Playmobil, maar mijn kinderen wel. Vooral mijn jongste vind het erg leuk en ik weet zeker dat hij dit ook leuk zou vinden. Het sportwinkeltje zou hij zeker tof vinden aangezien hij dol is op basketballen en voetbal.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 augustus 2017 at 09:51

   Ik weet wel zeker dat jongetjes hier ook leuk mee kunnen vermaken. De dieren in de dierenwinkel (konijnen, cavia’s èn een leguaan – echt! – ) en inderdaad de sportwinkel waarbij de figuren echt op het skateboard kunnen staan, ballen door het doel kunnen schieten etc. Fun!

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 11 augustus 2017 at 08:28

  Wat een prachtige foto`s! Playmobil blijft geweldig speelgoed, ik hoop dat mijn zoontje er later ook gek op is.
  Liefs

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 augustus 2017 at 08:33

   Dankjewel voor je compliment!

 • Avatar van Pr
  Reply Pr 11 augustus 2017 at 06:56

  Zo leuk en mooie foto’s!
  Wel speelden ze met lego voor meisjes.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.