Fashion

Plussize | Nieuwe MANGO Violeta collectie

19 januari 2018

mango violeta collectie
Ik vind het echt opvallend hoe ver de meningen over een nieuwe MANGO Violeta collectie en het merk zelf altijd uit elkaar liggen. Voor velen is het te simpel en te basic en vallen de maten niet altijd even goed uit, maar anderen vinden het juist heel stijlvol, vrouwelijk en klassiek en kunnen er qua maatvoering juist prima terecht. Ik ben iemand die duidelijk bij deze laatste groep hoort en ik kan het dan ook niet laten om deze nieuwste collectie weer met je te delen. Lees verder voor meer informatie en de outfitfoto’s. 

mango violeta collectie mango violeta collectie mango violeta collectie mango violeta collectie mango violeta collectie mango violeta collectie mango violeta collectie mango violeta collectie mango violeta collectie mango violeta collectie
Zoals je ziet is ook deze nieuwe MANGO Violeta collectie duidelijk weer redelijk basic te noemen, maar persoonlijk vind ik die minimalistische stijl juist heel erg mooi. Daarnaast is er natuurlijk een groot verschil tussen basic-basic of basic-met-mooie-details, iets wat ik bij deze collectie toch ook duidelijk weer terug zie in de mooie knoopjes, subtiele patroontjes, de printjes, touwwerk, een contrasterende band aan de zijkant, mooie halslijn en dergelijke. Kortom: ik ben wederom helemaal fan van deze collectie. Wat mij betreft perfect voor working moms en young professionals zonder dat je gelijk een pak of kokerrok aan hoeft te trekken. Netjes, vrouwelijk, zakelijk en hier en daar een stoere touch. Ja, ik ben fan!

Nog een heel groot voordeel: de kwaliteit van dit merk heeft me nog nooit teleurgesteld en dat terwijl de prijzen heel redelijk zijn. Qua maatvoering kan je er terecht van kledingmaat 42 tot en met maat 52/54. Ik vind het oprecht heel erg jammer dat dit merk geen eigen fysieke winkels verspreid door het land heeft, maar het is verder wel te koop via hun eigen Nederlandse webwinkel en Wehkamp.

–> Mocht je op zoek zijn naar meer toffe plussize shops, snuffel dan eens door dit overzicht met plussize (web)winkels :)

Spreekt deze nieuwe MANGO Violeta collectie jou aan qua stijl?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 19 januari 2018 at 16:34

  Ik ben helemaal fan geworden van Mango! Wat een leuk merk is dit toch!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 januari 2018 at 09:02

  Love die stippeltjes blouse! ♡

 • Avatar van Cindy | Sleutel in de Tuin
  Reply Cindy | Sleutel in de Tuin 19 januari 2018 at 07:04

  Ik ben ook meer van kleding zonder opsmuk. Comfi in mooie kleuren en verschillende stoffen, daar houd ik van en dat vind ik zeker gelukt met deze collectie. Ik bestel altijd een hele lading kleding in verschillende kleuren en maten en ga dan thuis voor de spiegel staan. Een soort winkeltje spelen voor grote mensen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 januari 2018 at 10:20

   Haha, heel herkenbaar! Zo ‘winkel’ ik ook regelmatig :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 januari 2018 at 06:44

  Zulke prachtige items!
  Ik hou van fuchsia en roze.
  Ik koop mijn fashion het liefst in de shop niet op internet!
  Het is te hopen dat ze veel reacties zullen krijgen van dames die dit ook willen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.