Huis & interieur Lifestyle

Home | Søstrene Grene kindercollectie

1 februari 2018

Søstrene Grene kindercollectie
Oh yes! Ik ben vast niet de enige die van dit nieuwtje heel erg enthousiast wordt! Er komt namelijk een hele nieuwe Søstrene Grene kindercollectie vol met interieurproducten voor de kleintjes. In de toekomst zal het gewoon onderdeel zijn van het vaste aanbod van de winkels, dus we kunnen uitkijken naar meerdere nieuwe collecties in het jaar. Ik laat je in onderstaand artikel alvast heel veel toffe nieuwe producten zien. 

Søstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectieSøstrene Grene kindercollectie
Zoals je ziet is het een flink uitgebreide collectie met producten om mee te spelen, te kleuren en te knutselen, om de kinderkamer mee in te kunnen richten en sfeer mee te creëren. De collectie heeft prachtige, met de hand getekende illustraties en het kleurgebruik is verder redelijk rustig gehouden. Helemaal in de stijl van de zusjes Anna En Clara dus, maar wel met een speelse touch die past bij de doelgroep.

Ik zie zo ontiegelijk veel leuks binnen deze collectie! De tipi, diervormige nachtlampjes, muurstickers, een waar hemelbed voor echte prinsen en prinsessen, leuk serviesgoed, lampjes, kussens, opbergdozen.. Echt te leuk voor woorden en ook nog eens heerlijk betaalbaar zoals je van Sostrene Grene kan verwachten. De accessoires gaan al vanaf €0,64 voor een placemat tot aan €41,98 voor de tipi speeltent.

De Søstrene Grene kindercollectie is vanaf 8 februari verkrijgbaar in de winkels. Je kan deze 11 winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.

Ik vind zelf de walvis-wandplankjes, de houten opbergdozen, de nachtlampjes in de vorm van verschillende dieren (leuk om bij elkaar te zetten als groepje!) en de hemel voor boven het bed wel héél erg leuk. Dat wordt weer even lekker snuffelen binnenkort.. We zijn namelijk met een grote make-over van Shae’s kamer bezig en ik zie enkele items die er perfect bij passen ♥

Spreekt deze nieuwe Søstrene Grene kindercollectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Lifestyle
muuto restore tray
Liefde voor design | Muuto restore tray

Vandaag heb ik een leuke tip voor liefhebbers van Scandinavisch design die nog op zoek zijn naar een mooie opbergmand....

Sluiten