Huis & interieur

Interieur | Søstrene Grene Kerst collectie 2017

26 oktober 2017

sostrene grene kerst collectie 2017
Of het nu de nieuwste feestcollectie van een beautymerk is, een kookboek rondom het thema ‘feestdagen’ is of een nieuwe interieurcollectie, zodra Kerst in beeld is word ik extra vrolijk van alle nieuwtjes die binnenkomen. Zeker dus ook toen het persbericht van de nieuwe Søstrene Grene Kerst collectie 2017 binnen kwam. Het is en blijft één van mijn favoriete woonwinkels om even lekker doorheen te snuffelen en nu deze collectie ook verkrijgbaar is wordt dat weer een nieuw shoptripje plannen binnenkort!

“Kerstmis staat bijna voor de deur, wat betekent dat de zussen eindelijk de kerstcollectie van dit jaar kunnen presenteren. De kerstcollectie bestaat uit prachtige versieringen en een zorgvuldig geselecteerde selectie aan kerstcadeaus met een hoge esthetische waarde en betaalbare prijzen.

Dit jaar hebben Anna en Clara ervoor gekozen om hun eigen persoonlijke draai te geven aan de traditionele Scandinavische kerst, door nostalgisch vintage te combineren met een moderne kijk op Scandinavische flora. Vele uren werden gespendeerd aan het ontwerpen en kiezen van de juiste patronen en items voor de kerstcollectie van dit jaar.”

 
Oh, yes! Ik merk dat ik qua inrichting voor in huis steeds rustiger word en dat hele minimalistische stijltje waarin mooie geometrische vormen, natuurlijke kleuren, zachtere kleuraccenten en subtiele prints samenkomen helemaal ‘mijn ding’ is. Ik heb van deze collectie zeker weer een aantal dingen op het oog zoals een mooi zacht plaid, messingkleurige kandelaars, opbergdoosjes, ornamentjes voor in de Kerstboom en het zwarte wandrek. Maar ook wil ik even kijken voor wat mooie spullen qua tafelaankleding voor de Kerstdagen zelf.

De nieuwe Søstrene Grene Kerst collectie 2017 is vanaf nu tot begin december in de winkels te koop. Je kan deze 11 winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.

Spreekt de nieuwe Sostrene Grene kerstcollectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 31 oktober 2017 at 15:18

  Oh ja, wat een leuke spulletjes allemaal! Ik ben zo blij dat de Sostrene Grene nu ook in Enschede zit, hoewel ik er eigenlijk nog veel te weinig kom (misschien maar goed ook ;-)). Ik ga de kerstcollectie zeker bewonderen!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 27 oktober 2017 at 13:10

  Prachtige collectie. Gelukkig komt er eindelijk een filiaal in Breda!!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 26 oktober 2017 at 20:34

  Het is eigenlijk een winkel waar ik niet vaak in kom, maar wat een mooie items! Vooral de kaarten en bedrukte kerstballen en ornamenten zijn zo mooi!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 oktober 2017 at 18:15

  Het ziet er echt zo mooi uit allemaal. Zo jammer dat ze geen online winkel hebben.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 26 oktober 2017 at 12:58

  super snazzy allemaal :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 oktober 2017 at 12:56

  Zoveel moois!
  Het zal een feest zijn om een kado van deze winkel te krijgen….

  Xoxo

 • Avatar van nancy
  Reply nancy 26 oktober 2017 at 11:48

  Prachtig! En zo chique! Ik heb er al helemaal zin in !

 • Avatar van Wieteke
  Reply Wieteke 26 oktober 2017 at 11:21

  Die waxinelicht huisjes zijn super leuk!!?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.