Lifestyle

CEWE Pure fotoboek

28 september 2017

cewe pure fotoboek 1 - CEWE Pure fotoboek
Ik ben echt dol op foto’s maken en ik maak er dan ook heel wat zo door het jaar heen. Maar eerlijk is eerlijk.. als het op foto’s afdrukken en inplakken aankomt dan loop ik gigantisch achter. Hoe handig is het dan als je met een mobiele app in enkele minuten een mooi fotoboek kan bestellen welke je thuis afgeleverd krijgt? Met de nieuwe CEWE Pure app is een fotoalbum maken supersimpel. Ik vertel je er graag meer over èn mag 5 x een mooi fotoboek weggeven.

cewe pure fotoboek 2 - CEWE Pure fotoboek
Hoe werkt de CEWE Pure app? Heel simpel:

1. download de app met je smartphone vanuit de App Store of Google Play Store
2. open de app en klik op ‘Maak fotoboek’
3. selecteer 22 foto’s en zet ze in de juiste volgorde
4. vergeet niet een persoonlijke tekst op de omslag of eerste pagina toe te voegen
5. druk op bestellen, vul je gegevens in, reken af en binnen 5 werkdagen ontvang je jouw mooie CEWE Pure fotoboek.

De app is gratis te downloaden en het fotoboek kost €14,95 excl. verzendkosten.

cewe pure fotoboek 3 - CEWE Pure fotoboekcewe pure fotoboek 4 - CEWE Pure fotoboek
Hoe leuk ik het ook vind om de hele dag foto’s te maken, ik merk wel dat ik steeds minder foto’s laat afdrukken. Zonde eigenlijk want zo’n mooi album met foto’s erin maakt toch een mooie herinnering voor later. Dit is dus gelijk een mooie reminder voor mijzelf om toch echt weer vaker foto’s af te laten drukken om zelf in te gaan plakken of om leuke herinneringsboeken te maken met een app als deze.

Zulke fotoboeken met 22 foto’s zijn echt superleuk voor speciale gelegenheden. Hoogtepuntjes uit één jaar van je kind of huisdier, om bijzondere datenights, een verjaardag of een andere feestdag vast te leggen, een dagje kermis, een boekje voor een verjaardag met lieve herinneringsfoto’s van jullie tweetjes of als gezinnetje samen.. ♥

Lees ook –> De beste fotografietips voor je smartphone.

Winactie
Wil jij zo’n mooi fotoalbum maken met de CEWE Pure app? Ik mag 5 x een album + verzendkosten weggeven! Door een reactie achter te laten onder dit artikel maak je automatisch kans op één van de 5 fotoboeken. Meedoen kan tot en met woensdag 4 oktober 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Ben jij ook zo’n fotomaker? En maak jij nog wel eens echte fotoalbums?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met CEWE.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van berendina
  Reply berendina 4 oktober 2017 at 20:04

  Het lijkt mij erg leuk om zo’n fotoboek te maken met foto’s van de kleinkinderen

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 4 oktober 2017 at 19:47

  Ik doe graag mee om een leuk fotoboekje van onze minivakantie te maken! ❤️

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 4 oktober 2017 at 19:44

  Wauw!! Wat leuk!! Ik zou graag willen winnen zodat ij de eerste weken van onze pasgeboren dochter kan vastleggen. Voor ons samen erg leuk om te doen en voor haar een mooie herinnering voor later ♡

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 4 oktober 2017 at 19:43

  Wauw!! Wat een leuk!! Ik zou graag willen winnen zodat ij de eerste weken van onze pasgeboren dochter kan vastleggen. Voor ons samen erg leuk om te doen en voor haar een mooie herinnering voor later ♡

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 4 oktober 2017 at 19:30

  Wat handig!! Ideaal zo’n app! Leuk om aan mijn moeder te geven met allemaal foto’s van haar kleinkids!

 • Avatar van Erika van Koert
  Reply Erika van Koert 4 oktober 2017 at 19:23

  Leuk ! Ik doe graag mee . Maken we een album voor opa zijn verjaardag.
  Thuis plakken we nog “ouderwets” foto’s in

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 oktober 2017 at 19:17

  Oo dit lijkt me wel wat :)
  Ik maak echt heel veel foto’s en altijd alleen maar met mijn mobiel.
  Nu ik een dochter heb maak ik nog veeeeeeel meer foto’s! Ze wordt dinsdag 10 oktober 1 jaar, dus foto’s zat van het afgelopen jaar. Het lijkt me ook heel erg leuk om zo’n fotoboekje te maken van haar eerste verjaardag!
  Ik waag een kansje! Lijkt me leuk om eens via zo’n app te proberen!

 • Avatar van Susanne van der Veen
  Reply Susanne van der Veen 4 oktober 2017 at 19:09

  Wow, lijkt me erg handig! Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het ordenen van alle foto’s van m’n dochtertje!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 4 oktober 2017 at 19:04

  Oh dat ziet er super fijn, snel en handig uit!

 • Avatar van Katerina Banjo
  Reply Katerina Banjo 4 oktober 2017 at 15:59

  Idd: zo veel fotoś en niet laten afdrukken.. en later met de voglende telefoon je afvragen waar die leuke foto’s gebleven zijn…
  Nou ik doe mee… mischien laat ik ze nu eindelijk ook eens afdrukken!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 4 oktober 2017 at 14:00

  Mega leuk, daar zou ik goed gebruik van kunnen maken. Ik doe mee!

 • Avatar van Domien
  Reply Domien 3 oktober 2017 at 21:26

  Ik doe graag mee!

 • Avatar van Lynn Mahieu
  Reply Lynn Mahieu 3 oktober 2017 at 21:26

  Wij hebben net een zwangerschapsfotoshoot achter de rug waarbij heeeel mooie foto’s gemaakt zijn. Hoe tof zou het zijn mocht ik daar een mooi album van kunnen maken?! :D

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 3 oktober 2017 at 12:30

  Leuke actie. Ik zou zo’n fotoboek willen maken met foto’s van mijn zoontje.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 3 oktober 2017 at 12:09

  Wauw, dat lijkt me handig! Fotoboeken maken is echt niet mijn lievelingsklus, maar ik wil ze wel voor de kinderen maken. Ik doe graag mee

 • Avatar van Jamie
  Reply Jamie 3 oktober 2017 at 09:53

  Gaaaf, ik doe mee!

 • Avatar van Desire
  Reply Desire 3 oktober 2017 at 01:28

  Mijn stiefzoon wordt eind deze maand 18 jaar het zou ontzettend leuk zijn om hem te verrassen met een fotoboek van zijn leven tot nu toe. Er is in die jaren veel gebeurd; vroeggeboorte, van ziekenhuis naar ziekenhuis, behandelingen, om leren gaan met zijn beperkingen, uiteindelijk toch certificaten halen, nieuwe liefdes van de ouders, dubbele vakanties, dubbele verjaardagen, zijn eerste vriendinnetje, eerste baantje en heel veel foto’s van zijn hobby’s al met al genoeg om een boek te vullen misschien wel meedere boeken. Het moet vooral een bijzonder terugblik worden waar alle momenten aanbod komen maar waar de mooie dingen de boventoon voeren. Zoals de thuiskomst na maanden ziekenhuis, eerste hapjes en stapjes, diploma/certificaat uitreiking, vakanties met ouders en later met ouders en nieuwe partners, zijn familie etc.

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Lifestyle
kinderen gevoelige huid
Mama & Kind | Tip voor kinderen met een gevoelige huid

Hoe ouder Shae wordt hoe interessanter ze al die potjes en flesjes van mama in de badkamer begint te vinden....

Sluiten