Huis & interieur

Liefde voor design | LEFF Amsterdam

16 januari 2018

LEFF Amsterdam
Ik ben echt gek op interieurdecoratie en mooie woonaccessoires en heb daarbij een zwak voor een industrieel maar ook minimalistisch, en net even anders dan anders, design. Dat tikkeltje Scandinavische, niet teveel poespas, subtiel maar wel zodat je er net even langer naar blijft kijken. Daarnaast heb ik ook een kleine tic voor klokken en wekkers. Combineer die twee samen en je komt uit bij LEFF Amsterdam. Ik vertel je er in dit artikel graag wat meer over inclusief prachtige sfeerbeelden, waarom dit merk mij zo aanspreekt èn wat er op mijn wishlist staat. 

LEFF Amsterdam is in 2011 opgericht en staat voor mooie en iconische timepieces voor het interieur en om te dragen: klokken en horloges dus! Je zou de items bijna kunstwerken kunnen noemen, zo mooi qua afwerking en design, en ze waren dan ook met hun collectie al te bewonderen in The Museum of Contemporary Art in Sydney, Selfridges in Londen en Le Bon Marché in Parijs. Ze werken regelmatig samen met andere designers waardoor er samen met Kranen/Gille de Base Klok en samen met Piet Hein Eek de Tube Klok ontstond. Later werden er ook nog bluetooth speakers aan het assortiment toegevoegd.

Mocht deze stijl je aanspreken of heb je ook zo’n tic met klokken en wekkers, dan zou ik ook zeker eens snuffelen door de rest van de collectie design klokken bij MisterDesign. Het assortiment is echt enorm uitgebreid! Ik kan in deze webwinkel sowieso uren rond blijven snuffelen :)

LEFF Amsterdam LEFF Amsterdam LEFF Amsterdam LEFF Amsterdam

Wat mij aan dit merk vooral zo aanspreekt zijn de belijningen, het rauwe en industriële randje maar altijd stijlvol en niet teveel poespas. Hierboven zie je enkele items die er voor mij persoonlijk heel erg uitspringen:

– Tube Watch S38 in rose gold (vrouwencollectie)
– Tube Watch D38 in black with black leather strap (vrouwencollectie)
– Tube Watch D42 in brass with grey cordura strap (mannencollectie)
– Tube Audio speaker in copper
– Brick klok in copper/black
– Inverse spiegel met ingebouwde klok in Natural.

Op mijn wishlist? Ik denk een setje met de Tube Audio speaker en de Tube Klok. Mooi voor in de woonkamer bij elkaar om de tijd op te kunnen lezen en om muziek op af te kunnen spelen ♥

Ken jij het merk LEFF Amsterdam? Spreekt deze stijl jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 25 januari 2018 at 20:31

  Oh wauw wat mooi! Ik houd er wel van, zou hier zeker niet misstaan in de woonkamer.

 • Avatar van yasmin
  Reply yasmin 17 januari 2018 at 16:24

  Wauw … bij mij gaat ook de Tube Audio speaker in copper op het wenslijstje voor het nieuwe huis! En op de site ook al genoeg andere dingen gezien ik wil (moet!) hebben :-D

 • Avatar van Mieke | mieksmind
  Reply Mieke | mieksmind 16 januari 2018 at 13:23

  nog nooit van gehoord maar ik houd wel van deze style, heel gaaf

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 16 januari 2018 at 13:15

  Ik ben gek op horloge’s, klassiek sportief, modern en zonder teveel opsmuk maar toch opvallend…zoiets…
  Deze vind ik dan ook onwijs mooi en een stuk betaalbaarder dan degene waar ik meestal voor val.
  Super leuk om deze toffe site’s/winkels te leren kennen.

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 16 januari 2018 at 12:16

  Oh wat een toffe items, vooral die speaker!!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 januari 2018 at 11:30

  Dat horloge en die speaker in dezelfde kleur vind ik heel mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 januari 2018 at 11:07

  oeh ik vind het wel wat hebben :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 januari 2018 at 10:38

  Prachtige designers accessoires!

  X9xi

 • Avatar van Odile
  Reply Odile 16 januari 2018 at 10:22

  Die spiegel! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 januari 2018 at 10:46

   Ja, tof he?! Wordt wel even sparen, maar die zou me toch prachtig staan hier.. ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.