Beauty

OPI Lissabon collectie (lente 2018)

21 februari 2018

OPI Lissabon collectie review
Toen deze nieuwe lakjes binnen kwamen, ik de naam van de collectie las en de kleurtjes bekeek werd ik spontaan weer mee terug genomen naar ons familietripje naar Lissabon ongeveer een jaar geleden. Het is echt een prachtige stad met vele gezichten en verhalen en dat is goed terug te zien in deze OPI Lissabon collectie! Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches en review. 

OPI Lissabon collectie review
Lissabon is misschien wel één van de meest kleurrijke hoofdsteden van Europa en staat bekend om de heuvels en steile straatjes (kuitkramp!), de prachtige fado muziek, pastéis de nata (yummy), dromerige vergezichten, heerlijk en veelzijdig eten en de mooie ligging.

Lees ook:
Onze ervaring met Martinhal Family Resort Cascais (net buiten Lissabon)
Onze ervaring om met een kind naar Lissabon te gaan (èn een tip voor een te toffe accommodatie mìdden in het centrum)

De verscheidenheid van deze stad zie je goed terug in de vele verschillende kleurtjes nagellak; van bleekroze tot aan felgeel en Portugese-tegeltjes-blauw, aarde terracottatinten en de natuur in en om de stad heen. De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

OPI Lissabon collectie reviewOPI Lissabon collectie review

– Suzi Chases Portu-geese, een romig witte kleur met een minuscuul zweempje roze erdoorheen
– Lisbon Wants Moor OPI, een heel bleekroze kleurtje
– Tagus in That Selfie!, een lichte pastelroze kleur
– You’ve Got Nata on Me, een bleke zalmroze kleur

OPI Lissabon collectie reviewOPI Lissabon collectie review

– A Red-vival City, misschien wel één van de meest felle oranjerode lakjes die ik ken (echt veel feller dan op de foto te ‘pakken’ was)
– We Seafood and Eat It, een intense koraalrode kleur
– No Turning Back From Pink Street, een felle fuchsiaroze kleur met een duidelijke tint paars erdoor
– Now Museum, Now You Don’t, een metallic bruinrode tint

OPI Lissabon collectie reviewOPI Lissabon collectie review

– Made It To The Seventh Hill!, een metallic bleek roségoud
– Sun, Sea and Sand in My Pants, een warmere felgele kleur
– Closer Than You Might Belém, een tikkeltje vergrijsde mintgroenige tint
– Tile Art to Warm Your Heart, een intens felblauwe kleur

Zoals je ziet zijn op de twee metallic kleuren alle overige lakken in de OPI Lissabon collectie met een creamy finish. Ze lakken – zoals ik gewend ben van dit merk – heel erg prettig: een fijn afgerond en langer kwastje waar heel precies mee te werken is, een niet te dunne òf te dikke substantie, ze drogen redelijk vlot en ze brengen een mooie glans met zich mee. Hierboven zie je trouwens van alle kleurtjes twee laagjes aangebracht.

Persoonlijk zijn de metallickleuren echt helemaal niks voor mij, ook omdat ze nogal streperig opdrogen. Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel Lisbon Wants Moor OPI, We Seafood and Eat It, No Turning Back From Pink Street en Closer Thank You Might Belém. Heerlijke frisse en zomerse kleurtjes die me helemaal opvrolijken ♥

Alle kleurtjes uit deze OPI Lissabon collectie zijn vanaf nu verkrijgbaar als gewone nagellak voor €14,95 (15ml) per stuk, maar ook als GelColor in de salons en Infinite Shine lakken waarmee je thuis voor zo’n twee weken een saloneffect kan bereiken.

Spreekt deze nieuwe collectie jou aan qua kleurtjes?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
beauty talk lente
Beauty Talk #8 | Lentekriebels!

Beauty Talk, de rubriek waarin ik onder andere enkele beautynieuwtjes deel die de afgelopen periode binnen zijn gekomen en binnenkort...

Sluiten