Huis & interieur Lifestyle

Home | De Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger

17 december 2017

bosch proanimal zoo stofzuiger review 2 - Home | De Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger
Zoals je ondertussen vast wel weet ben ik gek op gadgets en dan ook echt in de breedste zin van het woord. Of het nu een toffe telefoon is of een handig product voor in huis, ze maken je leven vaak net even wat makkelijker. Zo is dat zeker met deze Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger die ik sinds kort in huis heb. Ideáál met 2 langharige poezen! Ik vertel je er graag wat meer over en mag – in the spirit of Christmas – er ook eentje weg gaan geven.

De Bosch ProAnimal Zoo’o is een oplaadbare en snoerloze steelstofzuiger die aantal heel fijne eigenschappen heeft:

– er zit een opvangbak met wasbaar filter in dus je hebt nooit meer stofzuigerzakken nodig
– er zit een Lithium-Ion accu in die snel oplaadt, lang meegaat per oplaadbeurt en belooft geen krachtverlies over langere termijn
– de stofzuiger is verrassend stil waardoor huisdieren er minder snel van schrikken of gestrest van raken
– de AllFloor vloerborstel is geschikt voor elk vloertype waardoor je zonder problemen door kan werken van bijvoorbeeld de badkamer met tegels naar een overloop met parket en naar een groot vloerkleed in de woonkamer
– je bent niet alleen lekker vrij om te gaan en staan waar je wilt omdat de stofzuiger snoerloos werkt, maar hij werkt ook nog eens heel flexibel. De steel beweegt gemakkelijk van links naar rechts en van hoog naar laag waardoor je zo’n beetje overal zonder al teveel moeite bij kan
– de Athlet accessoirekit is echt ideaal om de body van de steelstofzuiger aan een koord te dragen en zo met de slang en opzetstukken aan de slag kan om de bank, een bedsprei, trap, hoekjes en kieren schoon te kunnen maken
– de stofzuiger heeft 3 verschillende standen zodat je geen kleedjes vastzuigt, tapijt grondig kan zuigen en een harde vloer bijna geruisloos kan stofzuigen.

De Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze steelstofzuiger is voor €379,99 (adviesverkoopprijs) verkrijgbaar. Meer informatie en waar deze te koop is vind je op de website van Bosch.

bosch proanimal zoo stofzuiger review 1 - Home | De Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger
Mijn ervaring
Ik vind de Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger echt heel erg fijn in gebruik. Al het normale werk doet hij meer dan prima en hij werkt lekker krachtig waardoor ook grotere vuildeeltjes van buiten zoals modder, zand, takjes en dergelijke van onder je schoenen (of die je hond mee naar binnen neemt) geen enkel probleem zijn. Kattenbakkorrels die onze twee dames soms door het hele huis weten te verspreiden worden trouwens ook zonder problemen opgezogen zonder dat ze wegschieten en de lange kattenharen opzuigen doet zowel het vloerstuk als de opzetstukken zonder problemen. Ik vind het trouwens ook heel fijn dat je hem vrij in een ruimte rechtop neer kan zetten. Zo kan je hem ook netjes opbergen zonder dat hij ergens tegenaan hoeft te leunen.

Jep, dit krachtige apparaat zou wat mij betreft zeker een grote stofzuiger compleet kunnen vervangen. Hij neemt een stuk minder plek in beslag, is even krachtig of zelfs krachtiger dan enkele stofzuigers die we in het verleden hebben gehad, werkt heel prettig, maakt alles goed schoon en je hebt geen kosten meer voor stofzuigerzakken.

bosch proanimal zoo stofzuiger review 3 - Home | De Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger
Winactie
Wil jij een compleet nieuwe Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger ter waarde van €379,99 winnen?

1. Like Curvacious op Facebook (natuurlijk wordt het delen van deze actie en een andere dierenvriend taggen heel erg gewaardeerd ;)
2. Laat in een reactie onder dit artikel achter waarom jij deze stofzuiger zou willen winnen òf aan wie je hem cadeau zou willen doen. Je mag hem namelijk gewoon voor jezelf proberen te bemachtigen, maar stel dat je iemand met een aantal huisdieren kent die je hier heel erg graag mee zou willen verrassen dan is dat ook een optie ♥

Deze winactie loopt tot en met zondag 24 december 2017, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marie-Claire van der Steen
  Reply Marie-Claire van der Steen 25 december 2017 at 09:54

  En en en? :)

 • Avatar van Leonie
  Reply Leonie 24 december 2017 at 23:21

  Hoi Desirée,

  Bedankt voor de uitgebreide review, deze Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger zou ook mijn leven gemakkelijker kunnen maken. Dit lijkt me een ideale gadget als je net zoals ik een hekel hebt aan stofzuigen, vanwege het geklooi met snoer/stopcontact/stofzuigerzak, maar wanneer regelmatig schoonmaken wel noodzakelijk is. Bij mij komt dit door een allergie voor huisstofmijt en aanwezigheid v.e. een huisdier, maar ook als er sprake is van kinderen dan is deze stofzuiger ideaal. Ik zou de stofzuiger graag aan mijn vriend geven zodat hij ook wat vaker gaat stofzuigen, haha.

 • Avatar van Amber Shiller
  Reply Amber Shiller 24 december 2017 at 22:38

  ? Wauw Fantastisch!! ?
  Jullie maken er wel echt een feestje van met deze waanzinnige prijs! ? ? Super leuke actie hebben jullie! ? Ik zou heel graag deze steelstofzuiger willen winnen. ??? Ik heb een hond en wil inderdaad zonder moeite mijn huisje schoon hebben. ? Ik ga deze actie meteen delen, want dit wil niemand missen! ? Ook al is de kans om te winnen misschien klein, ik ga héél hard duimen dat ik straks de winnares mag zijn. ?? Geliked en gedeeld! ? Weet zeker dat mijn vriendinnen deze kans ook echt niet willen missen. Abby Shiller doe je mee voor mij?

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 24 december 2017 at 19:19

  Oh oh oh deze zou ideaal zijn! Mijn vriend en ik wonen nu een maandje samen in ons nieuwe huisje. Met 3 verdiepingen (en geen stopcontact in de hal) zou deze stofzuiger perfect zijn! Daarbij komt ook dat we een kat hebben, een Maine coon mix van 5 maanden oud. De katten korrels vliegen in het rond en zijn haren vinden we overal terug! Tevens sloopt hij graag dozen, dus er ligt altijd overal karton haha!
  Ik waag dus graag een kansje voor ons.
  Fijne feestdagen!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 24 december 2017 at 19:03

  Oh ik waag nog snel graag een kansje! Ik woon net twee weken in mijn nieuwe huis samen met mijn hondenvriendinnetje, en eigenlijk is mijn stofzuiger een beetje aan vervanging toe. Vooral het stille van deze stofzuiger spreekt me erg aan, want mijn hond is nu erg bang als ik aan het stofzuigen ben :-( Deze klinkt ideaal voor mij!

 • Avatar van Marita Cuypers
  Reply Marita Cuypers 24 december 2017 at 15:58

  Dit zou ideaal voor mijn dochter zijn, zeker met huisdieren en een peuter in huis =)

  • Avatar van Lientje Hentzepeter
   Reply Lientje Hentzepeter 24 december 2017 at 18:20

   Ik zou dolgraag deze stofzuiger willen gebruiken. Hij lijkt mij super handig omdat wij een pup van 5 maanden hebben en omdat het ook handiger is voor mijn rug. Heb ook vrienden getagd voor deze ideale stofzuiger. Heerlijk geen haren meer overal. Super. Fijne Kerstdagen en een goed 2018.

 • Avatar van Tina Bos
  Reply Tina Bos 24 december 2017 at 13:58

  Voor mijn dochter en schoonzoon met hun lieve Golden Retriever. Ze zijn zwanger en een schone vloer wordt straks wel belangrijk!

 • Avatar van L Vogtschmidt
  Reply L Vogtschmidt 24 december 2017 at 09:18

  Ja deze zou heel makkelijk zijn. Onze kat krabt zich zelf soms zo hard dat er halve kat op de grond ligt. En ik kan hem makkelijk meenemen naar me zusje. Haar kat en tweeling maken er ook zo een zooitje van. Kan ik ff snel zuigen voor haar

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 24 december 2017 at 07:50

  Oh wauw ik wil deze wel heel graag winnen!!! Wij hebben de gewone versie er van (top ding!!)
  Alleen is onze kat er bang voor :( en hij is zwaar je pakt hem niet even snel voor als je kat weer wat brokjes heeft geknoeit of je man er weer een zooi van maakt zoals gewoonlijk of onze tweeling van 7,5maand oud die niets kunnen eten zonder te knoeien :’)

  Deze zou dus zooooo goed van pas komen helemaal omdat ik reuma heb en na mn bevalling extreem is terug gekomen en ik al 7,5 thuis zit en mij vaak irriteer aan dingetjes wat op de grond ligt met dsze stofzuiger kan ik zelf weer eens snel door het hele huis heen gaan, doe ik ook eens wat.

 • Avatar van sylvia bakker
  Reply sylvia bakker 24 december 2017 at 03:03

  wow als je 8 kids hebt en 4 katten is dit natuurlijk geweldig en ik loop slecht dus extra gemak ,ik loot dan ook heel graag mee

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 23 december 2017 at 23:02

  Geweldig apparaat lijkt me dit, superhandig omdat we een golden retriever hebben én een europese korthaar. Gezellig is het zeker, maar er komen wel veel haren af. Dit zou een geweldig cadeau zijn voor mijn man (jaja, hij stofzuigt altijd namelijk)

 • Avatar van Paula Prins-Wijnalda
  Reply Paula Prins-Wijnalda 23 december 2017 at 22:36

  Ho, ho, ho, hopelijk geeft de Curvacious -kerstman de superfunctionele Bosch ProAnimal Zoo’o aan mij cadeau! Deze stofzuiger is echt een musthave voor mij, omdat de haren van mijn poezen op de grond een grote ergernis zijn. De poezenharen vind ik door mijn huis echt overal, het zou geweldig zijn als ik ze met deze toverstofzuiger in één zuig weghaal! Ik wens jullie hele fijne feestdagen toe, mocht ik de gelukkige zijn van de vele deelnemers dan ga ik gillend van blijheid het nieuwe jaar in, je wilt echt niet weten hoe!

 • Avatar van Veronique
  Reply Veronique 23 december 2017 at 20:55

  Wat een mooie winactie. Vooral omdat jij zo enthousiast bent over deze stofzuiger. Wij hebben 2 katten en een hond en het zijn bijna onze kinderen, maar stofzuigen blijft toch echt een dingetje. Onze hond is echt bang voor de stofzuiger dus als we de stofzuiger uithalen vlucht zij al naar een andere kamer. En het mooie is dan ook nog… met onze 2 katten… heb je net gestofzuigd… draai je je om… wat denk je komt een van de katten uit de kattenbak en begint wat grid om zich heen te strooien. (Ze verstoppen zich tijdens het stofzuigen het liefst in de kattenbak). Dus dat weer stofzuigen, maar toch altijd het gevoel dat er van alles blijft liggen. Dus deze stofzuiger zou het waarschijnlijk een stukje aangenamer voor mij, maar ook voor de beestenboel maken.

 • Avatar van Andrea maria
  Reply Andrea maria 23 december 2017 at 20:29

  Wauw wat een coole stofzuiger. De bosch proanimal zoo snoerloze stofzuiger.
  Alleen al hoe hij eruit ziet wauw. En sorry maar de foto met uw kat of is die van het bedrijf maar wat een prachtige kat. Wauwie.

  Onze kat is vorig jaar bewust aangereden. Nu hebben we onze hond akita inu kameyo nog van 11 jaar. En onze hamster maar die komt niet op de grond.
  Kameyo heeft als pup veel meegemaakt. je kon hem niet aaien dat jankte hij dook in een hoekje en plaste dan. Hij had drempelvrees. Zat vol vlooien was graatmager. Ze wilde van hem af en wij wilde hem.dolgraag helpen. Nog zo klein als hij was en dan al zoveel meegemaakt. Hij had nooit buiten gelopen dus dat was dragen. Met en tijd leerde hij ontspannen en genieten. Hij is kwa gezondheid ook niet gezond maar we proberen alles voor onzE lieverd. Om de zoveel tijd word zijn huid erg rood bijt hij zich kapot tot bloedens toe en word half kaal. Er is vanalles maar dat terzijde. Na een paar jaar kwam mijn astma niet onder controle. Ze zeiden als er niks veranderde moest ik al snel een zuurstoftank. Erna gingen ze mijn allergieën testen. Daar kwam uit flinke allergie voor honden en katten. De artsen wilde dat ik ze wegdeed. Ik heb toen erg in een dip gezeten. Allergie voor mijn dieren plus de huisstofmijt.
  Ik heb nu zware puffers en allergie tabletten.
  Het gaat niet altijd goed maar dat heb ik voor ze over. Onze stofzuiger is een ramp. Hij stinkt zit met plakband aan elkaar. Omsat de slang steeds losspringt. En hij zuigt amper de haren. Enzovoort.

  Hoe geweldig klinkt deze bosch stofzuiger proanimal. Dan hoeft hij niet van angst het balkon op.
  Omdat hij minder geluid maakt dan ons vliegtuig ( stofzuiger)
  En kabel vrij heerlijk lijkt mij dat.
  En zonder zakken.
  Hoe fantastisch dat je niet de haren huidschilfers enzovoort ruikt van de vorige stofzuiger beurt. Dat ruik je zo erg altijd.
  Deze bosch pro animal zoo’os stofzuiger zou hier heel welkom zijn.
  En niet alleen vanwege onze akita inu maar ook vanwege onze 3 kinderen.
  Die op hun eigen manier weer rotzooi maken.
  En manlief met een planten hobbpassiefloras uit allemaal verschillende landen. Dat wil dus zeggen ook kleine beetjes aarde die weer meekomen onder de schoenen.

  Ja echt deze geweldige stofzuiger zou echt fantastisch zijn.
  Ik ga duimen.
  En ik nodig zo mijn vriendinnen ook uit
  Die zullen dit ook. Fantastisch vinden.

  Alvast fijne feestdagen
  Liefs andrea maria

 • Avatar van Amanda Olivier
  Reply Amanda Olivier 23 december 2017 at 20:20

  Hi,

  Gevonden, haha?
  Ik doe graag mee. Met onze Franse Bulldog in huis zou dit een genot zijn. Leuke actie!
  Fijne feestdagen ?

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 23 december 2017 at 19:32

  Ik doe graag mee voor martijn molzer. De stofzuiger hangt van ellende aan elkaar en is hard aan vervanging toe!!

1 16 17 18

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Lifestyle
rabarber crumble recept
Christmas Countdown | Rabarber crumble recept

Krijg je gasten met de aankomende feestdagen of wil je gewoon voor je eigen gezin een lekker toetje op tafel...

Sluiten