Persoonlijk

Video | 6 maanden Gastric Sleeve update

29 september 2017

Het is vandaag precies 6 maanden geleden dat ik een gastric sleeve operatie onderging. Vandaag een update in de vorm van een video waarin ik meer vertel over het proces, hoe het nu gaat en waarin ik enkele veelgestelde vragen beantwoord. Het is hier en daar best een emotionele video geworden en ik vind het lastig mijzelf zo kwetsbaar op beeld te laten zien, maar heb besloten hem toch te delen. Spannend wel!

Als je de video hierboven niet kan zien bekijk hem dan hier op YouTube. Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal. Abonneren is gratis en zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe filmpjes die online komen. Een duimpje omhoog zou ik natuurlijk ook heel leuk vinden ♥

Alvast een heel fijn weekend gewenst!

Liefs,
Desirée

Lees ook mijn eerdere artikelen over deze ingreep:
–> De stap naar een maagverkleining (artikel 1)
–> Welk type operatie en de pre-operatieve screening (artikel 2)
–> De groepssessies en de operatiedatum (artikel 3)
–> Nog maar twee weken tot de operatie.. (artikel 4)
–> Een gastric sleeve, de operatie en de eerste dagen erna (artikel 5)
–> Ups & Downs (artikel 6)
–> Eerste officiële resultaten & eetschema (artikel 7)
–> Gastric Sleeve Q&A (artikel 8)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 14 maart 2021 at 09:02

  Prachtige mooie vrouw ben jij !! WoW,het siert je enorm dat je het hier zo open en eerlijk maar kwetsbaar sterk durft te delen met ons!! Ik word over 2 weekjes geopereerd ,wel van een Gastric Bypass.Jouw mooie verhaal inspireert me enorm!👍👍💪💪🙏🙏jij bent een hele knappe dame,vanbinnen en vanbuiten!Het siert jou enorm! Dankjewel om dit stuk van jou te durven laten zien!! je mag apetrots zijn op jezelf!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 maart 2021 at 10:17

   Wow, dankjewel voor je lieve woorden en reactie. Ik word er stil van.. Succes met je operatie, je kan het! <3

 • Avatar van dyana
  Reply dyana 5 november 2017 at 15:13

  ik heb suikeren sinds 6 a 7 jaar vrijdag kreeg ik te horen dat mijn bloeddruk erg hoog was en de huisarts had het over een maagverkleining zo plomp verloren ik zat daar en zei er wordt dus echt niet in mijn lichaam gesneden maar toen ik thuis kwam bij mijn man waar ik veel van hou we hebben geen kinderen ik zei dat tegen hem dat als ik het niet zou doen maar tien jaar nog zal hebben met hem maar snachts er toch over gepiekert en toch maar gezegt dat ik er over ga lezen en misschien ga doen ik ben bijna 45 en vanaf 17 jaar een jojo leven gehad van 140 naar 120 kilo gekomen zonder hulp ik dacht die andere 20 gaan ook nog wel vanzelf ik heb gesport ik heb chakes geprobeert ja met sporten in 2 jaar tyd ging er bijna 10 kilo af ma daar ging het bij mij niet om er moest er meer af en dat ging niet minder eten en meer lopen of fietsen ja 1 kilo er af of erbij
  toen ben ik ff gaan kijken over maagverkleining en ben bij jou terecht gekomen en alles gelezen en jou filmpje gehoort en nu denk ik ja ik ga dit maar doen om toch maar langer bij mijn man te zijn wat er ook mag gebeuren
  dank je wel hier voor nu ben ik echt om om dit allemaal te lezen en te horen hoe jij dit allemaal hebt mee gemaakt en deelt
  dank je wel hier voor

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 november 2017 at 08:49

   Wow, dankjewel voor je uitgebreide reactie. Je gaat een spannende tijd tegemoet, maar ik hoop dat je enorm blij gaat zijn met je beslissing. Succes!

 • Avatar van Irene
  Reply Irene 4 november 2017 at 15:40

  Super gave video en je verwoordt precies hoe het voelt! Ik ben net na je geopereerd en kan het alleen maar bevestigen: gezondheid eerst. Dank je wel! ?

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 12 oktober 2017 at 15:44

  Wat een openhartig en herkenbaar verhaal, heel mooi. Vandaag heb ik een afspraak gehad in het ziekenhuis en wordt de operatiedatum voor de sleeve gepland. Ik heb enorm veel aan je verhaal. Zowel over de operatie als herkenbare frustraties. Bedankt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2017 at 09:46

   Wat fijn dat je er wat aan hebt :) Je gaat een spannende maar hopelijk heel mooie periode tegemoet. Succes!!

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 12 oktober 2017 at 12:10

  Ik vind het heel knap wat je allemaal al hebt bereikt en dat je dit ook allemaal gewoon durft te delen, want ik snap best dat dat moeilijk is.

  Bedankt, dat je dat durft!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 oktober 2017 at 09:47

   Wat enorm lief, dankjewel voor je woorden :)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 30 september 2017 at 13:54

  Hoe je met liefde nu praat over je lijf en je leven en je gezin <3 heel mooi! Fijn dat je er zo open over praat. Ik moest een traantje wegpinken om heel eerlijk te zijn. Je eigen ik komt nu denk ik uit een cocconnetje gekropen.

 • Avatar van Carol
  Reply Carol 30 september 2017 at 08:00

  Hai! Ik reageer zelden maar nu wilde ik toch even reageren,wat een mooie vrouw ben je en wat een mooi integer eerlijk en kwetsbare video! Heb zelf ook 2 zware buikoperaties achter de rug in korte tijd en het stukje over je rust nemen was zooo herkenbaar en o zo waar! Ik denk dat je met dit verhaal ontzettend veel vrouwen en ook mannen helpt om een juiste keuze te maken. Je Blog is leuk en heb het idee dat ik je nu nog beter ken? Heel veel geluk en gezondheid met alles!! ??

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 september 2017 at 09:41

   Wow, wat enorm lief. Dankjewel!

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 30 september 2017 at 00:32

  Wat fijn dat het zo goed gaat met je. je bent echt al veel kilo’s kwijt.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 29 september 2017 at 18:44

  Prachtig hoor dat je je zo open stelt en fijn dat je het vanaf het begin bespreekbaar hebt gemaakt. Chapeau

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 29 september 2017 at 16:32

  Kanjer… ik heb er dit keer weinig woorden voor!
  Stay strong! ❤️

 • Avatar van esther
  Reply esther 29 september 2017 at 15:24

  Wow! Je ziet er prachtig uit, gelukkig ook en mooi dat je je zo kwetsbaar opstelt. Je spreekt er niet over alsof het een licht onderwerp is maar wel met heel veel liefde voor jezelf en je gezin. Zelfliefde! Dank voor je verhaal <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 september 2017 at 16:02

   Ik weet gewoon even niet wat ik moet zeggen.. Dankjewel voor je mooie reactie <3

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 29 september 2017 at 14:51

  Dank je wel voor je openhartigheid. Zelf wordt ik volgend jaar geopereerd. Jouw verhaal sterkt me in mijn keuze!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 september 2017 at 15:20

   Wat fijn om te horen! Succes met jouw traject ook, spannend!

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 29 september 2017 at 12:35

  Het is alsof je mijn verhaal vertelt. Ik ben 3 weken geopereerd en heb ook een sleeve gekregen. Het begin is bij mij ook pittig en het opnieuw leren eten gaat nog met kleine stapjes. Het afvallen gaat daarentegen heel hard en blijkt ook best spannend te zijn. Ook ik had (nog) geen medische problemen en dat maakte het voor mij alleen maar enger. Je last toch snijden in een ‘gezond ‘ lichaam. Het volgen van jouw verhaal en van anderen heeft mij uiteindelijk doen beseffen dat dit de goede weg is voor mij en dit filmpje is een hart onder de riem. Dank je wel voor je kwetsbaarheid.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 29 september 2017 at 12:09

  Je doet het allemaal maar………chapeau!!! Mooie integere video en wat een reis is dit zeg!!

 • Avatar van yvonne
  Reply yvonne 29 september 2017 at 12:05

  Wat een mooie video. Persoonlijk maar goed uitgelegd

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.