Mama & Kind

Mama & Kind | Onze goede voornemens als gezin

10 januari 2018

goede voornemens gezin
Het nieuwe jaar is net begonnen en dat is voor veel mensen de tijd om te beginnen met een schone lei, te werken aan nieuwe dromen, wensen en doelen en de start van een aantal goede voornemens. Zo hebben wij als gezinnetje ook enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar en ik wil deze vandaag graag met je delen. Oh, en ik mag ook nog eens een prachtig item weggeven waar mommy’s (to be) vast heel erg blij van gaan worden! 

Eerlijk is eerlijk en het klinkt vast heel erg cliché, maar de afgelopen vier jaar als ouders zijn voorbij gevlogen. Niet alleen omdat het krijgen van een kind en het groeien in het ouderschap werkelijk àlles verandert, maar ook omdat het gewoonweg drukke jaren waren. Zowel zakelijk als privé is er een heleboel gebeurd en dat liet ons beseffen dat we voor 2018 vooral één ding willen: rust.

Onze dochter Shae zal deze maand gaan wennen op de basisschool en komende maand daar echt gaan starten waardoor er in haar wereld een heleboel zal gaan veranderen de komende tijd. Meer regelmaat en rust zal dus vooral voor haar heel belangrijk zijn. Tel daarbij op dat wij zelf na een roerig jaar ook duidelijk toe zijn aan meer tijd en quality time voor elkaar als gezin, als stel en voor onszelf en we wisten dat we hier gelijk mee aan de slag moesten gaan.

Hoe gaan we dat aanpakken? We gaan proberen niet meer dan 2 avonden per week te werken en ook in de weekenden willen we de computers zoveel mogelijk uit laten. Best knap voor twee ondernemers die altijd vol plannen en ideetjes zitten, maar het moet te doen zijn en zal ons veel rust en meer tijd voor elkaar geven. Verder gaan we wat vaker nee zeggen. Natuurlijk zijn er bepaalde gelegenheden waar we gewoonweg bij willen zijn en waar het niet netjes is om af te melden, maar er zijn er voldoende waar we die kostbare tijd in het weekend meer met elkaar als gezinnetje door willen brengen.

Naast meer rust en tijd voor elkaar willen we vooral ook meer eropuit gaan. Lekker de natuur in om te gaan wandelen, dagjes uit, steden in eigen land ontdekken, pretparken, dierentuinen, de kinderboerderij.. Dit zijn allemaal dingen die wij drietjes enorm leuk vinden om te doen maar de afgelopen tijd te weinig hebben gedaan. Time for some changes!

goede voornemens gezin

Maar Dees, Shae is toch bijna vier jaar? Waarom ga je het dan nog over een luiertas hebben? Eén: kijk even wat voor mooi exemplaar van Kidzroom dit is en twee: het blijft echt heel erg praktisch om er zo eentje te hebben, helemaal in de vorm van een rugzak. Zo kunnen we tijdens die uitjes heel handig het één en ander meenemen voor zowel onszelf als Shae, ik hoef ernaast niet ook nog mijn eigen handtas mee te nemen èn omdat het een rugzak is heb je beide handen vrij.

Wat nemen we zoal mee en hoe gebruiken wij deze tas?
– een schoon setje kleding voor Shae voor eventuele ongelukjes
– handcrème en/of bodylotion om droge plekjes en wangetjes in te kunnen smeren
– billendoekjes (die gebruiken we voor plakhandjes, als snoetenpoetser en als tafeldoekjes)
– een tablet voor eventueel wat afleiding onderweg
– mijn telefoon, portemonnee en een gekleurde lippenbalsem
– wat te eten, snoepen en wat te drinken voor zowel Shae als onszelf (en door de handige thermoszak die bij deze rugzak komt kunnen we ook koffie meenemen en warm houden)
– het verschoningsmatje wat erin zit wordt nu gebruikt om tijdens een rustmomentje op een eventueel vochtig of vies bankje, steen of boomstam te leggen zodat iemand er even op kan zitten
– door de handige indeling krijgen alle spullen een vaste plek en houd je overzicht.

goede voornemens gezin goede voornemens gezin

Deze Kidzroom Popular luiertas rugzak is dus niet alleen heel erg mooi om te zien, doordat hij er niet uit ziet als een standaard verschoningstas kan je deze dus nog jaren langer dan voor alleen de babyperiode blijven gebruiken. Daarnaast heeft de tas dus een heel handige vakindeling, een waterafstotende binnenvoering, komt hij met een thermosfleshouder en een verschoningsmatje en heeft de rugtas een verstevigd rugpand waardoor hij ook nog eens prettig draagt. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee en gebruiken hem regelmatig.

Win een Kidzroom luiertas in een model en kleur naar keuze!
Hoe leuk is deze actie?! Ik mag iemand blij maken met bijvoorbeeld zo’n zelfde handige en fashionable luierrugzak als wij hebben, of als je voor een meer traditionele luiertas wil gaan is dat natuurlijk ook goed. Ze hebben verschillende modellen in verschillende kleuren die je hier kan bekijken.

– Laat in een reactie de goede voornemens voor jouw gezin achter + voor welke luiertas in welke kleur je zou gaan als je wint.

Meedoen met deze actie kan tot en met 16 januari 2018 , 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Heb jij goede voornemens voor jezelf en je gezin voor dit nieuwe jaar?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kidzroom.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariëtte
  Reply Mariëtte 16 januari 2018 at 23:34

  Wat een ontzettende leuke luiertas!
  En wat een goede voornemens hebben jullie.

  Mijn goede voornemens als gezin kan ik je nog niet vertellen omdat ik op dit moment 20 weken zwanger ben van ons eerste kindje.
  Wel heb ik natuurlijk samen met mijn man al lang en breed besproken hoe we het (denken) aan te willen pakken.
  En dat is voornamelijk de ontwikkeling van ons kindje prikkelen wanneer hij geboren is, veel lopen met zijn drieën maar vooral ook nog zoveel mogelijk tijd maken voor elkaar. Want dat lijkt me nu al behoorlijk pittig met de gebroken nachten en de wisselende diensten van mijn man.

  Als ik zou winnen dan zou ik voor de zwarte variant gaan!

  Succes met kiezen!

 • Avatar van Mirte
  Reply Mirte 16 januari 2018 at 20:59

  Wat een fijne voornemens en wat een leuke actie! Mijn voornemens voor dit jaar zijn vooral om gelukkig te zijn met de kleine dingen. Minder spullen (geeft rust) en meer beleven. :) Met onze derde op komst zou ik super blij zijn met de zwarte rugzak. Handig voor als ik straks alleen met 3 kids op pad moet haha.

 • Avatar van Daphne O
  Reply Daphne O 16 januari 2018 at 20:47

  Ik zou ontzettend graag de populair in het grijs willen winnen voor onze kleine Gijs! Sinds 11 weken zijn wij de trotse ouders van ons kleine wondertje. Ons goede voornemen voor dit jaar is ontzettend genieten van elkaar en veel samen op stap gaan om mooie herinneringen te maken als gezin. Deze luiertas zou hier ideaal voor zijn!

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 16 januari 2018 at 20:40

  Wat een toffe actie en wat een mooie tassen! Vooral de “Luiertas rugzak Kidzroom Popular Brown’ vind ik echt heel stoer. Dus ik doe graag nog last-minute mee! :)
  Mijn goede voornemen voor dit jaar is om meer te genieten van elk moment met elkaar. Door sterfgevallen in mijn omgeving kom je er achter wat er ECHT toe doet. En dat is vooral de liefde voor mijn gezin. Ik ga dus extra genieten van de kleine maar oh zo fijne momenten met mijn gezin.
  Liefs Lieke

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 16 januari 2018 at 20:34

  Wat een super handige tas! Lijkt me helemaal ideaal als de baby in de draagzak zit. Dan is een schoudertas toch lastig dus zou hier erg blij van worden.

  Onze goede voornemens zijn minder schermtijd voor allemaal en zo veel bewuster zijn van ons gezin. Mijn zoontje kan heerlijk zelfstandig spelen en ik duik dan graag in mijn telefoon. Maar is mis soms zijn rollenspellen en die zijn juist zo leuk. Door allemaal minder voor de tv, tablet, en telefoon te zitten hopen we meer quality time te krijgen. Ook gewoon genieten van de allerdaagse dingen.

 • Avatar van Susanne van der Veen
  Reply Susanne van der Veen 16 januari 2018 at 11:05

  Mijn goede voornemen voor mijn gezin, bestaande uit mijn dochtertje en mezelf is nog meer genieten van elkaar, leuke dingen doen samen, buitenshuis en ook gewoon thuis. Doorgaan als het team dat we samen zijn, wij redden het prima zo!
  Daarnaast wil ik proberen om weer wat meer tijd aan mezelf te besteden, hoe ik dat ga doen moet ik nog even bekijken!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 15 januari 2018 at 11:27

  Mijn goede voornemen voor het gezin is ook meer leuke dingen doen met z’n vieren maar ook met een kind apart. Met een partner in de horeca die in de weekenden vaak werkt is dit nog weleens lastig. Gister ben ik alleen met de oudste naar de bioscoop geweest, we zijn het jaar dus goed begonnen. Doorat ik van alles en nog wat in mijn tas had gestopt, brak de bevestiging van het hengsel. Voortaan dus een grotere tas meenemen. De rugtas (in het bruin) had hier een uitkomst geweest en zal voor onze toekomstige uitstapjes ook ideaal zijn. En het is weer eens wat anders dan de standaard luiertassen.
  En ook de fotoboeken van de kids afmaken en bestellen. Er staan er een paar klaar maar het schiet er al een hele tijd bij in om ze te bestellen. Ik wacht nog op een leuke actie ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2018 at 08:50

   Die tijd verdelen, helemaal met meerdere kinderen en een partner die veel weg is in de weekeinden lijkt me echt pittig. Wel een goed voornemen dat je vaker 1 op 1 dingen wil doen!

 • Avatar van Esmeralda Groenland
  Reply Esmeralda Groenland 14 januari 2018 at 10:29

  Super handig zo’n rugtas, ik zou dan ook daarvoor kiezen in het zwart. Fijn dat er een thermoszak in zit. Bedankt voor je tip over met matje, veel handiger dan een jas oid neerleggen.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 14 januari 2018 at 10:08

  Mooie voornemens! Die van ons gezin zijn in dezelfde lijn. Afgelopen jaren waren extreem druk en we beseffen ons dat werk en verplichtingen veel kostbare tijd hebben gevraagd. Het nieuwe jaar. hoogzwanger van onze tweede en met de recente afronding van mijn studie bieden goede aanleidingen voor reflectie en plannen. Wij willen ook meer tijd met het gezin doorbrengen, meer uitjes doen maar ook meer thuis zijn. Daarnaast willen we groener gaan leven. Om dit te gaan volbrengen hebben we recent een paar belangrijke beslissingen genomen. Zo gaat onze oudste per 1 jan niet meer naar de bso, gaan we s avonds niet met werken en gaat binnenkort (na de bevalling) de auto eruit. Ik ben erg benieuwd wat voor impact dit allemaal zal hebben.

  Ik denk dat deze luiertas goed bij deze nieuwe levenstijl zal passen. Zwart is dan de voorkeurskleur. Deze zal handig blijken in de trein, met de fiets, in het bos, de dierentuin, maar ook op mijn werk als ik straks weer ga kolven.

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 13 januari 2018 at 19:40

  Prachtige voornemens! Mijn voornemen is om meer proberen los te laten en meer balans te vinden in mijn hoofd :) Onze kids leven in zo’n rijkdom met liefdevolle ouders, genoeg eten, een schoon en warm bedje. We doen het hartstikke goed, ook al doen we dingen soms niet volgens het “boekje”. We moeten niet altijd zo hard zijn voor onszelf en soms iets meer relativeren en trots zijn op hoe we het doen als mama! Die rugzak lijkt me inderdaad heel handig, vooral als onze 2e kleine zo geboren is en ik mijn handen letterlijk vol heb ;) De cognac-kleurige is heel stoer!

 • Avatar van WendyZ
  Reply WendyZ 13 januari 2018 at 13:35

  Leuke actie!! Onze zoon is vandaag 10 weekjes oud. Mijn voornemen is om meer vertrouwen te hebben in mezelf en om mezelf niet zo gek te maken van onzekerheid!! Dan kan ik ook veel meer genieten van onze lieve schat! De bruine rugzak ziet er gaaf uit voor leuke uitjes!

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 12 januari 2018 at 16:51

  Ons goede voornemen is om vaker samen ontbijten. Ik zou deze beelschone luiertas graag willen winnen om aan mijn schoonzus te geven. Mijn broer en zij krijgen hun eerste kindje.

 • Avatar van Marion Poeste Thomas
  Reply Marion Poeste Thomas 12 januari 2018 at 16:06

  Ik kan maar 1 goed voornemen verzinnen en dat is op&top genieten van ons kersverse gezinnetje straks, als ons 1e kindje begin april wordt verwacht .Als we nu een dagje op pad gaan neemt mijn man ook een rug tas mee en soms nu ik wat moeilijk hobbel,neemt hij ook mijn handttas over. Zou super zijn om kans te maken voor hem ook op zo’n gave luiertas in rugtas style. Ik zou dan denk ik voor dezegaan https://www.leuketas.nl/luiertas-rugzak-kidzroom-popular-blue. Lijkt me gaaf om mijn man als a.s. papa hiermee te verassen met toch een baby ding, maar zeer geschikt voor mannen met hun 1e kleintje hihi.

 • Avatar van Floor
  Reply Floor 11 januari 2018 at 20:50

  Ons goede voornemen is te genieten van al het moois. We verwachten in februari ons vierde kindje… onverwacht maar zo welkom… waar 2016 heel pittig wat omdat onze 2 jarige bijna het leven liet door de influenza dienst haar hart sloeg… Gelukkig door kundige artsen en verpleegkundigen op de IC, en door haar sterke wil is ze er nog. Zo dankbaar dat we afgelopen jaar geleerd hebben wie en wat er toe doen… niks mooiers dan ons gezin#dankbaar#gelukkig

 • Avatar van Anna
  Reply Anna 11 januari 2018 at 19:46

  Ik zou graag de coloured star willen winnen…
  ons voornemen is quality time quality time en nog eens quality time..!

  Facebook: An Na

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 11 januari 2018 at 19:05

  Goede voornemens.. vooral meer balans tussen werk en privé en de balans vinden tussen mama en ik zijn.. ook meer quality time met de kids van 11 jaar en 1 jaar oud!
  Ipv met losse tassen zou alles heel mooi in deze luiertas passen en zelfs hip genoeg voor papa om te dragen! Het liefst zouden we de zwarte willen winnen!

 • Avatar van Tina
  Reply Tina 11 januari 2018 at 16:13

  Goede voornemens Zijn dit jaar heel belangerijk voor ons ik ben gestopt met mijn bedrijf omdat ik door alles werken en om mij heen in een burnout terecht ben gekomen! Die govoelens vorallendingen schuldgevoelens tegenover mijn 2 meisjes Zijn erger als het falen van mijn bedrijf ! Dus Mama kon de laatste maanden niks de mooie december maand is zo aan mij voorbij getrokken zonder met plezier op de intocht van Sinterklaas te wachten, kerstmarkt …. gelukkig is Papa daar nog en een lieve Tante , Opa en Oma die voor mij insprongen! Dit jaar Staat in het teken van meer rust, meer energie en leuke Dinge als gezin te doen !!! De tijd vliegt met kinderen zo snel ik wil genieten van mijn gezin ❣️❣️Voor Jullie een gezond en gelukkig nieuw jaar ❣️ Ik wens mij de Kleur zwart

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 11 januari 2018 at 13:21

  Wat handig, een rugzak! Ik zou wel graag de Luiertas rugzak Kidzroom Popular Grey willen hebben. Hij gaat sowieso op het verlanglijstje van onze pasgeboren zoon! Winnen zou natuurlijk nog handiger zijn ;)

  Mijn goede voornemens voor dit jaar is heel cliché, maar ik hoop dat ik een goede moeder zal zijn en een goede balans vinden tussen het moederschap, werken, sporten en en er zijn voor de mensen om me heen.

 • Avatar van Isabelle beeloo
  Reply Isabelle beeloo 11 januari 2018 at 08:04

  Ons goede voornemen is bewust meer tijd samen inplannen en dan er even lekker tussen uit.. bossen, strand, kinderboerderij en ook een keer in het jaar een weekend weg! Genieten van de kleine dingen? en aangezien onze luiertas net kapot is zou ik super blij zijn met de popular rugzak brown!!??

 • Avatar van Kim van der Zwan
  Reply Kim van der Zwan 10 januari 2018 at 23:26

  Wauw! Mooie voornemens zeg! Mijn voornemens zijn meer tijd doorbrengen met mijn puberdochter. Beiden telefoonverslaafd dus dat wordt nog een uitdaging ? En dit jaar moeder worden van de 2e! Na zoveel jaar mag ik het nog eens gaan doen. De zorg voor een kleine hummel! Een tas zou dan ook zeker een mooie aanvulling zijn op alles wat nog gekocht moet worden! Ben helemaal flieft op de Populair Browne rugtas ?

 • Avatar van Marieke Joustra
  Reply Marieke Joustra 10 januari 2018 at 22:44

  Meer wandelen samen met jongste als de oudste naar school is. Heel handig dat ik dan alle spullen in zo’n super mooie tas mee kan nemen. En na school tijd de oudste ook mee en voor hem wat lekkers in de tas voor onderweg een banaan en appeltje

  • Avatar van Marieke Joustra
   Reply Marieke Joustra 10 januari 2018 at 22:47

   Vision of Love chic

   Deze heeft de voorkeur

 • Avatar van Céline
  Reply Céline 10 januari 2018 at 21:26

  Wat een goed voornemen om de computer t minderen! 2018 wordt voor mijn vriend en mij een bijzonder jaar, want we worden eindelijk papa en mama :) Omdat we eerst nog gaan verhuizen heb ik nog bijna niks gekocht en zou zo’n gave luiertas dan ook heel leuk vinden. De zwart witte met hartjes is favoriete! Geniet van jullie gezin in 2018!

 • Avatar van Marian Zw
  Reply Marian Zw 10 januari 2018 at 20:57

  Ons goede voornemen is om tussen 18 en 20 uur echt even family time te hebben. Vaak laat uit het werk, dan heb ik d ekids al in bed. Dat gaan we echt anders doen. En ik zou ook voor zo’n fijne rugtas gaan. Echt superhandig om alles zo gemakkelijk en op zo’n moie manier mee te nemen

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 10 januari 2018 at 20:28

  Wat leuk om jullie goede voornemens op familie gebied te lezen! Mijn doelen voor dit jaar zijn: sterker in mijn schoenen leren staan. Dit blijft een ontdekkingsreis. Ik ben van mijzelf gevoelig, een lichte slaper en een rugpatiënt dus met een pittige dreumes loop ik vaak tegen mijzelf aan. Niet zo fijn en iets waar ik zeker weer aan wil werken dit jaar. Maar ik wil ook meer leuke uitstapjes voor en met Eleanor ondernemen. Ze kan nu veel meer dan vorige jaar rond deze periode en sinds ze zelfstandig kan lopen wordt het hoog tijd voor nieuwe uitstapjes en plekken om te ontdekken. En daarbij is een rugzak wel zo handig ja. Ik heb zelf laatste voor kerst er eentje gevraagd. Een van Dakine, niet echt een luiertas dus, maar mijn camera, portomonee en spullen voor Eleanor nu kunnen wel in één tas mee :)

 • Avatar van Stephanie Werlotte
  Reply Stephanie Werlotte 10 januari 2018 at 20:28

  Ik ben binnenkort uitgerekend van mijn 1e kindje we krijgen een zoon :) Naar een paar zware moeilijke jaren waarin we veel hebben meegemaakt. Mijn moeder heb verloren. Ziek ben geworden. Gaan we nu met een frisse start voor ons geluk. We willen genieten. Want dat heeft mijn moeder ons allemaal meegegeven in haar ziektebed. Geniet want het leven is te kort. En dat doen we nu ook meer. Van de aller kleinste dingen nog. Ik ben dankbaar zo’n lieve geweldige moeder te hebben gehad. En ik hoop mijn zoon ook die mooie dingen mee te kunnen geven. We gaan ervoor ;) wij vinden de kidsroom popular rugzak zwart echt supertof uitzien ^^

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 10 januari 2018 at 19:46

  Goeie tip van dat verschoningsmatje. Onze dochter van bijna 2.5 wil het liefst op elk bankje zitten wat we tegen komen. Afgelopen jaar zijn we begonnen met minder werken in het weekend, meer tijd voor elkaar. Mijn voornemen is om dat nu en in de toekomst beter te doen en echt samen wat te ondernemen. Het is verleidelijk om toch weer even een mail te beantwoorden of iets anders werk gerelateerd. Ik ben persoonlijk nog bezig gezonder te worden en zou echt meer mogen bewegen, dat doe ik het liefst in de buitenlucht dus lekker op pad in het bos of naar zee. En meer stil staan bij hoe goed we het hebben als gezin met elkaar is ook zeker mijn voornemen. Aks ik zou winnen zou ik gaan voor de luiertas rugzak Popular Blue, die vind ik er gaaf uit zien en lijkt me super praktisch. Handig voor de uitstapjes!

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 10 januari 2018 at 18:22

  Mijn goede voornemen is om mijn diploma te behalen, voordat onze eerste koter geboren wordt! :) Ik ben inmiddels 14 weken zwanger, de wandelwagen is uitgezocht en jouw post over deze prachtige rugzak komt als een geschenk uit de hemel! :D Ik wil heel graag een rugzak als luiertas, omdat dit zoveel makkelijker dragen is dan een schoudertas. Daarom zou ik deze tas heel graag in de blauwe kleur willen, omdat die perfect paar bij onze blauwe kinderwagen :)

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 10 januari 2018 at 18:11

  Het goede voornemen is om meer kaartjes te sturen, omdat het ook heel leuk is om je brievenbus open te doen en je persoonlijke post hebt. En meer genieten van de natuur. Lekker wandelen en spelen zonder veel nodig te hebben. Ik vind de luiertas erg mooi en de kleur Brown zou zeker in de smaak vallen!

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 10 januari 2018 at 16:28

  Leuk om jullie goede voornemens te lezen! Hier is een van de voornemens de A-diploma halen en voor mij om mijn propedeuse binnen te slepen dit jaar :) Ik maak daarom graag kans op Luiertas rugzak Kidzroom Popular Grey: zo kan ik handig mijn studieboeken mee nemen én verzorgingsmateriaal voor mijn jongste dochter :)

 • Avatar van Kristel
  Reply Kristel 10 januari 2018 at 16:22

  Onze goede voornemens zijn vaker uitstapjes met het hele gezin bijv samen zwemmen, kinderboerderij, dierentuin.
  – meer foto’s maken van de kinderen en hiervan fotoboeken maken
  – soms iets alleen met 1 kind ondernemen. Oudste dochter is nu 3 jaar (bijna 4 jaar) en jongste is 3.5 maand

  Wij gaan ook voor de fijne rugzak en dan in de kleur brown. Geweldig wij wandelen heel graag thuis en op vakantie. De rugzak is hiervoor en onze dagjes uit perfect.

 • Avatar van Liline Erdmann-van Steenbeek
  Reply Liline Erdmann-van Steenbeek 10 januari 2018 at 15:22

  Mijn goede voornemen is om meer in het nu te leven en te genieten van mijn gezin. Met een ziek kind is dat niet altijd makkelijk, maar we doen ons best!
  Ik zou gaan voor een zwarte faux leather tas uit de Amazing collectie!

 • Avatar van Nadia Lahpor-Hesse
  Reply Nadia Lahpor-Hesse 10 januari 2018 at 13:06

  Onze goede voornemens zijn gezonder eten, bewuster geld uitgeven en het allerbelangrijkste is wel meer genieten van alles! Soms gaat alles zo automatisch en gehaast dat je vergeet om te genieten, niet alleen van kleine dingen maar ook van grote dingen. Owjah en de kilo’s afvallen die ik ben aangekomen na het stoppen met roken wat een goed voornemen van vorig jaar was ? Wat betreft die luiertas, of eigenlijk luierrugzak, echt super makkelijk! Ik had het nog nooit gezien maar wel heel gaaf. Ik doe graag mee.voor een zwarte!

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 10 januari 2018 at 13:06

  Leuk om te lezen wat kullie goede voornemens zijn. Jeetje jullie meisje alweer naar de basisschool. Pfff wat vliegt die tijd zeg! Dat zal ook wel een hele nieuwe periode zijn voor jullie. De goede voornemens voor ons gezin zijn: meer creativiteit met de meisjes. (Ook al geeft het vaak veel werk en rommel?) en vaker kleine waardevolle uitstapjes maken met elkaar. Denk aan boswandelingen en zwembadbezoekjws. Graag zou ik gaan voor de grijze rugtas. Deze is erg mooi en ook nog eens neutraal voor mijn man om te dragen.

 • Avatar van Sharona
  Reply Sharona 10 januari 2018 at 13:00

  Shae alweer naar de basisschool! Wat vliegt de tijd voorbij. Wij hebben min of meer hetzelfde voornemen: meer tijd met z’n drieën en minder achter een schermpje verdwijnen, minder bezoekjes/visites/verplichtingen vanuit de familie en vrienden. De meeste weken kunnen we elke avond + het hele weekend door wel vullen met dit soort dingen, maar dat willen we niet meer. Rust en tijd voor ons gezinnetje vinden we belangrijker. Ik doe ook graag mee voor de bruine rugzak, lijkt me heel praktisch en vind deze mooier dan die bij onze kinderwagen kwam.

 • Avatar van JoycevdB
  Reply JoycevdB 10 januari 2018 at 12:58

  Ons goede voornemen is om bewuster met geld om te gaan. Nu dat we sinds 4 maanden een gezinnetje met onze zoon Maurits erbij, vliegt het geld eruit. We hebben dus Excel-sheets gemaakt met al onze uitgaven en inkomsten en dit geeft al veel meer inzicht.
  Je artikel met bespaar tips was dan ook erg handig!

  Ik zou kiezen voor de Popular in grijs. Die vind ik erg gaaf en is handig mee te nemen als ik Maurits in de Tula draagzak heb zitten.

 • Avatar van Marita
  Reply Marita 10 januari 2018 at 11:54

  de grijze graag,lijkt mij reuze handig Ik heb een zoontje van 2,en ben zwanger
  Mijn goede voornemens zijn,wat minder verjaardagen etc vergeten,vaker op tijd komen,en meer fietsen ipv met de auto

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 10 januari 2018 at 11:15

  Leuke blog en een geweldig leuke winactie! Helaas is de blog ook maar al te herkenbaar: ook wij hebben behoefte aan tijd voor elkaar! Na een paar roerige jaren (eerst de hele zwangerschap ziek incl. enkele opnames en daarna een kindje waar ik stapelverliefd op ben, maar die ook verborgen reflux en een liesbreuk incl. operatie kreeg) zijn we toe aan even samen genieten! We zijn dit jaar al op reis geweest naar Noorwegen, de zomervakantie moeten we nog uit gaan zoeken en we trekken er tussendoor graag in Nederland op uit. En dan bij voorkeur lekker met de draagzak… En dan is een schoudertas zoals we nu hebben (die bovendien maar 1 groot vak heeft) die we bij de kinderwagen kregen, écht niet handig. Ik wil gewoon een fijne rugzak! Mijn voorkeur gaat dus uit naar de Popular in de stoere kleur brown! Past bovendien perfect bij de handvatten en het zadel van mijn mamafiets, dus dan kunnen we er in stijl op uit trekken!
  Fingers crossed voor deze hele mooie prijs!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 10 januari 2018 at 10:21

  Mijn goede voornemen(s) voor mijn gezin zijn: GENIETEN van elkaar, proberen zo gezond mogelijk te blijven en
  het gezin boven sociale afspraken en verwachtingen zetten. Daar bedoel ik mee om een balans te vinden in tijd voor m’n gezin en afspraken en “moetjes” buiten de deur. Ze groeien zo hard, ik wil hier heel bewust van genieten. Ik heb 1 zoontje van 15 maanden en dat is een wonderkind, en misschien ook wel mijn enigste kind (lees: 10 jaar op gewacht, ik heb een chronische ziekte, partner is zwaar ziek geweest, zouden volgens artsen geen kinderen kunnen krijgen). Nee, dit schrijf ik niet om zielig te doen, want dat ben ik niet. Maar om duidelijk te maken hoe kostbaar onze kleine man voor ons is en hoe blij en dankbaar wij zijn om hem te mogen zien opgroeien. Deze tijd komt niet meer terug. Daarom gaan wij er ook graag op uit met de kleine man en een “rugzak-luiertas” zou dan ook een uitkomst zijn in plaats van die lompe grote tas die ik bij m’n kinderwagen kreeg (heb ik nooit handig gevonden). Ik zou, mocht ik winnen, heel graag de luiertas rugzak Kidzroom Popular Grey ontvangen.
  Leuke winactie Desiree! en een superleuk blog, je weet me altijd te inspireren, soms zelf op te beuren en te motiveren.
  Lieve groet van een trouwe lezeres

 • Avatar van Willeke
  Reply Willeke 10 januari 2018 at 10:04

  Onze goede voornemens zijn, om zoveel mogelijk goedkope tickets te kunnen scoren en erop uitgaan.
  Zodat de kids alvast kunnen wennen aan het vliegen beginnen we eerst met een kleine afstand en dan steeds een stukje verder.
  Ook willen we dit jaar met zn tweetjes een rondreis door Europa doen met de trein!
  andere voornemens zijn om meer groente en fruit te eten en ietsjes voorzichtiger aandoen met de boodschapjes:)
  Ik zou heel graag kans maken op de luiertas Amazing de zwarte met zo’n voorvakje (ik kan er niet op klikken dus weet de naam niet LOL!!!) http://kidzroom.nl/luiertas/amazing-kidzroom/ (deze dus die bovenaan staat)
  Hij lijkt op een gewone handtas waar ik normaal voor zou gaan maar toch met een verschoon matje en verstelbare schouder hengsel zodat hij ook gewoon nog om de wagen kan:)

  ik ga duimen!!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 10 januari 2018 at 09:55

  Mooie voornemens! Hopelijk gaat het Shae bevallen op de basisschool. Als jullie dan met z’n drietjes erop uit gaan maakt dat het net wat meer bijzonder, omdat je dan niet al ‘heel de dag op elkaars lip zit’ ;).

 • Avatar van Dionne van der Kooij
  Reply Dionne van der Kooij 10 januari 2018 at 09:48

  Mijn voornemens voor ons gezin zijn vooral rust , gezelligheid en tijd voor elkaar. Dat is ook precies wat de kinderen nodig hebben. Ik zou voor de luierrugzak in het blauw gaan. Stoer en handig en je hebt echt je handen vrij. Met een tweeling is dat ook echt een must wanneer je met ze de deur uit gaat. En mijn man vind deze ook heel gaaf,en zou er zelf mee op zijn rug gaan lopen. Wat voor mij een extra pluspunt is!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 januari 2018 at 09:45

  Leuke en hele goede voornemens….
  Gezellig om dagjes uit te gaan naar een pretpark, dierentuin etc..
  Dan is zo een handige back van groot belang zodat je er zelf thuis spullen in kan doen en mee kan nemen.
  De goede voornemens hier zijn meer dagjes weg te gaan dit kan naar een pretpark zijn, dierentuin of naar een buurland, uit eten gaan, city trips maken etc…..
  De zwarte kleur is mijn favoriet.
  Ik doe heel graag mee om hier kans op te kunnen maken…..
  Soms pas ik op op kleine kinderen en gaan we iets leuks doen.
  Wat wordt jullie dochter snel groot.
  Fijn dat ze op de basisschool gaat wennen….
  Er zal een wereld voor haar opengaan en zo ook voor jullie.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.