Huis & interieur Lifestyle

Home | De Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger

17 december 2017

bosch proanimal zoo stofzuiger review
Zoals je ondertussen vast wel weet ben ik gek op gadgets en dan ook echt in de breedste zin van het woord. Of het nu een toffe telefoon is of een handig product voor in huis, ze maken je leven vaak net even wat makkelijker. Zo is dat zeker met deze Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger die ik sinds kort in huis heb. Ideáál met 2 langharige poezen! Ik vertel je er graag wat meer over en mag – in the spirit of Christmas – er ook eentje weg gaan geven.

De Bosch ProAnimal Zoo’o is een oplaadbare en snoerloze steelstofzuiger die aantal heel fijne eigenschappen heeft:

– er zit een opvangbak met wasbaar filter in dus je hebt nooit meer stofzuigerzakken nodig
– er zit een Lithium-Ion accu in die snel oplaadt, lang meegaat per oplaadbeurt en belooft geen krachtverlies over langere termijn
– de stofzuiger is verrassend stil waardoor huisdieren er minder snel van schrikken of gestrest van raken
– de AllFloor vloerborstel is geschikt voor elk vloertype waardoor je zonder problemen door kan werken van bijvoorbeeld de badkamer met tegels naar een overloop met parket en naar een groot vloerkleed in de woonkamer
– je bent niet alleen lekker vrij om te gaan en staan waar je wilt omdat de stofzuiger snoerloos werkt, maar hij werkt ook nog eens heel flexibel. De steel beweegt gemakkelijk van links naar rechts en van hoog naar laag waardoor je zo’n beetje overal zonder al teveel moeite bij kan
– de Athlet accessoirekit is echt ideaal om de body van de steelstofzuiger aan een koord te dragen en zo met de slang en opzetstukken aan de slag kan om de bank, een bedsprei, trap, hoekjes en kieren schoon te kunnen maken
– de stofzuiger heeft 3 verschillende standen zodat je geen kleedjes vastzuigt, tapijt grondig kan zuigen en een harde vloer bijna geruisloos kan stofzuigen.

De Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze steelstofzuiger is voor €379,99 (adviesverkoopprijs) verkrijgbaar. Meer informatie en waar deze te koop is vind je op de website van Bosch.

bosch proanimal zoo stofzuiger review
Mijn ervaring
Ik vind de Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger echt heel erg fijn in gebruik. Al het normale werk doet hij meer dan prima en hij werkt lekker krachtig waardoor ook grotere vuildeeltjes van buiten zoals modder, zand, takjes en dergelijke van onder je schoenen (of die je hond mee naar binnen neemt) geen enkel probleem zijn. Kattenbakkorrels die onze twee dames soms door het hele huis weten te verspreiden worden trouwens ook zonder problemen opgezogen zonder dat ze wegschieten en de lange kattenharen opzuigen doet zowel het vloerstuk als de opzetstukken zonder problemen. Ik vind het trouwens ook heel fijn dat je hem vrij in een ruimte rechtop neer kan zetten. Zo kan je hem ook netjes opbergen zonder dat hij ergens tegenaan hoeft te leunen.

Jep, dit krachtige apparaat zou wat mij betreft zeker een grote stofzuiger compleet kunnen vervangen. Hij neemt een stuk minder plek in beslag, is even krachtig of zelfs krachtiger dan enkele stofzuigers die we in het verleden hebben gehad, werkt heel prettig, maakt alles goed schoon en je hebt geen kosten meer voor stofzuigerzakken.

bosch proanimal zoo stofzuiger review
Winactie
Wil jij een compleet nieuwe Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger ter waarde van €379,99 winnen?

1. Like Curvacious op Facebook (natuurlijk wordt het delen van deze actie en een andere dierenvriend taggen heel erg gewaardeerd ;)
2. Laat in een reactie onder dit artikel achter waarom jij deze stofzuiger zou willen winnen òf aan wie je hem cadeau zou willen doen. Je mag hem namelijk gewoon voor jezelf proberen te bemachtigen, maar stel dat je iemand met een aantal huisdieren kent die je hier heel erg graag mee zou willen verrassen dan is dat ook een optie ♥

Deze winactie loopt tot en met zondag 24 december 2017, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marie-Claire van der Steen
    Reply Marie-Claire van der Steen 25 december 2017 at 09:54

    En en en? :)

  • Avatar van Leonie
    Reply Leonie 24 december 2017 at 23:21

    Hoi Desirée,

    Bedankt voor de uitgebreide review, deze Bosch ProAnimal Zoo’o snoerloze stofzuiger zou ook mijn leven gemakkelijker kunnen maken. Dit lijkt me een ideale gadget als je net zoals ik een hekel hebt aan stofzuigen, vanwege het geklooi met snoer/stopcontact/stofzuigerzak, maar wanneer regelmatig schoonmaken wel noodzakelijk is. Bij mij komt dit door een allergie voor huisstofmijt en aanwezigheid v.e. een huisdier, maar ook als er sprake is van kinderen dan is deze stofzuiger ideaal. Ik zou de stofzuiger graag aan mijn vriend geven zodat hij ook wat vaker gaat stofzuigen, haha.

  • Avatar van Amber Shiller
    Reply Amber Shiller 24 december 2017 at 22:38

    ? Wauw Fantastisch!! ?
    Jullie maken er wel echt een feestje van met deze waanzinnige prijs! ? ? Super leuke actie hebben jullie! ? Ik zou heel graag deze steelstofzuiger willen winnen. ??? Ik heb een hond en wil inderdaad zonder moeite mijn huisje schoon hebben. ? Ik ga deze actie meteen delen, want dit wil niemand missen! ? Ook al is de kans om te winnen misschien klein, ik ga héél hard duimen dat ik straks de winnares mag zijn. ?? Geliked en gedeeld! ? Weet zeker dat mijn vriendinnen deze kans ook echt niet willen missen. Abby Shiller doe je mee voor mij?

  • Avatar van Kaylani
    Reply Kaylani 24 december 2017 at 19:19

    Oh oh oh deze zou ideaal zijn! Mijn vriend en ik wonen nu een maandje samen in ons nieuwe huisje. Met 3 verdiepingen (en geen stopcontact in de hal) zou deze stofzuiger perfect zijn! Daarbij komt ook dat we een kat hebben, een Maine coon mix van 5 maanden oud. De katten korrels vliegen in het rond en zijn haren vinden we overal terug! Tevens sloopt hij graag dozen, dus er ligt altijd overal karton haha!
    Ik waag dus graag een kansje voor ons.
    Fijne feestdagen!

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 24 december 2017 at 19:03

    Oh ik waag nog snel graag een kansje! Ik woon net twee weken in mijn nieuwe huis samen met mijn hondenvriendinnetje, en eigenlijk is mijn stofzuiger een beetje aan vervanging toe. Vooral het stille van deze stofzuiger spreekt me erg aan, want mijn hond is nu erg bang als ik aan het stofzuigen ben :-( Deze klinkt ideaal voor mij!

  • Avatar van Marita Cuypers
    Reply Marita Cuypers 24 december 2017 at 15:58

    Dit zou ideaal voor mijn dochter zijn, zeker met huisdieren en een peuter in huis =)

    • Avatar van Lientje Hentzepeter
      Reply Lientje Hentzepeter 24 december 2017 at 18:20

      Ik zou dolgraag deze stofzuiger willen gebruiken. Hij lijkt mij super handig omdat wij een pup van 5 maanden hebben en omdat het ook handiger is voor mijn rug. Heb ook vrienden getagd voor deze ideale stofzuiger. Heerlijk geen haren meer overal. Super. Fijne Kerstdagen en een goed 2018.

  • Avatar van Tina Bos
    Reply Tina Bos 24 december 2017 at 13:58

    Voor mijn dochter en schoonzoon met hun lieve Golden Retriever. Ze zijn zwanger en een schone vloer wordt straks wel belangrijk!

  • Avatar van L Vogtschmidt
    Reply L Vogtschmidt 24 december 2017 at 09:18

    Ja deze zou heel makkelijk zijn. Onze kat krabt zich zelf soms zo hard dat er halve kat op de grond ligt. En ik kan hem makkelijk meenemen naar me zusje. Haar kat en tweeling maken er ook zo een zooitje van. Kan ik ff snel zuigen voor haar

  • Avatar van Marloes
    Reply Marloes 24 december 2017 at 07:50

    Oh wauw ik wil deze wel heel graag winnen!!! Wij hebben de gewone versie er van (top ding!!)
    Alleen is onze kat er bang voor :( en hij is zwaar je pakt hem niet even snel voor als je kat weer wat brokjes heeft geknoeit of je man er weer een zooi van maakt zoals gewoonlijk of onze tweeling van 7,5maand oud die niets kunnen eten zonder te knoeien :’)

    Deze zou dus zooooo goed van pas komen helemaal omdat ik reuma heb en na mn bevalling extreem is terug gekomen en ik al 7,5 thuis zit en mij vaak irriteer aan dingetjes wat op de grond ligt met dsze stofzuiger kan ik zelf weer eens snel door het hele huis heen gaan, doe ik ook eens wat.

  • Avatar van sylvia bakker
    Reply sylvia bakker 24 december 2017 at 03:03

    wow als je 8 kids hebt en 4 katten is dit natuurlijk geweldig en ik loop slecht dus extra gemak ,ik loot dan ook heel graag mee

  • Avatar van Liesbeth
    Reply Liesbeth 23 december 2017 at 23:02

    Geweldig apparaat lijkt me dit, superhandig omdat we een golden retriever hebben én een europese korthaar. Gezellig is het zeker, maar er komen wel veel haren af. Dit zou een geweldig cadeau zijn voor mijn man (jaja, hij stofzuigt altijd namelijk)

  • Avatar van Paula Prins-Wijnalda
    Reply Paula Prins-Wijnalda 23 december 2017 at 22:36

    Ho, ho, ho, hopelijk geeft de Curvacious -kerstman de superfunctionele Bosch ProAnimal Zoo’o aan mij cadeau! Deze stofzuiger is echt een musthave voor mij, omdat de haren van mijn poezen op de grond een grote ergernis zijn. De poezenharen vind ik door mijn huis echt overal, het zou geweldig zijn als ik ze met deze toverstofzuiger in één zuig weghaal! Ik wens jullie hele fijne feestdagen toe, mocht ik de gelukkige zijn van de vele deelnemers dan ga ik gillend van blijheid het nieuwe jaar in, je wilt echt niet weten hoe!

  • Avatar van Veronique
    Reply Veronique 23 december 2017 at 20:55

    Wat een mooie winactie. Vooral omdat jij zo enthousiast bent over deze stofzuiger. Wij hebben 2 katten en een hond en het zijn bijna onze kinderen, maar stofzuigen blijft toch echt een dingetje. Onze hond is echt bang voor de stofzuiger dus als we de stofzuiger uithalen vlucht zij al naar een andere kamer. En het mooie is dan ook nog… met onze 2 katten… heb je net gestofzuigd… draai je je om… wat denk je komt een van de katten uit de kattenbak en begint wat grid om zich heen te strooien. (Ze verstoppen zich tijdens het stofzuigen het liefst in de kattenbak). Dus dat weer stofzuigen, maar toch altijd het gevoel dat er van alles blijft liggen. Dus deze stofzuiger zou het waarschijnlijk een stukje aangenamer voor mij, maar ook voor de beestenboel maken.

  • Avatar van Andrea maria
    Reply Andrea maria 23 december 2017 at 20:29

    Wauw wat een coole stofzuiger. De bosch proanimal zoo snoerloze stofzuiger.
    Alleen al hoe hij eruit ziet wauw. En sorry maar de foto met uw kat of is die van het bedrijf maar wat een prachtige kat. Wauwie.

    Onze kat is vorig jaar bewust aangereden. Nu hebben we onze hond akita inu kameyo nog van 11 jaar. En onze hamster maar die komt niet op de grond.
    Kameyo heeft als pup veel meegemaakt. je kon hem niet aaien dat jankte hij dook in een hoekje en plaste dan. Hij had drempelvrees. Zat vol vlooien was graatmager. Ze wilde van hem af en wij wilde hem.dolgraag helpen. Nog zo klein als hij was en dan al zoveel meegemaakt. Hij had nooit buiten gelopen dus dat was dragen. Met en tijd leerde hij ontspannen en genieten. Hij is kwa gezondheid ook niet gezond maar we proberen alles voor onzE lieverd. Om de zoveel tijd word zijn huid erg rood bijt hij zich kapot tot bloedens toe en word half kaal. Er is vanalles maar dat terzijde. Na een paar jaar kwam mijn astma niet onder controle. Ze zeiden als er niks veranderde moest ik al snel een zuurstoftank. Erna gingen ze mijn allergieën testen. Daar kwam uit flinke allergie voor honden en katten. De artsen wilde dat ik ze wegdeed. Ik heb toen erg in een dip gezeten. Allergie voor mijn dieren plus de huisstofmijt.
    Ik heb nu zware puffers en allergie tabletten.
    Het gaat niet altijd goed maar dat heb ik voor ze over. Onze stofzuiger is een ramp. Hij stinkt zit met plakband aan elkaar. Omsat de slang steeds losspringt. En hij zuigt amper de haren. Enzovoort.

    Hoe geweldig klinkt deze bosch stofzuiger proanimal. Dan hoeft hij niet van angst het balkon op.
    Omdat hij minder geluid maakt dan ons vliegtuig ( stofzuiger)
    En kabel vrij heerlijk lijkt mij dat.
    En zonder zakken.
    Hoe fantastisch dat je niet de haren huidschilfers enzovoort ruikt van de vorige stofzuiger beurt. Dat ruik je zo erg altijd.
    Deze bosch pro animal zoo’os stofzuiger zou hier heel welkom zijn.
    En niet alleen vanwege onze akita inu maar ook vanwege onze 3 kinderen.
    Die op hun eigen manier weer rotzooi maken.
    En manlief met een planten hobbpassiefloras uit allemaal verschillende landen. Dat wil dus zeggen ook kleine beetjes aarde die weer meekomen onder de schoenen.

    Ja echt deze geweldige stofzuiger zou echt fantastisch zijn.
    Ik ga duimen.
    En ik nodig zo mijn vriendinnen ook uit
    Die zullen dit ook. Fantastisch vinden.

    Alvast fijne feestdagen
    Liefs andrea maria

  • Avatar van Amanda Olivier
    Reply Amanda Olivier 23 december 2017 at 20:20

    Hi,

    Gevonden, haha?
    Ik doe graag mee. Met onze Franse Bulldog in huis zou dit een genot zijn. Leuke actie!
    Fijne feestdagen ?

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 23 december 2017 at 19:32

    Ik doe graag mee voor martijn molzer. De stofzuiger hangt van ellende aan elkaar en is hard aan vervanging toe!!

  • Avatar van Sandy schaepkens
    Reply Sandy schaepkens 23 december 2017 at 18:25

    Wauw met 5 paarden, 1 pony, 3 honden en 2 katten is het een echte beestenboel. Dit zou ontzettend van pas komen in ons nieuwe huisje ?

  • Avatar van Chantal Hensens
    Reply Chantal Hensens 23 december 2017 at 18:06

    Wat zou dat handig zijn hier in huis, met een kat en een hond die lange haren hebben en 3 jonge kinderen kunnen we niet vaak genoeg stofzuigen. Wat zou dit dan ideaal zijn!

  • Avatar van Amanda
    Reply Amanda 23 december 2017 at 18:02

    Wat een gave Winactie! En waarom hij bij mij zo van pas zou komen? Alleen al door de herkenning van de korrels van de kattenbak whaha zo waar! Die 2 mutsen hier spelen we gewoon mee! En oh ja mijn stofzuiger is een oudje van 10 jaar!

  • Avatar van Ilona Meijer
    Reply Ilona Meijer 23 december 2017 at 17:27

    Wauw wat ontzettend gaaf!
    Laat ik gewoon mee doen
    Met 2 kindjes en een labrador komt hij zeker erg van pas
    En onze trap
    Onze donkere vloer je ziet er alles op
    Dit zou perfect uitkomen

  • Avatar van Margo
    Reply Margo 23 december 2017 at 12:05

    Als ik gestofzuigd heb en ik zie wat op de grond liggen, dan raap ik het op. Een tic… ik weet het. Met een steelstofzuiger is het een stuk eenvoudiger om even snel te stofzuigen. Lijkt me ideaal.

  • Avatar van iris
    Reply iris 23 december 2017 at 11:13

    ooo lijkt me ideaal!! Ik heb twee jonge kids en ben daar heel graag druk mee. Onze huidige werkt niet meet zo goed waardoor je toch langer bezig bent. zo duimen maar!!

  • Avatar van Lise
    Reply Lise 23 december 2017 at 10:35

    Dit is echt top. En met twee jonge meiden en twee katten thuis kan ik dit wel gebruiken.

  • Avatar van Lafaut Sofie
    Reply Lafaut Sofie 23 december 2017 at 10:33

    Wauw leuke actie!!! Ik doe mee om hem aan mijn mama te schenken. Leuk extra cadeautje nu ze binnenkort met pensioen gaat! Lijkt me super handig en zo hoeft ze nie meer met gewone stofzuiger rond te sleuren. Ideaal om haar rug te ontlasten!

  • Avatar van Liline Erdmann-van Steenbeek
    Reply Liline Erdmann-van Steenbeek 23 december 2017 at 09:26

    Ik heb katten, een peuter, een baby en een man en om eerlijk te zijn maken die peuter en man meer vies dan de katten en de baby ?? Maar ja, alles komt natuurlijk bij elkaar, dus een goede stofzuiger is wel een must. Ik zou deze dus heeeel graag voor onszelf willen winnen!

  • Avatar van Patricia Bouthisma
    Reply Patricia Bouthisma 23 december 2017 at 09:25

    Nou, hou je vast. Want ik heb 3 kinderen die altijd denken dat kruimels op de vloer horen en niet op een bord. We hebben twee honden die verharen (in verschillende kleuren en maten, voor de variatie ) Een van de honden vind het leuk om haar brokken te verspreiden door de gang, wij vinden dat helaas wat minder.
    Onze dochter en ik hebben beide lange haren en lijken altijd in de rui te zijn. Zelf ben ik niet al te handig en het lukt me altijd om de vloer nog meer te bedekken met van alles en nog wat. Mijn vrouw en dochter hebben knutselen als hobby, vooral veel met papier en scharen en zo. Zodat er altijd snippertjes op de vloer liggen, alsof er confetti is gestrooid. Leuk, gezellig, maar niet iedere dag graag. Zoals je ziet hebben we echt een goede sterke stofzuiger nodig. Draadloos zou heel erg goed van pas komen, aangezien er in ons (eeuwen oude) huis ;) stopcontacten erg schaars zijn.

  • Avatar van Claudia wouters
    Reply Claudia wouters 23 december 2017 at 09:23

    Oh wauw. We hebben een groot gezin met 4 kleine kinderen 2 berner sennens en 2 noorse boskatten dus ja is dan verdere uitleg nodig haha zou zo een mooie prijs zijn ? we gaan duimen

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 23 december 2017 at 09:02

    Geen huisdieren, maar wel een aapje in huis! Een nieuwe stofzuiger zou goed uitkomen :) Vooral omdat onze huidige stofzuiger vaak in de kamer blijft staan (lelijk!), omdat we hem zo vaak nodig hebben?. Deze kunnen we makkelijk opbergen!

  • Avatar van Karlijn
    Reply Karlijn 23 december 2017 at 07:27

    Wauw, als ik dit zo lees is deze stofzuiger ideaal voor mijn ouders. Die hebben een blonde labrador die veel haart. En dan ook oneindig haart. Omdat ze vaak op onze kleine meid passen zou dit helemaal het einde zijn. (Mijn moeder geeft vaak aan dat ze de kleine meid een schone vloer gunt om op te spelen. Maar door haar arm niet 3 maar daags kan stofzuigen. Deze is ideaal!) Geen gesleep meer, geen snoer, makkelijk te pakken! Dat zou en super tof kerstcadeautje zijn!

  • Avatar van Jeannet & Yvon
    Reply Jeannet & Yvon 23 december 2017 at 02:05

    Hallo..dat is nou es een hebbeding voor ons. Met onze 7! honden, en 6 katten en 5 kittens, én een kapotte stofzuiger is deze stofzuiger een geweldig Kerstkado. Mijn vrouw en ik zullen een gat in de lucht springen, en graag een revieuw geven mochten wij hem winnen! We gaan duimen.. (stofzuigen lukt nu toch niet?)

  • Avatar van Marije de Jong-Helder
    Reply Marije de Jong-Helder 22 december 2017 at 23:56

    Met onze weimaraner Rex, twee devons Boris en Joepie en onze rode kater Sylvester komt deze stofzuiger als geroepen… wat een feest zou dat zijn!

  • Avatar van Dineke
    Reply Dineke 22 december 2017 at 23:23

    Deze winactie komt als geroepen, in doe zeker mee! Over een aantal weken krijgen wij de sleutels van onze nieuwe woning en verwachten wij een puppy, een tweede hondje. Een nieuwe stofzuiger staat op de to-buy list, dus dit zou echt fantastisch zijn.

  • Avatar van Melissa Kempers
    Reply Melissa Kempers 22 december 2017 at 22:29

    Ik doe heel graag mee voor mijn man.
    Mijn man? Jaa! Die arme man heeft een lichte vorm van smetvrees hihi en gebruikt de stofzuiger dus erg vaak.
    Na de komst van ons zoontje heeft hij het gelukkog een beetje los kunnen laten want het kan onmogelijk spik en span blijven, maar met een kat en zoontje van 5 begrijp je wel dat de stofzuiger vaak door het huis gehaald word ?
    Wat zou ik hem daar blij mee maken, zodat hij niet steeds de stofzuiger naar boven hoeft te tillen. (We hebben geen gangkast beneden)
    Dus ik doe heel graag mee!

  • Avatar van Annelien Jansen Talen
    Reply Annelien Jansen Talen 22 december 2017 at 20:51

    Tussen de vele reacties waag ik ook gewoon eens een kansje. Wij hebben 3 poezen die enorm veel haar op de grond achterlaten en aangezien we een tweeling hebben rondkruipen/schuiven vinden we het wel heel belangrijk om de vloer zo netjes mogelijk te hebben. Als ik zo de info lees moet dat met deze stofzuiger lukken. Duimen draaien maar…

  • Avatar van Sazou
    Reply Sazou 22 december 2017 at 19:32

    Wauw Onwijs Ideaal! ?? Onze pluizige maatjes Mambo? & Poncho? lopen lekker los in huis, zijn het hele jaar door in de rui zijn en nemen hun hooi vrolijk overal mee naartoe. ?? Dus dit lijkt me echt Waanzinnig Handig: makkelijk bij alle hoekjes kunnen, lekker flexibel etc… zeker na het lezen van jouw enthousiaste review ben ik Razend Nieuwsgierig. Super Bedankt voor deze Geweldige Kans Desirée! Ik wens je gezellige kerstdagen & alle goeds voor 2018! ????????

  • Avatar van Corrie
    Reply Corrie 22 december 2017 at 13:50

    Geweldig fijne probleemoplosser als je het mij vraagt, maar heb ik huisdieren…? Nee, helaas niet! Ik heb een ander dagelijks probleem en dat is dat ik gewoon iedere dag kan stofzuigen en met het ding loop te slepen omdat het mijn eigen haren zijn! Je vraagt je bijna af wie die langharige onzichtbare kat is, maar dat ben ik dus echt zelf. Ik zou er ontzettend blij mee zijn en mijn bezoek ook :)

  • Avatar van Chantal
    Reply Chantal 22 december 2017 at 13:06

    Jaaa.. ik zou deze heel graag willen proberen/winnen. Wij hebben een hond en 2 katten. De hond vindt stofzuigen niet erg, ze komt zelfs naar ons toe zodat we haar kunnen stofzuigen(op een lage stand hoor)Maar de katten vliegen letterlijk door het huis.. als ze dat ding horen kruipen ze weg maar als we dan in de buurt komen, nemen ze een spurt en springen weg. Daardoor al veel dingen en planten omgevallen waardoor we extra zuigwerk werk of dweilwerk hebben.
    Ik zou hem daarom graag willen winnen.

  • Avatar van Nadine
    Reply Nadine 22 december 2017 at 12:39

    Ik doe graag mee. Stofzuigen is niet echt de leukste taak. Zeker niet als je onder alle spullen probeert te komen. Elk hoekje raken is vaak een uitdaging, maar met deze stofzuiger zie ik dat zeker zitten!

  • Avatar van Geer Jonker
    Reply Geer Jonker 22 december 2017 at 11:40

    Verras graag mijn lieve zus met een huis vol dieren en kindjes,wat een geweldige hulp in huis!

  • Avatar van JS Gajadhar
    Reply JS Gajadhar 22 december 2017 at 11:38

    Twee Perzische katten en twee koekiemonsters….nou dan weet je het wel!

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 21 december 2017 at 23:49

    Onze poes is wel bang voor onze stofzuiger, maar niet heel erg. Zodra we ‘m uitzetten, komt ze weer onder het bed vandaan. Maar een beste vriendin van mij heeft een kater die echt doodsbang is voor dat ding, zodra die tevoorschijn komt. Voor haar en vooral voor hun kat zou een stille stofzuiger echt een uitkomst zijn! Daarom zou ik deze mooie stille zuiger aan haar schenken mocht ik winnen. Ik volg je FB pagina en zal de actie delen op social media morgen.

  • Avatar van Menekse Yanmaz
    Reply Menekse Yanmaz 21 december 2017 at 22:57

    Waauuw wat een prachtige cadeau ik doe graag mee voor mijn schoonmoeder die twee honden heeft. Haar stofzuiger die werkt niet meer naar toebehoren ?. De Kleinkinderen komen ook vaak langs dat betekent heel veel rommel. Zou haar heel graag blij willen maken met deze mooie stofzuiger ?

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 21 december 2017 at 22:50

    Ik zou heel graag winnen, omdat ik een hondje heb die al 12 jaar bang is voor de stofzuiger en hij er nu een oppasvriendje (dwerg teckeltje van mijn zus) bij heeft die óók bang is voor de stofzuiger. Daarnaast heb ik zelf ook last van het harde geluid dat onze oude stofzuiger maakt, omdat ik licht autistisch ben en niet zo goed tegen lawaai en drukte kan. Knuffelen met de hondjes helpt wel altijd als alles even te veel is. En daarom zou ik ons allemaal blij willen maken met deze stofzuiger. En ze leefden nog lang en gelukkig… en zonder lawaai :p

  • Avatar van Van Peteghem Lie
    Reply Van Peteghem Lie 21 december 2017 at 22:01

    Soms ben ik blij dat we ook een baardagaam hebben want die verliest enkel zijn huid af en toe als hij vervelt in zijn terrarium, is 1 zorg minder want de 2 poezen en ons konijn Furby kunnen soms door het huis crossen en dan stuiven alle haren in het rond! Als ik zo je opmerkingen lees is dit een echt hebbeding!

  • Avatar van Sien van Biessum
    Reply Sien van Biessum 21 december 2017 at 22:00

    Voor mijn lieve dochter en haar prachtige grote gezin,knoeimonsters en dieren….Ik zou haar graag dit geweldige hulpje willen geven! ♥

  • Avatar van Josien Hillebrands
    Reply Josien Hillebrands 21 december 2017 at 21:36

    Met twee Noorse boskatten en twee kleine kindjes heeeeeel erg welkom! ♥

  • Avatar van Hannah Kagenaar
    Reply Hannah Kagenaar 21 december 2017 at 20:14

    Dit is zo’n mooie actie! Ik weet zeker dat ik mijn beste vriendin hier ontzettend blij mee kan maken.Toen mijn vriendin hoorde dat zij ernstig ziek was stortte haar hele wereld in. Al haar dromen… weg. Maar met de steun van haar lieve vriendinnen heeft deze powervrouw de moed opgeraapt en is zij keihard gaan werken om haar dromen weer te vervullen. Zij is weer in haar zichzelf gaan geloven en heeft sommige doelen al mogen bereiken. Wij zijn als vriendinnen super trots op haar en willen daarom graag deze stofzuiger voor haar winnen! Want deze vrouw is zo ontzettend bijzonder, vinden wij.

  • Avatar van Floor Bol
    Reply Floor Bol 21 december 2017 at 19:34

    Wow zoveel reacties al, maar ik ga het toch proberen, je weet maar nooit :) Sinds kort heb ik een kitten in huis, het is echt een schatje! Zijn vacht is helemaal wit en nu gelukkig nog niet uitgevallen. Toen ik hem ophaalde had hij vlooien, dus moest de stofzuiger veel gebruikt worden. Heel leuk vond Vos (zo heet ie) dat nog niet. Als Vos straks in de rui is ligt mijn hele studio onder de witte haren en die zie je natuurlijk heel goed. Ook heeft mijn oude stofzuiger zijn beste tijd gehad helaas, maar deze Bosch is nog tien keer beter! Mijn kitten zal niet hoeven schrikken van de herrie, er liggen geen snoeren in de weg en ik heb geen last van zijn haren. Duimen maar!

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 21 december 2017 at 17:54

    Husky en Sade zijn schatten van poezen, ze apporteren balletjes, voelen het aan als ik verdrietig ben en komen op mijn buik liggen als ik buikpijn heb. Als ze heel vrolijk zijn om me te zien en ik wil proberen om uit te slapen, dan likken ze me wakker. Ze zijn echt de beste keuze ooit, maar omdat ik heel allergisch ben aangelegd moet ik het huis goed haarvrij houden. Dat betekent elke dag stofzuigen. Deze heerlijke rode gadget zou mijn leven echt een goed upgrade geven

  • Avatar van Cindy Framke
    Reply Cindy Framke 21 december 2017 at 16:09

    Wauw wat een superactie! Met 2 honden, een kat, konijn, 2 vogels en 2 kleine kinderen in huis liggen er af en toe behoorlijk wat haren, zaagsel, veertjes en kruimels op de grond. Daarbij is ons nieuwste hondje erg bang voor de stofzuiger dus als deze een stuk minder lawaai maakt zou dat ideaal zijn. Ik moet zeker wel iedere dag stofzuigen en iedere dag een bange hond is ook niet leuk. Ik doe dus heel graag mee aan deze actie.

  • Avatar van Annabel
    Reply Annabel 21 december 2017 at 15:51

    Wat een mooie maar ook handige stofzuiger! Zo fijn dat deze snoerloos is! Liselotte trekt hier graag de stekker uit het stopcontact haha als mama druk bezig is. Ook komt het voor dat ik regelmatig van stopcontact moet wisselen om overal bij te kunnen ;) En met een kat in huis, een kattenbak met korrels en voer wat naast de bak ligt wat je overal mee naar toe neemt (bah) is het fijn om het snel even schoon te maken. Ook loop je al snel wat zand, modder en takjes mee naar binnen. Ik doe dan ook graag mee met deze leuke actie. Op fb tag ik mijn zusje ook een grote dierenvriend met twee Engelse korthaar katten in huis ?✨.

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 21 december 2017 at 14:17

    Wat een geweldige actie. Ik doe graag mee. Dit lijkt me de perfecte stofzuiger voor mezelf. In de eerste plaats omdat ik een heel lief poesje heb, die net als die van jullie, regelmatig haar kattenbakkorrels door het huis verspreid, maar een snoerloze stofzuiger is voor mij ook ideaal omdat ik in een rolstoel zit en stofzuigen bijna onmogelijk is omdat ik iedere weer in de knel zit met het snoer of de stofzuigerslang. Een stofzuiger meetrekken als je moet rijden en sturen is een drama en met een stoffer en blik(op steel) krijg je alles gewoon lang niet zo goed schoon als met een stofzuiger.

  • Avatar van Elien hermans
    Reply Elien hermans 21 december 2017 at 11:10

    Wij (Plush, Toulouse 2 harige liefje poezen en ons zus Mila Engelse cocker), zouden onze baasjes hier heel blij mee maken! Wij maken het hier elke dag weer heel vuil. Haar, zand van buiten, … zelf vinden we dit heel tof maar onze baasjes niet zo. Hopelijk vinden ze het niet meer zo erg als we hen deze geweldige stofzuiger cadeau kunnen doen!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 21 december 2017 at 11:00

    Ook ik doe graag mee! Met een golden retriever en twee losgeslagen zoontjes wordt de stofzuiger intensief gebruikt :D. Het zou vast ook een stuk sneller gaan als ze er niet allebei op kunnen zitten haha.

  • Avatar van Myrthe
    Reply Myrthe 20 december 2017 at 23:10

    Handig zo speciaal voor huisdieren!
    We mogen binnenkort weer een hondenvriend aan ons gezin toevoegen :D. We hebben er 1,5 jaar op moeten wachten.
    Op zich vind ik wat haren op de grond niet zo erg, want het hoort er gewoon een beetje bij.
    Mijn moeder houdt het echter wel graag netjes binnen en ik ga er vanuit dat de pup ook wel wat troep zal maken in het begin…
    Ik zou daarom graag mijn moeder blij maken met deze super stofzuiger! Ze heeft het er al een tijd over dat het haar zo makkelijk lijkt om een snoerloze en zakloze stofzuiger te gebruiken. Ik denk dat de Bosch zuiger haar een minder stressvolle en intensieve tijd zou geven als straks ons pluizebolletje komt. Dan kunnen we in de eerste plaats genieten en zijn de schoonmaakmomentjes goed te overzien. Zonder snoer pak je hem er zo even bij lijkt me!
    Ik heb geen FB, maar ik volg je blog nog steeds op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

  • Avatar van Christel
    Reply Christel 20 december 2017 at 19:52

    Oooh super mijn harig viervoetig maatje is de grootste vervuiler in huis.
    Dus een stofzuiger met snoer is echt niet handig.
    Fingers crossed. ;-)

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 20 december 2017 at 19:48

    Ik vergat te reageren… zojuist was ik weer met de stofzuiger (loeizwaar ding) van boven naar beneden aan het hobbelen en dacht aan deze winactie! Wat zou dat fijn zijn om niet meer gevaarlijk de trap op en af te gaan…
    Ik poets vaak, omdat ik dus allergisch ben. Maar uhm… ik heb ook wel eens geen zin hoor!

  • Avatar van Marie-Claire van der Steen
    Reply Marie-Claire van der Steen 20 december 2017 at 19:40

    Ja, ja, jaaaaa! Wat een geweldig mooi én handig item voor een winactie.

    Ik vind natuurlijk dat ik de allerbeste redenen heb waarom ik deze beauty zou mogen winnen, komtie dan;

    1. Onze huidige stofzuiger laat een muffe geur achter (dan ziet het er lekker fris uit, maar ruikt het weer niet fris)
    2. Ik moet 3 keer van stopcontact wisselen als ik ons hele huis(je) wil stofzuigen (wat normaal niet erg is maar nu ik zwanger ben een soort van hele heftige bootcamp is)
    3. Omdat we ons eerste kindje binnenkort verwachten staat nu ons HELE huis vol met alles voor onze aanstaande prins. Om die reden zal de stofzuiger dus ergens in het zicht moeten staan en met deze SUPER knappe stofzuiger is dat absoluut geen punt
    4. De allerlaatste en beste reden; het klinkt als een droom die uitkomt om onze kleine spruit in the making en onze kat samen gezond in 1 huis te laten leven; geen drilboor geluiden die uit de zuiger komen + hij is super handig en wendbaar EN snoerloos dus we kunnen de hele dag stofzuigen zonder dat iemand er van wakker word of gaat huilen….

    Ik hoop dat ik je overtuigd heb ;)

    Wij gaan duimen.

    Liefs en de allerfijnste feestdagen toegewenst!

  • Avatar van Juul Juultje
    Reply Juul Juultje 20 december 2017 at 19:34

    Wow dit is een leuke actie!!! ? Ik word hier helemaal ✨HAPPY✨ van! ? Wat een mooie rode steelstofzuiger gaan jullie weggeven! ? Ik waag graag een kansje. ❤? Kan ik goed gebruiken!! ? Ook heel fijn dat ie draadloos is. Echt top!
    ❤️????
    ✔ Geliked
    ✔ Gedeeld
    En nu maar heel hard duimen dat deze steelstofzuiger mijn kant op mag komen. ?

  • Avatar van Jessica
    Reply Jessica 20 december 2017 at 18:54

    Wat een super prijs! Ik zou ook graag mee doen. Met een heerlijke hond, die alleen nogal bang is voor veel dingen, zou het heel welkom zijn!

  • Avatar van Elodie Troccaz
    Reply Elodie Troccaz 20 december 2017 at 18:51

    Wat een high-end apparaat!
    Als ik won, zou ik het aan mijn zus geven. Ze heeft een kleine kat, maar met veel kattenhaar! Zijn kleren (en onze kleding) zijn altijd bedekt!

  • Avatar van Ilze van der Steen
    Reply Ilze van der Steen 20 december 2017 at 16:42

    Wat een ontzettend mooi cadeau? zou zeker van pas komen in mijn nieuwe huis.
    Fijn voor het schoonhouden van mijn huiskamer zeker met al die hondenhaartjes die regelmatig verloren worden??

  • Avatar van Johanneke van der Steen-Ketel
    Reply Johanneke van der Steen-Ketel 20 december 2017 at 16:32

    Wat een gaaf ding! Als ik hem zou winnen, dan zou ik hem aan mijn moeder geven. Zij heeft namelijk een heerlijke, zwarte, stoffen bank en een heerlijke, grijze kat en heeft regelmatig heel veel werk om zijn haren van onder andere de bank te verwijderen. En ze verdient gewoon zo’n gaaf cadeau. Zonder haar had ik de moed al ontelbare keren opgegeven.

    Dus ja, ik zou hem graag winnen voor mijn moeder.

  • Avatar van Elvera van Vliet
    Reply Elvera van Vliet 20 december 2017 at 16:23

    Dit zou echt ideaal zijn voor in mijn huisje! We hebben net een pup uit Roemenië en helaas heeft hij schurft dus verliest onwijs veel haar om gek van te worden maar zo’n ontzettende lieverd is het. Verder zijn ze beneden bij de flat aan het verbouwen en ligt alles onder het zand wat je dus mee het huis in neemt + dat de hondenpootjes ook helemaal onder het zand zitten. Nu gaan mn vriend of ik snel het huis stofzuigen als de ander de hond aan het uitlaten is omdat hij anders alleen maar aan het blaffen is naar de stofzuiger.
    En dan ziet de Bosch Pro Zoo er ook nog eens hip uit!

  • Avatar van Mathieu van Sluis
    Reply Mathieu van Sluis 20 december 2017 at 15:46

    Voor mezelf. Onze stofzuiger is 14 jaar oud en hoognodig aan vervanging toe.

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 20 december 2017 at 14:46

    Wat een top apparaat! Super dat Bosch ook aandacht geeft aan alle dierenbaasjes.

    Sinds kort hebben we een tweede langharige huisgenoot en daarmee twee poezenvriendjes in huis rondlopen. Hartstikke leuk, maar het laat logischerwijs ook z’n sporen na. De Proanimal Zoo stofzuiger is dan ook hartstikke welkom om de huishoudelijke klusjes een stukje gemakkelijker te maken. Ik zeg: duimen maar! :)

  • Avatar van Femke Butink
    Reply Femke Butink 20 december 2017 at 14:39

    Wat een mooie. Hopelijk is dit ergonomische voor mij om te gebruiken met al m’n rugklachten. Gewone stofzuiger is voor mij niet te doen en ik hoop dat ik met deze stofzuiger ook makkelijker even een stukje kan stofzuigen. Zeker als de vogels er weer een zooitje van hebben gemaakt.

  • Avatar van marij brand
    Reply marij brand 20 december 2017 at 14:17

    Zou ideaal zijn! Met 2 katten en 2 rondkruipende baby’s :)

  • Avatar van Suzan
    Reply Suzan 20 december 2017 at 13:52

    Wat een mooie handige stofzuiger. Ik heb een hele lieve poes en een hele lieve hond die goed met elkaar overweg kunnen, maar het probleem is dat er allemaal katten- en hondenharen in onze huis zit. Dat is vervelend voor ons en voor andere mensen die bij ons op bezoek komen, want onze kleren zitten er onder. We willen ze ook niet gaan opsluiten in een kamer door die haren. Deze stofzuiger is een perfecte oplossing daarvoor!

  • Avatar van Astrid Eerbeek
    Reply Astrid Eerbeek 20 december 2017 at 13:39

    Wat een mooi design deze Bosch stofzuiger.
    Uit ervaringet een kleine, ander merk, stofzakloze stofzuiger weet ik dat dat dus ideaal is. Sinds enige tijd hebben we een tapijt in de woonkamer liggen. Super mooi en comfortabel. En dat vindt onze hond dan ook. Een heerlijke hond, maar wel een die nogal wat haar loslaat. Nu heb ik een oude stofzuiger beneden, maar moet ik voor het tapijt steeds van zuigmond wisselen. Deze Bosch zou een mooi geschenk zijn, gezien de zuigmond die erbij zit én het feit dat niet steeds een met haren gevulde stofzuigerzak moet worden weggegooid. Ik maak graag een kans op deze Bosch stofzuiger.

  • Avatar van Johanna
    Reply Johanna 20 december 2017 at 12:22

    Wat een dotje van een zuiger! Snoerloos, krachtig op alle oppervlakken, klein, geen stofzuigerzakken & geen bange kat, geweldig!! Met 4 hondjes en een poes is in de constante strijd tegen huisdierhaar hier deze super hulp meer dan welkom!!

  • Avatar van Lizz
    Reply Lizz 19 december 2017 at 23:16

    Echt? Snoerloos? Geen kattenharen meer? En voor februari 2018 al van de kerstboomnaalden af? Die moet ik hebben! ?

  • Avatar van Marielle Peeters
    Reply Marielle Peeters 19 december 2017 at 22:33

    Wat een prachtige stofzuiger! De stofzuiger die ik nu heb is bijna overleden en aangezien ik zorg voor 2 poezen en 2 jack russels zou deze stofzuiger enorm goed van pas komen ! Alvast fijne feestdagen gewenst !

  • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 19 december 2017 at 22:08

    Gave actie! Wil hem stiekem graag zelf winnen… met een ondeugende #Bellepoes en een mini in aankomst lijkt mij dit erg handig. Al kon je naast mij vroeger prima stofzuigen, ik lag in coma haha. Liefs Ilja

  • Avatar van esther
    Reply esther 19 december 2017 at 21:16

    Wat een leuke actie Desirée! Ik waag toch een klein kansje. Onze stofzuiger is zo goed als overleden maar onze poes Isis doet het nog hartstikke goed. Niet handig dus ;-) Ik doe dus heel aso mee voor mijzelf maar dat komt ook doordat ik denk dat de kindjes mij met deze heel enthousiast gaan helpen en met mijn energie is een beetje hulp van twee kleine stuiterballen helemaal geen slecht idee! :-) Succes allemaal!

  • Avatar van sebastiaan
    Reply sebastiaan 19 december 2017 at 21:13

    Bosch maakt met deze stofzuiger zijn belofte waar, verwijdert inderdaad met de turboborstel in no time ALLE hondenharen uit matten, kleden en vloerbedekking! Ook op harde vloeren is zijn zuigkracht ongeëvenaard. Ideaal is het ontbreken van stofzuigerzakken, het reservoir laat zich gemakkelijk legen.

  • Avatar van Annet van Vliet
    Reply Annet van Vliet 19 december 2017 at 21:00

    Hier kunnen mijn kinderen ook vast heel goed mee overweg :) …..wat zou het leuk zijn zo’n mooie stofzuiger en dan hoef ik het eindelijk niet meer alleen te doen!

  • Avatar van Denise Watzema
    Reply Denise Watzema 19 december 2017 at 20:24

    Wat een handige prijs! Met een kat en twee gerbils en nog ‘stoffige’ kinderen komt deze wel van pas ?

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 19 december 2017 at 19:25

    Hi Desirée,
    Mijn mama zou ik graag blij maken omdat ze onwijs goed voor onze 3 honden zorgt.
    Plus ze maakt het hele huis schoon, inclusief een hoop hondenharen.
    Want ja, op de mannen in de familie kunnen we niet rekenen voor het huishouden, dan maar op zo’n mooie stofzuiger ;-)
    Hartelijke groet,
    Michelle

  • Avatar van lottie
    Reply lottie 19 december 2017 at 18:11

    Ik doe hem cadeau aan mijn vriend! Hopelijk gaat hij dan iets vaker het huishouden doen ;)

  • Avatar van Miekske Dingens
    Reply Miekske Dingens 19 december 2017 at 17:44

    Wat een hele fijne actie! En zo te zien ben ik niet de enige die dit denkt :) Heel graag een kansje, zodat we ons huisje nog beter kunnen onderhouden <3 Zeker met 2 poezen, een zoon en een man die beiden nogal eens vergeten om hun schoenen uit te doen… <3 Fingers crossed!

  • Avatar van Lesley
    Reply Lesley 19 december 2017 at 17:27

    met alle diertjes hier in huis kunnen we een krachtige stofzuiger erg goed gebruiken!

  • Avatar van Christie Julietta
    Reply Christie Julietta 19 december 2017 at 16:09

    Wauw, deze steelstofzuiger is mooi!! ? Ik hou van rood. ❤
    Ik heb een lief hondje. ? Ik zou deze steelstofzuiger goed kunnen gebruiken, niet alleen voor de honden haren, maar ook voor mijn eigen haar. ? Ik heb ook last van haaruitval.

  • Avatar van Marinka
    Reply Marinka 19 december 2017 at 15:15

    Oh wauw te gek! Wij hebben twee pluizige cavia’s, maar ook een lief klein blond meisje dat rommel maakt alsof we met een kudde olifanten leven. Elke dag pak ik meerdere keren de stofzuiger erbij omdat er weer kruimels op de vloer liggen, ze hooi uit het caviapolitie heeft getrokken, de hond van mijn ouders hier was en met een rondkruipend meisje al die haren niet zo fijn zijn. Het lijkt me heerlijk om niet steeds met de grote stofzuiger te sjouwen. En bovendien gewoon te kunnen zuigen wanneer ze ligt te slapen.

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 19 december 2017 at 14:27

    Supermooi en handig! Hij ziet er perfect uit om het stoffige huisje en trappen van mijn vriend en mijzelf op een eens chille manier schoon te maken :D

  • Avatar van Floor Sleeking
    Reply Floor Sleeking 19 december 2017 at 13:56

    Hi Curvacious! Wat een mooi cadeau geven jullie weg zeg! Deze handige stofzuiger komt bij ons erg goed van pas, we hebben een poes en hierdoor moeten we vaak stofzuigen. Onze oude zuiger kan inmiddels wel vervangen worden, en deze lijkt ons echt geweldig.

    We gaan daarom heel hard duimen! Zou een heel fijn kerstcadeautje zijn.

  • Avatar van lynn mahieu
    Reply lynn mahieu 19 december 2017 at 13:55

    Wauw wat een actie!!! Ik maak heel graag kans op deze praktische stofzuiger! Deze zou ervoor zorgen dat ik niet steeds de trap op en af zou moeten sleuren met een zware stofzuiger! Ook heel handig om de lastig te stofzuigen hondenharen van al onze hondenlogées mee weg te krijgen! ?

  • Avatar van Dino Neutel
    Reply Dino Neutel 19 december 2017 at 13:46

    Ik weet zeker dat mijn vrouw hier heel blij van wordt. Zij wordt gek van mijn honden, nou ja, de haren van de honden dan.
    Als ik deze aan haar kan geven, zal ze het vast een stuk minder ergelijk vinden “D

  • Avatar van Elvira van der Heijden
    Reply Elvira van der Heijden 19 december 2017 at 12:23

    Ik zou dit zo heel graag willen winnen voor mezelf, wij hebben 2 katten en één van hun is toch echt een ”furball” :)
    Helaas heb ik een kattenallergie maar ze zijn mijn kindjes dus zou ik ze nooit willen weg geven maar dat betekent ook dat ik vaker moet stofzuigen. Mijn stofzuiger is best zwaar en dat wordt lastig als je bij de bovenverdieping ook wilt schoonmaken en dan zou dit heel erg handig zijn omdat ik hem dan veel makkelijker kan tillen en dan ook regelmatiger kan stofzuigen!

  • Avatar van Patricia Jongboom
    Reply Patricia Jongboom 19 december 2017 at 12:10

    Wauw wat een geweldige prijs om te winnen.
    Ik zou hem graag winnen wat zal het dan heerlijk schoon zijn met minder honden haren, mijn hondje doet elke dag van het jaar zijn haren laten vangen en als je het in de bank op je kleding of in de vloerkleed zit komen ze niet zomaar los lijkt wel of er haakjes aan zitten gaat dus niet zo makkelijk eruit.
    Ik hoop als ik deze win zal het geweldig meer ter gaan.

  • Avatar van elletjee
    Reply elletjee 19 december 2017 at 11:46

    geweldig wat een mooie kans om deze mooie maar vooral praktische stofzuiger te winnen. Zo krijg ik de haren van mijn hond (en al t zand dat ie iedere dag uit t bos meesjouwt) moeiteloos weg. Je zou me er een ongelooflijk groot plezier mee doen.

  • Avatar van Julia
    Reply Julia 19 december 2017 at 10:58

    Hoi!

    Ik zou hem heel graag voor mijn moeder willen winnen <3
    Inmiddels heeft ze vier (!) honden waaronder de mijne. Die is inmiddels 14, heeft helaas kanker, maar we genieten iedere dag van haar <3 Drie van de vier zijn straathonden geweest en de nieuwste pup is ook van een ongepland nestje. Maar met vier honden heeft mijn moeder natuurlijk de nodige haren. Daarom zou ik haar zo een stofzuiger gunnen! Licht, makkelijk en veel handiger dan dat oude monster dat er staat. Ook handiger voor de trap bijvoorbeeld! Ik duim heel erg mee voor mijn moeder.

    Groetjes,
    Julia

  • Avatar van Mieke Stam
    Reply Mieke Stam 19 december 2017 at 10:55

    Hier ook 2 harige poezen monsters in huis, dus deze stofzuiger zal hier erg welkom zijn, ook om de kapotte kerstballen op te zuigen voor de jongens zich snijden… tijd voor poes-proof kerstballen volgend jaar :P

  • Avatar van Esther Hendriks
    Reply Esther Hendriks 19 december 2017 at 10:44

    Die wil ik hebben! We hebben een érg leuk hondje, maar die haren zijn toch wel héél erg vervelend. Omdat onze woning uit verschillende losse ruimtes bestaat zitten we altijd te klieren met die stekker die dan weer achter deur of iets dergelijks blijft hangen, dus snoerloos is ook superhandig!

  • Avatar van Zena
    Reply Zena 19 december 2017 at 10:21

    Het lijkt me een prachtig cadeau voor mijn moeder die een heftig jaar achter de rug heeft en nu gelukkig een nieuw huis heeft

  • Avatar van Ayt van der Heide
    Reply Ayt van der Heide 19 december 2017 at 09:37

    Doe heel graag mee voor mijzelf. Een stof en haarvrij huis. Ja dat zie ik wel zitten.

  • Avatar van Esther Dana
    Reply Esther Dana 19 december 2017 at 07:51

    ?Wow wat een leuke actie! ?
    Dit is helemaal geweldig!? Ik zou héél graag deze steelstofzuiger winnen. ? Wat een kans!! ? Met deze lieve vriendjes van mij in huis kan ik zeker wel een goede stofzuiger gebruiken. Deze actie krijgt van mij natuurlijk een ? Ik ga het meteen delen, ? zodat mijn vrienden die nu op facebook kijken ook een kans kunnen maken. ? Nu maar heel hard duimen dat ik de gelukkige mag zijn. ?

  • Avatar van Nina Mol
    Reply Nina Mol 19 december 2017 at 05:26

    Ik doe graag mee omdat ik vier katten heb!

  • Avatar van Claire Rhee
    Reply Claire Rhee 19 december 2017 at 00:51

    Onze meiden hebben van Sinterklaas 2 cavia’s gekregen en het zijn echt schatjes hoor, maar wat maken ze een troep (samen met onze meiden ?) het zaagsel en hooi vinden we door het hele huis terug.
    Zou helemaal te gek zijn om met deze fijne draadloze stofzuiger de boel bij te kunnen houden ??
    Zo wordt stofzuigen gewoon leuk om te doen (en wie weet geldt dat dan zelfs voor de papa des huizes ?)
    Ik zou dolgelukkig zijn ???

  • Avatar van kimberly scheers
    Reply kimberly scheers 18 december 2017 at 23:57

    Met 1 langharig konijn, 3 cavia’s en een hond in de woonkamer (met een vloerkleed en stoffen meubels) zou deze zeker van pas komen!!! Hopelijk is uren stofzuigen om alle haren weg te krijgen dan verleden tijd :)

  • Avatar van Silvia Swart
    Reply Silvia Swart 18 december 2017 at 23:02

    Ik werk in de thuiszorg en bij 1 gezin werk ik met een zelfde soort stofzuiger, alleen dan met draad. Ik was er gelijk verliefd op. Maar deze snoerloze wint de competitie met flair ! Dit is de droom van ieder volgens mij ;) Geniale uitvinding en erg handig, neemt weinig ruimte in… een echt Christmas gevoel krijg ik er van…

  • Avatar van Wilma Daemen
    Reply Wilma Daemen 18 december 2017 at 21:50

    Wat fijn voor mijn eigen haren. Ik heb lang haar en dat valt erg op als er haren liggen of aan de bank hangen. Altijd een heel gedoe om ze weg te krijgen met een gewone stofzuiger. Dus hier thuis zou die mooie stofzuiger goed uitkomen. Zeker omdat er ook vaak een kortharige hond lang komt en die haren zijn ook moeilijk weg te krijgen.

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 18 december 2017 at 21:42

    Dit lijkt mij ideaal. Een stofzuiger die gemakkelijker in gebruik is en geen stekker meer. Heerlijk om zo alle vloeren schoon te maken. Ik heb sinds kort een nieuw huis met een laminaat vloer. Op de een of andere manier heb ik erg veel last van veel stof. Ik kan elke dag wel stofzuigen, terwijl ik zelf amper thuis ben. Ik denk en hoop dat het door de nieuwheid komt. Ik hoop dat het met een goede stofzuiger makkelijker schoon te maken is.

  • Avatar van Anita van Dijk
    Reply Anita van Dijk 18 december 2017 at 21:42

    Ik zou hem zelf graag willen proberen, met een zwarte Labrador, een papegaai en een dwergkonijntje heb ik elke dag wel haren, vogelveertjes, vogelvoer en zaagsel van het konijntje en ligt er elke dag genoeg om de stofzuiger te gebruiken. Zelfs waar de hond nooit komt (bijv. in de wc en boven) liggen zwarte haren.

  • Avatar van Julia...
    Reply Julia... 18 december 2017 at 21:38

    Ik heb 3 katten en hondje en een konijn. Ik kan deze gave stofzuiger dus heel goed gebruiken.

  • Avatar van Emile
    Reply Emile 18 december 2017 at 21:13

    Handig. Zou hem aan m’n oudere zus cadeau willen doen. Zij heeft in Griekenland een hondje gekocht.
    Ze zou super blij hier mee zijn, zo kan ze de boel haarvrij houden!

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 18 december 2017 at 21:08

    Super leuke winactie!
    Ik zou deze stofzuiger graag willen winnen voor m’n vriend. We zijn al van alles nieuw aan het kopen voor onze verhuizing. Een stofzuiger hadden we nog niet, dit zou dus een grote verassing zijn.
    Ons huis wordt in rode tinten dus deze zou daar super goed bij staan.
    Duimen!
    Liefs Iris

  • Avatar van Francis Westerweele
    Reply Francis Westerweele 18 december 2017 at 20:47

    Super handig aangezien wij wonen in een huis met 3 verdiepingen met een vloeroppervlakte van meer dan 300 vierkante meter en twee kinderen en poezen, wil ik deze wel als kerstcadeau aan mijn vrouw Tine Westerweele geven. Die heeft nu al een hekel aan het meerdere keren versteken van de stekker als ze moet stofzuigen. Dus een draadloze stofzuiger komt hier zeker tot zijn recht. En daarbij is het nog eens een super mooie stofzuiger. Ik hoop dat zij hem mag winnen.

  • Avatar van rene venema
    Reply rene venema 18 december 2017 at 20:38

    onze ode dame Nena is een hondje uit kroatie. na jarenlang zwerven heeft ze een huisje. echter de zwerver in haar is niet helemaal weg. daarom zwerven er vele van haar haartjes door onze kamers heen. ze lijkt wel een kerstboom die alle naalden laat vallen. vandaar dat we graag meedoen!

  • Avatar van Corinne de Graaf
    Reply Corinne de Graaf 18 december 2017 at 20:27

    Ik doe mee voor mijn broer en schoonzus.Ze hebben 2 witte katten.Ze gaan volgend jaar verhuizen naar een nieuwbouw woning en dit zou een leuk cadeau voor ze zijn.

  • Avatar van Stephanie Rob
    Reply Stephanie Rob 18 december 2017 at 20:16

    Jaaa wat een super stofzuiger! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn ouders. Met twee katten in huis is een goede stofzuiger zeer handig. Deze ProAnimal stofzuiger zou daar super voor zijn! Een geweldig cadeau voor hun, maar ook voor mij als ik moet stofzuigen haha! Geweldig kerstcadeau!

  • Avatar van Joke
    Reply Joke 18 december 2017 at 20:15

    Met 4 harige hondjes, 1 grote en een papegaai, kan je het stof wel voorstellen. En met astmatische bronchitis is het huis stof vrij hebben wel een noodzaak. Daarbij zou deze stofzuiger enorm helpen. En de huidige is ook dringend aan vervanging toe.

  • Avatar van petra
    Reply petra 18 december 2017 at 20:12

    een klein huis met 1 hond en 2 poezen en heel het jaar door haren.. een extra stofzuiger voor de boven- en zolderverdieping is een uitkomst

  • Avatar van Joris van Petten
    Reply Joris van Petten 18 december 2017 at 20:06

    Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter, ze gaat volgende maand op zichzelf wonen!

  • Avatar van Noa Harmssen
    Reply Noa Harmssen 18 december 2017 at 20:05

    Snoerloos of draadloos; als we het hebben over huishoudelijke apparaten, dan klinkt mij dat als muziek in de oren! Helemaal als het om stofzuigen gaat. Want ik lig altijd in de clinch met dat snoer EN ook al heb ik onze huidige stofzuiger al zo’n 5 jaar en weet ik dus ook al 5 jaar hoe lang het snoer kan reiken,, ik probeer toch iedere keer tot bovenaan de trap te komen, maar dat wil nog steeds net niet!
    Met een hond, twee kleine kinderen en op dit moment een kerstboom die hopelijk ook tijdens de kerst nog naalden aan z;n takken heeft ipv op de grond lijkt mij deze stofzuiger dus echt een top aanwinst!

  • Avatar van elsje
    Reply elsje 18 december 2017 at 20:05

    Wauw ik beloof bij deze dat Yauc overal in huis mag komen!!! En misschien krijgt ze er dan nog wel een vriendje bij ook :D

  • Avatar van Peggy Elizen
    Reply Peggy Elizen 18 december 2017 at 19:43

    Deze lijkt me ideaal, niet zo een groot lomp ding wat altijd in de weg staat. Klein en praktisch, maar toch voldoende zuigkracht voor de honden haren.

  • Avatar van Jantine v Susteren
    Reply Jantine v Susteren 18 december 2017 at 19:29

    Hoewel de kans zeer klein is dat ik win doe ik toch mee! Onze stofzuiger Hetty wordt te oud om het huis stofvrij te houden en met 2 kleine kids en 2 poezen is een goede stofzuiger een must!(dan mag Hetty van haar welverdiende pensioen genieten)

  • Avatar van anja
    Reply anja 18 december 2017 at 18:43

    om mijn huis altijd goed en snel stofvrij en schoon te krijgen en houden

  • Avatar van c.boeren
    Reply c.boeren 18 december 2017 at 18:41

    Wat maken al die dieren toch een bende.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Onze parkiet is een echte fladderaar. Net na het stofzuigen een keertje met de vleugels en alles zit weer onder de veren.
    Maar we houden toch veel van onze fladderaar.;)

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 18 december 2017 at 17:49

    Ik had niet gedacht dat ik dit ooit zou roepen, maar ik krijg gewoon zin om te gaan stofzuigen! Lijkt me ideaal zo zonder snoer., en met een huishouden met jonge kinderen en een kat is een goede stofzuiger geen overbodige luxe ;-)

  • Avatar van jacqueline de Waal
    Reply jacqueline de Waal 18 december 2017 at 17:37

    Wat een leuk ding die wil ik heel graag winnen hoor!

  • Avatar van sylvana
    Reply sylvana 18 december 2017 at 17:26

    met 3 katten is het een harige boel. Stofzuigen is dus wel een dagelijkse bezigheid hier in huis.
    Graag zou ik mee willen loten voor mezelf, maak graag een kansje.

  • Avatar van Anja van Zundert
    Reply Anja van Zundert 18 december 2017 at 17:15

    Ik gun mijn dochter deze stofzuiger. Ze gaat binnenkort op zichzelf wonen en kan hem goed gebruiken. Ook hoor ik al voorzichtige geluiden over huisdieren, dus ze kan maar beter goed voorbereid zijn

  • Avatar van Sandra Benedick Elzinga
    Reply Sandra Benedick Elzinga 18 december 2017 at 17:09

    Ideaal! We hebben een identieke tweeling en ze maken heel wat rommel
    Snoerloos? Woohooo :D

  • Avatar van Sharon de Ridder
    Reply Sharon de Ridder 18 december 2017 at 16:39

    Wat een prachtige stofzuiger! Mijn dochter heeft een aantal allergieën, waardoor ik elke dag de stofzuiger ter hand moet nemen. Ik zou dat zware bakbeest graag met deze beauty omwisselen!

  • Avatar van A.
    Reply A. 18 december 2017 at 16:31

    Geen Facebook of heel verhaal maar misschien mag ik er mee aan de haal ??????

  • Avatar van Marlies V
    Reply Marlies V 18 december 2017 at 16:18

    een mooi en heeeeeeeeeeeeeeeeeeel bruikbaar cadeau; met mijn mini-zoo komt dit goed van pas!

  • Avatar van Irene Niec
    Reply Irene Niec 18 december 2017 at 16:17

    Heel handig, ook voor als je de trap op moet en ik ben al niet meer de jongste, graag ga ik een kansje wagen

  • Avatar van Jomar de Bruin
    Reply Jomar de Bruin 18 december 2017 at 16:15

    Ideaal voor onze rood/witte kater die 50 weken van het jaar verhaart. Om gek van te worden die witte haren!

  • Avatar van Tamara v Bodegom
    Reply Tamara v Bodegom 18 december 2017 at 15:46

    Wauw! Na onze verbouwing (de stucadoor legt morgen de laatste hand) is mijn oude stofzuiger meer een “puinzuiger” geworden. En met 2 kinderen die overal van alles achterlaten EN 2 honden die echt geweldig zijn, maar met hun staart nog wel eens iets van tafel maaien en natuurlijk sowieso haren achterlaten zou dit echt DE ideale zuiger voor ons zijn! <3

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 18 december 2017 at 15:43

    Dat zou geweldig zijn!! Wij hebben een onmogelijk huis met heel veel hoeken, waar je dus overal kattengrind vindt. Met de gewone stofzuiger blijft het snoer achter elke hoek hangen en kost het stofzuigen uiteindelijk veel tijd.
    Ik ben super enthousiast door je artikel, super praktisch!! Ben er erg benieuwd naar!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 18 december 2017 at 15:27

    Oh jee, 225 reacties, maar ik ga het toch proberen. Wij komen rond mei terug naar Nederland, met alleen onze dozen met persoonlijke spullen. Oftewel: alles opnieuw kopen. Super-duper-leuk, maar ook nogal duur. En ondanks dat ik geen huisdieren heb, heb ik wel twee kleine kruimelkonten en vinden we mijn haren overal in huis terug. Ook heel irritant, kan ik je vertellen. Mocht ik niet winnen, dan ga ik deze stofzuiger denk ik alsnog aanschaffen. Ik ben precies naar zoiets op zoek: een stofzuiger die je snel uit de kast kunt trekken na het eten.

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 18 december 2017 at 15:21

    Geen huisdieren nadat onlangs onze langharige chihuahua is overleden. wel deze mama met lange haren en dochterlief met lange haren en wellicht binnenkort toch weer een huisdier… EN…. niet gelogen, onze stofzuiger is nu 1 maand kapot, en ik gebruik de reserve maar die is gewoon echt niet fijn! Dus fingers crossed; ik doe mee!

  • Avatar van monique ridder
    Reply monique ridder 18 december 2017 at 15:18

    oohh wat een gave stofzuiger om te winnen!! Hoe handig is het om hoppa de stofzuiger zo even te pakken! We hebben een halve dierentuin (honden, katten vogels, paarden en kippen) dus we nemen nog wel eens wat mee naar binnen en de honden en katten natuurlijk zelf ook! Deze mooie stofzuiger zou dus een uitkomst te zijn om elke dag het zuigen te vergemakkelijken! :)

  • Avatar van Nicole Elisabeth
    Reply Nicole Elisabeth 18 december 2017 at 15:15

    met mijn twee langharige katten is zo’n stofzuiger ideaal! ik doe graag mee

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 18 december 2017 at 15:13

    Wow! Wat een super interessante stofzuiger! Onze kat verliest ook nogal wat haar en de kattenbakkorrels liggen vaak overal verspreid in huis ? Dagelijks stofzuigen is dus een must, zeker met een kleintje van 3 weken!
    In onze woonkamer hebben we tegels, op de slaapkamers laminaat en op de trap ligt tapijt. Lijkt me super handig dat deze stofzuiger gewoon overal gebruikt kan worden!
    Ik doe dus zeker mee ? (op facebook heb ik een account samen met mijn man onder de naam Jomie C.)

  • Avatar van Karlijn
    Reply Karlijn 18 december 2017 at 15:08

    Omdat we binnenkort twee konijnen mogen verwelkomen bij ons thuis die vast veel erg ommen gaan maken en niet bij draden mogen komen

  • Avatar van Angelique Hendriks-op den velde
    Reply Angelique Hendriks-op den velde 18 december 2017 at 14:57

    Wij hebben een langharige poes en een kortharige hond, elke dag zuigen…maar door jouw review heb ik weer hoop, bij het stukje “kattebakkorrels opzuigen”was ik helemaal om …liggen hier ook overal door het huis ;)

  • Avatar van Brit Weijers
    Reply Brit Weijers 18 december 2017 at 14:50

    Lijkt me superhandig, je zal de gelukkige maar zijn.

  • Avatar van m vd broek
    Reply m vd broek 18 december 2017 at 14:24

    door dat ik in een rolstoel zit heb ik altijd ruzie tussen de wielen van de rolstoel en de snoer van de stofzuiger met deze stofzuiger is dat probleem meteen opgelost.

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 18 december 2017 at 14:03

    Wij passen graag op de trouwe viervoeters. Deze stofzuiger zou daarna wel uitkomst bieden.

  • Avatar van Hilde VE
    Reply Hilde VE 18 december 2017 at 12:07

    Ik doe mee voor Donovan Vanoystaeyen, hij heeft een hond geadopteerd en hij vindt het zeker te moeite waard om deze stofzuiger in huis te hebben :-).

  • Avatar van Ineke
    Reply Ineke 18 december 2017 at 11:55

    als ik deze draadloze stofzuiger van Bosch mocht winnen dan zou ik deze aan mijn dochter Sylvia geven voor het opvegen van de kattenharen van haar kat.

  • Avatar van Marjanne van den Blink
    Reply Marjanne van den Blink 18 december 2017 at 11:47

    Met een hond, een kat en een man in huis die graag knutselt komt een goede stofzuiger hier in huis heel goed van pas. En als ik dit artikel zo eens gelezen heb, voldoet deze stofzuiger hier zeker aan !!!! Want mijn eigen stofzuiger red hetgeen in het artikel wordt genoemd helemaal niet ………. pfff

  • Avatar van Sonja Hubregtse
    Reply Sonja Hubregtse 18 december 2017 at 11:46

    Als ik bezig ben met de stofzuiger
    gaat het steeds ruiger en ruiger.
    Ik mopper, scheld en foeter,
    terwijl ik moedeloos ploeter.
    Dat stomme ding zuigt niks meer op.
    Zit hij soms verstopt met een prop?
    Ach, dat ding kan er niets aan doen.
    Die moet nodig met pensioen!
    Breng hem maar naar de vuilstort,
    waar hij gerecycled wordt.
    Waar moet ik nu de kerstboomnaalden mee zuigen,
    Want we moeten straks echt de boom aftuigen.
    Wachten tot volgende kerst is geen optie meer,
    Want een boom zonder naalden is geen goede kerstsfeer.
    Daarom hoop ik een nieuwe stofzuiger te winnen,
    Dan kan het schoonmaak plezier weer gaan beginnen.
    En ook onze kat loopt hier in het rond,
    en maakt het met z’n haren soms echt te bont ;)
    Met deze nieuwe stofzuiger zuig ik weer met plezier,
    want hij werkt vast als een tierelier!

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 18 december 2017 at 11:07

    Ik doe heeeel graag mee.. Ik stofzuig 2 x per dag ?? omdat wij 3 katten en 1 hond hebben .. Jaa het lijkt soms wel een dierentuin bij ons thuis,maar hoe idiaal zou de bosch stofzuiger zijn!! Lijkt mij zo handig voor als ons zoontje straks begint met kruipen,zo kan ik de stofzuiger gewoon in huis laten staan! Duss ik ga duimen ????

  • Avatar van Dominique
    Reply Dominique 18 december 2017 at 11:06

    Jaaa, top! Wij hebben een hondje en een dochter van (as. zaterdag) 1 jaar oud. Dit zou perfect zijn! Het is zo’n gedoe om steeds dat grote ding van een stofzuiger uit de kast te trekken na iedere keer ontbijten, lunchen of diner ;). Maar ook na het wandelen met de hond en al het zand wat naar binnen komt, dan nog niet te spreken over de haren wat onze hond achter laat. Zou een perfect kado zijn voor de feestdagen :)!

  • Avatar van Willeke
    Reply Willeke 18 december 2017 at 10:58

    Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Ik heb niet alleen een 6 maanden oude Boxer Puppy maar ook een 4 jarig zoontje die graag knutseld. Heel schattig maar hij vind het heel erg lastig om zijn spulletjes op de tafel te laten. denk aan Play Doh op de grond wat vervolgens wordt opgegeten door onze puppy. (ja heel slecht!)
    Ik zou het dus echt onwijs tof vinden om deze stofzuiger te mogen winnen, zal me zoveel tijd schelen! even snel door het huis heen met de stofzuiger.

  • Avatar van Andy E Ijzermans
    Reply Andy E Ijzermans 18 december 2017 at 10:20

    Ik doe heel erg graag mee. Elke dag stofzuigen komt er hier helaas niet van, is een gesleur met dat logge ding telkens, maar eigenlijk is het wel nodig. Want de dag nadien ligt alles steeds weer vol met haren en echt proper is het eigenlijk niet. Ik denk dat een snoerloze stofzuiger dan wel een echte meerwaarde kan zijn. Geen gedoe met stopcontacten zoeken en snel en makkelijk in gebruik. Bosch is ook een heel goed merk.

  • Avatar van Babs
    Reply Babs 18 december 2017 at 09:49

    Vergeet ik te vertellen dat ik 2 lieve harige katjes heb, Marie en Toulouse, mijn lieve rakkebrakkers :)

  • Avatar van Jesje bulder
    Reply Jesje bulder 18 december 2017 at 09:47

    Wauw deze wil ik wel winnen ik heb 4 katten en ga elke dag de strijd aan met die vervelende haren
    Ze zitten echt overal en als je dan klaar ben met huishouden zitten ze er alweer dus wie weet zou deze stoere rode duivel mijn katten huishouden wat makkelijker kunnen maken??
    Ik doe graag mee net deze harige te gekke actie!!!

  • Avatar van Babs
    Reply Babs 18 december 2017 at 09:47

    Ik waag een kans(je)! Wil je geloven dat ik naar zo een snoerloze stofzuiger gezocht heb? Ik zag er enkele in de winkel maar ze zijn toch flink aan de prijs. Onze stofzuiger is een fijne miskoop(hij de veger heeft te korte haartjes waardoor hij zich vast zuigt aan de vloer, dus loop ik altijd alleen met het slang-gedeelte de vloer maar te stofzuigen) en zo een snoerloze is überhaupt handiger. Niet dat wij zo een groot huis hebben maar ik moet 3 verschillende stopcontact punten gebruiken om alles te doen.
    Deze is natuurlijk ideaal. Wat zal de winnaar een gelukkig mens zijn, mooie winactie!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 18 december 2017 at 09:39

    Wauw…..
    Zo mooi en prachtig design.
    Hier is een hond in huis en wordt dagelijks in het naastgelegen park uitgelaten dus op plavuizen en vinyl ziet men zand,
    takken, bladeren, haren etc..
    Dus zou het GRANDIOOS zijn als ik dit zou winnen….

    Fb.: Ike Hassankhan

    Xoxo

  • Avatar van Rozanne
    Reply Rozanne 18 december 2017 at 09:22

    Ooohhh die zou zo mega van pas komen! Met een kleine peuter, een vent die niet van huishouden houdt, een hond en kat die elkaar de tent uitvechten en dus haarballen achterlaten, en moeder met een drukke baan in de zorg en daarnaast nog een HBO opleiding volgt, is het bij ons onbegonnen werk! Ik hoop zoooooooooo dat ik hem win want ik heb hem echt hard nodig!

  • Avatar van wilmsen anita
    Reply wilmsen anita 18 december 2017 at 08:03

    ik wil hem graag winnen om de haren van onze kat en de pluimen van de vogel netjes te verwijderen

  • Avatar van Renske
    Reply Renske 18 december 2017 at 07:59

    Wauw, die kan ik hard gebruiken met twee puberende parkietjes in huis. Die regelmatig flink in de rui zijn en lekker met hun eten spelen :’) en af en toe wat laten vallen, als je begrijpt wat ik bedoel…

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 18 december 2017 at 07:21

    Wow, wat een gave winactie, ik loot graag mee voor mezelf! Ik heb 2 katten en het is elke keer weer een ramp om de kattenharen uit de vloerbedekking te krijgen. Ik volg je via Bloglovin’ en Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je bericht geliked en gedeeld.

  • Avatar van Marcha de Haan
    Reply Marcha de Haan 18 december 2017 at 07:05

    Ik doe graag mee omdat feze stofzuiger mij ideaal lijkt. Met een hond een kat en twee kindjes in huis ?

  • Avatar van Debbie Smits
    Reply Debbie Smits 18 december 2017 at 06:31

    Helemaal geweldig! Met twee katten én tijgerende baby zou dit dé ultieme oplossing zijn. Nu blijven er overal haren achter.

  • Avatar van Nadia Lahpor-Hesse
    Reply Nadia Lahpor-Hesse 18 december 2017 at 05:15

    Super leuk!!! Vooral doe kleur ? Het lijkt me mega handig om te stofzuigen zonder zak ensm snoer… ben dan veel sneller klaar denk ik…. met 2 katten en peuter is elke dag stofzuigen echt nodig dus het zou leuk zijn als het dan ook nog een feestje is! Daarom wil ik dezd SCHOONheid best onderdal bieden ?

  • Avatar van Sascha_W
    Reply Sascha_W 18 december 2017 at 02:19

    Aangezien mijn schoonzus ondertussen 5 asielkatten verzameld heeft, inclusief twee langharige modellen, denk ik dat ze heel blij zal worden van deze stofzuiger. door z’n smalle design komt hij goed in de hoeken ( waar stofpluizen zich altijd graag ophouden), al vraag ik me af hoe je de bank er nu haarvrij mee krijgt, maar dat mag Saskia me zelf vertellen, mocht ze de gelukkige zijn :)

  • Avatar van Gee Wong
    Reply Gee Wong 18 december 2017 at 01:43

    Zoek al een lange tijd naar een stofzuiger dat geen kabaal maakt in nederland
    [alleen japanse merken stofzuigers houd wel rekening mee qua geluidoverlast]
    tot nu toe geen succes ='( ’t zou een perfect kado zijn voor mijn zus

  • Avatar van Daisy
    Reply Daisy 18 december 2017 at 01:42

    Ik hoop heel gauw een eigen huisje te hebben en als echte dierenvriend vrees ik dat ik sneller huisdieren heb dan een huis ?. Verder komt mijn allerliefste vriendinnetje (het hondje van mijn ouders waar ik nu nog woon) dan natuurlijk ook regelmatig op visite. Een goede stofzuiger is dan heel fijn! En zo’n snoerloze lijkt mij gewoon het meest ideale ooit ?.

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 18 december 2017 at 01:34

    Met twee katten en een hondje in huis is deze stofzuiger heel erg welkom (helemaal omdat de huidige stofzuiger nog amper zuigkracht heeft). Met name de kattenharen blijven momenteel zwerven en vormen vlokjes in door t hele huis (zucht) dus bij deze waag ik graag een gokje en doe ik graag mee aan deze actie.

  • Avatar van CWJ Wong-Sie
    Reply CWJ Wong-Sie 18 december 2017 at 01:05

    Oooh zou wel leuk zijn als ik die kon winnen….
    Ik woon langs de weg en elke dag is er letterlijk alleen maar stof/vuil/uitlaatgas/bladeren
    ondanks dat je schoonmaakt die dag is er de volgende morgen weer vuil.
    En elke dag schoonmaken .. ik breek mijn rug lol

  • Avatar van Will
    Reply Will 18 december 2017 at 00:51

    Zo, dat is handig, geen snoer achter je aan, dat is altijd zo lastig.
    Ik heb op het moment geen dieren, maar wel vijf kruimels makende boefjes als kleinkinderen .
    Kunnen ook ontzettende rommel achter laten als ze weer weg zijn.
    Dan is het heerlijk als je deze snoerloze knecht aan het werk kunt zetten.
    Dan is het karwei zo weer opgelost.
    Graag doe ik mee, maar heb geen Facebook ( privéredenen) , maar volg op Bloglovin.

  • Avatar van Esmeralda Groenendal
    Reply Esmeralda Groenendal 18 december 2017 at 00:47

    Wow ik zou deze heel graag willen! Alleen al vanwege het perfecte formaat, ons huisje is klein en deze zou perfect kwijt kunnen ❤ Daarnaast hebben wij 2 vogeltjes, en ookal verharen die niet. Ze maken een flinke troep in huis ? Daarnaast lijkt ons oudere huisje soms wel van stof gemaakt waardoor ik eigenlijk 24uur per dag wel kan stofzuigen…

  • Avatar van Claudia Diependaal
    Reply Claudia Diependaal 18 december 2017 at 00:06

    Wauw ik doe heel erg graag mee! Mijn kinderen klagen over de stofzuiger van nu. En aangezien zij ermee moeten stofzuigen omdat ik geen huishoudelijke hulp krijg omdat ik kinderen heb. Wordt het tijd voor een nieuwe. Wat zullen ze blij zijn zou ik winnen.

  • Avatar van Stephanie Smit
    Reply Stephanie Smit 17 december 2017 at 23:57

    Ik gun mijn allerliefste moedertje de Bosch ProAnimal Zoo’o! Zij verdient hem omdat zij toch meestal diegene is die de troep van mijn vader zijn twee honden moet opruimen. Aangezien ze nogal wat lichamelijke problemen heeft, is een stofzuiger als de Bosch ProAnimal Zoo’o een ideale krachtige hulp die er waarschijnlijk voor zorgt dat ze iets gemakkelijker kan en minder moeite heeft met stofzuigen dan nu het geval is. I will keep my fingers crossed!

  • Avatar van Marye
    Reply Marye 17 december 2017 at 23:17

    Wat een gaaf apparaat zeg! Met 2 honden is dat zeker geen overbodige luxe. Met mijn bekkeninstabiliteit door de zwangerschap geen gehannes meer met een snoer! Lijkt me heerlijk (:

  • Avatar van Raaf Klein
    Reply Raaf Klein 17 december 2017 at 23:12

    Ik doe graag mee. Met mijn kat, die constant haren verliest, is deze stofzuiger ideaal.

  • Avatar van Fay
    Reply Fay 17 december 2017 at 23:03

    Ik zou deze graag winnen voor mezelf. In een huis met 3 rommel/kruimel konten is dit ideaal. Altijd als ik net gestofzuigd heb kan ik eigenlijk gelijk weer op ieuw beginnen en deze mooie stofzuiger zou dat een stuk makkelijker maken!!

  • Avatar van Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
    Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 17 december 2017 at 22:58

    ‘In de categorie je bent 30 en burgerlijker kun je niet worden’. Hier zou ik namelijk zo ontzettend blij van worden! Onze huidige stofzuiger is gigantisch en past alleen in de vaste kast in de kamer van onze dochters. De kamer van de meiden is niet heel groot dus voor die kastdeur staan 3 bakken met speelgoed. Elke keer als ik wil stofzuigen moet ik dus al van alles verplaatsen voordat ik überhaupt de stofzuiger in handen heb. En eigenlijk heb ik dan al helemaal geen zin meer om te stofzuigen. Voor even snel hadden we een kruimeldief, maar die werd iets te veel ingezet en heeft het inmiddels begeven. Op dit moment is stofzuigen door die hele rompslomp een te grote inspanning (vanwege mijn reumatische klachten), dus doet mijn man het meestal. Om hem te verlichten en omdat ik mezelf ook graag nuttig wil maken zou ik heel graag deze mooie stofzuiger winnnen.

  • Avatar van Marit Sneijder
    Reply Marit Sneijder 17 december 2017 at 22:50

    Ik zou hem graag mijn moeder (63) gunnen. Ze woont samen met haar partner in een grote woonboerderij met hun kruising labrador x kooiker Willem. En een witte poes Lady.
    Ik trek als ik naar hun toe ga al géén nieuwe kleren meer aan. Alles zit er onder. Ze stofzuigt heus wel maar ik merk dat het huishouden van zeker 20 of misschien wel 30 plus ruimtes haar af en toe te veel is. En dan zuigt ze nog met zo’n zakzuiger. Nu ik ‘weer’ een baby heb merk ik ook dat overal weer haren zitten als ik thuis ben. Ik zou het haar zo gunnen ook met de galerie erbij. Financieel altijd zwaar gehad en nog steeds zwaar en dus een cadeautje om iemand enorm blij mee te maken. En bij deze beloof ik al dat ik het hele huis van haar zal stofzuigen als ik hem win ? !! Echt!

  • Avatar van Stefanie
    Reply Stefanie 17 december 2017 at 22:48

    Oh… wauw, heel graag! Ik heb 2 kinderen en 1 langharige wit/gele kruisig tussen een labrador en een golden retriever. Een enorme haarbal maar zoooo lief! Probleem is dat ze super veel haar verliest, maakt niet uit hoe vaak ik haar borstel of ze wordt geknipt, de haren blijven. Vroeger stoorde ik me daar niet zo aan maar sinds ik kinderen heb des te meer. Inmiddels zit mijn zoon al bijna 2 jaar op de basisschool en als hij een speelafspraak heeft ga ik als een bezetene nog 2 keer extra het huis stofzuigen, terwijl ik dat ‘s ochtends ook al doe. Ik wil namelijk echt niet dat ouders of kinderen mijn vloer vies vinden of met een broek vol haren naar huis gaan. Vervolgens haal ik mijn kinderen op… en natuurlijk, zodra ik binnenkom zie ik alweer een pluk haar liggen.. het lijkt wel of ze rondjes door het huis rent om haar vacht kwijt te raken als ik weg ben. Zucht. Het lijkt soms onbegonnen werk. Daarnaast is ze ook nog zo’n snuggere goedzak dat ze tijdens het stofzuigen geregeld gewoon met haar kont op het snoer gaat liggen… je moet tenslotte vlak bij je baasje blijven toch?! Anyways.. hij zou hier dus echt geweldig terecht komen! Als ik zo jouw review lees is dit een musthave voor dit huishouden!

    Bedankt voor het lezen! ☺️

  • Avatar van Britt van Delft
    Reply Britt van Delft 17 december 2017 at 22:45

    Ik ben echt dol enthousiast over deze prachtige prijs. Een nieuwe stofzuiger is zo welkom met een harige viervoeter ?. De huidige krijg ik last van me rug en moet het snoer veel verwisselen. Deze stofzuiger klinkt echt hemels. Ik duim echt zo hard mee voor deze prijs. Zou voor mij echt de kerst op de taart zijn.

  • Avatar van Kitty Jacobs
    Reply Kitty Jacobs 17 december 2017 at 22:44

    Heerlijk om met een compacte stofzuiger als deze van Bosch even snel tussendoor extra te sofzuigen ipv z’on grote stofzuiger te moeten uithalen. De Bosch heeft tevens een prachtig design dat gezien mag worden. Opruimen is dus niet meer nodig. Haartjes opzuigen van onze Visla en Weimeraner wordt hiermee zelfs leuk. ?

  • Avatar van Marange Krouwel
    Reply Marange Krouwel 17 december 2017 at 22:43

    Whaaaa ik doe graag kee voor mezelf. Of tja mijn gezin….mijn man, dochter en zoon zijn overal allergisch voor en een giede stofzuiger is eigenlijk een must! Fingers crossed

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 17 december 2017 at 22:39

    Ik maak heeel graag kans op deze geweldige stofzuiger. Met 3 katten waarvan 2 langharige en 2 Kids zou deze erg goed van pas komen. Ook is de zuigkracht van mijn stofzuiger erg achteruit gegaan. ?

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 17 december 2017 at 22:38

    Woow de stofzuiger lijkt me echt top! Niet alleen omdat we 2 harige mormels hebben, maar ook omdat stofzuigen gewoon een feestje gaat worden hiermee! Met mij erbij heb je weer een extra volger op Facebook & insta deed ik al! Nu duimen! ?? een miauw van Pelle en Scar!

  • Avatar van Jacqueline Roose
    Reply Jacqueline Roose 17 december 2017 at 22:34

    Wat een superstofzuiger voor mijn zus Antoinette! Heeft een grote hond Boets, die heel wat haren verliest. Zo’n snoerloze stofzuiger is echt geweldig voor haar omdat ze niet te zwaar mag tillen! Het lijkt me een mooi lichtgewicht exemplaar voor haar, waar zij en Boets veel plezier van zullen hebben!

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 17 december 2017 at 22:33

    Zo, wat een mazzel dat jij ook deze winactie hebt!
    Op Facebook volg ik je al langere tijd, nu een reactie hier… wie weet heb ik wat geluk!

    Waarom wij hem graag zouden winnen? Met een hond, kat, kinderen en een man in huis en een ‘aftakelende’ stofzuiger (met snoer) zou deze draadloze krachtige stofzuiger in mijn lievelingskleur best van pas komen!

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 17 december 2017 at 22:32

    Oe! Dit klinkt echt zó handig!!! Wij hebben 3 erg harige katten en hebben beiden lang haar, stofzuigen is zodoende een stuk vaker nodig dan ik fijn vind ;-). Deze stofzuiger lijkt me echt super handig!!!

  • Avatar van Kelly Aarts
    Reply Kelly Aarts 17 december 2017 at 22:22

    Ben benieuwd of het ook werkt voor lange haren van mezelf en mijn dochters! Daar word ik helemaal gek van, ze verstoppen de hele stofzuiger. Dus ik heb geen harige huisdieren, maar denk dat dit ook perfect zou werken ?

  • Avatar van Susan
    Reply Susan 17 december 2017 at 22:21

    Eindelijk snapt de jongste van 2 dat hij de schoenen bij de achterdeur uit moet doen. Hij helpt mama altijd zo graag mee. Zandtaartjes maken en deze mee naar binnen nemen. En zijn bordje maakt hij zo goed schoon. Wat hij niet lust gooit hij op de grond. Nou dan is het ideaal om deze stofzuiger te winnen. Kan ik hem achter de gordijnen in de keuken verstoppen dan hebben we hem altijd bij de hand ?

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 17 december 2017 at 22:21

    Wow! Ik zou hem heel graag onder de kerstboom van mijn schoonmoeder leggen. Ze heeft een kat en is eigenlijk allergisch. Maar uit liefde houdt ze hem al een aantal jaar in haar huis. Daarom is het erg belangrijk dat het huis kattenharen-vrij is en ik denk dat deze stofzuiger dat klusje heel goed kan klaren!

  • Avatar van Chantal v Milligen
    Reply Chantal v Milligen 17 december 2017 at 22:16

    Dat zou nog eens goed van pas komen! Bij ons gaat de stofzuiger dagelijks door het huis omdat we een beagle hebben, die veel korte haren verliest. Onze dochter Fien speelt graag op de grond en met een baby op komst, lijkt deze stofzuiger me ideaal! Met dit geweldige apparaat gaan we nog ruzie krijgen wie er mag stofzuigen ?

  • Avatar van Heidie
    Reply Heidie 17 december 2017 at 22:11

    Dat lijkt me echt ideaal zo’n snoerloze stofzuiger en ook als je gedag tegen stofzuigerzakken kunt zeggen. Altijd ontdek ik te laat dat ik er geen meer heb, of ik sta weer in een winkel en kan het briefje met het typenummer niet meer vinden en er is zoveel keuze in stofzuigerzakken.
    Wij krijgen geregeld logeerhonden over de vloer. Allemaal lieve en best kleine hondjes maar zeker in bepaalde tijden van het jaar, verharen die zo erg, dat vind ik echt het minste aspect van die logeerpartijen. Ik maak altijd alles direct schoon als ze zijn geweest maar daarna vind je nog altijd haren (nu hebben wij ook geen geschikte stofzuiger daarvoor). Maar sowieso komt de stofzuiger bijna elke dag tevoorschijn want met twee jonge kinderen (en een moeder die er ook wat van kan) wordt er wat afgekruimeld in huis!

  • Avatar van Laura
    Reply Laura 17 december 2017 at 22:06

    Gaaf!! Ik ben ook helemaal fan van gadgets! ? Ideaal ook met 2 kleine kids thuis. ?

  • Avatar van sanne
    Reply sanne 17 december 2017 at 22:04

    3 jongens en 2 katten, 5 redenen dus om deze te willen winnen! Ik ga duimen!

  • Avatar van Diny Gijsberts
    Reply Diny Gijsberts 17 december 2017 at 22:03

    Héél graag voor ons rwee,ik en mijn zoon,beide astma patiënt en huisstofmijt allergisch.
    Ik hoop op 28 december 53 jaar te worden en mijn lievelingskleur is ook nog eens rood !
    Volg op instagram onder Momzymom
    Twitter onder MissMomzy
    Pinterest onder DinyG
    google+ gedeeld
    bloglovin ook

  • Avatar van Nieke
    Reply Nieke 17 december 2017 at 22:01

    Wat een fijne review! En wat gaaf dat je er een weggeeft! Doe heel graag mee!?

  • Avatar van Doom Gerdy
    Reply Doom Gerdy 17 december 2017 at 21:57

    Wie niet waagt niet wint zeggen ze…dus ik waag een kansje,voor m’n zus die heel veel huisdieren heeft,zelf heb ik ook een hond dus zou hem ook wel eens lenen van haar om te zien of het echt zo’n super ding is,of ik zou hem ook cadeau kinnen geven aan m’n vent want het is z’n kleur dus zou hij er wel graag mee stofzuigen ? Dus finger crost ??

  • Avatar van Wendy Van De Reyd
    Reply Wendy Van De Reyd 17 december 2017 at 21:56

    Droomkansje dus waag zeker mijn kansje zou hier super welkom zijn bij mijn bende

  • Avatar van Doom
    Reply Doom 17 december 2017 at 21:55

    Wie niet waagt niet wint zeggen ze…dus ik waag een kansje,voor m’n zus die heel veel huisdieren heeft,zelf heb ik ook een hond dus zou hem ook wel eens lenen van haar om te zien of het echt zo’n super ding is,of ik zou hem ook cadeau kinnen geven aan m’n vent want het is z’n kleur dus zou hij er wel graag mee stofzuigen ? Dus finger crost ??

  • Avatar van Wendy Van De Reyd
    Reply Wendy Van De Reyd 17 december 2017 at 21:51

    Het is een klein kansje maar wel mijn droomprijs
    Dus waag ik deze kans met beide armen , waarom awel ik heb 2 engelse staffords en 1 huisvarkentje en die laatste kan er soms nogal een boeltje van maken met zijn eten , en daarom zou deze handige droomprijs zo welkom zijn ,all i want for Christmas is this ?

  • Avatar van Claudette Louwerse
    Reply Claudette Louwerse 17 december 2017 at 21:41

    WoW, wat een super handig ding! Met een golden retriever, een loslopend konijn in huis en 2 dagen per week een labradoodle overde vloer en ook nog 2 kinderen (en een man maar die is heel netjes ?), moet ik soms eigenlijk wel 2 keer per dag stofzuigen ? . Kids lopen op sokken de haren door het hele huis, dus weer die zware stofzuiger naar boven sjouwen ( goede werk-out ?) , op de weg naar beneden het snoer niet inrollen omdat je het er dan beneden weer uit moet trekken. Dus dat betekent je nek breken op de trap! Je leest het al, ik kan deze handige hulp hééêél goed gebruiken! Mooi voor onder de ?

  • Avatar van Jetty Zuidema
    Reply Jetty Zuidema 17 december 2017 at 21:31

    Lissa mijn tweede kans hond , is een schat , en heerlijk zacht , al die haren krijg ik met mijn oudje niet weg , ik waag graag die kans op een haarvrij huis

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 17 december 2017 at 21:26

    Wow! Ik ken genoeg mensen met huisdieren. Zelf huisdierloos, maar ik denk toch dat ik ‘m hou als ik win. Lekker compact, heel handig.

  • Avatar van Marja
    Reply Marja 17 december 2017 at 21:22

    De oude stofzuiger geeft het bijna op. Met een hond en kat is een goede stofzuiger geen luxe maar noodzaak

  • Avatar van Willianne
    Reply Willianne 17 december 2017 at 21:17

    Heb een hekel aan snoeren en haren! En laat ik dat nou in overvloed hebben:) Mannen die hier springend de kamer in komen met de grasklonten nog onder hun voetbalschoenen. Op dat moment wens je nog meer zo handige stofzuiger… Doe dus heel eg graag mee!

  • Avatar van Manon Toemen
    Reply Manon Toemen 17 december 2017 at 21:16

    Wat klinkt deze ideaal! Met 2 kids, een hoop vriendjes en regelmatig logeerdieren komt die hier zeker van pas!

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 17 december 2017 at 20:57

    Deze stofzuiger hoort gewoon bij ons huis!! We wonen buiten af hebben een boel dieren ook een hond. Ik zuig 1 tot 2 keer per dag!!

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 17 december 2017 at 20:56

    Mijn bosch stofzuiger kan niet meer gerepareerd worden , met 3 kinderen en dieren in huis , zou deze stofzuiger zeer van pas komen. ?

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 17 december 2017 at 20:56

    Omdat ik gek word van die haren!

  • Avatar van Janneke van de Laar
    Reply Janneke van de Laar 17 december 2017 at 20:54

    Te gek! Wij hebben een hond in huis en dus komt de stofzuiger iedere dag 2x tevoorschijn om alles schoon en fris te houden. Heel benieuwd ben ik dan ook naar deze fijne stofzuiger en ga er dolgraag mee aan slag! Fingers crossed!!

  • Avatar van Tanja
    Reply Tanja 17 december 2017 at 20:50

    Bedankt voor deze leuke winactie !

    Ik zou hier heel graag mijn zus met willen verrassen. Ik kan me geen betere zus wensen. Altijd staat ze voor mij (en anderen) klaar en zo’n cadeau zou haar ontzettend blij maken. Ze is een echte dierenvriend en heeft een hondje dat ze Buddha heeft genoemd. Buddha is erg bang voor de stofzuiger en gaat zich altijd verstoppen wanneer dat onding langs komt. Momenteel heeft ze ook een stofzuiger die best aan vervanging toe is dus dit lijkt me echt geweldig cadeau voor haar.

  • Avatar van Riekie Bos
    Reply Riekie Bos 17 december 2017 at 20:46

    wat een onwijs fijne stofzuiger lijkt me dat, ik waag graag een kansje!
    Ik woon nog niet zo lang op mezelf en heb niet eens een eigen stofzuiger.
    Ik gebruik nu die van mijn flatgenootje, maar omdat zij binnenkort verhuisd zie ik al een stoffig vies probleem aankomen….
    Tenzij ik hier die DROOMPRIJS win natuurlijk.
    Wie niet waagt….

  • Avatar van Kelsey
    Reply Kelsey 17 december 2017 at 20:44

    Super leuke winactie,
    ik ben zelf nog een thuiswonende student. En wij hebben 2 ragdoll kittens die dikke plukken haar verliezen. En we hebben nog 6 cavia’s die nog al veel rondrennen en dan vliegt er nog wel eens wat rotzooi uit de kooi. Mijn moeder stofzuigt eigenlijk 9 van de 10 keer dus natuurlijk gun ik het haar. Maar voor mijzelf zou het natuurlijk ook fijn zijn. Misschien stofzuig ik dan toch nog eens zoals mijn moeder altijd vraagt ;)

  • Avatar van @yedrup
    Reply @yedrup 17 december 2017 at 20:40

    Haha zo herkenbaar onze kat maakt er ook een sport van om de kattenbakkorrels door de woonkamer te meppen. Maak met onze langharige chihuahua en onze kat uiteraard graag kans op deze stofzuiger.

  • Avatar van Michelle van Donge
    Reply Michelle van Donge 17 december 2017 at 20:38

    Ik zou deze heeeeel graag willen winnen! We hebben twee ragdolls die de nodige haren achterlaten in huis. We hebben al 4 kruimeldieven versleten. Dus dit pareltje is precies wat we nodig hebben!
    (⁎˃ᆺ˂)

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 17 december 2017 at 20:36

    Wauw! Ik werk tegenwoordig full time en moet voordat ik weg ga en als ik terug kom stofzuigen ivm Mn witte schaduw Calvin. Mn persen jongetje met heullllll veulllllll haar! Dit zou Mn leven zo aangenaam maken

  • Avatar van Xaviera Jamie
    Reply Xaviera Jamie 17 december 2017 at 20:25

    Ik heb een hekel aan stofzuigen. De hele tijd hang je op kop. Bah. Ik vroeg voor mijn verjaardag een steelstofzuiger omdat me dat gewoon ideaal lijkt. Maar niks noppes nada hoor. Mijn man zegt dat het oudje het nog goed doet hoor, hij stofzuigt nooit. Dus hoe kan hij het weten en dan moet hij een kado kopen en is het verlanglijstje weer vergeten. Graag doe ik bij u mee en gaat het stofzuigen door deze beauty een vanmijn grootste hobbies worden!

  • Avatar van Amanda
    Reply Amanda 17 december 2017 at 20:17

    Hoi!

    Ik zou hem heel graag willen winnen!
    We hebben 4 katten en een hamster, dus zou hem goed kunnen gebruiken! We hebben pas een huis gekocht en zijn druk bezig met de verhuizing en ik wil graag een snoerloze stofzuiger! Daarnaast ben ik zwanger en verwachten we in mei 2018 ons eerste kindje dus ik ben al druk bezig met alles schoonmaken (met mn nesteldrang) dus duimen dan maar!

    Groetjes

    Amanda

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 17 december 2017 at 20:14

    Ik zou hem heel graag willen winnen. We hebben hier een poes en een stuntelaartje in huis. Dus draadloos is ideaal. ??

  • Avatar van Natascha Kwakernaak-Bervoets
    Reply Natascha Kwakernaak-Bervoets 17 december 2017 at 20:14

    Ow ideaal voor onze 2 soms 4 langharige woeffies, baby van 4.5 maand oud en mijn ontzettende haarverlies ???

    De honden worden helemaal dol van onze stofzuiger en ik heb altijd ruzie met het snoer.
    Want dan blijf ik weer eens ergens achter hangen en rolt het snoer weer op… reuze irritant ?

  • Avatar van Anja Leegstra-Dijk
    Reply Anja Leegstra-Dijk 17 december 2017 at 20:13

    Met 5 katten is het een genot lijkt me om deze stofzuiger te hebben. Dus ik doe graag mee! Hopelijk maak ik een kans.

  • Avatar van Jacqueline Van de Manakker
    Reply Jacqueline Van de Manakker 17 december 2017 at 20:04

    Super dat kunnen wij hier heel goed gebruiken.

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 17 december 2017 at 19:59

    Ideaal deze snoerloze stofzuiger.
    Wij hebben 2 katten; Gozer & Bink(ie) dus dat is super handig.

  • Avatar van jorina krijgh
    Reply jorina krijgh 17 december 2017 at 19:53

    een super mooi kado voor mijn dochter die binnen kort op haar zelf gaat wonen en met een labrador is huis die bijna altijd in de rui is zou deze stofzuiger een geweldige uitkomst zijn

  • Avatar van RIA SCHURER
    Reply RIA SCHURER 17 december 2017 at 19:48

    Wat een geweldige actie zeg. Ik zou hem graag voor mezelf winnen. Zeker 10 jaar heel veel plezier gehad van mijn gifgroen.met paarse Dyson. Vorig jaar een nieuwe gekocht maar niet half zo fijn als die oude…..gebruik hem praktisch niet zo’n ellendeding is het. Ben aan het sparen voor deze Bosch want met 2 katten heb je altijd last van haren. Dik duimen dus

  • Avatar van Loes Hoekstra
    Reply Loes Hoekstra 17 december 2017 at 19:44

    ik doe natuurlijk graag mee

  • Avatar van Lindy
    Reply Lindy 17 december 2017 at 19:40

    Ik heb een stofzuiger die wél zuigkracht verliest, eigenlijk een te kort snoer heeft en die ik af en toe helemaal in elkaar wil schoppen omdat hij weer eens ergens blijft haken of in de knoop zit met het snoer om een wiel….
    Het resultaat is dat ik niet stofzuig en ik het mijn vrouw laat doen… niet aardig! Maar een stofzuiger door de ruit is ook niet leuk.

    Deze stofzuiger zou niet alleen mij blij maken, maar vooral ook mijn vrouw, omdat zij het dan niet meer hoeft te doen. Een cadeautje voor ons tweeën dus!

  • Avatar van Ellen
    Reply Ellen 17 december 2017 at 19:39

    Wat een gave actie! Deze stofzuiger zou heel goed van pas komen met een peuter en langharige kat in huis. Fingers crossed…..

  • Avatar van Erika Van Koert
    Reply Erika Van Koert 17 december 2017 at 19:39

    Super ! Ik doe graag mee. We hebben er hond en cavia’s. Die zorgen er samen met de kinderen voor dat er iedere dag gestofzuigd moet worden. Deze til je ook makkelijker even naar boven

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 17 december 2017 at 19:37

    Yes, ik doe héél graag mee! Sinds afgelopen zaterdag hebben we een tweede poes mogen verwelkomen in ons huis(Nox!) en dat was voor Wikkie al spannend genoeg. Überhaupt zijn we sinds de verhuizing (en verbouwing) dringend toe aan een nieuwe stofzuiger, dus zou een mooi kerstcadeau zijn :-)

  • Avatar van Stephanie
    Reply Stephanie 17 december 2017 at 19:34

    Jaa! Dit zou ideaal zijn voor in ons kleine woning waar mijn stofzuiger eigenlijk altijd in de weg staat! En onze 2 laten ook overal fluf achter, even snel tussendoor stofzuigen is dan niet zoveel moeite meer!

  • Avatar van Sylvia
    Reply Sylvia 17 december 2017 at 19:29

    Woow heel graag ! We hebben afgelopen week een kater genaamd muis geadopteerd ! Muis heeft altijd buiten geleegd en verhaard nu verschrikkelijk erg sinds die binnen is ! Dit zou dus echt ideaal zijn !

  • Avatar van JoycevdB
    Reply JoycevdB 17 december 2017 at 19:22

    Wat een gave winactie, Desiree! Ik zou dit heel erg graag willen winnen voor mezelf. We hebben een labrador Kaya en een poes Fientje en die maken een hoop troep. Daarnaast zijn mijn man en ik sinds 23 augustus dr trotse ouders van Maurits en die gaat binnenkort aan de hapjes. Ook dat zal de nodige groep geven, waarbij zo’n toffe stofzuiger als deze énorm van pas zal gaan komen.

    Kortom, lang verhaal kort ;) : IK WIL WINNEN, WANT DAN KOMT IE GOED TERECHT!!

  • Avatar van Melanie
    Reply Melanie 17 december 2017 at 19:20

    Ooh die zou ik graag voor mezelf winnen. Onze stofzuiger is al eens van de trap gevallen en zit met ducttape aan elkaar. Met een kat, baby en man met allergieën zou deze stofzuiger goed van pas komen!

  • Avatar van Nel
    Reply Nel 17 december 2017 at 19:14

    SIMPEl. GEEN HUIS MET DIEREN ZONDER BOSCH PROANIMAL ZOO’N SNOERLOZE STOFZUIGER…….

  • Avatar van Bart Daniel
    Reply Bart Daniel 17 december 2017 at 18:46

    Stofzuigen is niet mijn ding, maar ik doe het van tijd tot tijd. Met onze oude stofzuiger duurt het altijd lang. Het zal top zijn als ik met deze nieuwe stofzuiger snel klaar zal zijn zodat ik meer tijd kan besteden aan andere leuke activiteiten. Ik wil ook graag een bijdrage leveren aan de gezondheid van mijn vriendin. Zij heeft een huisstof allergie en ik ben er zeker van dat met deze stofzuiger zij minder last zal hebben . Plus met 2 honden en een kat heb je elke dag wat schoon te maken. Zo’n geweldige prijs zullen wij enorm waarderen .

  • Avatar van Nicolle
    Reply Nicolle 17 december 2017 at 18:41

    Oh, dit zou een fantastisch cadeau zijn voor mijn lieve buurvrouw Mirthe. Ze heeft een kat genaamd Timmie waar ze veel om geeft. Helaas moet haar dochtertje Lieke vaak chemokuren ondergaan en heeft Mirthe al verschillende keren overwogen om Timmie niet meer in haar huis te laten wonen, omdat ze bang is dat Lieke problemen door Timmie krijgt (in verband met de lage weerstand door de chemo.) Op het moment pas ik op Timmie, maar ze missen hem heel erg. Hoe fijn zou het zijn als Timmie zich zo snel mogelijk weer bij zijn eigen gezinnetje kan voegen. Een super stofzuiger zou daarbij natuurlijk erg helpen.

  • Avatar van Els Janssens
    Reply Els Janssens 17 december 2017 at 18:19

    Ik lees je review net na een flinke (en sappige) wandeling in het bos met onze viervoeter, van toeval gesproken! Ooooh ja wij kennen ook het eeuwige gevecht met de hondenharen, het zand, de blaadjes en takjes, … die onze trouwe vriend mee binnen brengt. De zak van de stofzuiger zit hier dus ook aardig snel vol met een mengeling van al het bovenstaande.
    Dat snoer dat steeds te kort is om makkelijk tot in alle hoekjes van het huis te komen is ook serieus vervelend inderdaad!
    Wij zouden dus zeker ook openstaan voor zo’n functionele stofzuiger, hij zou hier met open armen ontvangen worden ;)

  • Avatar van Charlotte buijs
    Reply Charlotte buijs 17 december 2017 at 17:53

    Wat een toffe actie! Ik doe graag mee voor mezelf.. aangezien mijn man hovenier is (lees: altijd zand en grond door het huis) een kruipende dochter heb en een kleine kelderkast.. need i say more ? ik ga duimen! ???

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 17 december 2017 at 17:36

    Lijkt me super handig, met al die poezenharen hier in huis, en met 2 kids!! Mooie actie zeg.

  • Avatar van Maartje Bloesem
    Reply Maartje Bloesem 17 december 2017 at 17:27

    Ik heb zelf 2 huisdieren (pubers niet meegerekend), maar mijn moeder houdt van schoonmaken. Ik denk dus dat het een mooi kado is voor haar.

  • Avatar van Nynke B
    Reply Nynke B 17 december 2017 at 17:16

    Dat gesjouw met die stofzuiger…Mijn kat is altijd enthousiast zijn korrels uit de kattenbak aan het trappen, dus ik zuig wat af. Zo’n stofzuiger lijkt me een stuk handiger. Struikel ik niet meer over het snoer en dat is ook een stuk makkelijker om de stofzuiger mee naar boven te nemen.

  • Avatar van Jasja
    Reply Jasja 17 december 2017 at 17:06

    Met een langharige kat, een langharige hond én zo nu en dan een gasthondje hebben wij vaker ‘tapijt’ op de grond dan de tegels. Helemaal top is dat zij vaak samen ruien en ik dan rustig 2x per dag kan gaan stofzuigen. Ik moet dat nu doen met de oude stofzuiger van mijn oma, die al langer meegaat dan ikzelf op aarde rondloop, dus die is intussen wel aan vervanging toe. Daarbij kan ik alle kastruimte in ons appartement goed gebruiken, dan is zo’n stofzuiger als deze toch fijner dan zo’n groot onhandig ding met snoer en slang (want het snoer rolt natuurlijk niet zo mooi meer naar binnen als 25 jaar geleden :-P).

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 17 december 2017 at 16:57

    Geweldige stofzuiger! Ik heb zelf een Jack Russel die aardig verhaard en ik mijn vriend heeft een collie welke nog ergere haren heeft om te verwijderen uit je tapijt en vloerkleed. Ik zou het fantastisch vinden om de stofzuiger voor mezelf te winnen.

  • Avatar van Kevin v wegen
    Reply Kevin v wegen 17 december 2017 at 16:45

    Goedemiddag.

    Ja..denk een van de of enige man! Nou met poezen in huis en ja deze man is ook gewoon huispapa op de dagen dat hij thuis is.

    Lijkt me ideaal om deze stofzuiger te mogen winnen. Goed voor al die haren maar ook omdat hier de stofzuiger te laag is voor mij en ook nog eens te kort draad.

    Nou voor deze papa dus echt een win win situatie

  • Avatar van Yvonne ter Steege
    Reply Yvonne ter Steege 17 december 2017 at 16:42

    Ik zou deze stofzuiger graag winnen voor mijn lieve moeder! Onze langharige friese stabij haart altijd zo ontzettend uit! Iedere dag stofzuigen, en soms wel 2x per dag. En daarbij naast nog een boerderij wat ook voor veel viezigheid zorgt in huis, zoals hooi, stroo en nu ook veel modder (nieuwe schuur in aanbouw)
    Dus ik vind dat mijn moeder deze stofzuiger verdiend! Zou een stuk gemak voor haar zijn!

  • Avatar van Sandra Visser
    Reply Sandra Visser 17 december 2017 at 16:41

    Ik wil graag winnen om de stofzuiger kado te geven aan mijn moeder die 30 december alweer 69 wordt. Ze klaagt erg over rugpijn en haar stozuiger dateert uit het jaar 0, loeizwaar ding. Het zou een hoop gesjouw schelen met zon handige steelstofzuiger!

  • Avatar van Janneke Brandwijk
    Reply Janneke Brandwijk 17 december 2017 at 16:34

    Toevallig zijn we op zoek geweest naar een steelstofzuiger. Omdat onze “extra stofzuiger” is gesneuveld tijdens de verhuizing (iemand dacht er wel puinstukjes mee te kunnen zuigen).
    Helaas zijn veel steelstofzuigers een soort verijdelde kruimeldieven, dus dat wordt hem niet met onze 3 katten.
    We hebben deze op ons lijstje gezet maar nog wel voor op de langere termijn.
    Ik geef toe, hem winnen zou echt fantastisch zijn! Wie weet krijg ik nog eens plezier in het huishouden ?

  • Avatar van Jacqueline
    Reply Jacqueline 17 december 2017 at 16:02

    Wat een prachtige winactie! Ik zag hem al voorbij komen bij themommydiaries maar dez3 speciaal voor huisdieren zou misschien nog wel veel praktischer zijn. Voor het wegwerken van onze uitharende labrador haren. Elke morgen en avond vinden we een deken van zwarte haren op de vloer. Dus graag zou ik meedoen aan deze winactie!

  • Avatar van Johanna K
    Reply Johanna K 17 december 2017 at 15:25

    Hi Desirée,
    Wij hebben geen dieren in huis, maar wel een meisje van 2,5 jaar oud die dolgraag roze koeken eet. Nou, dan weet je het wel! Je blijft stofzuigen, want op de één of andere manier verspreiden die kruimels zich door je hele huis. Het lijkt me heerlijk om zonder snoer te kunnen stofzuigen, want in ons huis is er niet één grote ruimte, maar meerdere kleinere waardoor je steeds de stekker uit het stopcontact moet halen om in de volgende ruimte verder te kunnen. Deze stofzuiger lijkt me echt ideaal! Duimen dus!

  • Avatar van Rilana Van oostenbrugge
    Reply Rilana Van oostenbrugge 17 december 2017 at 14:59

    Zou deze stofzuiger het winnen van mijn twee draakjes die het een hobby vinden om van alles mee naar binnen te nemen. Van stokjes, zand, blaadjes noem maar op. En wat is er nu prettiger om geen ruzie meer te hebben met een snoer! Ik ga heel hard duimen!

  • Avatar van Tamara V
    Reply Tamara V 17 december 2017 at 14:48

    Zo dit is nog eens een giveaway kun je wel zeggen.
    Wat ik zo lees zijn toch wel de vele pluspunten die me opvallen en een criterium zouden zijn als ik een stofzuiger zou kopen. Snoerloos…………..(nooit meer krachttermen omdat je opnieuw de stekker er in moet doen)
    Een groot voordeel vind ik sowieso het minimale ruimtebeslag want ons “paleis” is niet extreem groot en dat je niet steeds dure zakken hoeft te kopen is ook handig. En een apparaat wat vrij stil is dat is niet alleen een genot voor mijn huisdieren (langharige hond en kat )maar ik word er zelf ook altijd kriegel van als een apparaat herrie maakt . Wat zou ik graag deze maand de dennenaalden,haren van mijzelf(superdikke lange bos ) en mijn huisdierenvriendjes ,kruimels,en alles wat verder niet op de vloer thuishoort zien verdwijnen in de brede “bek” van deze Bosch.
    Fijne feestdagen en heel veel warme groeten

  • Avatar van Marleen
    Reply Marleen 17 december 2017 at 14:46

    Oh, lijkt me ideaal!! Ik woon samen met 2 enorm lieve poezendames. Mijn leven is zo verreikt door die 2.
    Alleen .. die haren.. elke keer de stofzuiger pakken.. Ik heb echt nog zo’n jaren 70 stofzuiger, toe aan een nieuwe, maar net verhuisd, en er waren dingen die meer prioriteit hadden, zoals een bank. Maar een nieuwe stofzuiger maakt het stofzuigen vast veel leuker!

  • Avatar van van erum maria louisa
    Reply van erum maria louisa 17 december 2017 at 14:46

    dat is de ideale poetshulp voor op ons appartement heel handig

  • Avatar van Melissa krijns
    Reply Melissa krijns 17 december 2017 at 14:42

    ik doe graag mee voor de buurvrouw. Ze heeft 3 zwerfdieren in huis genomen. En zelf niet super breed. Ik zou haar heel blij mee kunnem maken

  • Avatar van Kelly Groen
    Reply Kelly Groen 17 december 2017 at 14:29

    Hi!

    Ik maak ontzettend graag kans! Met 4 katten en een hond is het reuze gezellig hier in huis, echter maakt de stofzuiger wel overuren! Die heeft inmiddels een aantal blessures gehad die zijn verholpen met een stukje ducttape, hoe fan ik ook ben van ducttape gun ik mijn huidige stofzuiger zijn pensioen! Wij geven deze must have graag een goed huisje waar hij zich absoluut niet hoeft te vervelen, denk dat we het heel goed met elkaar kunnen gaan vinden haha!

    Fijne zondag!

  • Avatar van Krista Bouwman
    Reply Krista Bouwman 17 december 2017 at 14:14

    Lijkt mij echt ideaal!!!!! En met 2 kleine meisjes in huis die heel veel troep maken en in de weg lopen…. En een mama die nu 28 weken zwanger is en dus wat onhandig aan het worden is… zou snoerloos een hele uitkomst zijn ?

  • Avatar van Alicia Voshol
    Reply Alicia Voshol 17 december 2017 at 14:11

    Ik doe heel graag mee voor mijn moeder. Helaas is mijn hondje nu vaak bij haar thuis en zelf hebben ze ook al een hond én vaak een logeer hond. Dus dit zou een zeer welkom cadeau zijn!

  • Avatar van Bianca Foppen Hitz
    Reply Bianca Foppen Hitz 17 december 2017 at 13:55

    Vanaf 27 december hebben wij een lief klein 4 voetertje als gezinslid erbij. Zijn nu nog niet ingesteld op huisdieren (die haren verliezen) dus het zou goed uitkomen voor ons!

    • Avatar van Trotsema fati
      Reply Trotsema fati 23 december 2017 at 10:44

      Ik doe graag mee ik heb geen dieren maar wel 3 schatjes en een man die soms meer rommel maken dan dieren mijn oude stofzuiger is een tijdje kapot gegaan en ben op zoek naar een nieuwe dus die prachtige stofzuiger is hier meer dan hard welkom.

  • Avatar van Liset
    Reply Liset 17 december 2017 at 13:40

    Wat een gaaf ding! Het lijkt me geweldig om er 1 te winnen met onze labrador in huis. Sinds 2 jaar hebben wij een super lieve en heerlijke zwarte labrador, maar ik word gek van alle haren in huis.. je vindt ze overal! En dan heb ik ook nog eens een man die veel vist en we wonen aan het strand.. zand&haar dus overal! Deze stofzuiger zou echt een fantastische oplossing zijn! ?

  • Avatar van Dini van Heumen
    Reply Dini van Heumen 17 december 2017 at 13:04

    Lijkt mij ideaal voor de camping. Daar weinig watt dus deze snoerloze is,dan een uitkomst.

  • Avatar van Petra Blom
    Reply Petra Blom 17 december 2017 at 12:45

    Zo’n vurige stofzuiger zou hier heel goed van pas komen. Niet alleen dier verharen….. ook mama’s en dochters met lang haar. Dit lijkt me een super apparaat om de vloer altijd schoon en haarvrij te kunnen houden. De stofzuiger kan zo makkelijk mee de trap op om ook boven even te gebruiken. Het lijkt me echt ideaal.

  • Avatar van Tanja
    Reply Tanja 17 december 2017 at 12:42

    Doe mee voor mijn moeder. Ze begint wat ouder te worden.. gelukkig maar ? heeft het niet zo breed en niet zo’n goede stofzuiger met dr lang harige kat, altijd overal haar ? Dus zou een aangename en super goede verassing voor dr zijn!

  • Avatar van Else
    Reply Else 17 december 2017 at 12:42

    Misschien wat brutaal, maar ik wil deze mooie en handige prijs graag aan mezelf geven. Met twee poezen en een langharige grote hond weet ik dat je eigenlijk de hele dag wel kan vegen en stofzuigen. Dus een goede stofzuiger is aan mij wel besteed.

  • Avatar van Corina
    Reply Corina 17 december 2017 at 12:36

    Wat een leuke winactie! Met onze hond die dolgraag tissues pikt en versnippert zou deze stofzuiger absoluut van pas komen?

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 17 december 2017 at 12:26

    Dat zou super zijn
    Heb een hond en ze heeft veel last van haaruitval dat zou de juiste oplossing zijn om van dat probleem af te komen

  • Avatar van Jamie
    Reply Jamie 17 december 2017 at 12:20

    Jaaaa deze zou ik zo graag willen winnen! Onze stofzuiger is een tijdje geleden overleden. Snel een nieuwe gekocht maar achteraf gezien is het toch een beetje een miskoop.. Hij is niet 100% geschikt voor kattenharen en kattengrit korrels. :( Ik heb deze stofzuiger inderdaad ook zien staan alleen was hij iets boven budget (Lees: alles zit altijd tegen in december, de duurste maand haha). Het lijkt me een hele fijne stofzuiger!

  • Avatar van Daniëlle van Kampen
    Reply Daniëlle van Kampen 17 december 2017 at 12:19

    Allereerst ‘wat een onwijs gave actie!’

    Ook ik zou deze stofzuiger heel graag willen winnen. Met twee chihuahuas in huis zijn de haren altijd en overal te vinden. De stofzuiger die ik momenteel heb is al een poosje aan vervanging toe, maar een beetje goede stofzuiger is behoorlijk aan de prijs :)

    Wat zou het fijn zijn als mn 7 neefjes en nichtjes op bezoek kunnen komen zonder dat ik ze de hele dag aan het poetsen ben.. (en dan bedoel ik natuurlijk de hondenhaartjes verwijderen die overal blijven plakken)

    Mocht ik niet winnen dan hoop ik dat deze mooie prijs naar Miriam Sijm gaat ❤

  • Avatar van Sabrina Hanenberg
    Reply Sabrina Hanenberg 17 december 2017 at 12:17

    Ik wil deze geweldige draadloze stofzuiger super graag voor mezelf winnen, omdat ik hem echt HEEL goed kan gebruiken. Ik heb een Husky Akita kruising die twee keer per jaar flink in de rui is. Ook de rest van het jaar verliest ze dag in dag uit haren, maar die twee keer per jaar is het echt niet te doen gewoon. Dan heb je haar helemaal geborsteld, ben je naar de trimsalon geweest waar ze haar zowat kaal hebben geborsteld en gewassen en daarna gedroogd waarbij alle haren die nog los zaten ook nog door de lucht vlogen. En dan ben je thuis, denk je dat alle losse haren nu wel weg zijn. Nou mooi niet. Elke dag haal ik weer hele plukken haar van de grond, de bank, onder de bank, alle hoekjes vandaan. Het houd gewoon niet op als je zo’n hond hebt. Je hebt de ene dag gestofzuigd en s’avonds of de volgende dag ligt je woonkamer weer vol. En het is zo onhandig als je dan elke keer heel je stofzuiger met snoer uit de kelder moet halen. Het zou veel idealer zijn om dit draadloze wonder te hebben. Snel gepakt en binnen no-time is alles weer schoon. En heb je hem ook zo weer opgeborgen. Het is ook een pluspunt dat hij minder geluid maakt, geen snoer heeft en goede zuigkracht heeft zodat je allerlei verschillende ondergronden goed kan stofzuigen. Met de stofzuiger die ik nu heb wil in de doorgang tussen keuken en kamer het zeil nog weleens mee omhoog gezogen worden. Of zuigt hij zich vacuum. Deze stofzuiger lijkt me gewoon ideaal en komt hier zo goed van pas.

  • Avatar van Stephanie Werlotte
    Reply Stephanie Werlotte 17 december 2017 at 12:17

    Ik gun mijn lieve petetante deze stofzuiger. Namelijk omdat ondanks dat ze allergisch is voor honden ze toch met veel liefde doet oppassen op de hondjes van haar kinderen en kleinkinderen. Ze heeft er soms 4 tegelijk. Zou zo fijn zijn als ze een goede stofzuiger zou krijgen. Vooral zo’n goede❤

  • Avatar van Katinka
    Reply Katinka 17 december 2017 at 12:11

    Wauw wat wil ik deze graag winnen! Afgelopen jaar mijn moeder een nieuwe stofzuiger cadeau gedaan omdat die van haar war onhandige mankementen had en ze is er nu nog altijd lyrisch over. Ze verteld steeds hoe makelijk het stofzuigen gaat en dat is natuurlijk heel fijn voor haar.

    De onze had amper zuigkracht en wij hebben de kapotte stofzuiger van mijn moeder toen maar overgenomen, zuigen doet hij nog wel maar de stekker die loopt steeds terug en dat is echt heel irritant!
    In ons huisje wonen wij nu met twee ontzettend lieve katten en kroelen doe ik het liefst met ze maar ze verharen ook bij de vleet. En met het nieuwe voorjaar al in het vooruitzicht zou dit echt super uitkomen. En eindelijk geen kabel meer om rekening mee te houden als we deze zouden winnen.
    “I want to break free” ?

    Ik hoop hem zelf natuurlijk te winnen maar voor een ieder met zijn of haar redenen wens ik de winnaar gewoon heel veel stofzuig plezier! ?

  • Avatar van Reiny
    Reply Reiny 17 december 2017 at 12:10

    Wat een prachtcadeau! Zeker voor mijn jongere zus die net is gaan samenwonen met haar vriend en zijn hondje. Tot nu toe zuigen ze het huis met een afdankertje van mijn schoonbroer. Een oud en onhandig ding door de korte snoer. Dit cadeau zou zeer goed van pas komen, zeker met een hond. Het ideale kerstcadeau om aan hun te geven :)

  • Avatar van Dineke Wiersema
    Reply Dineke Wiersema 17 december 2017 at 12:09

    Wij hebben twee grote honden en altijd veel haren. Deze stofzuiger lijkt mij ideaal want hij is snoerloos. Die wil ik heel graag winnen.

  • Avatar van Kika
    Reply Kika 17 december 2017 at 12:08

    Super gave actie waar ik graag aan meedoe. Ik zou hem graag voor mijzelf of mijn zusje willen winnen. Ik heb een hond en mijn zusje 2 katten dus hij komt zeker van pas! Ook heb ik steeds meer ruzie met mijn huidige samsung stofzuiger dus een nieuwe zal zeker helpen.

  • Avatar van Marie-lene
    Reply Marie-lene 17 december 2017 at 12:06

    Wauww wat een gave win actie!! Die zou super zijn om te winnen ?onze stofzuiger is net gister overleden hij doet nog wel wat maar zuigt ineens veel minder goed. En dat is niet handig met een hond en een baby die net een beetje gaat kruipen.. ik ga heel hard duimen ??

  • Avatar van Lydwien
    Reply Lydwien 17 december 2017 at 12:04

    Ik heb een jonge kat die haar wilde haren nog aan t verliezen is. Ze stuift hier door de kamer en laat haar sporen achter. Ze heeft voor 1 ding ontzag, je raadt het al… de stofzuiger. Stilletjes vanuit een veilig plekje kijkt ze toe hoe haar sporen worden gewist, deels dan, want mijn stofzuiger heeft nog een zak en daar gaat niet alles in! Ik geef m de zak, hij mag met pensioen! Tijd voor een jonge opvolger die zijn wilde haren nog niet verloren heeft! Een soort van ProAnimal Zoo’o van Bosch is zeer welkom! ?

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 17 december 2017 at 11:59

    woah ik doe heel graag mee :D heb zelf 2 grote katers rondlopen en met mijn huidige karige stofzuiger blijf ik bezig alles haarloos te maken :o

  • Avatar van Daphne
    Reply Daphne 17 december 2017 at 11:58

    Ik zou hem heeel graag aan m’n vriend cadeau doen! Sinds kort zijn wij de trotse ouders geworden van onze kleine Gijs en is mijn vriend compleet veranderd in een echte schoonmaak kampioen (wat ik natuurlijk ontzettend kan waarderen en vooral wil blijven stimuleren haha!!). Naast mijn vriend zou ik ook mijn twee kattenvriendjes hier onwijs blij mee maken, aangezien zij ontzettend bang zijn voor het geluid van de stofzuiger die wij momenteel hebben. :)

  • Avatar van Marjo Grimmius
    Reply Marjo Grimmius 17 december 2017 at 11:55

    Wauw, wat een mooie winactie en wat zou die mooie stofzuiger hier goed van pas komen! Ik heb 5 katjes, waarvoor ik door mijn ziekte ms eigenlijk niet helemaal goed meer kan zorgen, maar ze zijn m’n lichtpuntjes in het leven en naar het asiel oid zou ik nooit doen. Ik heb eens per week thuiszorg, maar qua stofzuigen met zoveel katjes is dat natuurlijk te weinig, alleen stofzuigen kan ik zelf niet meer helaas. Dus komt het allemaal neer op mijn lieve vriend, die naast zijn werk en huis al heel erg veel zorgen heeft, voor mij altijd alles moet doen qua koken en huishouden verder, maar ook zorg in de zin van ziekenhuisbezoeken met mij, zorgen voor mij als ik ziek ben, etc. Dat is zowel fysiek als emotioneel een flinke extra belasting, maar hij doet het gewoon altijd, zonder ook maar een keertje te zeuren of boos te zijn, alleen maar liefde, zo’n bijzonder lief mens, mijn lieve mannetje. Hij verdient een stofzuiger die de klus wat makkelijker maakt, hij verdient zoveel meer dan dat maar dit zou een heel mooi begin zijn. Sorry voor het lange verhaal haha, ik wilde het toch even goed uitleggen :).

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 17 december 2017 at 11:53

    Wow! Dit is de ideale stofzuiger voor ons huishouden (met een kindje van 3 en een poes). Zo handig dat deze snoerloos is, scheelt een hoop tijd en ergernis. :) Makkelijk te manouvreren (en op te bergen) en ook fijn dat je er geen dure zakken voor hoeft te kopen. En hij heeft ook nog een mooi design! Het zou zo fijn zijn als we deze stofzuiger zouden mogen winnen, aangezien die van ons eigenlijk nodig aan vervanging toe is.

  • Avatar van Dragana
    Reply Dragana 17 december 2017 at 11:47

    Ik zou hem willen geven aan Thomas, hij is zo teleurgesteld in onze Miele stofzuiger. Misschien stofzuigt hij dan ook wat vaker. Ideaal ook zonder stofzuigerzakken, vieze dingen. ??‍♀️

  • Avatar van Gonny
    Reply Gonny 17 december 2017 at 11:45

    Geen huisdieren in huis… maar heb zelf wel enorm last van haaruitval. Die vind ik dan ook overal terug …op de witte houten trap!!! in de badkamer de woonkamer …slaapkamer op mijn kussen proanimal lijkt me uiterst handig! En ik maak daarom graag kans.

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 17 december 2017 at 11:42

    Zou hem graag willen winnen! Met 2 huisdieren en 2 tieners komt de stofzuiger bijna dagelijks van stal. Lijkt me ideaal, zo’n stofzuiger!

  • Avatar van julia van empel-stamate
    Reply julia van empel-stamate 17 december 2017 at 11:41

    ik wil deze super graag lekker voor mezelf winnen! Ik vind hem erg handig en makkelijk in gebruik

  • Avatar van Debbie
    Reply Debbie 17 december 2017 at 11:40

    Mijn man zou hier heel erg blij mee zijn, die is elke dag aan het schelden dat er weer zo veel haren op de vloer liggen. Alleen zijn die haren niet van een huisdier, maar van mij ?

  • Avatar van Tine
    Reply Tine 17 december 2017 at 11:40

    Oooh wat zou dit van pas komen! Ik heb een baby van (vandaag) 7 maanden en die is beginnen kruipen, maar met een hondje in huis dat overal kruimeltjes van zn snoepjes achterlaat, is het “dweilen met de kraan open”. Nu moet ik elke keer de loodzware stofzuiger uit de kelder halen (baby in park, baby weent, mama sprint naar kelder om stofzuiger, baby weent nog harder, en dan moet ik nog beginnen stofzuigen). Dus deze zou ik in ons bescheiden huisje wel op het gelijkvloers kwijt kunnen en dan kan ik sneller alles gedaan krijgen met minder gehuil.

  • Avatar van Sonja de Jager
    Reply Sonja de Jager 17 december 2017 at 11:37

    Ik zou de stofzuiger willen geven aan het studentenhuis waar mijn dochter woont. Kan ik met een gerust hart en zónder tetanus-prik langskomen.

  • Avatar van Suzanne van der Velde
    Reply Suzanne van der Velde 17 december 2017 at 11:36

    Hummer en ik zouden hem heel graag willen winnen. Hummer is doodsbang voor de gewone stofzuiger en kruipt dan onmiddelijk de kledingkast in en zelf heb ik problemen met het harde geluid waardoor ik vaker alleen maar veeg zodat ik dat herrie-ding voor ons samen niet hoef aan te zetten.

  • Avatar van Carina
    Reply Carina 17 december 2017 at 11:35

    Die zouden we goed kunnen gebruiken! 2 witte katten, baby en 2 langharige mensen ??. Genoeg te doen voor deze Bosch!! En ik ben echt stofzuigverslaafd, dagelijks jas ik em erdoor, lijkt me superhandig zonder snoer!! ? fingers crossed!☘?

  • Avatar van Lysianne
    Reply Lysianne 17 december 2017 at 11:32

    Ooomygod ik wil deze super graag lekker voor mezelf winnen!!

    Mn beste furry friend is een mopshond, kortharig zou je zeggen. Maar hè een dubbele laag vacht! De ouwe baas word graag geaaid en dat doe ik met liefde maar met elke ‘strike’ komt er haar los. En er dus lekker veel harde steekhaartjes rond dwarrelen in huis. Nou is stofzuigen niet het ergste maar met deze next level stofzuiger wél makkelijker!! ??

  • Avatar van Z. Kumru
    Reply Z. Kumru 17 december 2017 at 11:31

    Super zeg!! Wat een uitkomst en een hoop besparing van tijd!! Deze wil ik graag hebben ?

  • Avatar van Lara
    Reply Lara 17 december 2017 at 11:27

    Zo deze actie komt als geroepen! Ik ben sinds oktober trotse stiefmoeder van twee katten en een hond, maar een goede stofzuiger heeft de vrouw des huizes nog niet echt. Ik kom nog overal haren tegen na een intense stofzuig work out. Ondanks dat het best prima is om wat calorieën te verbranden met schoonmaken, zou het ook fijn zijn als het daarna daadwerkelijk haar vrij zou zijn. Ik zou haar (en indirect mezelf natuurlijk) de stofzuiger graag cadeau willen doen.

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 17 december 2017 at 11:24

    Ik maak graag zelf kans. Wij zijn in juli geremigreerd en hebben daarbij drie huisdieren meegenomen (en gered van een gewisse dood). Onze kat Julian die als kitten in het asiel terecht kwam, Minnie, de hond van mijn dochter die bij de buren weg is gelopen en bij ons is komen wonen (en daardoor dierenmishandeling ontweek) en Daisy, een pitbull die maandenlang door de buurt zwierf totdat ik haar kon pakken (verliefd werd en wij haar op hebben genomen in ons gezin). Veel plezier en liefde, maar helaas ook veel haren, kattenbakkorrels enz. dus een goede stofzuiger is een must (en de stofzuiger die ik nu heb is een ramp!)

  • Avatar van VIcky
    Reply VIcky 17 december 2017 at 11:21

    Jammer dat ik geem foto toe kan voegen hier. Maar onze hond verliest momenteel zo veel haar dat ik meerdere keren per dag moet stofzuigen. Hoe goed zou dit dan we niet van pas komen. Ik ga duimen!

  • Avatar van Pat
    Reply Pat 17 december 2017 at 11:20

    Oohh die zou ik heel graag willen winnen! Onze stofzuiger is kapot en we moeten het nou doen met de stofzuiger (die minstens net zo oud is als ik ben..) die we zolang geleend hebben. Met 2 kleine kinderen en een lieve maar troep makende, kwijlende en verharende franse bull is een goede stofzuiger geen overbodige luxe ? deze lijkt me heerlijk!!

  • Avatar van Ineke
    Reply Ineke 17 december 2017 at 11:17

    Ik zou hem heel graag aan mijn man cadeau doen. Hij is gedwongen huisman geworden maar doet erg zijn best om ons huishouden op rolletjes te laten lopen. Aangezien wij een hond hebben, is hij veel tijd kwijt met het opruimen van die hondenharen. Met deze handige stofzuiger zou dat hem veel tijd schelen. En bovendien is deze een stuk handzamer en dat is gezien zijn lichamelijke conditie ook heel fijn voor hem.

  • Avatar van Emma Bronsgeest
    Reply Emma Bronsgeest 17 december 2017 at 11:17

    Ik wil er heel graag 1 cadeau doen aan mijn vriend, omdat hij vaak de kattenbakkorrels moet stofzuigen! ? Ook omdat ik zelf astma heb lijkt het me heel prettig. We wonen op 25m2 dus veel bergruimte voor een stofzuiger hebben we ook al niet.

  • Avatar van Soraya
    Reply Soraya 17 december 2017 at 11:16

    Oooow. Dit is zo’n geweldig apparaat! Door mijn allergie voor stof moet ik iedere dag stofzuigen. Dan kan dat snoer zo in de weg zitten. Een stofzuiger als deze maakt het stofzuigen bijna tot een plezier. Dit zou mijn dagen een stuk gelukkiger maken

  • Avatar van Marit Bouwman
    Reply Marit Bouwman 17 december 2017 at 11:16

    Helemaal te gek voor mij huishouden met 2 sloddervossen en 2 katten zou dit meer dan welkom zijn

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 17 december 2017 at 11:15

    Oh wauw, wat een fantastische winactie. Ik doe heel erg graag mee! Ten eerste omdat ik echt een hekel aan stofzuigen heb en ik hoop dat het door dit apparaat van Bosch een tikkeltje minder erg wordt. Met de dieren in huis moet er nou eenmaal veel gestofzuigd worden en deze stofzuiger klinkt ideaal. Zo’n praktisch en functioneel cadeau kan ik absoluut gebruiken!

  • Avatar van Sam
    Reply Sam 17 december 2017 at 11:14

    Ohh wat een mooie winactie! Ik zou em
    Heeel graag willen winnen want ik heb 1 jack russeltje en 2 siamezen. De stofzuiger die wij nu hebben weegt 7 kilo en helaas is die veel te zwaar voor mij met de rugpijn na een hernia operatie. Ik kan dus niet meer zelf stofzuigen. Ik heb wel een lichtere ook thuis, maar die is weer niet sterk genoeg voor de haren van de jack russel :( Deze stofzuiger zou dus zeker een uitkomst zijn en dan kan ik gelijk weer zelf stofzuigen!

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 17 december 2017 at 11:09

    Ik doe ook graag mee! ☺️ Met 2 katten én een peuter is huis zou een snoerloze stofzuiger het werk wat makkelijker maken. ???

  • Avatar van Linda Linnemans
    Reply Linda Linnemans 17 december 2017 at 11:06

    Wat een geweldige kans!
    Onze kater Japie maakt ook veel rommel…

  • Avatar van Tamara Stoc
    Reply Tamara Stoc 17 december 2017 at 11:05

    Een mooi cadeau voor mijn zus. Haar puppy Borre is inmiddels niet meer zo klein meer en is vol op avontuur. Hij maakt soms een rommeltje ervan, dan is dit ideaal!

  • Avatar van ilsiee prins
    Reply ilsiee prins 17 december 2017 at 11:05

    Wauw.. Echt een fantastische winactie.
    Ons gezinnetje doet dolgraag mee.
    Met de kids en 2 honden is dit zeker een uitkomst!
    Groetje Ilsiee

  • Avatar van Angela van de Graaf
    Reply Angela van de Graaf 17 december 2017 at 11:03

    Oh, dit zou zo’n uitkomst zijn! Met 2 katten in huis blijf je bezig.. Deze lijkt mij erg praktisch, pak je ook iets sneller dan een gewone stofzuiger lijkt mij.
    Zal mijn ouders ook even tippen, 2 hondjes maken minstens zoveel troep ;-)
    Nu maar duimen..
    Succes iedereen!

  • Avatar van Chanou
    Reply Chanou 17 december 2017 at 11:01

    Ik zou deze zoooo graag winnen omdat ik altijd pech heb met dit soort toestellen. Ik heb mijn eerste steelstofzuiger aangekocht in augustus, 1 maand later deed hij niks meer, was een fabrieksfout en ik zou een nieuwe krijgen. Na 2 maanden nog steeds geen nieuwe,…. uiteindelijk heb ik er een van een ander merk moeten kiezen met extra bijbetalen, nu blijkt dat dit model niet onder mijn zetel en kasten past :-( weer erg jammer dus. Ook gaat de batterij welgeteld 10min mee ipv 30 zoals op de doos vermeld … met een pluizige Chowchow in huis zou ik dus bovenstaand model zeeeer goed kunnen gebruiken!

  • Avatar van Daisy
    Reply Daisy 17 december 2017 at 10:58

    Jeetje dat zou ideaal zijn zeg, makkelijk en snel alle katten haren wegzuigen. Ook makkelijk op de trappen naar boven ? Mijn man heeft astma dus het huis moet elke dag gestofzuigd, lijkt me een heel fijn djng.

  • Avatar van Anouk Bugera
    Reply Anouk Bugera 17 december 2017 at 10:57

    Zou echt super mooi zijn met 2 hondjes die flink verharen en nu een klein boefje van 1 4 maanden alweer die de hele dag op de grond speelt. Veel werk dus voor mama steeds stofzuigen. Zou fijn zijn als dat wat makkelijker en sneller zou kunnen.

    Kortom het zou een supermooi en fijn kerstcadeau zijn.

    ??

  • Avatar van Corinne
    Reply Corinne 17 december 2017 at 10:56

    Heel graag! Ik woon tijdelijk (1,5 jaar nog) met man, kinderen en katten bij mijn vader op de verdieping. Twee huishoudens om schoon te houden en in totaal 4 katten, die het liefst altijd binnen zijn. Ik sjouw me rot met de stofzuiger, aangezien ik elke dag een rondje moet doen en we hebben hier mega ruimtegebrek, dus in een hoek tegen de muur is ideaal… kortom; yes please!

  • Avatar van Lieke b
    Reply Lieke b 17 december 2017 at 10:56

    Super ! Mn mama wilde deze stofzuiger bheel graag dus doe graag mee voor haar om te winnenn

  • Avatar van Joy En Marcel
    Reply Joy En Marcel 17 december 2017 at 10:54

    Nou. Dit lijkt me ideaal. We hebben thuis naast onze kleuter (maakt evenveel zooi ?) een bejaarde franse bulldog en 2 katten. Vooral de hond verliest veel haar. Ik stofzuig wel 3 keer per dag. Maar vind het vooral lastig in de gang en op de trap omdat het snoer dan in de weg zit. Draadlois zou dus ideaal zijn. En het formaat is ook erg fijn zo te zien. Dus duimendraaien!! ????

  • Avatar van Wieteke
    Reply Wieteke 17 december 2017 at 10:51

    Jaaaa wat een super win actie!!! Ik doe graag mee!!! Met een harige pluiskat en peuter in huis kan ik deze draadloze stofzuiger heel goed gebruiken!!! Ideaal aangezien mijn peuter het erg leuk vind om telkens de stekker eruit te trekken als ik aan het stofzuigen ben!

  • Avatar van Rike
    Reply Rike 17 december 2017 at 10:50

    Ik zou graag mijn ouders verrassen met dit leuke gadget! ze hebben twee heel lieve hondjes, maar ze moeten iedere dag stofzuigen en dat valt met de oude stofzuiger wel heel erg lastig. En mijn ouders hebben me dit jaar zo ongeloofelijk ondersteuning toe laten komen –
    Dat ze ook een beeeeetje ondersteuning in verdienen bij zo een alledagse to do.
    Leuk dat ze aan de problemen van dierenliefhebbers denken bij Bosch!!!

  • Avatar van Grete Karina
    Reply Grete Karina 17 december 2017 at 10:49

    Ik ben net als jij nu al helemaal verliefd op die Bosch snoerloze stofzuiger! ❤️
    Hij lijkt me ideaal in ons huishouden, want het is bij ons een zoete inval van sportende pubers, die dan met schoenen en sokken vol zwarte korreltjes thuiskomen van de kunststof grasmatten.
    En de huisdieren maken er al net zo’n potje van, overal ligt haar lijkt het wel.
    Superfijn ook dat de stofzuiger bijna niets weegt en ook zo wendbaar is.
    Ik wil hem gewoon hebben en loot dus graag mee.
    Nu maar duimen…..

  • Avatar van Janneke
    Reply Janneke 17 december 2017 at 10:44

    Oh dit zou een ideale stofzuiger zijn voor in mijn oude huisje. Door het gebrek aan stopcontacten zijn veel plekken moeilijk bereikbaar. En nu mijn oude langharige kater ziek is en meer haar verliest dan anders blijf ik maar schoonmaken. Gelukkig dat mijn 2 Sphynxen dat weer compenseren ?

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 17 december 2017 at 10:43

    Ik doe graag mee voor mezelf!
    Ik hou van mijn katten, maar die haren… ik wordt er gek van ☺️☺️

    Facebook: An Na

  • Avatar van Miranda Wagner
    Reply Miranda Wagner 17 december 2017 at 10:43

    Oh, deze stofzuiger wil ik echt heel erg graag! Onze stofzuiger heeft het net begeven en ik heb naar deze stofzuiger gekeken. Helaas was ons budget even niet toereikend, dus toch maar weer een goedkope gekocht. We hebben 6 katten waarvan er 1 recent 2 zware operaties achter de rug heeft. Hij is 6 weken vermist geweest en heeft al die weken geprobeerd naar huis te komen. Toen hij thuis kwam had hij geen nageltjes meer aan zijn voorpoten van het vooruitslepen. Hij had 1 verlamde achterpoot en de andere was zo ernstig gebroken dat het bot naast elkaar was geschoven. We vonden dat hij een kans had verdiend omdat hij zo hard heeft gevochten om naar huis te komen. 2 zware en dure operaties volgden en inmiddels is het weer een hele blije en gelukkige kat. Hij zal altijd 1 stijve poot hebben omdat de knie niet meer te redden was. Hij is sinds zijn terugkeer ook erg bang voor de stofzuiger en kan door zijn poot niet snel genoeg wegschieten. Ik gun hem een rustigere stofzuiger en mijzelf een stofzuiger die alle kattenharen goed in huis kan verwijderen. 6 katten leveren genoeg haren ;-)

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 17 december 2017 at 10:41

    Geen dieren maar wel enorme kruimelkinderen ;-) Ik doe dus graag mee!

  • Avatar van Annette
    Reply Annette 17 december 2017 at 10:39

    Ik doe graag mee voor mezelf of voor Skoet moet ik eigenlijk zeggen. Mijn huidige stofzuiger is aan vervanging toe en met name tijdens de wisseling van de vacht (winter naar zomer) vliegen de plukken kattenhaar je soms om de oren. Zou dus heel goed van pas komen om met deze stofzuiger dat allemaal snel en vakkundig op te ruimen!

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 17 december 2017 at 10:37

    Klinkt heel goed deze stofzuiger! Het is echt niet mijn favoriete klusje dus een goed werkende krachtige alles-stofzuiger is erg welkom. Zeker met een kat en peuter in huis gebruik ik wel bijna iedere dag een stofzuigerr.. Zou wel heel gaaf zijn om dit als Kerstcadeau te winnen ???.

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 17 december 2017 at 10:37

    Ik waag graag een kansje! Wij zijn toe aan een nieuwe stofzuiger, de oude zit met tape aan elkaar en heb ik al 10 jaar! Onze kat slaapt Snachts op de trap en haar haren zijn altijd overal op de trap te vinden, een stofzuiger zonder snoer zou een stuk praktischer werken op de trap in ons appartementje!

    • Avatar van Tamara
      Reply Tamara 17 december 2017 at 10:39

      Oh, en niet te vergeten, met een kleine kruimel in huis die tegenwoordig zelf wil eten, is zo’n stofzuiger ook heul erg welkom!

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 17 december 2017 at 10:35

    Wauw…en makkelijk mee naar boven te nemen. Met een hond in huis en 2 kinderen stofzuig ik me soms helemaal suf. Dit is lekker hanteerbaar en lijkt me ideaal

  • Avatar van Goele H
    Reply Goele H 17 december 2017 at 10:31

    Een snoerloze stofzuiger is sowieso een meerwaarde in een gezin volgens mij. Geen excuses dat de man het geschikte stopcontact niet vond of dat de kinderen de stekker de hele tijd uittrekken! Zelf ben ik zwanger van ons 3de kindje en verlies ik al sinds het begin van de zwangerschap enorm veel haar. Geen kat of hond is het probleem, wel mijn hormonen. En uit ervaring weet ik dat dat na de bevalling helaas nog maanden blijft duren. Vreselijk vind ik dat en dan telkens dat gesleur met die stofzuiger van verdiep naar verdiep… Nee, dan lijkt deze stofzuiger me enorm handig om te hebben! Ik doe graag mee.

  • Avatar van Eva Narcisz
    Reply Eva Narcisz 17 december 2017 at 10:27

    Deze stofzuiger is een echte musthave voor mij omdat mijn oude stofzuiger niet zo blij met alle hondenharen. Mijn stofzuiger zuigt niet ,maar blaast dus een nieuwe stofzuiger is meer dan welkom. Wij hebben een hond die veel verhaart en ik heb bovendien een huisstof allergie daarom wil ik dolgraag deze stofzuiger testen . Veel mensen in mijn omgeving hebben een huisdier en een huisstof allergie.Als deze stofzuiger mij goed bevalt zal ik hun zeker overtuigen om deze stofzuiger aan te schaffen. Met deze stofzuiger wordt het een plezier om te stofzuigen. Meer dan welkom . Zal een prachtig kerstcadeau zijn, ik ga duimen .

  • Avatar van Bianca Schonewille
    Reply Bianca Schonewille 17 december 2017 at 10:26

    Altijd heb ik ruzie met de stofzuiger,echt altijd! Wij hebben 2 katjes die als de dood voor het grote gevaarte is.En dan die herrie!!
    Vind het altijd maar zielig voor ze….
    Mijn vriend roept al een jaar dat ik maar eens een stofzuiger uit moet gaan zoeken die minder herrie maakt,minder rompslomp erom heen en 1 die geen stofzuigerzak meer heeft. En eigenlijk heeft hij nog gelijk ook,het zal me zoveel irritatie schelen en de 2 katten zullen stukken rustiger zijn zonder die kabel en slang waar je maar rekening mee moet houden….

  • Avatar van Corry de vos
    Reply Corry de vos 17 december 2017 at 10:26

    Jippie je zal die bofkont maar zijn
    geluk zit in een klein hoekje maar je weet maar nooit
    ik kan die krachtpatser goed gebruiken
    gooi mij maar in de hoge hoed
    dan komt het met die super leuke prijs vast wel goed ?

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 17 december 2017 at 10:26

    Gaaf.
    Onze huidige stofzuiger hangt inmiddels met ducktape aan elkaar maar tijdens deze dure maanden hebben andere zaken (kinderen) voorang op alles ?
    Ondanks dat met 3 katten en 1 hond de stofzuiger behoorlijk onmisbaar is. Ik zuig iedere dag, soms zelfs 2 of 3x
    Mijn jongste is 2,5 en speelt en zit veel op de grond. Laat ook wel eens wat te eten of een drinkbeker op de grond vallen Dan wil je echt geen vloer met dierenharen en andere viezigheid.
    Denk dat we deze stofzuiger wel een goede testrit kunnen geven ?

  • Avatar van Marieke Joustra
    Reply Marieke Joustra 17 december 2017 at 10:21

    Die zou ik heel graag voor mezelf winnen de onze is zwaar en neemt veel plaats in.

  • Avatar van Corine H
    Reply Corine H 17 december 2017 at 10:19

    Zou een super cadeau zijn voor mijn dochter, zeker met een kleintje dat zo graag op de vloer zit te spelen, je pakt dan net even wat sneller de stofzuiger om weer even wat weg te halen. En als zo goed haren opzuigt……haar eigen lange haren liggen ook altijd overal ?

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 17 december 2017 at 10:19

    Wij gaan binnenkort kijken voor een kleine pluizenbol, dus dan kunnen we deze super machine wel gebruiken!

  • Avatar van Marlou
    Reply Marlou 17 december 2017 at 10:18

    Zou de stofzuiger graag willen winnen!
    Met 3 lieve katten in huis, waar ik eigenlijk allergisch voor ben, is een goede stofzuiger wel handig

  • Avatar van Angela
    Reply Angela 17 december 2017 at 10:18

    Oei ? Met 3 katten, een hond én een kerel die goed is in troep maken, lijkt dit wel dé ideale oplossing voor al die rommel op de grond iedere x. Haren, zand, kattenbakgrind, t is er allemaal. En zelfs de hond is bang van de stofzuiger (de katten ook) dus minder geluid zou een zegen zijn!

  • Avatar van Joan Karajmje
    Reply Joan Karajmje 17 december 2017 at 10:18

    Ik zou deze dolgraag willen winnen. Ik heb 5 katten, die bijna allemaal bang zijn voor de stofzuiger vanwege het lawaai die die maakt. En ook nog 2 honden die met zijn allen flink rotzooi kunnen maken. Morgen ben ik jarig, dus zou dit apparaat ook nog een mooi verlaat cadeau zijn. We gaan duimen!

  • Avatar van Aïde
    Reply Aïde 17 december 2017 at 10:17

    Wat een mooie katten hebben jullie! Prachtig

    Helaas heb ik geen Facebook meer dus laat dit toffe gadget aan mij voorbijgaan

  • Avatar van Wendy van Zetten
    Reply Wendy van Zetten 17 december 2017 at 10:17

    Wauwie wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige stofzuiger willen winnen zodat we de feestdagen en 2018 ook met een schoon en huisdierhaarvrij kunnen beginnen ?️❄️☃️ wie wil dat nou niet, mijn stofzuiger is har aan vervanging toe en heb er gewoon op dit moment niet de finaciele middelen voor doe heel graag mee en heb deze schitterende actie met veel ?laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen #Spannend???? fijn Weekend ???

  • Avatar van Maaike
    Reply Maaike 17 december 2017 at 10:14

    Oh dat lijkt me erg fijn! Ik ga volgende maand verhuizen en mijn doel is een schoner huis als nu. Ofwel vaker stofzuigen, zeker met kattenharen. Ik waag graag een kansje!

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 17 december 2017 at 10:14

    Ik zou deze stofzuiger heel graag voor mijn moeder wille winnen. Ze staat altijd klaar voor mij en mijn zus (en de kleinkinders). We zijn gek op de katten die ze heeft, vooral mijn zoontje.. ;) maar voordat we komen is het altijd wel een werk om weer alle haren weg te krijgen. Ik denk dat ze hier heel blij mee zal zijn!

  • Avatar van Cath Aarts
    Reply Cath Aarts 17 december 2017 at 10:14

    Ohhh wat geweldig! Ik zou daar mijn dochter heel graag mee willen verassen….. onlangs verhuisd naar een wat grotere woning en ze haar 7 lieve poezenbeesten zijn natuurlijk mee verhuist! Ik gun haar wel wat meer gemak en resultaat nu ze meer ruimte heeft om al dat kattenhaar op t zuigen!

  • Avatar van Monika
    Reply Monika 17 december 2017 at 10:11

    Dit apparaat ziet er echt superhandig uit. Helemaal voor ons aangezien we drie spierwitte katten hebben die dagelijks veel haren verliezen. Met deze stofzuiger is dit dagelijks makkelijke en snel op te ruimen. Kom ik misschien ook wat vaker zonder alle kattenharen op mijn werk?

  • Avatar van Jens Oostland
    Reply Jens Oostland 17 december 2017 at 10:09

    Ik doe graag mee voor me zelf ik heb 2 katten die best veel haren verliezen en mijn huidige stofzuiger mist een wiel daarom maak ik graag kans op deze stofzuiger.

  • Avatar van Sara | MevrouwMiauw.nl
    Reply Sara | MevrouwMiauw.nl 17 december 2017 at 10:08

    Ik maak heel erg graag kans op deze stofzuiger. Voordat wij een kat hadden had ik eindeloze discussies met mijn vriend over de hoeveelheid haren die een kat achter zou laten. Ik beloofde hem om, als we een kat zouden nemen, iedere dag te stofzuigen. De kat is er gekomen maar (je raadt het misschien al) ik kom mijn afspraak niet bepaald goed na. Deze stofzuiger zal het nakomen van die afspraak een heel stuk gemakkelijker maken. Fingers crossed!

  • Avatar van Leo
    Reply Leo 17 december 2017 at 10:07

    Lijkt me zo fijn een steelstofzuiger! Alleen de prijs weerhoudt mij nog om hem aan te schaffen. Hoe geweldig zou het zijn als ik hem hier kan winnen! We hebben twee katten en twee kinderen, dus er moet regelmatig gestofzuigd worden ?.

  • Avatar van Brigitte
    Reply Brigitte 17 december 2017 at 10:05

    Oh wat een gaaf apparaat! Heb ook zitten kijken naar een snoerloze, maar die waren echt te duur voor ons budget. Als je net gaat samen wonen moet je ook zoveel aanschaffen :) een van de leukste dingen om “aan te schaffen” waren onze twee kittens. Ze racen het hele huis door dus overal ligt haar en korrels. Oh en een van de twee steelt onze sokken dus die liggen ook overal :) gaaf dat je een win actie mag doen! Ik doe dan ook graag mee ^^

  • Avatar van Debora vd Adel
    Reply Debora vd Adel 17 december 2017 at 10:04

    Ik zou hem wel willen winnen voor onszelf. Wij hebben een hond die erg verhaard en ik moet zeer regelmatig stofzuigen. Deze stofzuiger lijkt me ideaal omdat hij ook makkelijk op te bergen is

  • Avatar van Anne Dierselhuis
    Reply Anne Dierselhuis 17 december 2017 at 10:03

    Geen huisdieren maar ikzelf ben al ruim een half jaar in de rui en verlies mijn haar met plukken per dag?
    Vriendlief werkt als kraanmachinist in het grondverzet en zit hele dagen in het zand, zoonlief doet alles wat na wat zijn vader doet, inclusief hele vrachten zand naar binnen sjouwen dus zo’n gave stofzuiger komt hier, ondanks het ontbreken van huisdieren, goed van pas

  • Avatar van lonneke
    Reply lonneke 17 december 2017 at 10:03

    Heel tof en super handig.

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 17 december 2017 at 10:02

    Owh wat een superhandig ding joh! Ik zou graag meedoen voor mijn eigen huishouden. We hebben een grote hond (witte herder = veel haar) en drie poezels dus hier wordt dagelijks 2 tot 4 keer (in de ruiperiode) stofgezogen. Ik volg je al langere tijd en ga de winactie voor je delen (@Passion2Create) op social media. Ontzettend tof deze winactie..! <3

  • Avatar van Marjan Polet
    Reply Marjan Polet 17 december 2017 at 10:02

    Geweldig leuk ik doe graag mee voor mijn zoon en schoondochter ze hebben een kat en de kattenharen blijft een probleem, met deze stofzuiger is dit probleem verleden tijd..ik gun hun dit geweldige kado

  • Avatar van Evelien DV
    Reply Evelien DV 17 december 2017 at 10:01

    Ik doe graag mee. Ik heb zelf geen huisdieren, maar mijn gezinsleden zijn net als ik gezegend met een volle haardos. In de herfst en winter lijkt het vaak of er drie golden retrievers hebben gevochten op de vloer ;-) ik zou het ook superhandig vinden om makkelijker tussen en onder meubels te kunnen stofzuigen zonder ze te verplaatsen.

  • Avatar van Nina Simplynspecial
    Reply Nina Simplynspecial 17 december 2017 at 10:01

    Oh ik doe maar al te graag mee! Zie dit soort stofzuigers vaker voorbij komen en het lijkt me zo handig. Geen snoer of wat dan ook, ideaal. Mijn vriend is uit de categorie “hebben we zo’n ding nu perse nodig, onze huidige is toch prima”. Maar ondertussen ben ik wel diegene die 9/10 aan het stofzuigen is. En geloof me, met 2 papegaaien en 1 hond in huis moet er geregeld gestofzuigd worden ;) Dit zou een leuk kerstcadeautje zijn.

  • Avatar van Mandy Wagtmans
    Reply Mandy Wagtmans 17 december 2017 at 10:00

    Ik kom enorm graag een kans wagen paar weken terug het pech gehad dat mijn stofzuiger kapot gegaan was nu tijdelijk een ministofzuigertje in het gebruik maar die zuigt amper wat op en gezien ik een hond in huis heb is dat niet zo heel handig ik hou mijn huis graag tot zover stofvrij en haarvrij gezien mijn zoontje astmatisch is dus er moet zeker tweemaal per dag gestofzuigd worden hier ik zou hier enorm blij en dankbaar voor zijn ik kom daarom graag een kansje wagen op facebook ook geliked en gedeeld openbaar en op goed geluk dan maar ?

  • Avatar van Charlotte de Roos
    Reply Charlotte de Roos 17 december 2017 at 09:59

    Oeh dat klinkt als een echte musthave!! Onze groenvleugel ara (da’s idd zo’n héle grote papegaai!) produceert nogal veel stof en rommel, dus er wordt hier in huis elke dag wel even gestofzuigd. Een stiller en flexibel apparaat is dus meer dan welkom (ook voor onze buren denk ik…)

  • Avatar van Ling
    Reply Ling 17 december 2017 at 09:57

    Dat klinkt goed. Een snoerloze stofzuiger is een uitkomst, kan ik er overal bij en niet elke keer moeten stoppen om de stekker eruit en erin te doen. Dan ben je ook snel klaar. Geen stofzuigerzakken meer scheelt mij een hoop geld en soms heb ik geen nieuwe zakken meer in huis dan moet ik naar de winkel gaan. Dat zou ik graag in huis willen hebben als kerstcadeau voor mezelf. We doen hier niet aan kerstcadeau en ik hoop op een portie geluk voor mezelf.

  • Avatar van Brigitte
    Reply Brigitte 17 december 2017 at 09:57

    Voor mezelf! Met 2 jonge kindjes en een kitten van 12 weken kan ik hem hard gebruiken om het nieuwe huis mooi te houden. Mooi artikel desiree..

  • Avatar van Daan
    Reply Daan 17 december 2017 at 09:57

    Schatten van twee katten. En hele leuke vloerkleden. Dat is nog wel eens n uitdaging om die vachtvrij te krijgen. Zeg maar dat je geen grijs kleed hebt maar toch echt n rode..

  • Avatar van Laura
    Reply Laura 17 december 2017 at 09:55

    Wauw, dat zou nog eens een mooi kerstcadeau zijn! Wij hebben een poes in huis, terwijl mijn vriend allergisch is. Deze stofzuiger zou wel zeer welkom zijn!! Nu maar duimen…

  • Avatar van Gabrielle
    Reply Gabrielle 17 december 2017 at 09:54

    Handig!! Ik doe mee voor mijjn schoonmoeder, ze heeft twee katten en een hekel aan al die haren overal. Ik zou deze stofzuiger aan haar geven als kerstcadeau ?

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 17 december 2017 at 09:52

    wat een megamooi en functioneel cadeau

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.