Fashion

Jules Bean | Empower sieradencollectie

15 september 2017

jules bean
Mocht je mij persoonlijk wat beter kennen dan weet je dat ik er heel erg in geloof dat wij vrouwen elkaar meer zouden mogen steunen. Ik geloof bijvoorbeeld ook niet in concurrentie omdat ik denk dat je met samenwerken elkaar juist kan versterken, kracht kan geven en daardoor beide verder kan komen. Sieradenmerk Jules Bean lanceerde onlangs de Empower sieradencollectie en ik voelde direct een klik. Mooie krachtige lijnen in een minimalistisch design met hier en daar subtiele edelstenen erin verwerkt. Ik laat je er graag wat meer van zien inclusief mijn nieuwste aanwinst.

jules bean jules bean jules bean jules bean jules bean
“In de EMPOWER collectie staan geometrische lijnen, minimalistische designs en krachtige materialen centraal, aangevuld met de zachtheid van subtiele edelstenen. Unieke combinaties, in zowel vorm als natuurlijke kleur, zorgen voor een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling.”

jules bean
Ja, dit is zeker wel mijn stijl sieraden te noemen. Niet te opvallend en ‘in your face’, maar juist mooi subtiel, met een mooi verhaal, vrouwelijk en toch net even anders dan anders. Ik was de collectie door aan het snuffelen en bleef maar terugkomen bij de Chance ketting uitkomen. Het is een verguld ballchain kettinkje met daaraan een verguld plat hangertje en een hangertje met daaraan enkele subtiele hematiet bedeltjes.

Mocht je erin geloven of er nieuwsgierig naar zijn: edelstenen hebben elk hun eigen spirituele werking op lichaam en geest en zou zo ondersteunend kunnen werken bij wat je op dat moment nodig hebt of in welke fase je zit. De hematiet is een roodbruine tot zwartgrijze steen met een metaalglans en zou onder andere een sterk aardende en beschermende steen zijn die negatieve energie afvoert, balans en rust brengt en zelfvertrouwen en een betere concentratie geeft. Iets wat heel erg past bij alles waar ik achter de schermen voor aan het werken ben en de plannen en doelen die ik heb.

Daarnaast is de naam van de ketting ‘Chance’ en ook dit sluit mooi aan bij mijn huidige levensfase. Iets waar ik al jaren mee bezig ben begint steeds meer vorm te krijgen en het voelt voor mij als het juiste moment om deze kans te gaan wagen. Of nouja, némen. Spannend! Als je me op social media volgt dan heb je vast al af en toe wat voorbij zien komen, maar anders zal ik er binnenkort wat meer over vertellen in een artikel.

Ik verwacht het kettinkje vandaag of morgen in huis te hebben, maar ben zo enthousiast over m’n aankoopje en deze mooie collectie dat ik het alvast met je wilde delen ♥ Ik bestelde de ketting voor €33,95 via de Jules Bean webwinkel. Klik hier om de nieuwe Empower collectie te bekijken.

Spreekt de stijl van deze sieraden jou aan? Geloof jij in de werking van edelstenen?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jewel
  Reply Jewel 13 juni 2019 at 14:29

  Helemaal mee eens!

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 18 september 2017 at 22:31

  Mooi zeg. niet te opvallend maar gewoon mooi.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 17 september 2017 at 12:26

  De eerste zinnetjes van dit artikel vind ik zo mooi omschreven :) ben het ook helemaal met je eens!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 september 2017 at 09:50

   Dankjewel <3 Ik hoop dat steeds meer vrouwen deze denkwijze zullen gaan delen.

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 15 september 2017 at 12:49

  Er zitten prachtige stukken in deze collectie zeg! Ik kende dit merk helemaal niet en de prijs valt me enorm mee. Misschien kan ik mijn man hinten voor een geboortecadeautje ? Vind de betekenis erg mooi!

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 15 september 2017 at 11:51

  Wat een prachtige sieraden, spreekt me zeker aan!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 september 2017 at 08:05

  Chique en zeer elegant!

  Xoxo

 • Avatar van Cindy | Sleutel in de Tuin
  Reply Cindy | Sleutel in de Tuin 15 september 2017 at 07:15

  Subtiele sieraden met symboliek, een ideale combinatie. Mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.