Lifestyle

CEWE Pure fotoboek

28 september 2017

cewe pure fotoboek
Ik ben echt dol op foto’s maken en ik maak er dan ook heel wat zo door het jaar heen. Maar eerlijk is eerlijk.. als het op foto’s afdrukken en inplakken aankomt dan loop ik gigantisch achter. Hoe handig is het dan als je met een mobiele app in enkele minuten een mooi fotoboek kan bestellen welke je thuis afgeleverd krijgt? Met de nieuwe CEWE Pure app is een fotoalbum maken supersimpel. Ik vertel je er graag meer over èn mag 5 x een mooi fotoboek weggeven.

cewe pure fotoboek
Hoe werkt de CEWE Pure app? Heel simpel:

1. download de app met je smartphone vanuit de App Store of Google Play Store
2. open de app en klik op ‘Maak fotoboek’
3. selecteer 22 foto’s en zet ze in de juiste volgorde
4. vergeet niet een persoonlijke tekst op de omslag of eerste pagina toe te voegen
5. druk op bestellen, vul je gegevens in, reken af en binnen 5 werkdagen ontvang je jouw mooie CEWE Pure fotoboek.

De app is gratis te downloaden en het fotoboek kost €14,95 excl. verzendkosten.

cewe pure fotoboek cewe pure fotoboek
Hoe leuk ik het ook vind om de hele dag foto’s te maken, ik merk wel dat ik steeds minder foto’s laat afdrukken. Zonde eigenlijk want zo’n mooi album met foto’s erin maakt toch een mooie herinnering voor later. Dit is dus gelijk een mooie reminder voor mijzelf om toch echt weer vaker foto’s af te laten drukken om zelf in te gaan plakken of om leuke herinneringsboeken te maken met een app als deze.

Zulke fotoboeken met 22 foto’s zijn echt superleuk voor speciale gelegenheden. Hoogtepuntjes uit één jaar van je kind of huisdier, om bijzondere datenights, een verjaardag of een andere feestdag vast te leggen, een dagje kermis, een boekje voor een verjaardag met lieve herinneringsfoto’s van jullie tweetjes of als gezinnetje samen.. ♥

Lees ook –> De beste fotografietips voor je smartphone.

Winactie
Wil jij zo’n mooi fotoalbum maken met de CEWE Pure app? Ik mag 5 x een album + verzendkosten weggeven! Door een reactie achter te laten onder dit artikel maak je automatisch kans op één van de 5 fotoboeken. Meedoen kan tot en met woensdag 4 oktober 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Ben jij ook zo’n fotomaker? En maak jij nog wel eens echte fotoalbums?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met CEWE.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van berendina
  Reply berendina 4 oktober 2017 at 20:04

  Het lijkt mij erg leuk om zo’n fotoboek te maken met foto’s van de kleinkinderen

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 4 oktober 2017 at 19:47

  Ik doe graag mee om een leuk fotoboekje van onze minivakantie te maken! ❤️

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 4 oktober 2017 at 19:44

  Wauw!! Wat leuk!! Ik zou graag willen winnen zodat ij de eerste weken van onze pasgeboren dochter kan vastleggen. Voor ons samen erg leuk om te doen en voor haar een mooie herinnering voor later ♡

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 4 oktober 2017 at 19:43

  Wauw!! Wat een leuk!! Ik zou graag willen winnen zodat ij de eerste weken van onze pasgeboren dochter kan vastleggen. Voor ons samen erg leuk om te doen en voor haar een mooie herinnering voor later ♡

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 4 oktober 2017 at 19:30

  Wat handig!! Ideaal zo’n app! Leuk om aan mijn moeder te geven met allemaal foto’s van haar kleinkids!

 • Avatar van Erika van Koert
  Reply Erika van Koert 4 oktober 2017 at 19:23

  Leuk ! Ik doe graag mee . Maken we een album voor opa zijn verjaardag.
  Thuis plakken we nog “ouderwets” foto’s in

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 oktober 2017 at 19:17

  Oo dit lijkt me wel wat :)
  Ik maak echt heel veel foto’s en altijd alleen maar met mijn mobiel.
  Nu ik een dochter heb maak ik nog veeeeeeel meer foto’s! Ze wordt dinsdag 10 oktober 1 jaar, dus foto’s zat van het afgelopen jaar. Het lijkt me ook heel erg leuk om zo’n fotoboekje te maken van haar eerste verjaardag!
  Ik waag een kansje! Lijkt me leuk om eens via zo’n app te proberen!

 • Avatar van Susanne van der Veen
  Reply Susanne van der Veen 4 oktober 2017 at 19:09

  Wow, lijkt me erg handig! Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het ordenen van alle foto’s van m’n dochtertje!

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 4 oktober 2017 at 19:04

  Oh dat ziet er super fijn, snel en handig uit!

 • Avatar van Katerina Banjo
  Reply Katerina Banjo 4 oktober 2017 at 15:59

  Idd: zo veel fotoś en niet laten afdrukken.. en later met de voglende telefoon je afvragen waar die leuke foto’s gebleven zijn…
  Nou ik doe mee… mischien laat ik ze nu eindelijk ook eens afdrukken!

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 4 oktober 2017 at 14:00

  Mega leuk, daar zou ik goed gebruik van kunnen maken. Ik doe mee!

 • Avatar van Domien
  Reply Domien 3 oktober 2017 at 21:26

  Ik doe graag mee!

 • Avatar van Lynn Mahieu
  Reply Lynn Mahieu 3 oktober 2017 at 21:26

  Wij hebben net een zwangerschapsfotoshoot achter de rug waarbij heeeel mooie foto’s gemaakt zijn. Hoe tof zou het zijn mocht ik daar een mooi album van kunnen maken?! :D

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 3 oktober 2017 at 12:30

  Leuke actie. Ik zou zo’n fotoboek willen maken met foto’s van mijn zoontje.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 3 oktober 2017 at 12:09

  Wauw, dat lijkt me handig! Fotoboeken maken is echt niet mijn lievelingsklus, maar ik wil ze wel voor de kinderen maken. Ik doe graag mee

 • Avatar van Jamie
  Reply Jamie 3 oktober 2017 at 09:53

  Gaaaf, ik doe mee!

 • Avatar van Desire
  Reply Desire 3 oktober 2017 at 01:28

  Mijn stiefzoon wordt eind deze maand 18 jaar het zou ontzettend leuk zijn om hem te verrassen met een fotoboek van zijn leven tot nu toe. Er is in die jaren veel gebeurd; vroeggeboorte, van ziekenhuis naar ziekenhuis, behandelingen, om leren gaan met zijn beperkingen, uiteindelijk toch certificaten halen, nieuwe liefdes van de ouders, dubbele vakanties, dubbele verjaardagen, zijn eerste vriendinnetje, eerste baantje en heel veel foto’s van zijn hobby’s al met al genoeg om een boek te vullen misschien wel meedere boeken. Het moet vooral een bijzonder terugblik worden waar alle momenten aanbod komen maar waar de mooie dingen de boventoon voeren. Zoals de thuiskomst na maanden ziekenhuis, eerste hapjes en stapjes, diploma/certificaat uitreiking, vakanties met ouders en later met ouders en nieuwe partners, zijn familie etc.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 2 oktober 2017 at 21:46

  Ja ik zou heel graag dit fotoboek winnen, ik hem ‘em al gemaakt ;-) Na een heerlijke yoga vakantie.op Tenerife zou ik graag mijn relaxte en uitgeruste gevoel vasthouden en met een mooi album erbij lukt dat wellicht nog wat langer!

 • Avatar van Jeroen
  Reply Jeroen 2 oktober 2017 at 14:01

  het wordt de hoogste tijd om de vakantiefoto’s ook eens in een mooi album te stoppen…

 • Avatar van May
  Reply May 2 oktober 2017 at 10:48

  Wat leuk ! Ik heb een fotoshoot van mijn dochter laten maken, voor haar 10e verjaardag. Het zijn onwijs mooie foto’s geworden, die ik dolgraag zou willen laten vastleggen in een album. X May

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 1 oktober 2017 at 23:10

  Geweldige actie om alle foto’s van onze dochter te bundelen, volgende maand wordt ze 1

 • Avatar van San3na
  Reply San3na 1 oktober 2017 at 21:18

  Dat zou goed uitkomen met onze komende vakantie in Zuid Afrika

 • Avatar van anja
  Reply anja 1 oktober 2017 at 20:53

  leuk ik doe mee

 • Avatar van Dorien
  Reply Dorien 1 oktober 2017 at 19:23

  Een voltreffer denk ik!

 • Avatar van Jeannette de Jongh
  Reply Jeannette de Jongh 1 oktober 2017 at 19:23

  Sinds we een digitale camera hebben, heb ik geen foto’s meer afgedrukt. Ik zou dit album heel graag willen maken voor mijn dochter die een paar jaar geleden een glasobject mocht laten blazen van een eigen ontwerp. Dan heeft zij een mooi aandenken.

 • Avatar van Kitty van Teeffelen
  Reply Kitty van Teeffelen 1 oktober 2017 at 17:45

  Ben benieuwd hoe deze app werkt, want het eerste album dat men maakt is vaak het mooiste! Op je vakantie een album maken en na de vakantie ligt het op,de deurmat! Een geweldige innovatie!!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 1 oktober 2017 at 16:42

  Ik doe graag mee, erg leuk, zou ik graag willen maken :)

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 1 oktober 2017 at 13:38

  Leuk zeg, ik zou het wel willen proberen op deze nieuwe manier een fotoboek maken!!

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 1 oktober 2017 at 13:32

  Mijn laatste fotoboek dat ik heb laten maken was in 2009. Het schiet eigenlijk altijd over om een boek te laten maken.
  Dit is een super makkelijke manier en net iets voor mij.
  Ik doe graag mee!!

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 1 oktober 2017 at 11:33

  Super mooi om onze vakanties mee vast te leggen en wat vaker de foto’s zo te bekijken met mijn kids

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 30 september 2017 at 20:00

  onwijs leuk zeg! Ik hou echt van fotoalbums! Ik doe dan ook graag mee! <3

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 30 september 2017 at 17:28

  Ja, hier maak ik graag kans op! Ik heb precies hetzelfde ‘probleem’ als jij. Inmiddels al duizenden foto’s van mijn tweeling, maar nog geen album af. Tip van een collega was om een digitaal fotoalbum aan te maken en er iedere maand wat foto’s in te plakken. Heb nu vier halve (of eigenlijk kwart) albums klaar staan… Kortom: voor mij werkt de tip nog niet echt helaas, maar misschien voor anderen wel. Daarom deel ik hem toch graag hier.

 • Avatar van Saskia Munneke
  Reply Saskia Munneke 30 september 2017 at 14:56

  Met mijn familie deel ik veel leuke gezellige momenten en deze herinneringen zou ik graag vast willen leggen in een mooi foto album.

 • Avatar van Lyn
  Reply Lyn 30 september 2017 at 13:18

  Erg leuk! Ik hou van foto’s maken maar neem eerlijk gezegd veel te weinig de tijd om een fotoboek te maken… ik zou dus graag willen winnen!

 • Avatar van michael noo
  Reply michael noo 30 september 2017 at 01:23

  Super leuk!!! Dubbel zo leuk met de foto’s van ons 1 jarig dochtertje! Doe dus heel graag mee

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 29 september 2017 at 20:03

  Foto’s maken doe ik wel maar eigenlijk niet eens heel veel. Fotoboeken maak ik wel, jaarboeken van de kinderen en van vakanties. Maar ik loop wat achter … Doe graag mee als reminder om er weer mee aan de slag te gaan.

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 29 september 2017 at 17:44

  Ja hoor, ik ben fan van fotoboeken!
  Elke vakantie maak ik er eentje, en ik maak jaarboeken voor mijn dochter. Het is zo leuk om amen op de bank knus “foto’s van vroeger” te kijken…

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 29 september 2017 at 17:03

  leuk! de meiden en ik gaan volgende maand gezellig naar Praag en zullen een hoop foto’s gaan maken. Zou leuk zijn als we daar een mooi fotoboek van hebben.

 • Avatar van maris
  Reply maris 29 september 2017 at 15:18

  leuk om straks de new born shoot van mn kleine knulletje in te bewaren

 • Avatar van Hanne_swg
  Reply Hanne_swg 29 september 2017 at 14:40

  Ik doe heel erg graag mee met deze wedstrijd :) Mijn vriend en ik hebben net een prachtige reis door de USA gemaakt en wat hebben we mooie foto’s gemaakt. Het zou heel fijn zijn om deze in een mooi album te zien.
  Groetjes, Hanne

 • Avatar van Maaike tH
  Reply Maaike tH 29 september 2017 at 14:12

  Het lijkt me al super leuk om het fotoboek in elkaar te zitten! Ik doe heel graag mee!

  • Avatar van Maaike tH
   Reply Maaike tH 29 september 2017 at 14:12

   Oeps… * zetten

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 29 september 2017 at 09:54

  Dit is de oplossing voor de honderden foto’s die ik van onze lieve hond op mijn mobiel heb staan.
  Hij is inmiddels 14 jaar en ik zie de bui al hangen :(
  Ik zou het zo leuk en fijn vinden om een boekje te maken, alleen van hem, ter herrinering….

 • Avatar van cobi
  Reply cobi 29 september 2017 at 09:35

  Wat leuk! Ik maak sowieso ieder jaar een fotoalbum voor mn jongens met al hun foto’s van het afgelopen jaar

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 29 september 2017 at 09:34

  Heel graag. ik maak heel graag fotos en minstens 1x per jaar 2 fotoboeken (voor beide kids apart voor later), maar vaak ook nog 1tje van de vakantie; dus 3 fotoboeken per jaar!

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 29 september 2017 at 09:04

  Jeej, wat leuk om dit eens uit te proberen!
  Want het is zo jammer dat je alléén nog maar je foto’s digitaal hebt.

  Groetjes Fenny!

 • Avatar van Jeske Boonen
  Reply Jeske Boonen 29 september 2017 at 07:49

  Ik heb zoveel leuke reisjes en herinneringen gemaakt dit jaar en dit zou ik graag willen vastleggen in zo’n tof fotoboek!

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 29 september 2017 at 07:35

  Wauw ik ben dol op foto”s maken en leuke foto albums!

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 29 september 2017 at 05:52

  Ik doe graag mee om mijn zus te verrassen! Die is onlangs oma geworden en die is helemaal DOL op haar kleinkind!!

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 29 september 2017 at 03:35

  Leuk, ik doe ook graag mee! Mijn zoontje is 4 maanden geleden geboren en ik heb zoveel foto’s op mijn telefoon staan maar zo weinig tijd om ze in te plakken of een fotoboek te maken. Zo’n app lijkt me een superhandige maniernom toch de mooiste foto’s in een boek te verwerken! Ook een fijn formaat om bijzondere periodes tot een boekje te verwerken, mijn kindje was ruim 6 weken te vroeg en hij is al zo veranderd en gegroeid ten opzichte van zijn geboorte!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 28 september 2017 at 22:30

  Dol op fotografie en als ik een momentje voor mezelf wil, dan vind ik het heerlijk om een fotoboek te maken.

 • Avatar van Eefje
  Reply Eefje 28 september 2017 at 22:12

  Ohhhhhh noooooo. Ik ben ook schuldig. Al mijn (foto)invulboeken zijn maar half ingevuld. Wordt tijd dat er een volledig fotoboek komt van mijn meisje, Ik maak echt overallllll foto’s van, dus foto’s genoeg om uit te kiezen.

 • Avatar van Grete Karina
  Reply Grete Karina 28 september 2017 at 22:08

  Ik zou graag weer eens een echt fotoalbum maken en loot graag mee!

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 28 september 2017 at 22:01

  Dat zou mooi zijn, het is toch wel leuker om de foto’s in een album te laten zien dan zo vanaf de camera of telefoon. Het is ook een leuke herinnering van een mooie vakantie.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 28 september 2017 at 17:47

  Leuk! Ik heb veel foto’s digitaal daar zou ik graag een album van maken!!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 28 september 2017 at 16:37

  Ik doe ook mee!

 • Avatar van Lenneke
  Reply Lenneke 28 september 2017 at 16:24

  Gaaf! Mijn liefde voor fotoboeken gaat ver, zo plak ik zal sinds ik mij kan herinneren foto’s van elke vakantie in! Zou leuk zijn om dit eens uit te proberen, denk dat het goed zal bevallen!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 28 september 2017 at 16:04

  Dat is leuk en een kind kan de was doen, ik doe graag mee.
  Een echt fotoboek blijft toch het leukste

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 28 september 2017 at 16:00

  Lijkt me leuk. Heb nog heel veel mooie foto’s van deze mooie zomer! met zo’n fotoboekje kan ik er de hele winter van genieten

 • Avatar van Lois
  Reply Lois 28 september 2017 at 16:00

  Ik vind het veel fijner om mijn foto’s in een fotoboek te hebben en daar doorheen te kunnen bladeren om herinneringen op te halen dan foto’s op social media te zetten. De herinneringen zijn tenslotte het belangrijkst voor jezelf en je naaste. Een mooi fotoboek erbij zou dus geweldig zijn!

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 28 september 2017 at 15:22

  Heel leuk! Ik doe graag mee

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 28 september 2017 at 14:37

  Ontzettend leuk!
  Ik doe heel graag mee, om wat zomerhoogtepuntjes vast te leggen van ons gezinnetje :-)

 • Avatar van Jenny van Kempen
  Reply Jenny van Kempen 28 september 2017 at 11:48

  Ben net terug van vakantie en heb nog wel wat foto’s die een mooi album waardig zijn! Ik loot dus heel graag mee voor een gratis album van CEWE!?

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 28 september 2017 at 11:47

  YAS!! Dit komt precies op het goede moment gezien mijn vriend en ik al wekenlang twijfelen of we een fotoboek gaan maken van onze vakantie! Ik doe dus zeker mee, vooral omdat ik het heerlijk vind om letterlijk door herinneringen heen te bladeren :)

 • Avatar van Wai-Ling
  Reply Wai-Ling 28 september 2017 at 11:39

  Guilty! Foto’s maken kan ik als de beste, maar afdrukken zit er dan inderdaad niet bij. Het zou fantastisch zij als ik dit win dan ga ik in mijn archief duiken ;-)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 28 september 2017 at 10:32

  Lijkt me zeer tof… herinneringen voor eeuwig op papier. binnenkort een fotoshoot met gezin. Hoe tof zou een fotoboek daarbij wel niet zijn.

 • Avatar van Bodil
  Reply Bodil 28 september 2017 at 10:15

  Heel leuk! Ook ik maak graag (véél!!!) foto’s van ons gezin en uitstapjes/reizen die we maken.
  En ook regelmatig een fotoalbum. Al is de laatste al weer van een poosje geleden. :) Meestal rond kerst of verjaardagen van (schoon)ouders. Meestal zit er erg veel werk in, de app lijkt me dan ook wel handig.

 • Avatar van Anna Wienen
  Reply Anna Wienen 28 september 2017 at 10:12

  Heel gaaf! Ik doe graag mee!!

  Facebook: An Na

 • Avatar van Nancy van der kamp
  Reply Nancy van der kamp 28 september 2017 at 09:31

  Jaa waanzinnig net een weekje Rome geweest en genoeg fotos verzameld om in een mooi boekje te doen, dus ik maak graag kans ? Leuke actie

 • Avatar van Wieteke
  Reply Wieteke 28 september 2017 at 09:29

  Ik doe mee!!!!!loop een jaar achter?

 • Avatar van Jodi - liefthuis
  Reply Jodi - liefthuis 28 september 2017 at 09:18

  Is ben benieuwd hoe dat werkt via een app. Ik doe mee

 • Avatar van kristel
  Reply kristel 28 september 2017 at 09:07

  Super leuke actie vooral nu onze 2e dochter net 8 dagen oud is en we hier veel mooie foto’s van hebben. Hoe leuk is zo’n fotoboek waar we de mooie 1e foto’s in kunnen zetten en er voor altyd van kunnen genieten ❤

 • Avatar van Grace
  Reply Grace 28 september 2017 at 08:30

  Oh, ik loop ook enorm achter met mijn foto’s afdrukken (laat staat inplakken). Maar het is zo leuk om een fotoboek door te bladeren. Ik heb nu ook een rek staan waarin ik al mijn fotoboeken in wil zetten. Nu de fotoboeken nog!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 28 september 2017 at 08:29

  Ja heel leuk, doe graag mee! Ik zei laatst nog tegen mijn vriend: Eigenlijk moet je een soort jaaroverzicht maken met een foto album. Want ook ik stik van de foto’s, laatst alles overgezet op mijn computer.. ;)

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 28 september 2017 at 08:15

  Lijkt me wel leuk om van mijn nog fitte tante oude tantetje een fotoboek te gaan maken.

 • Avatar van Kasia
  Reply Kasia 28 september 2017 at 07:43

  Leuke actie! Zo’n fotoboekje zou een mooi keratcadeau zijn voor mijn ouders :-)

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 28 september 2017 at 06:49

  Wat leuk
  Ik maak graag foto’s maar maak niet vaak er een fotoboek van maar lijkt me erg leuk om voor me vriend een boekje te maken van foto’s van ons als gezin zo dat hij ziet hoeveel we van hem houden daarom waag ik graag een kansje

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 september 2017 at 06:44

  Zo leuk!
  Dit sla ik over maar zal het voor je sharen en ik wens iedereen veel succes.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.