Huis & interieur Lifestyle

Home | Søstrene Grene kindercollectie

1 februari 2018

Søstrene Grene kindercollectie
Oh yes! Ik ben vast niet de enige die van dit nieuwtje heel erg enthousiast wordt! Er komt namelijk een hele nieuwe Søstrene Grene kindercollectie vol met interieurproducten voor de kleintjes. In de toekomst zal het gewoon onderdeel zijn van het vaste aanbod van de winkels, dus we kunnen uitkijken naar meerdere nieuwe collecties in het jaar. Ik laat je in onderstaand artikel alvast heel veel toffe nieuwe producten zien. 

Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie Søstrene Grene kindercollectie
Zoals je ziet is het een flink uitgebreide collectie met producten om mee te spelen, te kleuren en te knutselen, om de kinderkamer mee in te kunnen richten en sfeer mee te creëren. De collectie heeft prachtige, met de hand getekende illustraties en het kleurgebruik is verder redelijk rustig gehouden. Helemaal in de stijl van de zusjes Anna En Clara dus, maar wel met een speelse touch die past bij de doelgroep.

Ik zie zo ontiegelijk veel leuks binnen deze collectie! De tipi, diervormige nachtlampjes, muurstickers, een waar hemelbed voor echte prinsen en prinsessen, leuk serviesgoed, lampjes, kussens, opbergdozen.. Echt te leuk voor woorden en ook nog eens heerlijk betaalbaar zoals je van Sostrene Grene kan verwachten. De accessoires gaan al vanaf €0,64 voor een placemat tot aan €41,98 voor de tipi speeltent.

De Søstrene Grene kindercollectie is vanaf 8 februari verkrijgbaar in de winkels. Je kan deze 11 winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.

Ik vind zelf de walvis-wandplankjes, de houten opbergdozen, de nachtlampjes in de vorm van verschillende dieren (leuk om bij elkaar te zetten als groepje!) en de hemel voor boven het bed wel héél erg leuk. Dat wordt weer even lekker snuffelen binnenkort.. We zijn namelijk met een grote make-over van Shae’s kamer bezig en ik zie enkele items die er perfect bij passen ♥

Spreekt deze nieuwe Søstrene Grene kindercollectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 6 februari 2018 at 20:23

  Een super leuke collectie dit keer! Ik denk dat ik binnenkort eens binnenloop voor het servies, een kleedje en een nieuw nachtlampje. Al zou ik alles wel willen kopen ^^

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 1 februari 2018 at 18:29

  Ik denk dat ik zelf ook gewoon wat koop hoor! Verstop ik gewoon voor later! 😉

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 februari 2018 at 15:26

  Prachtige spullen voor kinderkamers!
  Leuke winkel….

  Xoxo

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 1 februari 2018 at 14:52

  Wat gaaf! Ik wil alles wel voor Indy 😃🤗😍

 • Avatar van Stasya
  Reply Stasya 1 februari 2018 at 09:56

  Ooooh super leuk! Heb ook een aantal items gespot voor onze peuter! Maar toch jammer dat het niet online verkrijgbaar is :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 februari 2018 at 10:01

   Echt he?! Ik denk dat het storm zal gaan lopen als Sostrene Grene een webwinkel opent <3

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 1 februari 2018 at 09:56

  Aaah tè schattig!!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 1 februari 2018 at 09:11

  Ik heb geen kinderen en geen kinderwens, maar deze spulletjes zien er wel echt té schattig uit :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 februari 2018 at 08:07

  het ziet er allemaal zo ontzettend cute uit! :)

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 1 februari 2018 at 08:01

  Nou dat word wachten op kleinkinderen dan maar aangezien mijn kids (bijna) volwassen zijn ;-)
  Een beetje onzin maar
  vooral de nacht lampjes en het servies zou ik al bij voorbaat willen kopen haha

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.