Beauty

Beauty Talk #3 | Tof perspakket, nieuw budgetmerk & opgemaakte producten

13 januari 2018

Het is weer tijd voor een nieuwe Beauty Talk! Deze keer laat ik je een heel tof perspakket zien wat ik bij de post kreeg, vertel ik je wat meer over een nieuw budgetmerk en laat ik enkele opgemaakte beautyproducten aan je zien en vertel ik je of ik ze nogmaals zou gebruiken ja of nee. Kortom: weer even lekker kletsen over beauty! 

Als je de video hierboven niet kan zien bekijk hem dan hier op YouTube. Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal. Abonneren is gratis en zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe filmpjes die online komen. Een duimpje omhoog op de video zou ik natuurlijk ook heel leuk vinden :)

In de video laat ik onderstaande merken en producten zien:

beauty talk 3


Yves Rocher Elixir Jeunesse

“Vervuiling, UV-stralen, vermoeidheid, stress…er zijn tal van factoren die het proces van huidveroudering versnellen. Dermatologen bevestigen dat maar liefst 80 procent van de veroudering van onze huid veroorzaakt wordt door vervuiling en blootstelling aan de zon. Met Elixir Jeunesse van Yves Rocher zeg je resoluut ‘nee’ tegen pollutie!”

Voor mij als skincarejunkie klinkt deze nieuwe lijn heel interessant. Vervuiling verwijderen, de huid herstellen en vervolgens beschermen tegen nieuwe vervuiling om zo huidveroudering preventief aan te pakken en/of te verminderen en zo te helpen een mooie huid te krijgen. Helemaal een pluspunt: de producten bestaan voor 90% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen minerale olie, siliconen of parabenen.

De Yves Rocher Elixir Jeunesse producten zijn vanaf €11,90 verkrijgbaar via de webwinkel van Yves Rocher. Good to know: tot en met 31 januari is er 50% korting op àlles wat het wel heel interessant maakt om eens iets nieuws uit te kunnen proberen.

beauty talk 3


Nieuw budget beautymerk: Barnängen

Het Zweedse woord Lagom is de afgelopen tijd steeds en voor velen echt een bepaalde levensstijl geworden. Het staat voor ‘niet te groot, niet te klein, niet te traag, niet te snel, niet te veel, niet te weinig..’ oftewel voor “precies goed”. De missie van dit nieuwe beautymerk is om dat gevoel van de Zweedse mindset met mooie producten te verspreiden.

Het merk Barnängen bestaat al sinds 1868 en is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. De prijzen liggen tussen de €5,99 en de €9,99, de verpakkingen hebben een flinke inhoud en zijn mooi minimalistisch en het merk is bij DA, Dio en Drogisterij.net verkrijgbaar.

Ik vind persoonlijk de All Over Rescue Body Balm heel erg lekker. De geur is zacht, vrouwelijk en fris, er zit onder andere kokosextract, shea boter, zonnebloemolie, bijenwas, kamille extract, vitamine E en cold cream in. Dit laatste is een samenstelling van ingrediënten die snel absorbeert en de huid heel goed beschermt tegen uitdroging en irritatie. Perfect voor de winterse kou!

beauty talk 3

Opgemaakte producten
Ik kreeg de vraag of ik ook eens opgemaakte beautyproducten wilde delen dus zal deze vanaf nu wat vaker in een Beauty Talk meenemen.

De Sukin hydrating mist toner hebben zowel Paul als ik als een toner na de gezichtsreiniging gebruikt en vonden we beiden heel fijn in gebruik. Lekker zuinig door het spraydopje, heel zacht voor de huid, niet irriterend rondom de ogen en deze liet geen trekkerig gevoel achter. Als we niet al andere producten in huis hadden om deze te vervangen, zouden we hem zeker aangeschaft hebben om nog eens te gaan gebruiken. Mocht je benieuwd zijn naar dit merk, ik schreef eind vorig jaar al eens meer over Sukin Skincare (<– klikkerdeklik!).

Ook maakte ik weer eens een pot philosopy renewed hope in a jar leeg. Door de jaren heen hebben we deze al meerdere keren gebruikt en leeggemaakt en dat zegt heel wat voor ons. Wat mij betreft behoort hij echt tot de topproducten van philosophy skincare. In dit gelinkte artikel vertel ik je welke producten van dit merk ik nog meer aanraders vind :)

Wat maakte jij onlangs nog helemaal leeg en zou je dat nog eens opnieuw aanschaffen? Of.. waarom juist niet?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die ik van een merk of bedrijf toegestuurd heb gekregen en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 2 februari 2018 at 18:20

    Ik heb een douchegel van Barnanger onder de douche staan. Ook lekker van geur.

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 20 januari 2018 at 00:41

    Hele toffe video en wat zie je er leuk uit! Van deze look mag je wat mij betreft een tutorial maken :-)

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 16 januari 2018 at 10:41

    Leuke video! Ik houd van dit soort gezellige videos waarin je wat leuke producten laat zien en wat erbij verteld. Zeker vaker doen dus ;) Leuk ook dat je items benoemd zonder vervelende toevoegingen. Hoor altijd erg veel goede verhalen over Philosophy en dan vooral van Hope in a jar. Ben er wel benieuwd naar geworden.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 januari 2018 at 10:46

      Yay! Enorm leuk om te horen, dankjewel :)

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 13 januari 2018 at 12:23

    Weer z’on leuke video :-)
    Yves Rocher blijf ik fijn vinden, al kan ik zelf alleen tegen de sensetive lijn voor mijn gezicht, de rest van dit merk is gewoon ook super fijn.
    Ik was ook blij met het merk Sukin, maar hier krijg ik helaas pukkeltjes van (de sensetive lijn).
    Maar gebruik het nu als handcreme en hiervoor ga ik deze zeker opnieuw kopen.
    Het is dan misschien niet budget meer op deze manier , maar de super zachte formule en geur in combinatie met het handige pompje is echt ideaal en zo fijn.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 13 januari 2018 at 10:41

    Ik vind je video’s zo leuk! ♡

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 13 januari 2018 at 09:53

    Ik heb de lijn van Yves Rocher ook ontvangen en ben er super benieuwd naar! Het klinkt heel goed maar ik ga de lijn uitgebreid testen en reviewen. De rest van de producten klinken ook erg interessant!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 13 januari 2018 at 08:44

    Mooie nieuwe producten!
    Leuke video ;-)

    Fijn weekend Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.