Beauty

Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

24 november 2017

tonymoly panda's dream so cool eye stick
Het is één van de meest toonaangevende merken in de Koreaanse beautyscene en het merk zou in Nederland zeker meer aandacht mogen krijgen. Ja, de producten mogen dan vooral heel erg schattig om te zien zijn maar de ingrediënten liegen er niet om èn het is ook nog eens een redelijk betaalbaar merk. Ik maakte onlangs kennis met de Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick en vertel je er graag wat meer over inclusief mijn mening erover natuurlijk!

tonymoly panda's dream so cool eye stick
Die o zo schattige donkere kringen rondom de ogen van een pandabeer is nu niet iets wat we bij onszelf graag terugzien. Deze stick belooft te werken tegen donkere kringen, wallen en kleine rimpels tegen de ogen en is één van de meest verkochte producten van het merk.

Qua ingrediënten zie ik er onder andere glycerine, niacinamide, zeewierextract, kiwibes extract, bamboe extract, haloxyl, xalytol en adenosine in. Qua werking brengt dit hydratatie, versteviging en een anti-age effect met zich mee en kan het de huid wat verstrakken waardoor de bekende puffy eyes verminderen.

Heb je een heel gevoelige huid dan zou ik de stick eerst even in de winkel testen want er zit helaas wel alcohol in, wat siliconen en ook een klein beetje parfum. Liever zie ik geen synthetische geurstoffen in beautyproducten omdat enkele geurstoffen een irriterende werking op de huid kunnen hebben, maar ik heb er met deze stick geen last van. Ook met de siliconen heb ik persoonlijk geen problemen en mijn huid kan er goed tegen. Daarnaast vind ik het bij een product als deze ook zeker een toevoeging omdat het fijne lijntjes op kan vullen en zorgt voor een heel zacht en glad huidgevoel.

tonymoly panda's dream so cool eye stick
Je gebruikt deze stick dus heel eenvoudig gewoon onder je ogen door de stick heen-en-weer te halen onder je ogen en het achtergebleven product met je vinger zachtjes in te kloppen. De stick voelt echt heel erg verfrissend aan op de huid (zònder te tintelen, maar echt een verkoelend effect) en heeft duidelijk een hydraterende werking. Ik vind hem dan ook perfect om niet alleen als oogcrème, maar tegelijkertijd als under-eye-primer te gebruiken. Er zijn nog wel eens wat fijne lijntjes, rimpeltjes en droogtelijntjes rondom mijn ogen te vinden waar make-up in op gaat hopen maar als ik deze stick aanbreng, inklop met mijn vinger en daarna foundation en concealer aanbreng heb ik daar geen last meer van èn blijft het zelfs gedurende de dag langer en mooier zitten. Een verkoelende en hydraterende wake-up-call voor de huid onder mijn ogen mèt primerfunctie in één dus. Hallelujah ^^

Voor mij zeker een positieve eerste ervaring met het merk en ik ben hierdoor heel benieuwd geworden naar meer. Mocht je een aanrader hebben.. let me know!

De Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick is bij ICI Paris XL verkrijgbaar voor €13,99 (4 gram). Tipje: t/m zondag 26 november tijdens de Black Friday sale is er bij ICI Paris XL op bijna alles 25% korting :)

Ken jij dit merk al? Spreekt het je aan om eens te gaan proberen?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat een product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sherry
  Reply Sherry 16 januari 2018 at 00:05

  Hij ziet er schattig uit. Vandaag heb ik de hele lijn gerieviewd, helaas zat deze er niet bij. Ik ga hem morgen kopen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2018 at 08:49

   Leuke en fijne producten he?! Benieuwd wat jij van de stick zal vinden :)

 • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
  Reply Loes | Gewoon iets met Loes 27 november 2017 at 16:24

  Ohh, wat ziet die er schattig uit! Gaat op mijn verlanglijstje. En dan moet ik ‘m denk ik wel verstoppen voor mijn 4-jarige dochter, want die smeert ‘m anders geheid op haar lippen haha.

 • Avatar van Teddy
  Reply Teddy 26 november 2017 at 16:48

  Hij ziet er zo schattig uit!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 november 2017 at 07:57

  Zo schattig ;-)

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 24 november 2017 at 18:57

  Ze zien er schattig uit. Ik zie ze ineens overal opduiken haha

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 24 november 2017 at 14:05

  Dankjewel voor je tip om op Ebay te kijken. Let alleen wel op dat er helaas veel namaak in omloop is en je dan dus niet weet wat je ècht rondom je ogen smeert qua ingrediënten..

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 november 2017 at 13:09

  Hoe cute is die :D

 • Avatar van Milou
  Reply Milou 24 november 2017 at 09:42

  Wat een leukie! En ook fijn dat ‘ie z’n werk goed doet. Doet me echt denken aan dat merk van ‘vroegah’: Eyeko!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 24 november 2017 at 09:10

  Wat een leuke verpakking, haha! Tof dat je enthousiast bent!

 • Avatar van jonna@burgertrutjes
  Reply jonna@burgertrutjes 24 november 2017 at 09:08

  Wat een geniale verpakking :’). Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent, ik ken dit merk zelf nog niet

 • Avatar van Mylou
  Reply Mylou 24 november 2017 at 09:01

  Zo schattig en wat fijn dat het nog werkt ook! Dat er parfum in zit is wel een dingetje, jammer dat ze dat in iets doen wat je bij je ogen gebruikt.

  Ik ken het merk wel, maar nog niks van geprobeerd. Toch maar eens een keer wat van kopen :).

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 24 november 2017 at 08:58

  Dit ziet er echt mega leuk uit.
  Wat dat betreft blijf ik toch een klein kind vrees ik want echt chique ziet deze stick er niet uit, maar des te beter valt hij op in je toilettas en dat is ook wat waard.
  Ik heb zelf een lipbalsem en handcreme in de vorm van een knal geel rubber banaantje, ik weet niet of dat van hetzelfde merk is want deze heb ik bij de Sephora gekocht, maar het valt een beetje in dezelfde categorie fun maar wel van prima kwaliteit.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.