Beauty

The Happylist | Nieuwe Lush parfums

16 november 2017

nieuwe lush parfums
Even een kort en heel blij berichtje tussendoor, want er zijn nieuwe Lush parfums! Als ik mijn geurenkast door ga dan komen Sikkim Girls, Karma en Vanillary toch regelmatig weer om de hoek kijken om gedragen te worden en ook Paul heeft enkele geuren van Lush die hij er maar bij blijft pakken. En het valt ons op dat we altijd wel één of meerdere positieve opmerkingen krijgen als we een Lush parfum dragen. Ik kan dan ook niet wachten om deze nieuwe eens te gaan besnuffelen!

–> Lees ook: Zo vind je jouw perfecte parfum! (tips en tricks tussen de wirwar aan geuren)

nieuwe lush parfums
Lush Gorilla Volume IV parfums
“Hoe ruikt ‘thuis’ zijn? Is dat voor jou de geur van een geliefde, een zelfgebakken cake of een warm welkom? Thuis is voor iedereen wat anders. Dat is precies het gevoel dat de Gorilla Volume IV parfums heeft geïnspireerd. Ze zijn een mix van nostalgie, herkenning en geruststelling.” De nieuwe Lush parfums zijn:

– Cardamom Coffee, een exotische en kruidige geur met onder andere kardamom, cacao absolue en oudh
– What would love do?, een bloemige en flirterige geur met onder andere citrus, lavendel en benzoïne
– Rentless, een rokerig en tikkeltje zoete geur met onder andere tonka absolue, patchouli, karamel,
– I’m Home, een warmzoete en rijke geur met onder andere cacao, vanille en benzoïne labdanum en grapefruitolie
– Amelie Mae, een zoetere en elegante geur met onder andere lavendel, ylang-ylang en rozen.

De eerdere geuren die we van Lush in huis hebben gehad zijn dus allemaal veel gedragen geuren die ook allemaal tot aan de bodem leeg gingen en zelfs opnieuw gekocht werden. Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze nieuwe parfums. Vooral Cardamom Coffee, Amelie Mae en I’m Home spreken mij heel erg aan. De volgende keer als ik in de buurt van een Lush winkel ben ga ik zeker even snuffelen want de nieuwe Lush parfums zijn al te koop ^^

Heb jij ervaring met de parfums van Lush? Een alltime favoriet? En welke van de nieuwe geuren spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sytse - Het Groene Broertje
  Reply Sytse - Het Groene Broertje 19 december 2017 at 17:25

  Oeh la la! Rentless klinkt echt heel lekker!! Ik ga binnenkort weer even naar Lush, want misschien kan m’n Karma nog een broertje of zusje gebruiken ;-)

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 24 november 2017 at 15:17

  Ik heb geen ervaring met deze parfums, maar zou ze wel eens graag willen ruiken want hoor er steeds meer over. Helaas zit er hier geen lush in de buurt en om er nu maar eentje te bestellen vind ik ook zo ‘gevaarlijk’.

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 17 november 2017 at 14:41

  Cardamom Coffee en Rentless klinken erg goed! Ik hou van de parfums van Lush, ik ben momenteel aan m’n derde Smuggler’s Soul-flacon bezig. :-)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 16 november 2017 at 20:00

  Ik heb ook een aantal Lush parfums, en ben erg benieuwd naar de nieuwe geuren. Mij spreken Rentless en I’m Home erg aan ♥

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 november 2017 at 18:40

  oeh ik wist niet dat lush ook parfums had :o

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 16 november 2017 at 15:47

  oh dat is ook jammer , ze lijken mij nml allemaal op hun manier weer enorm lekker!
  en ik kan al zo moeilijk kiezen bij Lush geuren :-/
  als ik zonder te ruiken op de geurnoten af moet gaan denk ik dat ik voor de Rentless, Cadamom coffee of I’m home zou gaan….of een combi ervan

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 november 2017 at 15:01

  Dat klinkt erg goed!
  Hier ben ik zo benieuwd naar….

  Xiixo

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 16 november 2017 at 14:59

  Ik heb helemaal geen ervaring met Lush parfums, zou ze wel graag willen proberen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.