Huis & interieur

Liefde voor design | Muuto restore tray

30 januari 2018

muuto restore tray 3 - Liefde voor design | Muuto restore tray
Vandaag heb ik een leuke tip voor liefhebbers van Scandinavisch design die nog op zoek zijn naar een mooie opbergmand. Ik ben sinds kort zelf trotse eigenaar van de Muuto restore tray en vind het zo’n mooi ontwerp (die pure eenvoud: love it!) dat ik dit enthousiasme graag wil delen door er wat meer over te vertellen en er ook eentje weg te gaan geven. #feelgoodvibes

Scandinavisch design, ik heb er – zoals je ondertussen vast wel weet – een zwak voor. Vaak gaat het hierbij namelijk om een mooie vormgeving die opvalt door zijn eenvoud en het gebruik van mooie materialen. Zo heb ik ook een zwak voor het merk Muuto, een Deens label waarvan de naam staat voor ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’.

Deze Muuto restore tray is ontworpen door Mika Tolvanen en is gemaakt van gerecyclede petflessen en dat terwijl het oogt en voelt als vilt. Heel bijzonder! Wat ik er vooral zo fijn aan vind, is dat het hierdoor lekker robuust en stevig aanvoelt en je hem hierdoor ook echt voor het zwaardere opbergwerk kan gebruiken.

muuto restore tray 1 - Liefde voor design | Muuto restore tray

Je kan deze opbergmand op verschillende manieren gebruiken:

– voor het opbergen van kranten, folders of tijdschriften
– als trapmand om spulletjes in te zetten die naar boven mee moeten
– om er speelgoed of bijvoorbeeld tekenspulletjes voor de kinderen in op te kunnen bergen
– of maak er bijvoorbeeld een mooi centerpiece van op tafel met erin een magazine, een mooi schaaltje, een miniplantje en een geurkaars ♥

De producten van het merk Muuto zijn onder andere te koop bij MisterDesign, één van mijn favoriete woonwinkels als het om designproducten gaat. Ze hebben nog veel meer mooie design opbergmanden, dus zeker eens het snuffelen waard!

muuto restore tray 2 - Liefde voor design | Muuto restore tray

Give-away!
In samenwerking met MisterDesign mag ik zo’n zelfde prachtige Muuto restore tray in grijze kleur t.w.v. €69,00 weggeven en ik hoop dat hij binnenkort ook bij één van jullie in huis mag stralen als stylisch opberghulpje :)

Wil jij kans maken op deze mand, laat dan een reactie achter onder dit artikel. That’s all! Meedoen kan tot en met maandag 5 februari 2018, 23.59 uur. Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mij zou volgen op Facebook en het bijbehorende bericht zou willen liken en/of delen :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

balkje nieuwe layout - Liefde voor design | Muuto restore tray

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chris de haas
  Reply chris de haas 5 februari 2018 at 23:40

  een mooie en stoere mand,die wil ik graag winnen voor in ons huisje

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 5 februari 2018 at 21:09

  Supermooie manier om tijdschriften en spullen op te ruimen. Ik denk ook dat onze twee poezen het een geweldige ‘mand’ vinden om lekker in te slapen. Multifunctioneel dus!

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 5 februari 2018 at 14:05

  Hi Desirée,

  Wat een toffe winactie. Want wie wilt deze minimalistische beauty nou niet in zijn of haar huis hebben!
  Mocht ik tussen deze vele reacties een kleine kans maken, dan krijgt hij het mooiste plekje van mijn huis om zichzelf te showen.

  Liefs, Carmen

 • Avatar van Peggy Elizen
  Reply Peggy Elizen 5 februari 2018 at 02:30

  Die zou gaaf staan in mijn nieuwe woning, ik loot dus graag mee

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 4 februari 2018 at 21:12

  Super cute en leuk! Ik doe graag mee!

 • Avatar van Chantal Caljouw
  Reply Chantal Caljouw 4 februari 2018 at 20:25

  Gemaakt van gerecyclede petflessen? Wow, kan het nog steeds niet geloven! Wat een inventief, modieus en duurzaam product. Onwijs handig en luxueus voor de leeshoek in onze woonkamer!

 • Avatar van Ayt van der Heide
  Reply Ayt van der Heide 4 februari 2018 at 20:07

  Doe graag mee. Ideaal voor op de eettafel. Prachtig design. Ja de wil ik!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 4 februari 2018 at 17:32

  Erg mooi, zou super handig zijn en zou mooi in de kamer staan.
  Ik waag graag een kans :)

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Coby Bot
  Reply Coby Bot 4 februari 2018 at 12:23

  Ik doe hier heel graag aan mee, is echt wel te gek. Ik heb alle sociale media gebruikt

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 4 februari 2018 at 08:24

  Wow, dit ziet er tof uit! Lijkt me zeer leuk om babyspullen in te doen zodat het wat mooier (en minder rommelig) oogt in onze leefruimte. Ik doe zeker mee.

1 5 6 7

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Huis & interieur
LEFF Amsterdam
Liefde voor design | LEFF Amsterdam

Ik ben echt gek op interieurdecoratie en mooie woonaccessoires en heb daarbij een zwak voor een industrieel maar ook minimalistisch,...

Close