Beauty

How to | 5 Minute fresh make-up look

6 oktober 2017

5 minute fresh make-up
Je herkent het vast wel: van die drukke ochtenden waarin je met van alles bezig bent en je amper aan jezelf toekomt terwijl je er zelf ook fris en stralend uit wil zien. Zo’n ochtend waarbij je te lang hebt liggen snoozen, je kids en/of partner ineens meer aandacht dan anders vragen of wanneer je je net lekker op de bank genesteld hebt voor een avondje Netflix en je op het laatste moment pas aan de ouderavond denkt (guilty!).. Voor die momenten heb ik een standaard look waarmee ik in 5 minuten klaar ben en er toch fris en verzorgd uit zie. Ik laat je deze ‘5 minute fresh make-up look’ zien.

5 minute fresh make-up
Als het op zo’n snel make-upje aankomt dan gebruik ik het liefst zo min mogelijk producten. De producten die ik op dit moment hiervoor gebruik zijn:

Clinique Even Better Glow foundation in 10 Alabaster
ColourPop Cosmetics No Filter Concealer in 5 Fair (love it!)
– een matte asbruine oogschaduw voor zowel mijn wenkbrauwen en als eyeliner
Make Up Forever Pro Bronze Fusion bronzer in 20M
MUA Undress Your Skin higlighter in Peach Diamond op de jukbeenderen, cupidoboog, binnenste hoekjes van mijn ogen en onder de wenkbrauwen (review)
Bourjois Volume Reveal mascara
Aveda Smoothing Lip Color in 957 Pinkstone.

5 minute fresh make-up
Als je naar de voor- en nafoto kijkt dan begrijp je vast waarom ik altijd graag mèt make-upje de deur uitga. Het oogt gewoon een stuk verzorgder en frisser en ik voel me er ook duidelijk een stuk beter bij. Ik blijf het mooi vinden hoe een paar minuten tijd en een paar simpele producten zoiets voor elkaar kunnen krijgen. Liefde voor make-up!

Gebruik jij altijd make-up voor je de deur uit gaat of ga jij makkelijk zonder de deur uit?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Josine
  Reply Josine 7 oktober 2017 at 09:26

  Mooie look en lekker snel! Ik draag ook altijd make up hoor.. En als ik jouw 5 min. look zie vind ik dat iedereen dat zou moeten doen haha!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 oktober 2017 at 18:35

  Mooie, simpele en zeer snelle aangebrachte make-up look ;-)

  Xoxo

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 6 oktober 2017 at 17:31

  Wat een mooie look. Ik kan dat niet meer. Mijn huid is te oud om zo flawless te stralen!
  Een goede tip voor wallen is welkom (ik wil best konijntje zijn).

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 6 oktober 2017 at 17:27

  Mooie frisse en neutrale look daar hou ik wel van

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 6 oktober 2017 at 16:13

  Wat een lekkere frisse look, heel erg mooi! Ziet er goed uit.

 • Avatar van JessieYlmif@yahoo.com
  Reply JessieYlmif@yahoo.com 6 oktober 2017 at 10:35

  zonder makeup zie je er ook mooi uit ;) alleen je wenkbrauwen vind ik een tikkeltje te streng…(vind ik zelf )
  fijne dag en goed weekend :) :)

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 6 oktober 2017 at 09:13

  Ik zie en snap het verschil, maar heel eerlijk….jij hebt genoeg aan een veegje mascara en een beetje wenkbrauw product, echt een natural beauty hoor.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 oktober 2017 at 09:15

   Wat lief gezegd.. Dankjewel! ^^

 • Avatar van Nancy
  Reply Nancy 6 oktober 2017 at 08:47

  Alleen op vrijdag draag ik geen make-up! Haha, dan is mijn poetsdag. Jou look is lekker fris!

 • Avatar van evelien
  Reply evelien 6 oktober 2017 at 07:31

  Ik draag bijna altijd make-up, maar als ik een dagje geen make-up draag bij bijvoorbeeld thuis werken of studeren vind ik ook niet heel erg. Voel mezelf gelijk dan altijd heel erg kaal aangezien ik altijd best veel draag!
  Liefs,
  Evelien

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 6 oktober 2017 at 07:25

  Je bent prachtig zonder make-up! Niet zo stiekem hou ik daar meer van en daarom ga ik bijna altijd zonder make-up de deur uit, ook al heb ik superblonde en dus onzichtbare wenkbrauwen en wimpers.

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 6 oktober 2017 at 06:55

  Wauw, wat een mooie naturelle look! Ik draag bijna altijd make-Up als ik de deur uitga. Ben heel blond en Mn wimpers en wenkbrauwen ook. Mascara en een wenkbrauwpotloodje staat altijd net wat frisser!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 6 oktober 2017 at 06:46

  Ik ga bijna altijd met make-up de deur uit. Wat is het resultaat van de foundation mooi zeg. Ik heb die ook nog liggen om te testen, dus ben nu heel erg benieuwd :-)!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 oktober 2017 at 09:16

   De foundation heeft een mooie glow op de huid! De dekking is voor mij wel echt te weinig, dus moet er duidelijk wat concealer bij gebruiken, maar als je van een lichtere dekking en een mooie glow houdt dan is het echt een mooie :)

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 6 oktober 2017 at 06:32

  Mooi! Ja altijd make-up hier. Maar eigenlijk ook nooit heel veel.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.