Beauty

Natural Beauty | Kure Bazaar nagellak

8 december 2017

kure bazaar nagellak review
Dierproefvrije nagellak, zonder schadelijke stoffen, die zelfs belooft je nagels sterker te maken èn die in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Ik vertel je vandaag alles over het mooie Kure Bazaar nagellak en laat je drie prachtige kleurtjes zien die perfect zijn voor het komende seizoen. Oh, en als je liefhebber bent van natuurlijke en vegan beautyproducten dan moet je de webwinkeltip onderaan het artikel zeker even bekijken :)

Toen oprichtster Kartika Luyet zwanger was van haar zoontje begon ze meer en meer op te letten wat ze tot zich nam, niet alleen qua eten maar ook wat ze op haar lichaam smeerde. Met haar grote liefde nagellak kwam ze er alleen niet uit en dus besloot ze haar eigen merk op te richten. Maar dat bleek nog niet zo makkelijk! Zonder concessies een nagellakmerk opzetten dat lakken op natuurlijke basis heeft, maar ook in moderne en veel kleuren verkrijgbaar is, lang blijft zitten, mooi glanst en sneldrogend is.. Het leek even een onmogelijke opdracht maar uiteindelijk is ze er na jaren onderzoek samen met een goede vriendin – die ruim 20 jaar in de beauty industrie werkte – uit gekomen. En zo ontstond Kure Bazaar nagellak: “The Good Nail Philosophy”.

De nagellakken van dit merk zijn voor minstens 85% natuurlijk en bevatten geen tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate en synthetische kamfer. Het is wat vreemd om voor te stellen, maar de basis van deze lakken bestaat uit ingrediënten zoals houtpulp, gerst, katoen, aardappelen en mais. Helemaal eco-vriendelijk dus!

kure bazaar nagellak review kure bazaar nagellak review kure bazaar nagellak review
Je ziet hierboven de volgende kleurtjes:

Hipster, een koele medium blauwgrijze nagellak
Phenomenal, een koele donkere bruinpaarse nagellak
Mademoiselle K, een koele frisrode kleur met roze ondertoon.

Alle drie de kleurtjes hebben een creamy finish, lakken heel erg prettig, drogen redelijk vlot en dekken volledig in 2 laagjes. Ze blijven van zichzelf makkelijk meerdere dagen zitten zonder dof te worden of beschadigingen, maar met een basecoat eronder en een topcoat erover kan ik zo een week van m’n manicure genieten ♥

kure bazaar nagellak review
De Kure Bazaar nagellak is onder andere verkrijgbaar bij Happy Skin Food. Deze Nederlandse webwinkel werd in 2015 opgericht en verkoopt alleen natuurlijke producten die biologisch gecertificeerd, toxic-free, dierproefvrij en vegan zijn. De Kure Bazaar nagellak is voor €17,50 verkrijgbaar.

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 december 2017 at 21:22

  Wat een mooie kleuren! Vooral dat eerste kleurtje vind ik echt geweldig.

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 9 december 2017 at 21:13

  Alle 3 prachtige kleuren! Ik kan rood altijd wel waarderen!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 9 december 2017 at 10:46

  Dit vind ik nu tof! Fijn dat ze zo lang mooi blijven! Ze zijn inderdaad behoorlijk duur, maar ik geloof niet dat ik ooit al een nagellakflesje opgemaakt heb, haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 december 2017 at 08:31

   Nu je het zegt.. Ik volgens mij ook niet haha

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 8 december 2017 at 18:55

  Dit zijn wel hele mooie kleuren!

 • Avatar van Natasja - Watzijzegt
  Reply Natasja - Watzijzegt 8 december 2017 at 10:02

  Klinkt goed! Ik merk steeds vaker dat ik een of twee weken nadat ik nagellak heb gebruikt, al m’n nagels afbladderen of zelfs scheuren… dus wellicht dat zo’n merk met natuurlijke ingrediënten minder heftig is voor m’n nagels!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 8 december 2017 at 08:37

  Die paarse en die roze vind ik wel heel erg mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 december 2017 at 07:46

  ooh ze klinken super nice :D die grijze vind ik echt mooi!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 8 december 2017 at 07:24

  Oeh tof, ik ken het merk niet maar de lakjes zien er supergoed uit!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 december 2017 at 06:37

  Prachtige kleuren!
  Dit merk ken ik niet.
  Jammer dat ze zo duur zijn.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.