Beauty

KIKO Power Pro nagellak

28 november 2017

kiko power pro nagellak
Toen ik voor een afspraak in Amsterdam aankwam zag ik pas dat ik me vergist had in de tijd en een uur te vroeg was. Oops! Had ik in ieder geval de tijd om de veranderingen op Amsterdam Centraal te bekijken, want er is een nieuwe Lil’Amsterdam Amstelpassage met allemaal toffe pop-upwinkels en in de IJpassage kan je sowieso wel wat fijne winkels vinden. Natuurlijk kon ik de winkel van dit Italiaanse beautymerk niet overslaan en ik nam onder andere 3 kleurtjes KIKO Power Pro nagellak mee naar huis.

Mijn nagellakverzameling kon wel weer een update gebruiken en ik besloot niet voor trendkleuren te gaan maar echt voor kleurtjes die ik mooi vind, altijd kunnen en vooral goed zouden staan bij mijn huidtint (licht) en ondertoon (koel). Ik had in het verleden al goede ervaring met de KIKO Power Pro nagellak, begon ertussen te snuffelen en viel als een blok voor de volgende kleurtjes.

kiko power pro nagellak
22 Mauve
Dit is een bessenroze kleur nagellak met een heel subtiel glittertje erin wat hem net wat extra’s meegeeft. De kleur dekt in één laagje eigenlijk zo goed als perfect en heeft een creamy finish. Ik vind deze lak prachtig van kleur; vrouwelijk, fris en toch niet tè girly/’jong’.

kiko power pro nagellak
28 Tea Rose
Dit is echt zo’n mooie frisse kleur die richting nude gaat, maar veel nude lakken staan bij mijn lichte en koele huid wat doods helaas.. Deze heel zachtroze kleur met een tikkeltje perzik erin staat heel verzorgd en kan echt zo goed als bij alle outfits en gelegenheden. Deze lak dekt in 2 laagjes perfect en heeft een creamy finish.

kiko power pro nagellak
29 Pink Gray
Ook veel taupekleuren zijn vaak net even iets te donker en te bruin bij mij, maar ik heb met deze lak echt de perfecte oplossing gevonden. Duidelijk alsnog een taupe kleur (ik hou ervan!) maar dan niet te donker en net even iets frisser doordat er net iets meer roze/paarse ondertonen in zitten. Ook deze dekt in 2 laagjes perfect en heeft een creamy finish.

kiko power pro nagellak kiko power pro nagellak
De KIKO Power Pro nagellak heeft echt een heel fijne textuur. De lak is niet te dik of te dun, de kwastjes werken heel prettig, ze drogen redelijk vlot en blijven met een topcoat erover met gemak een weekje mooi zitten zonder al teveel beschadigingen. Fijn om te weten: de lakken zijn 5-free, dat wil zeggen dat ze zacht zijn voor de natuurlijke nagel.

Deze KIKO Power Pro lakjes zijn in ontiegelijk veel kleuren verkrijgbaar in de winkels of via de Nederlandse webwinkel voor slechts €4,95 pr stuk (11ml).

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 november 2017 at 10:48

  Die flesjes heb ik toen ook gezien en vond ze zo leuk! De kleuren die je laat zien vind ik ook wel heel lieflijk :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 november 2017 at 15:16

  De roze is mijn favoriet ?

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 28 november 2017 at 17:26

  Heerlijke kleurtjes, die had ik ook zo kunnen kiezen

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 28 november 2017 at 15:42

  Mooie kleurtjes! Ik ben meestal trouw aan het merk OPI, maar deze lakjes zijn een stuk voordeliger. Ik zeg het proberen waard :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 november 2017 at 16:01

   Nou, dat zeker! Helemaal het proberen waard ^^

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 28 november 2017 at 14:42

  Dat lichte roze kleurtje is heel erg mooi!

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 28 november 2017 at 13:30

  Wat is pink gray mooi ?

 • Avatar van Annika
  Reply Annika 28 november 2017 at 13:09

  Prachtige kleurtjes! Vooral Mauve en Tea Rose vind ik mooi!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 28 november 2017 at 10:23

  Wauw, Pink Gray vind ik prachtig

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 28 november 2017 at 08:56

  Super schattige kleurtjes! Pink Gray vind ik zelf het mooist.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 november 2017 at 07:49

  wat een mooie kleurtjes ook :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.