Beauty

NYX make-up shoplogje

22 november 2017

nyx make-up
Toen ik een tijdje geleden voor een event echt in het centrum van Amsterdam zat besloot ik door de winkelstraten terug naar het Centraal Station te lopen. En ja, als je dan langs de NYX make-up winkel loopt moet je als beautyliefhebber toch wel eventjes naar binnen. Ik had niet echt wat nodig, maar wilde gewoon weer eens wat anders en nieuws van het merk proberen. Ik laat je zien wat ik kocht, inclusief swatches, reviews en een look met de producten.

Naast de NYX make-up winkel in Amsterdam is het merk trouwens ook bij enkele Douglas filialen en via de Douglas webwinkel te koop.

nyx make-upnyx make-up nyx make-up
Een goede blush en een mooie glow hoort er voor mij persoonlijk zeker bij als ik make-up op doe en ik heb dan ook een enorme aantrekkingskracht tot producten als deze. Ik zag de NYX Illuminators (€11,12) liggen en besloot deze in de kleur Enigmatic mee te nemen. De kleur is fris perzikroze en er zit een prachtige champagnegouden glans overheen en maakt voor mij een blush en highlighter in één. Hij komt in een lekkere grote verpakking met 9,5g inhoud, is niet poederig met aanbrengen en de glans is heel mooi op te bouwen.

nyx make-up
Als tweede viel ik als een blok voor de NYX Slip Tease (€7,30). Dit is een Full Colour Lip Oil, een vloeibare lipstick waar oliën aan toegevoegd zijn zodat ze verzorgend zijn. De pigmentatie is erg goed, ze hebben een satijnmatte finish en blijven zo’n uurtje of 5 mooi zonder bij te hoeven werken. Ik ging na even twijfelen voor de kleur Entice, een paarsroze kleur die perfect is voor de koudere maanden. Hij brengt heel zacht aan en draagt prettig, maar geeft wel iets af op kopjes en dergelijke dus is niet kissproof.

nyx make-up
Ik had een nieuwe eyeliner nodig en dan ben je bij NYX toch wel aan het goede adres! Na wat swatchen ging ik voor de NYX Epic Ink Liner (€10,49), een waterproof eyeliner met een soepele vilten tip waarmee je heel fijne lijntjes kan trekken maar met wat meer druk ook gemakkelijker een wat opvallendere eyeliner aan kan brengen. De kleur is echt intens zwart, traanogen en regenbuien zijn geen probleem en met een oliereiniger is hij gelukkig gemakkelijk te verwijderen.

nyx make-up nyx make-upnyx make-up
En last but not least nam ik ook nog het NYX Cosmic Metals palette (€8,35) mee waar in totaal 6 kleurtjes metallic oogschaduw inzitten. Van mooi zachtfrisroze die ik als highlighter kan gebruiken tot aan mooie goud- en bronstinten, taupe/paarsige kleuren en een aubergine/bordeauxrode kleur. Een mooi compact palette met een goede pigmentatie waar je voor zowel overdag als voor feestjes goed mee uit de voeten kan.

Ik ben in ieder geval heel erg blij met m’n nieuwe aankoopjes ^^

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van JB87
  Reply JB87 24 november 2017 at 22:03

  Prachtige look! Heb zojuist de blijf en oogschaduw palette ook besteld. Ben erg benieuwd!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 24 november 2017 at 15:40

  Hele mooie producten en look heb je ermee gemaakt! Grappig om te zien dat wij beide een lichte huid hebben én blauwe ogen én bruingekleurd haar maar dat ik voor hele andere kleuren meestal ga ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 november 2017 at 15:53

  Prachtige look!
  Hele mooie producten….

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 22 november 2017 at 14:59

  Wow prachtig! Ik vind dat paletje ook echt super, wat een fijne kleurtjes <3

 • Avatar van Lotje
  Reply Lotje 22 november 2017 at 13:16

  Wauw ik vind de lipstick en het oogschaduwpalette heel mooi! <3

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 22 november 2017 at 12:49

  Die oogschaduw is heel erg mooi, perfect voor dagelijkse maar ook voor zwaardere looks!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 22 november 2017 at 12:47

  De blush heeft wat weg van Nars Orgasm.

  Ik heb de Epic Ink Liner ook een tijdje gebruikt. In het begin was ik er erg tevreden over maar na een tijdje kwam er zoveel vloeistof uit de bovenkant als ik deze wilde gebruiken dat mijn vingers onder de ‘ink’ zaten. Ik ben toen overgestapt naar een nog dunnere eyeliner ook van NYX en daar heb ik geen problemen mee ervaren.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 22 november 2017 at 11:00

  Oeh wat een mooie producten! Ik snap goed dat je hier blij mee bent!

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 22 november 2017 at 10:58

  Mooi zeg, ik wil nog graag het Lingerie Palette die vind ik ook zo mooi

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 november 2017 at 07:46

  oooh die blush illuminator is gorgeous :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 november 2017 at 10:32

   Echt he? Ik wil hem nu ook in andere kleurtjes ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.