Huis & interieur Lifestyle

Huis & Interieur | Brabantia Bo Touch Bin!

23 december 2017

brabantia bo touch bin 4 - Huis & Interieur | Brabantia Bo Touch Bin!
Eén van mijn goede voornemens voor komend jaar is dat ik nog wat beter voor het milieu wil leven. Minder verspilling, minder impulsaankopen, minder dierlijke producten, energiebewuster leven èn beter afval scheiden. Met dit superdeluxe exemplaar moet dat zeker gaan lukken en ik mag ook nog eens zo’n prachtige Brabantia Bo Touch Bin in een kleur en indeling naar keuze t.w.v. €149,00 weggeven! Lees verder voor meer informatie over deze afvalemmer en de voorwaarden van de winactie.

De Brabantia Bo Touch Bin is een prullenbak, afvalemmer of zoals ik het liever noem: een mooi afvalscheidingsstationnetje voor in je eigen keuken met enkele fijne eigenschappen:

– hij is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren waardoor er altijd eentje in jouw keuken past
– de prullenbak staat op hoge pootjes wat stijlvol staat en waardoor je niet meer hoeft te bukken om afval weg te gooien
– deze afvalemmer heeft uitneembare binnenbakken en een zelf-te-bepalen indeling waarbij je kan kiezen uit 3×11 liter, 11+23 liter en 36 liter
– een deksel die heel zacht opent door middel van een kleine druk in het midden.

Daarnaast heeft de Brabantia Bo Touch Bin een bronzen Cradle-to-Cradle certificaat wat betekent dat er aan strikte voorwaarden is voldaan voor het (her)gebruik van materialen, duurzame energie, waterbeheer en sociale rechtvaardigheid. Mooi, luxe en duurzaamheid in één product!

Brabantia The Hunger Project
Even tussendoor een klein beetje aandacht voor dit mooie project. The Hunger Project is een wereldwijde, non-profit organisatie die zich inzet voor een duurzaam einde van chronische honger wereldwijd voor 2030. De organisatie investeert in mensen: zij ondersteunt lokale mensen in Afrika, Zuid-Azie en Latijns-Amerika om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger. Door middel van trainingen worden zij weerbaar gemaakt en gestimuleerd om zelf hun eigen toekomst ter hand te nemen.

Brabantia steunt dit project door informatie te verspreiden voor awareness rondom voedselverspilling èn doet een donatie voor elke verkochte voorraadbus. 100 verkochte voorraadbussen maken samen 1 trainer en 1 trainer zorgt weer voor 100 opgeleide personen. Kortom: met de aanschaf van één Brabantia voorraadbus help je één persoon aan een opleiding.

brabantia bo touch bin 1 - Huis & Interieur | Brabantia Bo Touch Bin!brabantia bo touch bin 3 - Huis & Interieur | Brabantia Bo Touch Bin!brabantia bo touch bin 5 - Huis & Interieur | Brabantia Bo Touch Bin!
Onze ervaring met de Brabantia Bo Touch Bin
Ik vind het echt prachtig hoe de crèmekleur weg lijkt te vallen bij onze keuken en zo een mooie en stijlvolle toevoeging is. Alsof hij bij de keuken hóórt! Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en hij zal zeker helpen met de bewuste voornemens voor het nieuwe jaar. Wij hebben trouwens gekozen voor de indeling met 3 emmers qua verdeling; eentje met een ecozakje voor al het kleine GFT-afval, eentje voor PMD afval en eentje voor al het overige afval wat gewoon in de container kan. Ik heb boven de GFT en PMD emmers een briefje geplakt als reminder wat hier allemaal in mag :)

brabantia bo touch bin 2 - Huis & Interieur | Brabantia Bo Touch Bin!
Winactie
Wil jij zo’n prachtige Brabantia Bo Touch Bin in een kleur & indeling naar keuze winnen? Laat dan onder dit artikel in een reactie een handige bespaartip achter om hopelijk elkaar te inspireren komend jaar allemaal bewuster te gaan leven ♥

Meedoen met deze actie kan tot en met vrijdag 29 december 2017, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Wat zijn jouw goede voornemens voor komend jaar?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Amy Munske
  Reply Amy Munske 29 december 2017 at 23:56

  meer sporten en meer reizen, meer tijd voor de familie, kleur wit vindt ik erg leuk

 • Avatar van arno hogendoorn
  Reply arno hogendoorn 29 december 2017 at 22:45

  **Wassen op 30 of 40 °C kost minder energie dan op 50, 60 en 90 °C. Ben je klaar met wassen? Hang de was op en laat het drogen, dit is goedkoper dan de droger te gebruiken.

  **Maak de ventilatieopeningen van de koelkast en de vriezer regelmatig schoon. Hierdoor wordt de restwarmte beter afgevoerd. Ook vermindert dit de koelende werking niet.

 • Avatar van truus roza
  Reply truus roza 29 december 2017 at 22:42

  MAAK EEN BOODSCHAPPENLIJSTJE VOORDAT JE DE DEUR UIT GAAT EN HOU JE ERAAN.
  Ga nooit naar een winkel zonder dat je precies weet wat je wilt gaan kopen. Maak een plan en hou je precies aan wat je van tevoren bedacht had. Stop niks in je winkelwagentje dat niet op je lijst staat, hoe verleidelijk het ook is, en je zult merken dat je een stuk minder uitgeeft dan voorheen.

  DRINK MEER WATER.
  Los van dat water ontzettend gezond is heeft het ook financiële voordelen. Als je een glas water voor elke maaltijd drinkt is dit beter voor je vertering, zal je minder eten en bespaar je dus ook nog eens op de maaltijdkosten (naast alle pakken sap en flessen cola). En waarschijnlijk drink je te weinig dus het houdt je gehydrateerd.

  KOOP GROOTVERPAKKINGEN VAN VLEES.
  Deze stukken kun je weer los invriezen en als je de volgende keer een stuk vlees nodig hebt kun je het ontdooien en klaarmaken. Grootverpakkingen zijn (meestal) goedkoper en zo heb je altijd iets liggen.

  INTRODUCEER EEN RESTJESDAG!
  Eet op deze dag alle restjes die je verzameld hebt gedurende de week en maak hier een mooie maaltijd van. Het leukste is om alles in een quiche te gooien: verrassend lekker!

 • Avatar van Geer Jonker
  Reply Geer Jonker 29 december 2017 at 22:32

  Niet te lang douchen,scheelt zoveel water. Lampen niet onnodig aan zetten en knallend het nieuwe jaar in met voornemen,lief en behulpzaam zijn voor de medemens!

 • Avatar van JS Gajadhar
  Reply JS Gajadhar 29 december 2017 at 22:31

  Heeeel goed afval scheiden, en de kachel niet onnodig aan laten staan.
  Voornemens heb ik niet,carpe diem.

 • Avatar van Johannes Hillebrands
  Reply Johannes Hillebrands 29 december 2017 at 22:30

  Abonnementen opzeggen en online gaan lezen!

  Voornemens: lekker veel met mijn kleinkindjes spelen,leren en vooral genieten!

1 11 12 13

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Lifestyle
Huawei MediaPad M3 Lite review
Gadgetliefde | De Huawei MediaPad M3 Lite

Mocht je nog op zoek zijn naar een Kerstcadeau waar het hele gezin plezier van kan hebben dan zit je...

Sluiten