Beauty

Budget beauty must have | Limited edition Etos palettes

3 december 2017

Etos palettes feestdagen 2017
Rennen naar de winkel met z’n allen, want wat zijn deze Etos palettes mooi! ♥ Ik kreeg afgelopen week een pakketje vol met nieuwe producten uit de Limited Edition Etos collectie voor de feestdagen binnen maar de twee producten die er voor mij uitsprongen zijn toch wel het Luxurious Eyeshadow Palette en het Glam Cheeks Palette. Ik laat ze graag aan je zien met reviews, swatches èn een full face look.

Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017
Etos Luxurious Eyeshadow palette
(15 gram)
Een luxe oogschaduwpalette met 9 kleuren oogschaduw in verschillende finishes waar echt iedereen mee uit de voeten kan. Ik vind het persoonlijk één van de mooiste neutrale palettes die ik dit jaar in m’n handen heb gehad. Je kan er ook gelijk alle kanten mee op, van heel licht, zacht en fris met koraalroze, champagne en zachtbruin tot aan wat intensere feestlooks met goud en paars.

Zoals je ziet is de pigmentatie ook meer dan prima te noemen en kan je – zeker als je er een oogschaduwbasis onder aan brengt – de hele dag èn avond genieten van je mooie look. Ik heb de kleurtjes op mijn ogen zonder oogschaduwbasis gebruikt zodat je kan zien dat je er ook een zachtere look mee kan maken. Op mijn hand heb ik ze laten zien met een oogschaduwbasis eronder zodat je goed kan zien hoe de kleuren tot leven kunnen komen. Maar net zo intens als je wilt dus!

Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017 Etos palettes feestdagen 2017
Etos Glam Cheeks Palette (12 gram)
Ook dit blush & highlight palette vind ik persoonlijk heel erg mooi. Er zitten 4 kleuren in het palette:

– een iets warmere subtiele highlighter
– een wat koelere subtiele highlighter
– een rozere (koelere) blush met satijnen finish
– een koraalroze (warmere) blush met satijnen finish.

Zeker als je een lichte tot een licht getinte huid hebt kan je met dit palette heel erg goed uit de voeten. De kleurtjes laten zich mooi opbouwen, werken niet te poederig en de glans van de highlighters vind ik echt heel erg mooi.

Etos palettes feestdagen 2017
Ja, hier word ik nu oprecht blij van. Wat een mooie palettes! Stevige en mooie verpakkingen met grote spiegels aan de binnenkant, mooie kleuren oogschaduw, blush en highlighter waar zo’n beetje iedereen mee uit de voeten kan en een goede kwaliteit qua pigmentatie. Wat wil je nog meer? Beide limited edition Etos palettes zijn op dit moment verkrijgbaar voor slechts €5,99 per stuk.

Je kan de producten uit dit artikel in de unboxing video van afgelopen vrijdag op bewegend beeld zien, want ik heb toen precies dezelfde kleuren gebruikt :)

Wat vind jij van deze twee nieuwe Etos palettes?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 6 december 2017 at 21:22

  Jeetje wat een mooie palettes zeg, ze zien er ook zo mooi en luxe uit!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 december 2017 at 19:22

  Wat een mooie kleuren en wat een mooie palettes. De look die je ermee hebt gemaakt staat je erg mooi

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 3 december 2017 at 20:54

  Dit MOET ik hebben! Wat mooi! Echt ook mijn kleuren :D

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 3 december 2017 at 20:12

  Mooie palletjes! In het verleden was ik vaak ontevreden over de kwaliteit van Etos make-up en liet het daarom ook vaak links liggen. Maar als ik dit zo zie.. ga ik toch binnenkort maar eens swatchen :P

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 december 2017 at 13:43

  woah die paletjes zien er super uit ;D

 • Avatar van Liset
  Reply Liset 3 december 2017 at 12:14

  Ik heb deze palettes zelf ook en ik gebruik ze sindsdien dagelijks! De kleuren en kwaliteit zijn zo mooi om mee te werken dat ik helemaal enthousiast ben. Ze zouden deze eigenlijk in de vaste collectie op moeten nemen, ik denk echt dat hier veel vraag naar zal zijn :).

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 3 december 2017 at 11:50

  Mooie producten! De twee palettes lijken me eigenlijk wel handig voor op reis :).

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 3 december 2017 at 11:04

  Fijne review. Het oogschaduwpalette heb ik zelf ook gereviewed en is inderdaad echt een mooi en leuk palletje! Naar het Cheeks Palette ben ik heel benieuwd, ziet er super goed uit!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 3 december 2017 at 10:07

  De verpakkingen vind ik echt heel mooi en chique ogen, prachtig ziet het er uit.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 3 december 2017 at 09:56

  Erg mooi! Wat draag je op je lippen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 december 2017 at 10:02

   Dankjewel! Ik draag de KIKO coloured balm in Blackberry, dat is een voedende lippenbalsem met een vleugje kleur. Een aanrader!

   • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 3 december 2017 at 23:24

    Oeh nice. Ik zet hem op mijn shoppinglist. Thanks voor je reactie!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 december 2017 at 07:00

  Prachtige en zeer goed ffepigmenteerde kleuren…..
  Die ga ik zeker kopen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.