Huis & interieur

Søstrene Grene najaarscollectie 2017

24 augustus 2017

Søstrene Grene najaarscollectie
Het is eindelijk zover. De nieuwe collectie van Søstrene Grene mag eindelijk aan jullie geshowed worden! Ik vind het bij zulke persberichten altijd lastig om mijn enthousiasme voor me te houden, maar vanaf vandaag mag ik dan eindelijk wat meer vertellen en vooral ook laten zien over de Søstrene Grene najaarscollectie van dit jaar. De collectie is geïnspireerd op het prettig voelen in je eigen huis en je ziet er veel rustige kleuren in terug die zijn gecombineerd met materialen uit de natuur en strakke lijnen. Een mooie en pure collectie dus waar ik persoonlijk heel enthousiast van word. Ik ben benieuwd naar jouw mening :)

Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie Søstrene Grene najaarscollectie
Zoals je ziet is er voor deze collectie heel erg veel te vinden in zowel warme als koele kleuren, waardoor er voor iedereen wat tussen te vinden moet zijn. Ik vind het mooi hoe een merk zo erg vast kan houden aan de bekende huisstijl maar aan de andere kant toch weer verfrissend kan zijn. De combinatie van het groen en rood, de terrazzotafeltjes, de prachtige stoelen, metalen planken, houten keukengerei, geometrische elementen, plantensteunen om je eigen urban jungle te kunnen maken.. Ja, ik ben fan!

We moeten er nog héél eventjes op wachten, maar vanaf 7 september zal de collectie in de winkels verkrijgbaar zijn met uitzondering van de stoelen. Deze zullen namelijk vanaf 21 september te koop zijn. Good to know: er zitten winkels in Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Groningen, Zwolle, Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen.

Wat ik op het oog heb? Zo’n leuk tafellampje met een marmeren voet (ik denk een lichtere variant), de plantensteunen op verschillende hoogtes in zachte kleuren, de mooie geprinte serveerplank en een houten plank (foto props!) en wellicht een tapijt en 2 mooie gekleurde stoelen voor in m’n kantoorruimte.

Spreekt deze nieuwe Søstrene Grene jou aan? Wat zijn jouw favorieten?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 27 augustus 2017 at 23:13

  Ik vind bijna alles leuk. Moeilijk kiezen!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 27 augustus 2017 at 15:24

  Zelf ben ik nog niet in een Sostrene winkel geweest. Ik weet dat er eentje in Den Bosch zit. Is het te vergelijken met Flying Tiger?

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 augustus 2017 at 22:36

  Oh wat ziet het er mooi uit allemaal, vind dat ronde tafeltje echt super, maar ook de bakjes en alle andere dingen. Vind de kleuren ook erg mooi. Wat zou het fijn zijn als ze een webshop zouden hebben.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 augustus 2017 at 18:01

  Erg leuk! Het is helaas niet te combineren met ons bestaande interieur. Anders zouden die tafeltjes zeker gekocht worden.

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 24 augustus 2017 at 13:08

  De plantensteunen wil ik hebben. Kan niet wachten.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 augustus 2017 at 12:02

  Zo leuk.
  Ik ga regelmatig naar deze winkel als ik in de buurt ben ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 24 augustus 2017 at 11:04

  Ik word hier zo hebberig van! Vind vooral de stoeltjes heel erg tof. Echt een mooie collectie!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 24 augustus 2017 at 10:16

  OMG! Ziet er echt fantastisch uit!!

 • Avatar van Anne-Marie
  Reply Anne-Marie 24 augustus 2017 at 08:53

  Ik word altijd zo hebberig bij Sostrene Grene. Er zitten weer hele mooie artikelen bij!

 • Avatar van evelien
  Reply evelien 24 augustus 2017 at 08:01

  De plantensteunen en de leuke stoeltjes trekken mijn aandacht, vind ze heel erg cute! <3
  Liefs,
  Evelien

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 24 augustus 2017 at 06:47

  Ik vind de plantensteunen met verschillende hoogtes ook ontzettend leuk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.