Beauty

Nieuwe Lush Halloween & Kerst producten

24 oktober 2017

lush halloween kerst 2017
Een pakketje thuis verwachten met een aantal nieuwe Lush goodies maakt me als een kind zo blij. En als ik dan het pakketje van de bezorger aanneem en de geur van de producten me al tegemoet komt laat ik zo’n beetje alles uit m’n handen vallen om er direct in te kunnen duiken ^^ Ik ontving enkele nieuwe producten van Lush uit de Halloween & Kerst collectie en laat ze graag aan je zien!

Good to know: alle producten in dit artikel zijn vegan.

lush halloween kerst 2017 lush halloween kerst 2017
Snow Fairy FUN €8,95
“Deze mooi gekleurde, suikerspinzoete Fun is magisch. Verkruimel een stukje onder de kraan voor bergen vol betoverende bubbels. Of was je lichaam en haar met Fairy’s snoeperige geur. Knutsel je eigen fee, zet haar op de badrand en ze maakt jouw me-time in de badkamer zoeter dan zoet. Beloofd.”

Drie kleuren FUN op een rijtje en zowel voor kinderen als volwassenen een leuk product. Je kan er lekker mee kleien (er wordt zelfs een setje vleugeltjes en een toverstafje meegeleverd zodat je met wat fantasie een echt elfje kan maken) en je kan het als verzorgingsproduct op meerdere manieren gebruiken; als bubbelbar voor een bad met megaveel schuim, een stukje los als shampoo of een stukje met je handen of een douchepuff of spons als douchegel. Je moet wel van de bekende zoete Snow Fairy geur houden, want hij ruikt ook echt kauwgomballenzuurstokzoet!

lush halloween kerst 2017 lush halloween kerst 2017
Star Light Star Bright bath melt €5,75
“Schitter als een ster en geniet van alle aandacht van de verzorgende gember-, lavendel- en limoenoliën in Star Light Star Bright bath melt. Zachte murumuruboter en glitters laten een sprankelend laagje achter op je huid.”

Deze zilverkleurige ster zorgt voor een leuke verrassing in je badwater, want er komt echt een regenboog aan kleuren uit met een zacht en subtiel schuim. Het is achteraf wel even poetsen geblazen om de glitters van je bad te verwijderen, maar het geeft wel een leuk effect tijdens het badderen en laat een fun touch achter op je huid. De geur is trouwens heerlijk fris, kruidig en rustgevend tegelijk en perfect om te gebruiken voor het slapen gaan. Door de toegevoegde oliën krijg je er ook nog eens een lekker zacht huidje van.

lush halloween kerst 2017 lush halloween kerst 2017 lush halloween kerst 2017
Black Rose lip tint €9,95
“Black Rose lip tint bevat hydraterende jojoba- en kalahari-meloenoliën die zorgen voor kusbaar zachte lippen. Houtskoolzwart maakt plaats voor magenta zodra je het op je lippen smeert, resulterend in een felroze tint die lang blijft zitten, welk avontuur er ook op je pad komt. Laat je betoveren door Siciliaanse mandarijn en opwekkende ylang ylang-kusjes.”

Zoals je uit bovenstaande tekst al kan halen is dit een lippenbalsem met heerlijk voedende ingrediënten zoals meloen- en jojoba olie, kokosextract, rozenwas en verschillende plantenoliën. Echt een verzorgende balsem voor je lippen dus, maar wel met duidelijk een opvallend kleurtje. De paarsroze tint trekt ook nog eens in je lippen waardoor je er zo uren mee vooruit kan zonder te hoeven bijwerken en vervaagt dan langzaam geleidelijk van je lippen.

lush halloween kerst 2017
Twilight & Rose Jam naked showergel €15,50/€16,50 (240g)
Dit is weer echt zo ontiegelijk leuk èn goed bedacht door Lush. Ik ben direct fan! Een douchegel in vaste vorm in de vorm van een flesje. Maar dan dus zonder flesje. Snap je hem nog? 😉 Goed voor het milieu omdat er geen verpakking nodig is en handig in gebruik. Je haalt hem gewoon door je handen of over een douchepuff, washandje of spons heen en je kan jezelf met het schuim ervan wassen.

Twilight ruikt heerlijk verwarmend en rustgevend tegelijk naar lavendel en tonkaboon met een licht kruidige ondertoon en Rose Jam is ook verwarmend maar duidelijk een stukje zoeter, echt zo’n fijne combi met onder andere rozen en arganolie.

lush halloween kerst 2017
Christingle naked body conditioner €15,50
En dit is een body conditioner in de vorm van een pot maar wederom zonder verpakking. Je gebruikt hem onder de douche als je jezelf gewassen en afgespoeld hebt op je vochtige en warme huid. Gewoon door je handen rollen en er komt product vrij waarmee je jezelf kan insmeren. Naderhand lichtjes afspoelen, droogdeppen en je huid voelt heerlijk zacht en soepel aan.

De geur is heerlijk verfrissend doordat er onder andere menthol, pepermunt en grapefruit in zit maar de werking is wel echt goed voedend en hydraterend door onder andere de toegevoegde shea boter, murumuru boter en cacaoboter.

Ben jij ook zo’n Lush fan? Wat is jouw favoriete product van dit merk of waar ben je benieuwd naar?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 29 oktober 2017 at 19:11

  Vooral die zogenaamde flessen vind ik erg leuk bedacht! Twilight is zo’n heerlijke geur :) ik heb er nog de douchegel van. Snow Fairy heb ik ook een paar keer gehad, heerlijk! Helaas heb ik nu geen bad meer :(

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 26 oktober 2017 at 20:31

  Wat een mooie collectie weer! Wel mis ik weer de Yog Nog zeep dit jaar, die was zo lekker! Bij het zien van de Lush producten vind ik het altijd zo jammer dat ik geen ligbad heb, zo mooi al deze producten!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 26 oktober 2017 at 11:07

  De geur van Twilight vind ik altijd heerlijk dus dat flesje wil ik wel! En mijn aanwinsten van de sale na kerst vorig jaar zijn bijna op haha, dus binnenkort maar weer wat lekkere dingen voor in bad inslaan.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 25 oktober 2017 at 19:49

  De nieuwe collecties van LUSH maken me altijd zoo blij!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 oktober 2017 at 16:18

  die lip tint is echt pretty :D

 • Avatar van mieke | mieksmind
  Reply mieke | mieksmind 25 oktober 2017 at 14:31

  oh wat een heerlijke producten weer, kleurensensatie in je bad. balen dat ik geen bad heb :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 oktober 2017 at 15:56

   Daar baal ik ook wel eens van, maar bewaar en koop die producten dan om lekker tijdens weekendjes weg en vakanties te gebruiken waar ik wel een bad tot mijn beschikking heb <3

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 25 oktober 2017 at 11:08

  Star Light Star Bright ziet er práchtig uit! Ik had geen idee dat er zo’n mooie kleuren vrijkomen!

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 25 oktober 2017 at 09:58

  Ik word hier altijd zo blij van! De douchegel ‘flesjes’ zijn heel cute.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 24 oktober 2017 at 22:58

  Oeeee ik wil het allemaal :D ALLESS <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 oktober 2017 at 15:56

   En als groot voordeel: de kamer waar alles ligt gaat ook nog eens heerlijk ruiken! ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 oktober 2017 at 21:41

  Prachtg en leuk….
  Jammer dat ik geen ligbad heb.

  Xoxso

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 24 oktober 2017 at 19:08

  Angels of bare skin ??? ruikt hemels !

  Groetjes Fenny

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 oktober 2017 at 15:57

   Jaaa, die blijft lekker!

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 24 oktober 2017 at 19:03

  Het ziet er weer allemaal zo mooi uit! Echt ook tof om cadeau te doen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.