Huis & interieur Lifestyle

The Happylist | Dreamkey Design aankoopjes

2 december 2017

dreamkey design
Ik ben echt een sucker voor leuke stationary– en interieurwebwinkels en nu de make-over van mijn werkkamer helemaal klaar is èn er een nieuw jaar voor de deur staat was ik op zoek naar wat handige en leuke items. Ik snuffelde het internet rond, kwam uit bij Dreamkey Design en vond er precies wat ik zocht. Ik laat je graag mijn aankoopjes zien :)

Dreamkey Design is een webwinkel met stationary & gifts. Mooie, leuke en handige producten die je interieur en werkruimte mooier maken en het assortiment is flink uitgebreid. Zo kan je er terecht voor wandborden (magnetisch, krijtborden, prikborden, klemborden of pegboard), agenda’s, kalenders, pennen, notitieboekjes, magneetjes, planners, kaarten, labels en nog veel meer leuke, mooie en handige kantoorartikelen.

dreamkey design
Als je de website ziet en er maar even rondsnuffelt dan snap je dat het een lastige opgave was om keuzes te maken. Maar ik had echt even wat dingen nodig en ging met m’n lijstje aan de slag. Ik zocht onder andere mooie fijnschrijvers, een agenda voor in de tas, een wandbord en een notitieboekje en rekende de volgende items af:

– weekly deskplanner (voor weekschema’s en als muismat)
– magnetisch krijtbord met rosegold lijst
– magnetic notepad
– agenda 2018 in grijs met goudkleurige opdruk (voor in de handtas)
– setje van 3 mooie fineliners
– Midori notitieboekje (voor in de handtas)
– goudkleurige glitterconfetti (fotoprops #bloggerlife).

dreamkey design
Zoals je ziet zijn het handige en mooie items waar ik als blogger en zelfstandig ondernemer heel erg blij van word. Niet alleen handig om te gaan gebruiken maar ook nog eens mooi om te zien en een aanwinst voor mijn werkruimte en voor onderweg met zakelijke afspraken bijvoorbeeld.

Nee, dit is geen samenwerking maar gewoonweg heerlijk enthousiasme en blij met m’n aankoopjes en ik wilde deze webwinkel daarom als tip heel erg graag met jullie delen ♥

Binnenkort een roomtour van m’n vernieuwde home office online! ^^ Heb je dit liever in een artikel met foto’s of in een video?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 december 2017 at 19:32

  Wat een leuke spullen heb je gekocht. Fijn dat je kantoor af is, ik vind persoonlijk foto’s erg leuk, maar doe wat jij wilt. Nu ga ik even op die site kijken, denk dat ik me daar wel even kan vermaken, ik vind stationary webwinkels altijd erg leuk .

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 december 2017 at 10:04

  Dat ziet er inderdaad wel mooi uit. Die weekly planner vind ik ook wel handig, dat je hem ook zo als muismat kunt gebruiken.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 2 december 2017 at 12:07

  Oeh tof! Ik ben heel benieuwd naar je roomtour!

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 2 december 2017 at 10:15

  Wat een onwijs leuke blog, dankjewel <3

  Kleine note: stationery is met de E, niet met de A ;)

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 2 december 2017 at 10:13

  Ziet er echt heel chique uit, leuk idee voor mijn dochter :-)

 • Avatar van Leandra
  Reply Leandra 2 december 2017 at 09:15

  ik snap dat je daar blij van wordt. leuke site!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 2 december 2017 at 08:21

  Oeh ziet er leuk uit! Ik heb echt een zwak voor dit soort dingen haha.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 december 2017 at 07:58

  ik stem ja voor een roomtour video :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 december 2017 at 07:23

  Leuke webshop die ik niet ken!
  Mooie aankopen had je gedaan.
  Een video zou leuk zijn om de roomtour te laten zien….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.