Beauty

Beauty Talk #4 | Unboxing Catrice pakketje & meer beautynieuwtjes

20 januari 2018

Maar echt, de afgelopen week kwamen er zoveel nieuwtjes mijn mailbox en postbus binnen dat ik echt even een keuze heb moeten maken uit de meest toffe, leuke en interessantste nieuwtjes. Het zijn er best een heleboel deze keer dus ga er maar lekker voor zitten. Natuurlijk laat ik de producten niet alleen zien, ook zie je in de video een look waarin ik meerdere producten draag. En aan het eind heb ik ook nog een vraagje waarvoor ik jouw input heel erg op prijs zou stellen. Enjoy! 

Als je de video hierboven niet kan zien bekijk hem dan hier op YouTube. Ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal. Abonneren is gratis en zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe filmpjes die online komen. Een duimpje omhoog op de video zou ik natuurlijk ook heel leuk vinden :)

In de video laat ik onderstaande merken en producten zien:

dr. hauschka purple light

dr. hauschka purple light

Dr. Hauschka Purple Light Limited Edition (verkrijgbaar vanaf 1 februari)
Deze collectie kwam stiekem al eerder binnen, maar wegens de lanceringsdatum wilde ik er nu pas wat over vertellen. Dat als je net zo enthousiast bent als ik je niet helemaal ontiegelijk lang hoeft te wachten voor de producten verkrijgbaar zijn.

Toen de producten binnen kwamen moest ik op de één of andere manier aan Urban Decay make-up denken. Zo mooi vormgegeven met de watercolour op de doosjes en de dieppaarse verpakkingen met subtiele glittertjes erin verwerkt. Love it! De collectie is – zoals de naam al verraadde – duidelijk paars qua kleuren en daar ben ik als koel huidtype heel blij mee. Ik draag graag paarsige en paarsroze tinten! In de video draag ik zo’n beetje alle producten uit deze collectie zoals het oogschaduwpalette, de gezichtspoeder, het oogpotlood en de liquid lip colour. Prachtige producten met een goede pigmentatie die ook nog eens verzorgend voor je huid zijn. Echt geweldig dat natuurlijke make-upproducten duidelijk allang geen stoffig imago meer hebben.

– Eyeshadow Palette €30,50
– Teint Powder €30,95
– Eye Definer €13,95
– Liquid Lip Colour €17,95 per stuk.

filorga time-flash


Filorga Time-Flash primer

Filorga is echt een prachtig merk als het op skincare aankomt en ik ben er nog geen enkele keer door teleurgesteld. Ja, de producten zijn duidelijk wat prijziger maar als je kijkt naar de werkzame stoffen en dat ze over het algemeen zuinig in gebruik zijn dan heb ik dat er graag voor over. Deze nieuwe ‘express smoothing active primer’ vervaagt direct fijne lijntjes en poriën, legt een mooie basis aan voor je make-up, zorgt dat deze mooier en langer blijft zitten èn werkt ook op de langere termijn door.

Er zit onder andere gluconolacton in, een zuur dat net zo doeltreffend is als een AHA exfoliant maar dan beter door de huid wordt verdragen en de celvernieuwing versnelt, de huidtextuur gladder maakt en een glow geeft. Daarnaast zit er een hexapeptide in die het samentrekken van spieren vermindert waardoor je een meer ontspannen uitstraling krijgt (zo interessant!), een collageenbooster die rimpeltjes, deukjes van bijvoorbeeld littekentjes en fijne lijntjes opvult en het NCTF complex waar Filorga om bekend staat wat zorgt voor een gehydrateerde huid en een anti-age werking heeft.

De Filorga Tme-Flash primer is vanaf 1 februari voor €39,90 (30ml) verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

clinique city block


Clinique City Block Purifying Charcoal producten

Ondanks dat er op staat dat het voor ieder huidtype geschikt is, ben ik er met mijn gevoeligere en drogere huid toch een beetje voorzichtig mee. Maar.. te nieuwsgierig om de producten geen kans te gaan geven want de beloftes klinken goed!

Deze Cleansing Gel en het Clay Scrub & Masker in één bevatten bamboe houtskool wat een ontgiftende en reinigende werking op de huid heeft en beloven de vervuiling van buitenaf van je snoet te poetsen, de talgproductie te reguleren en de poriën te vernauwen.

– Clinique City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel 150ml, €27,00
– Clinique City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub 100ml, €39,00.

sally hansen streetstyle collection


Sally Hansen Complete Salon Manicure ‘Streetstyle Collection’

Er zijn weer 3 nieuwe kleuren verkrijgbaar van deze 7-in-1 nagellak (base coat, krachtbehandeling, groeibehandeling, salonkleur, top coat, een glanzende gel finish en gaat afschilferen tegen). Ik vind het persoonlijk heel fijne lakken en vind deze kleurtjes perfect voor de overgang van de winter naar de lente.

– 206 One in a Melon is een frisse koraalroze kleur met creamy finish
– 372 Know the Espa-Drille is een vergrijsde nude tint met een creamy finish
– 586 Moss Definitely is een vergrijsd mintgroenige tint met creamy finish.

In de video draag ik trouwens de kleur Know the Espa-Drille.

unboxing catrice lente zomer 2018


Catrice producten lente/zomer 2018

Ook kreeg ik nog een heel erg tof tasje binnen met nieuwe Catrice producten. Het zijn allemaal producten die we terug zullen zien in komende lente- en zomercollectie en hij bestaat uit vier thema’s; Dewy voor een prachtige, frisse en glowy skin, #InstaEFFECTs om een snelle totale look mee te kunnen maken, Big Palettes voor een totaalpakketje in één palette en Athleisure voor make-up met ‘uithoudingsvermogen’, oftewel die bestand is tegen een pittige workout of een lange zomerse dag.

Wat er voor mij op het eerste oog uit springt is het California in a box bronzer & blush palette (€9,89), de Dewy wetlook stick (€4,99), Galactic highlighter drops (€4,99), Instant Glam eyeshadow palette (€6,99) en de Lashes to Kill mascara (€4,99).

kruidvat skin science derma sensitive


Kruidvat Skin Science Derma Sensitive producten

En als allerlaatste in de Beauty Talk van deze week alvast een kleine sneak peek van een productlijn die ik de komende tijd wil gaan testen. Dat is namelijk deze heel erg budgetproof skincare lijn van Kruidvat die bestaat uit een serum, dagcrème, olie en een nachtcrème.

Ik kan alvast verklappen dat ik de ingrediënten er goed uit vind zien: geen ‘harde’ alcoholen en geen parfum en dat vind ik al een heel groot pluspunt. Ik ga de producten een paar weken testen en kom dan terug met een uitgebreide review. De eerste kennismaking is alvast positief :)

Naar welke van deze nieuwe beautyproducten ben jij het meest benieuwd?

Vraagje: ik merk dat deze artikelen op de site enorm goed gelezen worden, maar de filmpjes worden helaas best slecht bekeken. Zeker in combinatie met de nieuwe YouTube richtlijnen vraag ik me daarom af of ik de filmpjes er nog wel bij zal doen of Beauty Talk zal veranderen in enkel een geschreven artikel met foto’s? Ik waardeer je feedback en input heel erg :)

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 25 januari 2018 at 23:00

    Hoi!
    Ik kijk je filmpjes via Bloglovin, zie je dat in de statistieken ook?
    Wat mij betreft mag je dus lekker door gaan, want ik vind ze super leuk!
    Ik loop wel wat achter en ik kijk waarschijnlijk op de meest ongewone uren, maar dat heb je nu eenmaal met een kleintje van 8 weken ;-) Ik ben trouwens 35.
    Groetjes!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 januari 2018 at 08:15

      Hi Mieke, heel erg leuk om te horen dat je mijn filmpjes graag kijkt! Toch zal de Beauty Talk doorgaan in de vorm van een artikel na een poll op Instagram waarbij 74% voor een artikel in plaats van video stemde :)

  • Avatar van Rachel
    Reply Rachel 22 januari 2018 at 22:34

    Leuke video en prachtige foto’s heb je gemaakt!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 23 januari 2018 at 09:34

      Dankjewel voor je complimenten!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 20 januari 2018 at 15:14

    ik vind zelf die liquid highlighter echt prachtig wanneer het goed geblend is :) ben ook wel erg benieuwd naar die kruidvat skin science producten!

  • Avatar van Wies | Nature of Happiness
    Reply Wies | Nature of Happiness 20 januari 2018 at 14:53

    Altijd leuk om nieuwe producten te ontdekken! De lakjes van Sally Hansen vind ik heel mooi!

  • Avatar van Yara
    Reply Yara 20 januari 2018 at 14:02

    Leuk om te lezen! Er zitten zulke leuke producten tussen.
    Liefs,
    Yara

  • Avatar van Carin
    Reply Carin 20 januari 2018 at 13:14

    Hoewel je video’s uitstekend zijn geef ik de voorkeur aan foto’s met beschrijvingen omdat me dat én minder tijd kost én ik dat plaatsonafhankelijk kan lezen. Bij video moet ik zorgen dat ik oortjes bij me heb (heb ik niet altijd) om mijn omgeving niet lastig te vallen en dat is vaak een reden om ze over te slaan. Maar reviews van beautyproducten lees ik vrijwel altijd.
    Fijne website heb je!

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 20 januari 2018 at 12:41

    Leuke producten allemaal. Ik vind de producten van Dr Hauschka er echt goed uitzien

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 20 januari 2018 at 10:30

    De Skin Science producten deden voor mij helaas niet zo heel veel :( de producten van Catrice zijn wel mooi!

  • Avatar van Loes
    Reply Loes 20 januari 2018 at 10:03

    Ik ben eigenlijk benieuwd naar alle producten! Maar ik vind vooral de lakjes van Sally Hansen er heel mooi uit zien, echte lente kleurtjes al.

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 20 januari 2018 at 09:55

    Ik vind deze combi eigenlijk wel fijn.
    Ik kijk graag video’s maar heb hier niet altijd tijd voor en daardoor vergeet ik ze daarna wel eens.
    Later kijk ik dan een paar video’s achter elkaar.
    En schrijven met foto’s en een video is wel veel werk natuurlijk.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 20 januari 2018 at 08:43

    Fijn om prachtige nieuwe beautyproducten te zien!
    Ik kijk graag naar je video’s ?
    Zeker omdat daar veel gemakkelijker goede teinten dmv looks etc. te zien zijn….
    Maar ook reviews van producten….

    Fijn weekend Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.