Beauty

Beauty Musthave | Weleda Skin Food

26 september 2017

weleda skin food
Er zijn van die beautyproducten die heel erg goed aansluiten bij een bepaalde periode in het jaar. De 100% natuurlijke Weleda Skin Food crème is er hier eentje van en is wat mij betreft echt een beauty musthave die je voor de herfst en winter in huis moèt hebben. Ik vertel je graag waarom!

“Skin Food is een rijke, voedende crème die droge plekken op gezicht en lichaam helpt te herstellen en de huid beschermt. Ideaal voor de droge, ruwe of gevoelige huid die extra verzorging nodig heeft. Het ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid en brengt haar opnieuw in balans waardoor je een intens gevoede huid krijgt die weer zacht en glad aanvoelt.”

weleda skin food review
Qua ingrediëntenlijst word ik zeker blij van Weleda Skin Food want het is 100% natuurlijk. Er zijn geen synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen aan toegevoegd èn het is niet op dieren getest. Er zit onder andere zonnebloemolie, amandelolie, bijenwas, glycerine, viooltjesextract, rozemarijn-, kamille- en calendula extract, arginine en zinksulfaat in. Een mooie combinatie aan ingrediënten die een voedende, beschermende, hydraterende, verzachtende, kalmerende en verzorgende werking hebben.

Je kan de crème dus echt voor het hele gezin en voor zo’n beetje elk plekje huid gebruiken; van droge lippen en nagelriemen tot aan schaafwondjes sneller laten helen en zelfs onder je make-up voor een mooie dewy look. Voor de mama’s onder ons: schaafjes en kapotte knietjes reageren er goed op en schrale huid en roodheid rondom verkouden neusjes verdwijnen er ook snel mee.

weleda skin food review
De crème komt in een hygiënische tube, heeft een wat dikkere substantie en de geur is zacht kruidig met een duidelijke citrus touch en is heel zuinig in gebruik. Vanwege de dikkere substantie pak je al snel teveel, want door het uitsmeren versmelt de crème met de huid waardoor je hem goed kan uitsmeren. Na het uitsmeren voelt de huid zacht en soepel aan en heeft deze een mooie glans en misschien nog wel het fijnst: eventuele jeuk, irritatie en een trekkerig gevoel zijn direct verdwenen.

Weleda Skin Food komt in een groene tube en is verkrijgbaar in een verpakking van 75ml voor thuisgebruik (€9,99) en een handige tube met een inhoud van 30ml voor in je handtas of op reis (€5,49). Klik hier voor de website van Weleda voor meer informatie over dit product.

Ken jij dit product al? Kan je ook zo enthousiast worden van zo’n natuurlijke alleskunner als dit?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Weleda.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mieke | mieksmind
    Reply Mieke | mieksmind 27 september 2017 at 19:11

    ik heb nog nooit producten van weleda geprobeerd maar als ik dit zo lees klinkt het erg goed, prima prijs ook! ben erg nieuwsgierig geworden

  • Avatar van Britt
    Reply Britt 27 september 2017 at 16:04

    Persoonlijk heb ik een hele gevoelige huid die alleen met bepaalde dikke crèmes een beetje geholpen kan worden, deze klinkt wel heel goed moet ik eerlijk zijn!

  • Avatar van yvonne
    Reply yvonne 26 september 2017 at 22:44

    Fijne prijsjes ook. Ga ik zeker eens uitproberen.

  • Avatar van Ilona
    Reply Ilona 26 september 2017 at 18:54

    Dit lijkt me een fijne crème voor mijn handen, die zijn altijd enorm droog in de winter met zelfs scheurtjes tot gevolg. Ik ga hem zeker kopen!

  • Avatar van Marielle
    Reply Marielle 26 september 2017 at 16:42

    Zaaaaalige creme! Ik doe vaak eerst een serum, dan een beschermende dag creme en dan…een dun laagje Skin Food. Na een kwartier foundation en de rest vd dag make up on fleek ✔️

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 september 2017 at 17:22

      Wat fijn dat je zo’n fan bent van deze crème! Leuk om jouw routine ermee te lezen :)

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 26 september 2017 at 16:32

    Klinkt heel goed! Is dit ook een goede om dagelijks te gebruiken als gezichtscreme?
    Of is dat te veel van het goede?

    Leuk prijsje ook!

    Groetjes Tessa

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 september 2017 at 17:23

      Als je huid het nodig heeft kan je dit zeker dagelijks smeren hoor :)

  • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
    Reply Loes | Gewoon iets met Loes 26 september 2017 at 11:12

    Oh, dit klinkt goed! Ik hou van cremes die je overal op kunt smeren. En de kindjes willen ook graag smeren met spul van mama, dus handig dat dit dan ook kan! Gaat op mijn verlanglijst :-).

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 26 september 2017 at 09:05

    Jaa de tijd komt er weer aan dat ik dit weer ga gebruiken als nachtcreme en ik heb een extra tube op m’n nachtkastje liggen om m’n handen in te smeren voor de nacht! Topper!!!

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 26 september 2017 at 08:46

    Ik gebruik deze creme al jaren en er staat hier standaard een reserve tube klaar.
    De geur is zo lekker en vertrouwd , ik weet niet meer hoe het vroeger heette maar ik vind hoe de tube er nu uit ziet en met deze naam zo veel leuker dan eerst.
    Ik gebruik het echt voor vanalles, zelfs als wax voor mijn krullen als ik onderweg ben of om kleine krasjes van mijnl leren tas of schoenen weg te poetsen….maar natuurlijk vooral als lip creme of voor droge handen en andere droge plekjes.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 september 2017 at 09:04

      Wat enorm leuk om te horen dat je er zo’n fan van bent! De naam was eerst ‘huidcrème’ :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 september 2017 at 08:20

    Het klinkt erg goed.
    Hier ben ik niet bekend mee maar ga dit zeker even noteren.

    Xoxo

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 26 september 2017 at 08:07

    ik ken deze lijn zelf nog niet :3

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 26 september 2017 at 07:44

    Dat ziet er goed uit. Uit ervaring weet ik dat de wat dikkere crèmes vaak super werken bij droge plekken en bij de foto dacht ik al, yes die ga ik halen! Citrus is niet mijn ding, maar ach dat neem ik op de koop toe.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.