Beauty

Paula’s Choice Resist C15 Super Booster

20 september 2017

paulas choice resist c15 super booster review 3 - Paula’s Choice Resist C15 Super Booster
Door de jaren heen blijft Paula’s Choice één van mijn favoriete merken als het op skincare aankomt. Een snelle zoekopdracht op dit merk levert dan ook 39 artikelen op waarin ik bijvoorbeeld producten van dit merk heb uitgeprobeerd en ze in favorietenlijstjes voorbij kwamen. Telkens als er een nieuw product wordt gelanceerd ben ik weer even enthousiast en nieuwsgierig. Zo ook met de nieuwe Paula’s Choice Resist C15 Super Booster. Ik vertel je er graag meer over en zou het leuk vinden dit samen met 3 van jullie uit te gaan proberen. Wil jij dit product met mij samen gaan testen?

paulas choice resist c15 super booster review 5 - Paula’s Choice Resist C15 Super Booster
De belofte

De Paula’s Choice Resist C15 Super Booster is in Amerika reeds een bestseller en belooft in Nederland dè skincare launch van 2017 te worden. Het is een booster die voor ieder huidtype geschikt is met als belangrijkste voordelen:

– Vitamine C is een krachtig ingrediënt dat een doffe huid tegen gaat, de huid beschermt tegen ontstekingsreacties en milieuvervuiling, een jonge en frisse uitstraling geeft, tekenen van vermoeidheid verminderd, vlekjes minder op zal laten vallen en de huid egaler, steviger en zachter kan maken. In de booster zit een sterk geconcentreerde vorm van Vitamine C die stabiel blijft tijdens het gebruik.
– Verder zit er onder andere hydraterende glycerine, beschermende vitamine E, hydraterende en verstevigende hyaluronzuur, beschermende Panthenol en ferulazuur wat bekend staat om haar krachtige anti-age eigenschappen.

paulas choice resist c15 super booster review 4 - Paula’s Choice Resist C15 Super Booster
Hoe gebruik je dit product?
Heel eenvoudig: nadat je je gezicht gereinigd hebt, lotion/toner hebt gebruikt en eventueel je exfoliant hebt aangebracht breng je ’s ochtends en/of ’s avonds enkele druppels aan op je huid. Daarna kan je alsnog je gebruikelijke serum en/of je dagcrème of nachtcrème aanbrengen. Let er alleen wel op dat je bij gebruik in de ochtend een dagcrème met minimaal SPF30 gebruikt om je huid tegen zonschade te beschermen.

De Paula’s Choice Resist C15 Super Booster is verkrijgbaar via de webwinkel van Paula’s Choice voor €53,00 (20ml).

Mijn eerste ervaring
Een uitgebreide review van mijn hand gaat er natuurlijk nog aankomen, maar als eerste ervaring kan ik alvast meedelen dat ik het gebruik door middel van de pipetverpakking heel prettig vind en de booster snel intrekt. Het product voelt heel licht iets verwarmend aan op de huid, irriteert mijn gevoeligere en drogere huid niet en laat zich ook prima meenemen in de routine met mijn overige producten. So far so good!

paulas choice resist c15 super booster review 2 - Paula’s Choice Resist C15 Super Booster
Ga jij dit product samen met mij testen?
Het lijkt mij heel erg leuk om mijn uitgebreide review online te gaan zetten tegelijkertijd met de ervaring van 3 van mijn lezers. Zodat er een review van niet één, maar 4 skincare-fanaten online komt. Voel jij je aangesproken? Denk je dat dit product echt iets voor jou is? Ben je er gewoonweg heel benieuwd naar.. Geef je dan op voor dit mini testpanel.

– Laat je leeftijd, huidtype en motivatie achter onder dit artikel. Ik zal dan op 28 september drie personen mailen die dit nieuwe product zullen ontvangen zodat we het gezamenlijk kunnen testen. Let op: ik verwacht dan wel na ongeveer 3/4 weken een verslagje van je die ik kan delen via de website :) Meedoen kan tot en met woensdag 27 september 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Wil jij dit product samen met mij gaan testen?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Paula’s Choice.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 29 september 2017 at 10:45

  Ah jammer niks gehoord..
  Winnaars heel veel plezier !!

 • Avatar van Claudia de Kok
  Reply Claudia de Kok 27 september 2017 at 07:56

  Ik ben 44 jaar oud, heb een vochtarme huid en nu ik de 40 ben gepasseerd wordt dit ook steeds meer te zien in mijn gezicht en huid, wordt slapper en heeft goede verzorging nodig. Ik ben heel benieuwd naar dit mooie product en hopelijk een mooie aanvulling op het ouder worden proces.

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 26 september 2017 at 21:09

  Oh Ja, Paula’s Choice is sowieso een fijn merk ;)

  Ik zou graaaaaaaaaaag dit nieuwe product uit proberen !

  groetjes Fenny

 • Avatar van anja
  Reply anja 26 september 2017 at 20:55

  leuk ik doe graag mee

 • Avatar van wendy
  Reply wendy 26 september 2017 at 20:32

  Een vette onrustige en droge huid, lastig om daar iets voor te vinden. Steeds weer iets anders proberen om mijn huid te laten stralen en zekerder de deur uit kan gaan in plaats van allemaal makeup op te doen lijkt het mij heerlijk om de deur uit te gaan met een stralende huid en dus een zeker gevoel. Wil zo graag een product vinden wat ik kan blijven gebruiken.

 • Avatar van Donja Frank
  Reply Donja Frank 26 september 2017 at 18:17

  Wat ontzettend leuk! Misschien ben ik wel één van de weinige mensen die Paula’s Choice (nog) niet kent…
  Maar door de enthousiaste reacties ben ik toch wel erg benieuwd geworden hoor Desirée! ☺️… Zou graag willen testen of mijn huid en ikzelf er ook blij van worden! ?…
  Ik heb een gemengde huid, iets vochtarm en ben 44 jaar jong (net geworden) ✨?

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
velvet bomberjacket
Plussize Outfit | The Velvet Bomberjacket (inclusief make-up look)

Al vanaf het eerste moment dat ik deze velvet bomberjacket in de nieuwe collectie van Belloya spotte was ik er...

Sluiten