Beauty Fashion

Mijn huidige ASOS wishlist

26 januari 2018

asos wishlist
Als het om online winkelen gaat dan is één van mijn favoriete webwinkels duidelijk ASOS. Je kan hier terecht voor kleding, schoenen, accessoires, skincare en make-up van verschillende merken, ook die die hier in Nederland verder lastig of niet verkrijgbaar zijn. Heerlijk om dus even tussen rond te snuffelen! Tijdens mijn laatste snuffelronde kwam ik een paar toffe items tegen en het leek me leuk deze met je te delen :) 

Laat ik beginnen met de toffe oldskool Adidas trui. Ik weet nog niet of ik hem in het zwart, babyblauw, grijs of koraalroze wil maar er gaat er eentje komen. Ik vind ze echt supertof en zo’n hoodie is natuurlijk heerlijk om in te wandelen of gewoon lekker mee de bank op de kruipen ♥ Deze truien wisselen trouwens heel erg van prijs, ligt een beetje aan het model en de kleur maar deze zwarte variant kost zo’n €75,00.

En waar ik eerder nooit zo van de rokjes en jurkjes was merk ik dat ik ze, nu ik steeds slanker begin te worden, ze meer en meer ga waarderen. Helemaal zo’n lekker loose fit jurkje in een toffe kleur gecombineerd met een legging en stoere bikerboots. Love it! Dit jurkje spotte ik tussen de ASOS Curve (plussize) collectie en kost €33,78.

asos wishlist

Om even in de kleding te blijven en hoe erg m’n smaak en stijl aan het veranderen is: ook bloesjes begin ik steeds leuker te vinden! Vond ik al wat langer maar met een maat(je) meer vond ik een goed passend en lekker zittend model vinden niet altijd even gemakkelijk. Het shoppen wordt nu toch duidelijk iets makkelijker en er gaat een hele bloesjeswereld voor me open. Een wat romantischer model op een stoere jeans met een paar sneakers of boots eronder is wel echt iets voor mij!

Van links naar rechts zie je deze modellen: Glamorous bloemetjesblouse €37,84, ASOS vaalroze en semi-transparante blouse €45,94 en Glamorous stipjesblouse €32,43.

asos wishlist

Al langere tijd staat er een (koraal)roze paar sneakers op mijn wishlist en nog steeds ben ik er niet helemaal uit welk model, merk of kleur het nu precies gaat worden. Toch denk ik dat deze Reebok Classics (€95,00) een goede kanshebber gaan zijn. Dit model heb ik ook al in het wit met lichtgrijs en ze lopen echt heerlijk! Ik denk dat deze kleur een leuke aanvulling voor de lente is ^^

asos wishlist asos wishlist asos wishlist

En als laatste heb ik nog drie beautyproducten op mijn wishlist staan..

The Ordinary Coverage Foundation (€8,11) een heel betaalbaar skincaremerk en mijn ervaringen tot nu toe zijn zeker positief. Deze dekkende foundation is alleen telkens overal in mijn kleur uitverkocht.. Even goed in de gaten houden dus!
– De bekende Pixi Glow Tonic (€24,32) een heel bekende exfoliant met glycolzuur die de huid verfrist, gladder en zachter maakt en onzuiverheden tegen gaat maar daarnaast ook de huid kalmeert, hydrateert en dode huidcellen verwijdert. Ik lees er altijd zoveel lovende reviews over dat ik het maar eens zelf moet gaan testen
– en als laatste dit NARS NARSissist Cheek Studio palette (€66,21) omdat deze me echt perfect lijkt voor bronzer, blush en highlighter in één. Al twijfel ik ook nog een beetje met het nieuwe NARS Wanted 1 cheek palette wat in april uit gaat komen. Eve afwachten en vergelijken dus maar!

Tip!
Ik bestel bij ASOS altijd in Engelse Ponden. Dit kan je rechtsbovenin de website aanpassen en kan je heel wat schelen. Zo neem ik als voorbeeld even een laatste bestelling.. In Euro’s zou het zo’n €180,- zijn, maar in Ponden omgerekend kwam ik uit op iets meer dan €150,-. Wat een verschil he?! Eén detail: als je afrekent in Ponden kan je niet betalen via iDeal maar bijvoorbeeld wel via PayPal. Doe er je voordeel mee!

–> Shoppen met een maatje meer? Snuffel dan eens tussen deze lijst met toffe webwinkels :)

Wat staat er op dit moment op jouw wishlist? En welke webwinkel is jouw persoonlijke favoriet?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 28 januari 2018 at 22:03

    Oeh wat een toffe items!! Ik ga binnenkort ook maar weer eens neuzen op Asos!

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 27 januari 2018 at 13:12

    Leuke items! De Pixi Glow Tonic vind je nu ook bij Sephora.fr voor €12,95, een pak goedkoper dus. Ik ben fan! Ook van de Glow Mud Cleanser trouwens.
    Heb je Cult Beauty al gecheckt? Daar hebben ze nog heel wat lichte kleuren van de foundation van The Ordinary in stock.

    Groetjes

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 januari 2018 at 11:30

      Oeh, dankjewel voor de tips daar ben ik heel blij mee!

      • Avatar van Mieke
        Reply Mieke 2 februari 2018 at 08:11

        Graag gedaan! Ik ben blij dat ik jou eens een tip kan geven na zoveel tips van jou te hebben gehad ;-)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 27 januari 2018 at 06:56

    Prachtige items!
    Mooie hoodie!

    Fijn weekend XoXo

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 27 januari 2018 at 06:42

    Zoveel moois!
    De eerste blouse is schitterend!

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 26 januari 2018 at 22:57

    Die eerste twee blousejes 😍 heel tof!! Zouden ze ook goed vallen met brede heupen? Ik heb eigenlijk geen ervaring met Asos, en de roze Reeboks zijn HEEL tof!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 januari 2018 at 11:31

      Het ene bloesje is een omslagmodel en het andere loopt iets uit, dus ik denk – en hoop – dat die goed vallen ja.. Zelf ook gezegend met flinke heupen haha

  • Avatar van Dana
    Reply Dana 26 januari 2018 at 22:35

    Hele leuke items! Zelf bestel ik producten van The Ordinary bij de website zelf, want ik merkte dat een aantal producten op Asos duurder zijn dan in Nederlandse winkels oid. De foundation is echt super fijn trouwens :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 28 januari 2018 at 11:31

      Goed om te weten, nu wil ik hem helemaal uitproberen haha!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 26 januari 2018 at 17:11

    Je hebt wel hele leuke producten uitgezocht ja :)

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 26 januari 2018 at 15:21

    Mijn groene camo print Adidas sweater is al eeuwen mijn favorieten trui.
    Zo super blij mee!
    En die Reeboks omg die zou ik meteen willen bestellen.
    Het is dat ik al roze Puma’s en Adidas sneakers heb.

  • Avatar van Stephanie
    Reply Stephanie 26 januari 2018 at 11:36

    Dit ziet er allemaal zo tof uit! Echt een mooie wishlist^^

  • Avatar van Yara
    Reply Yara 26 januari 2018 at 10:33

    Wat staan er leuke items op je wishlist! Ik vind het enorm leuk om allemaal items op Asos op mijn wishlist te zetten. Helaas koop ik deze items negen van de tien keer niet.
    Liefs,
    Yara

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 26 januari 2018 at 10:32

    Heb al een paar keer het paarse jurkje willen bestellen, ben alleen bang dat het mij zo breed maakt omdat ik ook een vrij grote cupmaat heb. Superleuke dingen staan er op je wishlist.
    Liefs

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 januari 2018 at 10:33

      Dat is precies wat mij ook een beetje laat twijfelen.. Misschien express een maatje kleiner bestellen zodat hij minder los valt? Hij is wel tof he ^^

  • Avatar van Edith-Sofia
    Reply Edith-Sofia 26 januari 2018 at 10:12

    Super mooie wishlist! Het jurkje en de bloesjes vind ik heel erg leuk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.