Fashion

Outfit of the day | That leather jacket

19 oktober 2017

outfit of the day
Bijna iedereen heeft vast wel zo’n kledingstuk in de kast hangen wat je misschien al lange tijd niet meer draagt, maar waar je ook zeker geen afscheid van wil nemen. Zo heb ik dat met dit lederen jasje. Ik kreeg hem zo’n 15 jaar geleden van Paul en droeg hem toen heel vaak, maar op de één of andere manier bleef hij na een tijdje achterin mijn kast hangen. Zonde eigenlijk! Helemaal nu ik hem weer pas en het met dit ‘tussenweer’ een perfect jackje is om te dragen. Ik laat je zien hoe ik hem combineerde met enkele nieuwe items in m’n kledingkast.

outfit of the day
Sinds ik zoveel ben afgevallen probeer ik weer wat meer te experimenteren met mijn kledingstijl en alhoewel ik qua kleuren redelijk trouw ben, durf ik soms zelfs ook weer een jurkje of een rokje te dragen. Het blijft nog wel even wennen en kijken welke modellen en vormen ‘mij’ zijn, maar ik vind deze hele ontdekkingsreis in ieder geval erg leuk! Het combineren van een jurkje met een wat stoerder leren jasje vind ik trouwens zeker geslaagd, maakt het toch net even wat minder netjes ofzo :)

outfit of the day
Ik heb het lederen jasje gecombineerd met deze ASOS Curve smock dress van denimstof. Dit jurkje is van een stevige stof gemaakt, valt lekker losjes en ik voel me er heel fijn in. Ondanks dat het een oversized model is, voel ik me er door de taillering alsnog vrouwelijk in. Vreemd besef trouwens: dit jurkje heb ik nu aan in de kleinste maat van de plussize afdeling en had misschien nog wel een maatje kleiner gekund. Ik ga de volgende keer dus zeker snuffelen tussen de normale maten bij ASOS. Nòg meer keuze. Yay!

Onder het jurkje draag ik een zwarte panty en m’n nieuwe Puma Basket platform sneakers met metallic koperen details. Een lekker stoer model wat heerlijk zit en wat perfect is voor de herfst en winter vanwege de donkere kleur.

Tip! Ik bestelde het jurkje en de sneakers via Kleding.nl bij ASOS en heb daar nog een heel fijne tip voor. Het is namelijk aan te raden om rechtsbovenin op de website de prijzen om te zetten in bedragen in Engelse Ponden. In Euro’s zou ik namelijk voor deze 2 items + een skincareproduct €179,75 kwijt zijn, maar in Engelse Ponden was ik een paar cent meer dan €150,- kwijt. Dat scheelt dus zo’n €30,-. Bizar he?! Als je afrekent in Ponden kan je wel niet betalen via iDeal, maar je kan dan bijvoorbeeld PayPal gebruiken. Doe er je voordeel mee! :)

outfit of the day
Mocht je trouwens op zoek zijn naar nog meer leuke (web)winkels waar je ook met een maatje meer terecht kan, dan word je vast heel vrolijk van dit plussize overzicht met toffe shops die ik bij elkaar verzamelde.

Heb je een leuk idee of een uitdaging voor een bepaalde look waarin je mij eens zou willen zien dan hoor ik het graag! Ik ben een beetje zoekende, dus sta zeker open voor feedback en tips.

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kleding.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 oktober 2017 at 18:34

  Ik vind het er heel erg leuk uitzien, mooie jas! :) Je ziet er goed uit!

 • Avatar van Lala
  Reply Lala 21 oktober 2017 at 07:45

  Hi Desiree! Je ziet er super uit, mooie outfit! Ik denk inderdaad dat je, zoals je zelf zegt, de jurk nog een maatje kleiner had kunnen hebben, maar het staat je alsnog erg leuk! Je vroeg in je artikel om wat kleding ideeën, ik heb ongeveer hetzelfde figuur als jij nu (ook na veel afvallen) en mij staat jurkjes met een losvallend tulpmodel het best, smal/aangesloten aan se schouders, wat wijder en losser rond heupen en buik en weer wat meer aangesloten bij benen. Wellicht voor jou ook een fijn model jurk :-). Belangrijkste is overigens dat je het zelf mooi vind en je er lekker in voelt. Heel veel succes nog bij je weg naar size healthy en geniet van alles dat je al hebt bereikt!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 20 oktober 2017 at 10:17

  Wat een leuke outfit, je ziet er super goed uit! Wat is Shae toch een mooi meisje.

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 20 oktober 2017 at 09:27

  Een héle leuke outfit, helemaal mijn ding! Je ziet er geweldig uit :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 oktober 2017 at 09:37

   Wat leuk om te horen! En heel erg bedankt voor het compliment ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 oktober 2017 at 12:05

  Het is een prachtig jack!
  Wauw….. wat ben jij flink afgevallen…..
  Toppie hoor….
  Zulke leuke foto’s met jullie prinsesje….

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 oktober 2017 at 09:38

   Dankjewel! Ze vond het ook heel leuk om weer eens te poseren haha <3

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 19 oktober 2017 at 09:47

  Wat een prachtig jasje! En handige tip van het afrekenen. Ik let daar nooit op.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 oktober 2017 at 09:38

   Het viel me zo erg op dat ik die tip wel even moest delen, bizar dat dat zo’n groot verschil is! En ja, het jasje is heerlijk <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.