Huis & interieur

Interieur | De nieuwste Søstrene Grene lentecollectie!

15 februari 2018

Søstrene Grene lentecollectie 2018
Twee weekjes geleden deelde ik nog het nieuws dat er een Søstrene Grene kindercollectie gaat komen en vandaag mag ik nog een nieuwtje met jullie delen; namelijk de nieuwste Søstrene Grene lentecollectie! We moeten er nog heel eventjes op wachten want de collectie zal vanaf 1 maart verkrijgbaar zijn, maar dan kan je alvast wat geld opzij zetten en een shopdate in gaan plannen ;)

“Bij het ontwerpen van hun interieurcollectie voor de lente van 2018 hebben de zussen grote nadruk gelegd op mooie en opvallende elementen die warmte, rust en idylle uitstralen. Zachte vormen en textiel in fijne pastelkleuren staan deze lente in de schijnwerpers gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en rotan, waar de zussen dol op zijn.

Gekleurd glas is een trend waarin de zussen dit seizoen stevig geloven. Hun collectie bevat daarom zowel glazen vazen als kleine meubels met glasdetails. Uiteraard betekent de lente ook verse bloemen – die u in de nieuwe collectie zowel kunt terugvinden in de vorm van designmotieven als in de prachtige vazen waarin de bloemen gearrangeerd kunnen worden. De collectie is verkrijgbaar in de Søstrene Grene winkels vanaf donderdag 1 maart met uitzondering van de zitbank en het dienblad die verkrijgbaar zullen zijn vanaf donderdag 25 maart. Welkom in het nieuwe seizoen bij Søstrene Grene.”

Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018 Søstrene Grene lentecollectie 2018

De mooie zachte, ingetogen en vergrijsde tinten spreken mij heel erg aan en passen erg goed bij mijn persoonlijke stijl. Ja, dat hele Scandinavische design.. ik kan er nog geen genoeg van krijgen! Ik zie enkele mooie kussenhoezen om lekker mee af te kunnen wisselen inclusief plaids voor over de bank (en om onder te kunnen kruipen in de avond natuurlijk!), een prachtige tafellamp ♥, leuke stapelbare poefjes die ook heel toffe kinderzitplekken maken, vazen, kannen en andere accessoires die ik ook goed als foto ‘props’ kan gebruiken en een heel tof minimalistisch sieradendoosje.

En ja, natuurlijk zijn ook deze keer de prijsjes weer heel fijn. Van amper een paar euro voor een accessoire of keukenhulpje tot aan €56,60 voor het bankje wat met verschillende kleuren zitkussen verkrijgbaar is.

De Søstrene Grene lentecollectie is vanaf 1 maart verkrijgbaar in de winkels. Je kan deze 11 winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle.

Spreekt deze nieuwe Søstrene Grene lentecollectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 17 februari 2018 at 10:19

  Er zitten zeker hele leuke items tussen :) Wil toch nog echt eens naar die winkel toe!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 16 februari 2018 at 15:39

  Een hele leuke collectie! Vind zelf die stoere vaas met donker marmer/stenen look erg mooi!

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 16 februari 2018 at 15:02

  Wauw, wat een prachtige collectie! Ik zou alles wel in huis willen hebben. Die kleuren zijn echt gewoon zo prachtig.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 februari 2018 at 20:43

  Wat een super mooie collectie. Als ik ooit eens in een winkel van hun kom dan ga ik zeker niet met lege handen naar huis.

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 15 februari 2018 at 14:29

  Wauw, ziet er mooi uit! Super gave items.

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 15 februari 2018 at 12:19

  Prachtige kleuren , bijzonder dat zulke “oude” vergrijsde tinten toch zo fris aan doen.
  Sommige ontwerpen doen me een beetje aan vroeger denken trouwens.
  Er zit weer een hoop mooi’s tussen :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 februari 2018 at 18:46

   Ik snap wat je bedoelt, een beetje zo’n vintage-vibe-je ^^

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 15 februari 2018 at 11:32

  Oh wat een mooie kleurtjes, hier word ik heel erg blij van! Het liefst geef ik mijn hele huis direct een metamorfose haha.

 • Avatar van marleen
  Reply marleen 15 februari 2018 at 11:23

  Neee dit zijn precies de kleuren van mijn inrichting. ik ga snel ff speuren <3

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 15 februari 2018 at 10:48

  Jaaa spreekt mij zeker aan! Die kleuren passen zo goed in ons nieuwe huis straks. Deze winkel staat hoog op mijn bezoeklijst tegen de tijd dat we gaan verhuizen.

 • Avatar van Daniëlle Springer
  Reply Daniëlle Springer 15 februari 2018 at 10:09

  Wat een mooie collectie. Vooral erg mooie kleuren ook!

 • Avatar van Lindsey Beljaars
  Reply Lindsey Beljaars 15 februari 2018 at 09:58

  Ziet er fantastisch uit zeg!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 februari 2018 at 08:49

  Prachtige teinten en mooie woonaccesoires 👌

  Xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 februari 2018 at 07:44

  oeh ik hou hier van :D mooi die zachte “oude” tinten :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.